Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Nalezené chyby a jiné nepravosti

Všeobecné informace o nové verzi fóra.
Odpovědět
neoanthropus
Starší člen
Dostal: 2 poděkování

Re: Nalezené chyby a jiné nepravosti

Příspěvek od neoanthropus »

Na nešťastie z tých časových posunu na tých záberoch vyplíva i jedna velmi neprijemna vec a tou je to že toto forum môže biť heknute a fungovať i cez tzv. "muža uprostred" (nebol by to až taký prúser keby prenosi medzi serverom a jednotlivými klientami prebiehali šifrovane čo zialbohu nie je zaležitosťou tohto fora). Ak je tomu tak, niekto má pravdepodobne prístup ku všetkým heslám tých nickov ktorý sa nevedomky prihlásili do fora cez jeho server. Na druhú stranu treba povedať že je tu ešte jedna malá ale tiež možnosť ktorá môže naznačovať že tomu tak celkom nemusí biť a tá je že toto forum môže bežať na redundantnom servery. V tom prípade môže mať tento server sám so sebou svoje vlastne technicke problemi. Ak by toto bolo tou pričinou zleho časovania tohto serveru tak potom su tie pristupove heslá zatial ešte stale v pohode. N

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Konspirace jménem letní čas :-)

Příspěvek od rival »

neoanthropus píše:...Na druhej snímke ktorá je spravená o 2 minuty neskôr po mojom prihláseni sa do fora je zachytene čas na servery 8:06 (tu sa niekde stratila takmer 1 hod), na mojom compe bolo 9:07 (tu pribudli 2 minuty) a huhuov príspevok bol prijatý o 6:56 (tu sa tiež stratila 1 hod). N
Hodinový posun je způsoben špatným nastavením času v Uživateský panel - Nastavení a zde v nabídce Platí letní čas je třeba vybrat možnost Ano a následně Odeslat. ;)

neoanthropus
Starší člen
Dostal: 2 poděkování

Re: Konspirace jménem letní čas :-)

Příspěvek od neoanthropus »

Rivale viem o tom no po pravde bol som naozaj velmi zvedavý ako rýchlo na to prídeš. Mimochodom, dúfam že ti nevadili tie moje "kulisi okolo". Medzi nami, ten tvoj názov predmetu (Konspirace jménem letní čas :-)) je velmi výstižný ;) . N :good: +1

Edit: ... no, my jsme se tu zase sázeli, jestli na to přijdeš sám (když seš tak neskutečně dobrej v IT výuce ... :lol: :lol: :lol: ) ... A(&F) ...

(... no když nic jinýho, tak těma "kulisi okolo" ( :mrgreen: ) jsi nám všem opět dokázal, co jsi zač ... :roll: ... a teď zrovna nemyslím tvůj vytříbený smysl pro "slovenskou gramatiku" ... :D ...)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Přílohová záhada

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Error message
http://www.upramene.cz/forum/posting.ph ... 70&p=96741
Příspěvek na kterém je od Anriho už upozornění pod tímto příspěvkem, neb se mi ten pravý nepodařilo akurátně zaadresovat. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 738#p96738
Setkáváme se s něčím podobným s přílohami odjinud, které se namátkově objevují ve vláknech v moderátorském panelu, ale ne v uživatelském. Příklady jsou uloženy v Nadšencích ve vlákně Přílohy a je třeba je otevřít v moderátorském panelu. Toto je poprvé, kdy to vidím i ve členském panelu. Příspěvek samotný je naprosto v pořádku i s jednou pertinentní přílohou. Dvě jsou MMS a v příspěvku jsou očividně omylem.
Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Přílohová záhada

Příspěvek od poota »

Taky jsem si toho všimnul - někdy se zobrazují přílohy jiné a někdy zase správné, protože teď "jedu" hlavně po textech, tak jsem se o tom ani nezmiňoval, protože předpokládám, že se to časem "vstřebá".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Tož s tym letnim časem tomu rozumim, aji sem si to tak nějak myslel.

Ale proč mi pootovo Topení dřevem ze stř 11 dub 2012 13:05 vyskočilo totkaj 13.4.2012 v jednáct hodin letního pošiblého času jako nový příspěvek to teda nevim.
Leda by to poota upravil a já to ani nepoznal ????

Už jsem měl také halušky povícekrát. Že mňa pozdravil jeden starý příspěvek několikrát jako nový. Dycky jsem si myslel, že to po sobě autor upravil, ale časy a datumy teda nesedí ......

Jde o prd, si to rád přečtu vícekrát, ale jestli je to chyba skriptu, tak by to mohlo někoho zajímat.

Konec hlášení.
V.

-----------------------------------------------------
edit:
Tak konec poplachu, poota už tam navěsil modrů fanglu s hláškou, že to celé pošibnul jinam. Tím se to vysvětluje

Byl jsem přes SZ sprden, že na to vlákno není volný přístup pro všechny, čímž jsem si bystře :!: povšimnul, že jsem ho založil v Nadšencích - proto ten přesun. poo.
Naposledy upravil(a) huhu dne pát 13 dub 2012 10:06, celkem upraveno 1 x.

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Některé barvy písma, např. bílá fungují jenom jako výraznější černá.
Příklad barev:
bílá#FFFFFF

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
django1
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Příspěvek od django1 »

Od pát 20 črc 2012 0:22 semi zjevuje Anriho příspěvek na téma joe cell stále v nepřečtených.
Četl jsem ho už několikrát.
Je ta chyba jen na mém přijímači, nebo v systému, nebo jde o zásah s hůry ?

Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Posledný príspevok v Joe cell

Příspěvek od Elektro »

Robí to aj mne. Pri kliknutí sa otvorí vlákno na prvej stránke. Pravdepodobne je chyba v odkaze na príspevok.

Hľadajme možnosti ako sa to dá a nie ako sa to nedá.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Posledný príspevok v Joe cell

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Elektro píše:Robí to aj mne. Pri kliknutí sa otvorí vlákno na prvej stránke. Pravdepodobne je chyba v odkaze na príspevok.
Nic není dokonalé. Sem tam se dějou věci a s tím, co píšeš Ty, se mi to děje sem tam taky. S tím co píše Dijango zkušenost nemám, nevím ani co tím myslí, jsetli nepřečtené v jeho emailu, či v nějaké funkci na serveru. Program je očividně velice složitý a má, tak jak je, tu a tam nějaký problém s adresováním jak příspěvků, tak příloh. Taky to vypadá, že má komunikační problém s některými prohlížeči na některých operačních systémech a kompech, například Milda a Jeff neotvíraj krácené odkazy a pokud odkaz dají, program na serveru to často zabalí do nějaké funkce, která vyžaduje odkaz okopírovat do prohlížeče, aby alespoň povětšinou fungoval. Do toho se ještě motaj serverové přepodavače z nichž nepověstnějším je jakýsi bezejmený Apač, který vše přežvýká, než to pošle dál. Chyby tedy mohou vznikat jak na našich mašinkách, tak na serveru fóra, tak na serverech našich internetových služeb tak i díky jejich kombinacím. Je to džungle. Rivalovi se vůbec nedivím, že to nemá všechno vychytané. Vše je v anglině a v mnoha kompových jazycích a konflikty mezi spoustou kombinací softů i hardvérů jsou často těžko odstranitelné až neřešitelné. Hold sem tam všichni zaškobrtáme a někdo na tom bohužel škobrtá pořád.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
E_man
Zasloužilý člen
Dal: 139 poděkování
Dostal: 305 poděkování

zakázané přílohy

Příspěvek od E_man »

Slavek Krepelka píše:
Magneto píše: Proč mají neregistrovaní (a taky registrovaní, ale ne právě přihlášení) členové odepřený přístup k přílohám (obrázky, videa atd.)?
Osobně se na to dívám tak, že pokud je někomu zatěžko alespoň zmáčknout kliku od neuzamčených dveří, vlízt dovnitř a nějak se představit, byť i jen pod přezdívkou a v podstatě anonymně, ať si trhne nohou a hold šmíruje klíčovou dirkou s uchem na výplni, pokud mu to stojí za to. Nicméně tohle je na Rivalovi. Slávek.
Dobrý den
Sleduju toto fórum už druhý týden. Ikdyž skeptický technik, zajímám se o VE, možná i jako mnoho dalších, s tím "co když je všechno jinák, než jak nás to kdysi učili ve škole".
Ale i jako registrovaný a přihlášen, dostávám na některé odkazy viz files/pet_05l_213.jpg hlášku
"Forbidden
You don't have permission to access /forum/files/pet_05l_213.jpg on this server. "
Co tedy musím udělát, abych nebyl "Forbidden" ??
Snažím se to najít, ale zatím mi to uniká.
Děkuji, s pozdravem E_man.

Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

Mám podezření, jestli jsem někomu nedopatřením neodebrala karmu. Bohužel nevím, komu. Jestli to tak je, tak bych to ráda napravila, ale nevím, co s tím. Moc se omlouvám.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Karma ...

Příspěvek od A(&F) »

... karma se ubrat nedá (tlačítko "mínus" je neaktivní), takže můžeš usínat s klidným svědomím ... :bye: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

Tak to jsem ráda. Díky.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

nazdárek, nevím nakolik je to nepravost nebo mi uteklo nějaké info ale nenalézám zde v galérii nic a osobní galerie je taky fuč??

Odpovědět

Zpět na „Nové fórum“