Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
PALO diky, jeste prosim te kolik dni se to bere, jestli 3 dni za sebou, nebo 1x za tyden a kolik davek je potreba ? Diky.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Podle posledních informací - pokud je člověk totálně zanesenej, tak to vůbec nepomůže. Jeden člověk vypapal postupně celou tubu a žádný výsledek. Jakmile si udělal klystýr s MMS, tak to z něho začalo lítat.
No takže dávkování je podle předpokládaného zamoření
U mě by stačila jedna várka za týden (zkrz klystýrek kdysi dávno) - zrovna dneska jsem si dělal zase klystýrek s MMS a střeva jsem měl čistá, skoro jako anděl Ivermectin jsem měl asi před dvěma měsíci, první várka evidentně zabrala a druhá, druhý den byla prakticky zbytečná, i následující další.
Takže pokud chceš mít jistotu, tak si udělej jeden den před pastou klystýrek s MMS a stačí ti jedna dávka po týdnu
No takže dávkování je podle předpokládaného zamoření
U mě by stačila jedna várka za týden (zkrz klystýrek kdysi dávno) - zrovna dneska jsem si dělal zase klystýrek s MMS a střeva jsem měl čistá, skoro jako anděl Ivermectin jsem měl asi před dvěma měsíci, první várka evidentně zabrala a druhá, druhý den byla prakticky zbytečná, i následující další.
Takže pokud chceš mít jistotu, tak si udělej jeden den před pastou klystýrek s MMS a stačí ti jedna dávka po týdnu
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Palo, kolik kapek MMS si dáváš na klystýr. Děkuju předem.
Já zvládám 3mms+15kys. citr. víc ne,je mi pak blee. Ty děláš s HCLkou?
Já zvládám 3mms+15kys. citr. víc ne,je mi pak blee. Ty děláš s HCLkou?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
No já to dělám tak trochu divoce... Střeva si propláchnu prvně vodou, a pak mám v PET lahvi připravený roztok 30 akt. kapek chloritanu (dnes aktivován 3,5% HCl 1:1) v 1,5 litru teplé vody. Použil jsem asi třetinu, tzn. 10 kapek. S MMS jsem to udělal pouze jednou, a to tak, že jsem z PETky "vymáčkl" půl litra té směsi (10 akt. kapek v 0,5 litru), chvíli počkal a pak se dopustil vodou, co to šlo.
Jinak běžně se doporučuje 6 aktivovaných kapek na litr vody... A já doplňuju, že když u toho nejsou nějaký šílený stavy, tak lze zvýšit počet kapek až k 10 kapkám na litr.
Asi si pořídím nějakou hadičku a velkou stříkačku, takhle jak to dělám mi to stejně cáká všude možně kolem...
V tomhle jsem prostě zatím béčko...
Jinak běžně se doporučuje 6 aktivovaných kapek na litr vody... A já doplňuju, že když u toho nejsou nějaký šílený stavy, tak lze zvýšit počet kapek až k 10 kapkám na litr.
Asi si pořídím nějakou hadičku a velkou stříkačku, takhle jak to dělám mi to stejně cáká všude možně kolem...
V tomhle jsem prostě zatím béčko...
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Já jsem dala nejvíc 5 kapek mms a cítila jsem to až v puse, vůbec mi nebylo z toho dobře, optimum mi sedí jen 3 kapky. Zkus i klyst. s jablečným octem, po tom mi šli paraziti.
Jestli jsem dobře pochopila, tak děláš klystýr přes petku? No já nedám dopustit na klystýrovací balonek, největší je označení 14, je to cca 550 ml, jinak klyst. vaky jsou pěkně naprd, těma kohoutkama to kape. Začni k tomu všemu ještě odštavnovat jetel, vojtěšku.... chlorofyl dělá velký zázraky.
Jestli jsem dobře pochopila, tak děláš klystýr přes petku? No já nedám dopustit na klystýrovací balonek, největší je označení 14, je to cca 550 ml, jinak klyst. vaky jsou pěkně naprd, těma kohoutkama to kape. Začni k tomu všemu ještě odštavnovat jetel, vojtěšku.... chlorofyl dělá velký zázraky.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Třeba tohle je šikovné.......Palo píše:
http://www.lekarna.cz/irigator-setrny-v ... ba-2litry/
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
-
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
PALO diky za pomoc.
JANI jak redis ten klyst. s jablečným octem, diky.
JANI jak redis ten klyst. s jablečným octem, diky.
-
- Stálý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 30 poděkování
Palo ako to myslis cely ,ze cely baleni ,alebo len celu tabletu?Palo píše: Ivermectinové pasty mají 6,08 g a obsahují 1,87 % Ivermectinu.
6080 * 0,0187 = 114 mg Ivermectinu na jednu pastu. Tohle je na 625 kg koně, tzn. nějakých 180 mikrogramů na kilo váhy. Tedy průměrný dospělák o váze 75 kg by snesl 13,5 mg Ivermectinu.
Tahle tableta má 20 mg Ivermectinu, to odpovídá zhruba váze 112 kg. Já bych to se svojí váhou 88 kg zežvejkal celý
Ta tableta obsahuje aj praziquantel a toho treba viac.
U cesolu to davkovani je ovela vyssie pre praziquantel na 100Kg toho treba zobrat okolo 1gramu. Keby to bol cisty praziquantel tak by som to zjedol cele balenie aj to by bolo malo, ale s ivermectinom neviem .
Ahoj
Ito
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jednu tabletu.ito píše:Palo ako to myslis cely ,ze cely baleni ,alebo len celu tabletu?
Je to sice kombinace I+P, a vycházel bych z váhy, na jakou je určená.ito píše:Ta tableta obsahuje aj praziquantel a toho treba viac. U cesolu to davkovani je ovela vyssie pre praziquantel na 100Kg toho treba zobrat okolo 1gramu. Keby to bol cisty praziquantel tak by som to zjedol cele balenie aj to by bolo malo, ale s ivermectinom neviem.
Jinak na 100 kg běžně dáváme 2,5 tablety Praziquantelu o síle 600 mg, tzn. 1,5 gramu Praziquantelu (Cesol, Opticide-FC, Wormicide Tablets apod.).
Tak jsem se přidala před 4 dny do vašich řad ) Z MMS-2 jsem měla trošku strach, tak jsem začínala na 1/3 tobolky 0, druhý den 1/2, třetí a čtvrtý den 1 tobolka 0. Pocity - takové vlny, jako když se hodí z mostu kámen do vody. Pak vždy jen čekám na odbrknutí, abych nepraskla. K tomu hřebíček 1, 2, 3 a dnes 4 tobolky 0 najednou. S hřebíčkem žádné problémy nemám. Zapíjím HCl - z naředěné 10% kápnu 10 kapek do 3 dcl. Čekám na doručení pasty Iverchoice (účinná látka: ivermectin 1.87%). Poradí mi nějaká dobrá duše 1.jak tu pastu užívat při mé váze 1q, 2.kolik HCl je denní limit a 3.kolik hřebíčkových tobolek najednou je denní maximum? Děkuji předem za odpověď. Budu vděčná za rady, jsem začátečník
Zdravím. Mám objednanou pastu Iverchoice (účinná látka: ivermectin 1.87%). Kolik toho pak mám vzít při své hmotnosti 1q? Je nějaké omezení pro hřebíčkové tobolky? Zatím jsem se dostala na 4 najednou a bez problémů. K tomu MMS-2 a HCl. MMS-2 tobolku ráno a HCl 10% do 0,3 dcl vody 10 kapek. Budu ráda za každou radu, jsem začátečník.
Dobrý večer, jsem zde na foru nová a sháním co nejlevněji anti.par.tální kůru. co mi doporučily, tak jsou dost drahý, hlavně pasta Ivermecin, zjistila jsem, že se A.i P. prodávají za různé ceny. Můžete mi někdo dát info. kde se dá sehnat za normální cenu a za kolik? Díky alena
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
Dobry den,
chtel bych Vas poprosit o radu. Protoze uz sam nevim zda se u me jedna o problem parazitu ci ne.
V prosinci 2011 jsem prosel trojcatkovou kurou - hrebicek, pelynek, Lugol.
Ke konci kury jsem zacal mit opravdu tezke stavy.
Totalne se mi zablokovaly zada, v noci jsem se probouzel pravidelne ve 3 a pak v 5 hodin s naprostou panikou a busenim srdce. Citil jsem se strasne a mel jsem pocit ze se organismus zahltil toxiny.
Nasledovaly 2 mesice strasne unavy, uzkosti, nocni probouzeni s pocitem stahnuteho zaludku/jatry a na to se objevila reakce vystreleni adrenalinu nadledvinkami do obehu. Neustala nocni panika.
Aktualni stav: Zada jsou v pohode, nocni uzkost je taky pryc, stale jeste mam trosku denni uzkost, unavu a lehke simrani (uz si rikam jestli to simrani nemam psychicke jak se pozoruji...). Citim simrani po tele, predevsim na hlave, ale nejedna se o pocit nejakeho pohybu pod kuzi. Spise jen tak lehke simrani na kuzi.
Kazdopadne si ale lamu hlavu co me mohlo takto drasticky sejmout?
Je mozne, ze moje jatra byla v takovem stavu, ze nedokazala pojmout toxiny napr. hrebicku?
Nebo ze bych diky neustalemu stresu mel vycerpane nadledvinky a trojcatkem jsem zpusobil telu takovy stres, ze to jiz nadledvinky neunesly?
Nebo mam takovou naloz parazitu v tele, ze proste odpadni mechanismus tela jatra a ledviny se tak pretizily, ze to proste nezvladly?
Jak byste pokracovali dale? Opravdu me trojcatko sejmulo na takove 3 mesice, to je neuveritelne, ze?
Vubec nemam odvahu na MMS, antihelmitika nebo zopakovani trojcatka.
Co si o tom myslite? Budu rad za jakoukoliv reakci.
Diky moc.
chtel bych Vas poprosit o radu. Protoze uz sam nevim zda se u me jedna o problem parazitu ci ne.
V prosinci 2011 jsem prosel trojcatkovou kurou - hrebicek, pelynek, Lugol.
Ke konci kury jsem zacal mit opravdu tezke stavy.
Totalne se mi zablokovaly zada, v noci jsem se probouzel pravidelne ve 3 a pak v 5 hodin s naprostou panikou a busenim srdce. Citil jsem se strasne a mel jsem pocit ze se organismus zahltil toxiny.
Nasledovaly 2 mesice strasne unavy, uzkosti, nocni probouzeni s pocitem stahnuteho zaludku/jatry a na to se objevila reakce vystreleni adrenalinu nadledvinkami do obehu. Neustala nocni panika.
Aktualni stav: Zada jsou v pohode, nocni uzkost je taky pryc, stale jeste mam trosku denni uzkost, unavu a lehke simrani (uz si rikam jestli to simrani nemam psychicke jak se pozoruji...). Citim simrani po tele, predevsim na hlave, ale nejedna se o pocit nejakeho pohybu pod kuzi. Spise jen tak lehke simrani na kuzi.
Kazdopadne si ale lamu hlavu co me mohlo takto drasticky sejmout?
Je mozne, ze moje jatra byla v takovem stavu, ze nedokazala pojmout toxiny napr. hrebicku?
Nebo ze bych diky neustalemu stresu mel vycerpane nadledvinky a trojcatkem jsem zpusobil telu takovy stres, ze to jiz nadledvinky neunesly?
Nebo mam takovou naloz parazitu v tele, ze proste odpadni mechanismus tela jatra a ledviny se tak pretizily, ze to proste nezvladly?
Jak byste pokracovali dale? Opravdu me trojcatko sejmulo na takove 3 mesice, to je neuveritelne, ze?
Vubec nemam odvahu na MMS, antihelmitika nebo zopakovani trojcatka.
Co si o tom myslite? Budu rad za jakoukoliv reakci.
Diky moc.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Já bych si tipl, že tento stav přišel díky nedostatku přirozené trávicí kyseliny (vymláceno trojčátkem)...Nick34 píše:Ke konci kury jsem zacal mit opravdu tezke stavy.
To se běžně stává, že lidé, co si myslí, že mohou postupovat podle mého doporučení a bez HCl, tak dojde k takovémuto nebo podobnému zhoršení... Tohle se stává hlavně u mého doporučovaného postupu bez dopňování HCl, u menšího počtu tobolek vícekrát denně (doporučený postup někoho jiného - což je zřejmě v tomto případě) se to stát také může, ale pravděpodobnost je o něco (o dost) menší.
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
Diky Palo za odpoved. Daval jsem si vzdy po uziti trojcatka 2 Betain HCL prasky (600mg), takze celkem 6 prasku Betainu za den. Trojcatko jsem zacal pelynkem a od 11. dne jsem zacal davat hrebicek velikost kapsli 00 (1.den 1-1-1, 2. den 2-2-2, od 3. dne 3-3-3). Lugol jsem daval 1x denne 10 kapek. Celkove trojcatko trvalo 21 dnu.
Takze myslis, ze problem byl ve vymlacene HCL? Je pravda, ze nejvetsi problem jsem asi pocitoval se zaludkem. Takove stavy zaludecni neurozy a podrazdeni. Jak tomu mam tedy rozumet? Pokud by clovek neuzival dostatecne mnozstvi HCL, tak je mozne, ze si takto rozhodi zaludek pripadne jatra? Rad bych to uplne pochopil. Pokud bych nemel zadnou HCL v zaludku, tak by dochazelo k velkemu prekyseleni organismu a proto vsechny tyto problemy?
Mohl bys mi to prosim jeste malinko vysvetlit?
Diky moc.
Takze myslis, ze problem byl ve vymlacene HCL? Je pravda, ze nejvetsi problem jsem asi pocitoval se zaludkem. Takove stavy zaludecni neurozy a podrazdeni. Jak tomu mam tedy rozumet? Pokud by clovek neuzival dostatecne mnozstvi HCL, tak je mozne, ze si takto rozhodi zaludek pripadne jatra? Rad bych to uplne pochopil. Pokud bych nemel zadnou HCL v zaludku, tak by dochazelo k velkemu prekyseleni organismu a proto vsechny tyto problemy?
Mohl bys mi to prosim jeste malinko vysvetlit?
Diky moc.