Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
arabela777
Starší člen
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od arabela777 »

early123 píše:Čau,skús kúpele s MMS,...

Taky si to přidávám dvakrát týdně asi rok do koupele, ale nevím zdali to bude mít nějaké viditelné účinky na houbu trichophyton schoenleinii. Mám ve vlasech seboroickou dermatitidu kterou tímto způsobem nelze odstranit.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Z mé zkušenosti je třeba velice účinné CDS ve spreji, ale musí se aplikovat nějakou dobu alespon jednou denně. Za frekvence je také důležitá. Člověk tomu nesmí nechat čas se vzpamatovat. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
zajva
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od zajva »

davidekMTB píše: Mám ve vlasech houbu trichophyton schoenleinii a moc nevím jak na ni... Myslíte, že by mohlo pomoci MMS, VMS či MMS2? Dalo by se i postižená místa potírat MMS? Nebo existuje jiný osvědčený způsob jak na tuto potvůrku?
Nejprve asi 15 kapek neutralizovaných 15 kapkami 5O procentní kyseliny citronové a zalitými trochou vody dezinfikujeme vanu, aby se účinek lázně nezhoršil požíráním nečistot zde usazených. Pak vypláchneme. Napustíme co nejvíce horké vody a pak připravíme MMS z asi 5O kapek, neutralizujeme opět 20 sekund, při tom několikrát vdechneme jak ústy, tak nosem a vylijeme do vody. Máčíme tělo co nejdéle, případně připouštíme horkou vodu aby se pory co nejvíce rozšířily a přijímaly největší množství. Vydržíme co nejdéle a potápíme i hlavu a protíráme oči. Je to super očista a stačí tak jednou za měsíc. Také je dobré jednu jedinou dávku MMS použit 1-2x týdně cca 5 kapek orálně. Doporučuji jednou za čas dodat HCL do vody - ničí přebytečné kvasinky. Každý den po ránu dodat tělu kávovou lžíci koloidních minerálů. Mám po cukrovce, choresterolu, špatném vidění, chronické bronchitidě a tak dále. Cítím se nezničitelný :D ;) :). Hlavně to nepřehánět, tělo si pak poradí samo. Třeba tento postup pomůže i v tomto případě jako pomohl ve všem i mně :)

Vašek

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:Z mé zkušenosti je třeba velice účinné CDS ve spreji...
Slávku, měl bych na Tebe dotaz - je dle Tebe výraznější rozdíl mezi připraveným CDS a VMS se stejnou koncentrací chlordioxidu? Připravuješ si CDS podle origo návodu?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Palo píše: Slávku, měl bych na Tebe dotaz - je dle Tebe výraznější rozdíl mezi připraveným CDS a VMS se stejnou koncentrací chlordioxidu? Připravuješ si CDS podle origo návodu?
Nazdar Palo, určitě to najdeš na vlákně CDS i s fotkou. V podstatě jsem to udělal podle videa toho Němce s tím, že jsem to aktivoval HCl. Tý mám fůru a na rozdíl od něj jsem skončil tím, že jsem to během vyvíjení lehce utěsnil hustým bílým lepidlem na dřevo zatímco to běželo, aby mi to tu nesmrdělo. (nakonec jsem to stejně doprasil a pěkně se toho nalokal, když jsem o otevřel, abych vyvíječ vylil a vymyl. Nádobu s CDS jsem odundal když už to nevypadalo, že by roztok chtěl dál tmavnout. Vyšlo mi z toho množství co udává asi tak 1.2l CDS, ty jsem dal do tmavé lákve od whisky a do lednice. Akorát mi začíná docházet a budu muset vařit tenhle týden další. Zatím mi připadá, že k vnějšímu použití zdaleka nejlépe pracuje spray. Stačí málo, bez ředění a zabírá. Používám kssstátko od nějakého nosního spreje. Ahoj, Slávek.

davidekMTB
Stálý člen
Dal: 15 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Příspěvek od davidekMTB »

Slavek Krepelka píše: zkušenosti je třeba velice účinné CDS ve spreji, ale musí se aplikovat nějakou dobu alespon jednou denně. Za frekvence je také důležitá. Člověk tomu nesmí nechat čas se vzpamatovat. Ahoj, Slávek.
Všem moc díky za odpověď.
Slávku a ty máš zkušenosti přímo s hubením týhle houby (trichophyton schoenleinii)?

Díky D. :)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

davidekMTB píše: Slávku a ty máš zkušenosti přímo s hubením týhle houby (trichophyton schoenleinii)? Díky D. :)
To bych v hrdlo lhal, kdybych něco takového tvrdil, anžto na to nejdu takhle vědecky. Co si pomůžu vražděním něčeho specifického, když je toho na vraždění spousta? Proč bych měl snajpovat puškou a před tím zjišťovat, co vlastně strefuju, když to můžu vzít kulometem šmahem? Zkus to uvidíš a pokud jsi si jistý, že máš na krku jenom tuhle plíseň, pak tedy zjistíš, že to pracuje i na ni. Já jenom tvrdím, že při zevním použití to u mne pracuje nejlépe ze všeho a navíc je s tím nejmíň patlání se. Jednou za dva měsíce upatlám CDS a to jsem ho používal i do koupelí nohou převelice štědře a pak už jedinné úsilí si na sebe cáknout jednou až dvakrát denně sprej je na to nezapomenout. Nemusím denně něco míchat. Přestaly mi padat vlasy (to už dávno a tahle aplikace to drží), dokonce se to, co ještě mám vzpamatovalo, mám už zase skoro v pořádku nehty na nohou, protože to neflákám jako dřív a nekazej se mi zuby ani mi nesmrdí z huby. To vše jenom pár ksstnutí jednou denně. Co se v tom budu moc nimrat, jestli to a nebo ono?

Kam budu všude lítat a komu budu všemu platit, abych to pozjišťoval? Víš, co těch různých potvor je? To ani nemluvím o spolehlivostech profesionálních testů. Znova, zkus a poznáš dost rychle. Než dojdu na vyšetření, mám ojednáno a zaplaceno za ingredience a míň, než dám za jedno vyšetření, a než mi dojdou výsledky, mám uvaříno a nemusím už nikam k dochtorovi, aby se na mně vyřádil se svým zkoušením daleko příšernějších preparátů on. Zkoušet můžu i sám a zatím to povšechně jde líp. Ty doktory už mám totiž mockrát za sebou a k ničemu to kromě úrazů a pár infekčních, povětšinou dětských chorob nevedlo. Na druhé straně jsem si pár "neléčitelných" problémů odstranil sám. Jak je to něco mimo jejich expertýzu, a je toho daleko víc než co v jejich expertýze je, je to na draka. Proto taky sedíme kolem tohodle stolu u pokecu. Vždyť nikdo ani neví, jestli se jedna plíseň nemetamorfuje na jinou za danných podmínek a vypadá to, že ano. K čemu mi je pak dobré vědět, pod jakou nomenklaturu spadá ta, co mi právě někdo identifikoval, když to můžu dnes sebrat něčím, co ničí kde co šmahem?

V tom je právě síla MMS a jeho derivátů. Porovnej si to s antibiotiky a kolik jich je a jak specializovaných a jak účinných s všeobecným dezinfekčním prostředkem, který sice také neřeší vše, ale co se týče spektra, nedá se to s těmi antibiotiky vůbec porovnat, o ceně nemluvě. Ještě jinak. Když potřebuješ vyčistit mísu, taky se taky nezabýváš tím, co na ní všechno sedí, pokud to není někdo z rodiny :D Sebereš to Lyzolem a je vymalováno. Pokud nás tedy nějaký "lyzol" očividně nevyřadí z provozu taky, tak jakýpak studování? Vyzkoušet.

Ahoj, Slávek.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:V podstatě jsem to udělal podle videa toho Němce...
OK, to k výrobě - druhá otázka zodpovězena... ;)

A ještě první otázka - když si uděláš stejný (či podobný) roztok VMS, tzn. bez probublávání, sleduješ v něčem (účinku, ve vlastnostech apod.) rozdíl oproti CDS?
Tedy např. naliješ do vody chloritan sodný a odpovídající kys. chlorovodíkovou, aby došlo ke stejnému zabarvení jako u CDS a následné použití... nebo prvně mixneš chloritan s chlorovodíkovou a doliješ... ?

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Toho jsem moc nezkoušel. Jsem přeci jenom trochu partyzán a záznamy si držím jenom vyjímečně. Z toho co si pamatuju, mi nepřišlo, že by dělalo nějaký rozdíl jestli nejdříve míchám a nechám zreagovat, pak doliju vodou, nebo namíchám do vody, nebo dokonce vypiju naředěné jedno a hned po tom druhé. To i s citrónovou. To tedy co se týče účinků.

Nicméně před cca 10ti dny jsem po dlouhé době zase zkusil MMS1, tedy s citrónovou. Prvních pár dní na deseti kapkách chloritanu 28% a třech kapkách 10% citronové, oboje pité zředěné a zvlášť 3x denně. Moc se mi to líbilo. Bohužel, 4tý den jsem si dopřál po ránu 14 kapek chloritanu se 4ma kapkama citronové a celý den jsem blil. Jen jsem do sebe lil vodu, aby bylo co a šoufl mi bylo do včerejška. Tím je taky možná v prachu má teorie, že za to blití atp. (zajímavé je, že nikdy předtím se mi to nestalo, jenom běhavka) může třetí citrát sodný. V té reakci může vznikat ještě i něco jiného, snad citrát sodný 1 a 2, ale tady moje chemie končí. Taky tím, že jsem to pil nereagované jedno po druhém, mohlo dojít k tomu, že mi to v byť i v doměle prázdném žaludku zreagovalo zase ještě s něčím jiným na nějakou zajímavost. To mně doteďka nenapadlo, až jak píšu. Tady má asi J.Humble zatraceně pravdu, že by se to s citrónovou mělo pít vyreagované a třeba i dohnané jedlou sodou pro neutralizaci přebytku citrónové. :devil: To jsem si zas dal jednou do nosu :roll:

Co také následovalo to MMS bylo, že mi spuchly prsty u nohou, dost bolely a mravenčení v nohou. Zahnal jsem to HCl, jedna kapka 37% do sklenice vody 3x denně. Do dvou dnů se ty nohy srovnaly a teď jsem na tý ústní HCl a přemýšlím jak dál. Už uvažuju i o těch parazitech a že asi přeci jenom po těch letech zase vrazím k dochtorovi a zkusím ho ukecat, ať mi napíše nějaké odčervení. HCl mně drží sice na nohou a vypadá to, že i v té ústní formě, ale nevypadá to, že by situaci takhle řešila, stejně jako to neřeší svalové injekce díky nízké fekvenci injekcí. Je ve mně nějaký sajrajt, kterého se ne a ne takhle zbavit. Nicméně, možná na to koukám moc pesimisticky, protože je fakt, že už mně pěkných pár týdnů, snad od začátku Března, neotravuje břuch a žlučník. Možná jsem tedy jenom netrpělivý.

Ahoj, Slávek

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Slavek Krepelka píše:...... HCl mně drží sice na nohou a vypadá to, že i v té ústní formě, ale nevypadá to, že by situaci takhle řešila, stejně jako to neřeší svalové injekce díky nízké fekvenci injekcí. Je ve mně nějaký sajrajt, kterého se ne a ne takhle zbavit. Nicméně, možná na to koukám moc pesimisticky, protože je fakt, že už mně pěkných pár týdnů, snad od začátku Března, neotravuje břuch a žlučník. Možná jsem tedy jenom netrpělivý.
Ahoj, Slávek
Ahojky vespolek ;)
Slávku já mám podobný problémy, s mmskama a HCl kem dobrý výsledky a furt je ještě něco ve mně čeho se nemůžu zbavit-grrr Já tomu říkám Candia :oops:
Jani mě poradila Sodu bicarbonu a světe div se, něco se opět děje :shock:
Ráno na lačno 1/2 kávové lžičky rozpustit v 1,2 až 1,5 dcl vody a vypít, snídat za cca 1/2 hodky.
Dělám to teprve 5 den a úplně se mi ztratily problémy se žaludkem a pálením žáhy :shock:
Přitom braní sody na již vzniklé pálení žáhy se míjelo účinkem......
Ono to asi chce kombinovat mmska s HClkem i sodou :eclap:
Ono to pude :hip:
:bye: H.v.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

kutil píše:se mi ztratily problémy se žaludkem a pálením žáhy :shock:
Přitom braní sody na již vzniklé pálení žáhy se míjelo účinkem......
Ono to asi chce kombinovat mmska s HClkem i sodou :eclap:
Ono to pude :hip:
:bye: H.v.
Mám zato , že krom sody by Ti stejnou službu prokázala samotná HCl ve vodě ,popíjená např 20 kapek 10% Hcl běhe dne a navíc Ti to pozvedne imunitu.L.

Změň sebe sama a změníš svět :-)
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Leni,
já mám problémy se žaludkem více jak 30 roků. HCl mě móóc pohlo ale nějak neumím určit dávkování dle jídla. Prostě mám problémy se žáhou i když beru Betain nebo piji vodu s HCl kem. Ideální je přírodní tvorba HCl organismem a nabývám dojmu že právě to užití sody na lačno nějak aktivuje vlastní tvorbu kyseliny.
Dnes sem záměrně nebral ani Betain ani HCl, enem ráno sodu.
Výsledek:
NIC, prostě žádné negativní reakce, žádné pálení žáhy. Po mnoha létech naprostá úleva :jump: :laugh: :eclap:
Dávám sem ten příspěvek proto, aby ste si to mohli taky vyzkoušet.
Mnohokrát tu bylo psáno že každý reaguje na mmska a HCl jinak. Mě pomáhají menší dávky než doporučuje palo, někomu to nestačí. Prostě každý se musí naučit ovládat "svoji" tělesnou stránku.
Tak se tu lidičky mějte a někdy zase ahóóój
H.v.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:Už uvažuju i o těch parazitech a že asi přeci jenom po těch letech zase vrazím k dochtorovi a zkusím ho ukecat, ať mi napíše nějaké odčervení.
Slávku, Stromectol se vyrábí v Canadě, jak pro lidi, tak i Ivermectinové pasty pro koně ;) Máš to přímo u čumáku, na co potřebuješ dochtóra? ;)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

kutil píše:Mě pomáhají menší dávky než doporučuje palo, někomu to nestačí.
Je to tak, já to dost přeháním, ono je třeba dát víc kapek, když je to třeba PET lahev. Když je to sklo, tak někdy stačí i polovina. Také neškodí pít vody třeba jen lehce nakyslou (díky HCl). Jakoby každý různě silný roztok byl na něco jiného. Opravdu každému pomáhá jiná koncentrace, někomu slabší a někomu silnější. Asi je to dobré střídat a nějakou dobu brát jen takovou, jaká je dobrá a po nějaké době zase vyzkoušet více koncentrací (jak silnější, tak i slabší).

Celkem se začínám bát, abych nezjistil, že naředěná HCl pomáhá jen lidem s malárií, ono je to celkem dost totiž možné, jak poslední dobou zjišťuji. U Betainu HCL to je zase jiná kapitola...

davidekMTB
Stálý člen
Dal: 15 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Příspěvek od davidekMTB »

Slavek Krepelka píše:
davidekMTB píše: Slávku a ty máš zkušenosti přímo s hubením týhle houby (trichophyton schoenleinii)? Díky D. :)
To bych v hrdlo lhal, kdybych něco takového tvrdil, anžto na to nejdu takhle vědecky. Co si pomůžu vražděním něčeho specifického, když je toho na vraždění spousta? Proč bych měl snajpovat puškou a před tím zjišťovat, co vlastně strefuju, když to můžu vzít kulometem šmahem? Zkus to uvidíš a pokud jsi si jistý, že máš na krku
Slávku moc ti děkuji za opravdu obohacující informace. Souhlasím s tebou :) Do CDS určitě půjdu, ptž to co mám na hlavě mi už začíná vadit... Ještě bych se Tě chtěl zeptat, zda by si zatím (než si seženu to udělátko na CDS) mohl potírat tu houbu kterou mám na hlavě MMSkem. Pokud ano, tak v jakém ředění a čím aktivované (HCL nebo kys. citr.). Ono je to potírání mnohem pohodlnější a dá se často opakovat - narozdíl od koupelí s MMS.

Ještě jenou ti moc díky za velmi logickou odpověď :)

Měj se D.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“