Ahojky,Haanice píše:Zdravím vás! Již jsem psala na MMS 1, až pak jsem objevila toto vlákno, takže ještě jednou to zkusím.......
MMS 2 se mi zalíbilo více, takže už ho přes týden konzumuji, v malých dávkách, 2krát denně půl tobolky, ale ,,něco" se začalo dít již po první dávce
....Pokud vlastníte někdo podobné problémy, podělte se, prosím, se mnou o průběhu, děkujii!
sice nemám osobní zkušenosti na to co se ptáš, ale tu na fóru bylo někde psaný že na otevřené rány, spáleniny apod. se osvědčilo MMS2 (jedna tvá tobolka do cca 2-3 dcl vody) a dát na ránu jako mokrý obklad nebo postřik ..... Dobře to desinfikuje, mělo by to pomoci od těch vnějších příznaků jako kopřivky, puchýřků ap.....(mmska pomáhají zevnitř)
Jinak se jukni do vlákna o parazitech, já kulím oči... Ti malí (i velcí) prevíti sou příčinou mnoha nemocí vč.alergiííí...
MMskama se čistíš od virů a bakterií, hřebíčkem nebo i léky se zbavuješ parazitů.
Zaměř se na tyto dva způsoby co posilují imunitu. Odezva není hned! Sepiš si někde současné problémy a vrať se k seznamu po 1/2 roce; roce; atd... a to se teprve budeš divit Z celého seznamu mi po dvou létech co znám MMS a iné zůstala jen jedna položka a ta již také pomalu mizí ......O tom, že se mi velikým obloukem vyhýbají běžné nachlazeniny, rýma, angína atd.. ani nemluvě
Vydržať H.