Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Palo »

No Tvůj organizmus neznám, tak těžko odhadnu, jestli těch 6 tablet Betainu HCL nebylo málo. Nemůžu si pomoct, ale řekl bych, že bys měl to MMS zkusit, ale není třeba to přehánět (řekněme max. 5 akt. kapek s vodou a jen párkrát denně - max. 3 krát) a občas přihodit zas tu tabletu Betain HCL, když bys měl pocit, že se stav zhoršuje...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Nick34
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od Nick34 »

Chtel bych ted udelat ocistu jater pomoci Epsomky, oleje a citronu. Uvidim jak se pak budu citit a pak se zamyslim nad tim MMS. Musim si to MMS poradne nastudovat. Ikdyz o trojcatku jsem si myslel, ze vim uplne vse. A ejhle reakce me vice nez zaskocila :)

llindak
Nový člen

Příspěvek od llindak »

Dobry den,chtela bych se vas zeptat,co si myslite o hydrocolonu?:) jestli by mohl pomoct s parazitama roupi a tak:) zkousela jsem "šankhu",lec neuspesne...vsechno slo spis vrchem nez spodem:)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Nick34 píše:Chtel bych ted udelat ocistu jater pomoci Epsomky, oleje a citronu. Uvidim jak se pak budu citit a pak se zamyslim nad tim MMS. Musim si to MMS poradne nastudovat. Ikdyz o trojcatku jsem si myslel, ze vim uplne vse. A ejhle reakce me vice nez zaskocila :)
Jo, jaterku zkus... Zatím jsi ale ještě nevzal nic, co by Ti ty játra propucovalo (MMS1/MMS2)... ;) Tak počítej s tím, že by jí bylo po MMS dobrý zas pak udělat ;)

Jayo
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

Příspěvek od Jayo »

Palo píše:
smajlicekk píše:PALO diky, jeste prosim te kolik dni se to bere, jestli 3 dni za sebou, nebo 1x za tyden a kolik davek je potreba ? Diky.
Podle posledních informací - pokud je člověk totálně zanesenej, tak to vůbec nepomůže. Jeden člověk vypapal postupně celou tubu a žádný výsledek. Jakmile si udělal klystýr s MMS, tak to z něho začalo lítat.

No takže dávkování je podle předpokládaného zamoření ;)

U mě by stačila jedna várka za týden (zkrz klystýrek kdysi dávno) - zrovna dneska jsem si dělal zase klystýrek s MMS a střeva jsem měl čistá, skoro jako anděl :) Ivermectin jsem měl asi před dvěma měsíci, první várka evidentně zabrala a druhá, druhý den byla prakticky zbytečná, i následující další.

Takže pokud chceš mít jistotu, tak si udělej jeden den před pastou klystýrek s MMS a stačí ti jedna dávka po týdnu ;)
Palo, prosim ta, ake su to tie posledne informacie, mozes specifikovat?
Tym mas aj na mysli doporucenia p. Blahovej, teda jej cca 1,5 mesacne kury cyklovania ivermectinu, albendazolu a praziquantelu + zapper? Ci rozhodujuci je prave ten zapper, ktory sa este k tomu prida? Zaparazitovany myslis napriklad telo, v ktorom boli parazity nerusene 20-30 rokov, a narobili si vseliake cysty, atd? Fakt ich z criev nedostane nic ine nez klystir? Ja som mal praveze za to, ze dostat ich z creva je najjednoduchsie, ved tam sa nemaju kde ukryt, ked sa tam narve davka potravy zmiesana z likvidatorom, tak skoncili, nie? Ak nie, potom proste crevu nerozumiem, a asi to je cele nejak inak. :-)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Ten člověk zkoušel kde jakou alternativku, antihelmintika, plazmu a co já vím co všechno. Klystýry s MMS si dělá odhaduji každý druhý den a a stále už asi přes týden z něho něco leze - podle toho, co povídá - klubko parazitů, vlasovitého tvaru, barvy od světlé, bílé, žluté až k tmavé. Kdyby ty antihelmintika zabraly, tak by je tam už dávno neměl...
Zkoušel i epsomku, ale ta ho neprohnala. Použití epsomky by mohlo být zajímavé jako zjištění, jestli jsou v pajšlu cizopasníci - když dojde ke srajdě - OK, když nedojde ke srajdě - pozor, je dobré udělat klystýrek.

Ten dotyčný mě odsouhlasil, že zkusí šanku, na finále s MMS, abychom pročistili i tenké střevo, protože stále cítí v břiše tlak a tedy hádáme, že jsou breberky v tenkém střevě, kam se klystýrek s MMS zřejmě nedostane.

Pokud bych měl něco doporučit já, tak rozhodně MMS jednou až dvakrát denně, klidně s jednodenní pauzou, ale s navyšováním kapek, do těch 15, ideálně doplňovat k tomu HCl. Po této kúře udělat klystýr s MMS a pak je otevřena cesta k ostatní alternativám, které budou mnohem účinnější (zejména antihelmintika).

Jayo
Zasloužilý člen
Dostal: 95 poděkování

Příspěvek od Jayo »

Tak vcera po druhej davke Ivermectinu, zo mna o jednej v noci vyslo klbko skrkaviek. :shock:
Na nete som si precital, ze Ivermectin blokuje vylucovanie hlienov u niektorych parazitov, a potom ich poriesi imunitny system. Zaroven som si spomenul, ze u MMS je casto prave ten problem, ze sa cez hlieny nedostane k parazitom a nemoze ich poriesit. Tak ma napadlo vyskusat uzit MMS v ten isty den, ako uzijem Ivermectin, ze mozno bude tato kombinacia ucinna, Ivermectin da dole ochranny stit parazitom a MMS ich potom poriesi. Rano som uzil Ivermectin + Albendazol, a vecer som si dal kupel v MMS, spolu s dalsou davkou Albendazolu. Pocas kupela v MMS mi zacalo skvrkat v bruchu v oblasti criev, prislo mi tazko, takmer hned som citil, ze telo vyvolava hnacku. Zacal som teda vela pit, a fakt zachvilu prisla hnacka, par krat som bol na zachode, a asi po 3 hodinach po kupely zo mna vyslo to klbko skrkaviek. Bolo ich tak odhadom 6, a kedze vysli samotne, prakticky bez stolice, hned som si vsimol, ze to asi nebude stolica. Dva exemplare som teda nabral do misky, zrobil foto, dnes rano som bol u obvodnej, a povedala, ze to ani nebude posielat na parazitologiu, ze su to skrkavky a mam pokracovat v celej kure. :-)
Tymto chcem podakovat za rady na tomto fore.
Som rad, ze som chemicke antihelmetika nevynechal, ked si pomyslim, ze by som tie prisery zivil nadalej. Pred mesiacom som dokoncil 21 dnovu kuru s palinou pravou, klincekmi a Lugolovym roztokom, odvtedy som bral aj preventivne davky kazdy tyzden, ale vidno, ze to nieje dostacujuce, na dokladne odstranenie parazitov. Treba pouzit vsetko zaradom, klinceky, palinu, Lugolov, oresak americky, aj chemicke antihelmetika, aj MMS a najlepsie to nejak dobre kombinovat spolu.

Palo, k tomu klystiru s MMS, by mohlo tiez velmi dobre fungovat predtym uzit Ivermectin.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Jayo píše:Som rad, ze som chemicke antihelmetika nevynechal, ked si pomyslim...

Palo, k tomu klystiru s MMS, by mohlo tiez velmi dobre fungovat predtym uzit Ivermectin.
Krásně jsi jim dal pokouřit ;)

Kombinace MMS klystýr a Ivermectin se mi nějak nezdá... No nevím... Ivermectinem to zabiješ tak jako tak, tak by to bylo asi zbytečné, stejně se jen dostane do tlustýho střeva... Ale asi jo, bitva z obou stran, proč ne ;)

Ale celkem zajímavý by bylo zkombinovat šankprakšalánu - jak by to "protýkalo", tak přidat do další várky MMS. Pěkně by to projelo trávicí trakt a zlikvidovalo by to všechny cizáky v trávicím traktu...

davidekMTB
Stálý člen
Dal: 15 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Příspěvek od davidekMTB »

Palo píše:Ale celkem zajímavý by bylo zkombinovat šankprakšalánu - jak by to "protýkalo", tak přidat do další várky MMS. Pěkně by to projelo trávicí trakt a zlikvidovalo by to všechny cizáky v trávicím traktu...
Ahoj Palo,
jak to myslíš s tou šankprakšalánou? Myslíš tím, že jeden den vemu ivermectin a další den ráno udělám šanku? Přidat do další várky MMS? - tomu taky nerozumím... jako do šanky? a jak to udělat?

Díky D.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Šanka je o pití slané vody... Jak to začne "protýkat", tak další slanou vodou zalít nějakých 5 aktivovaných kapek a dát to jako předposlední várku, pak zase jen vodu se solí...

Bez ohledu na Ivermectin...

davidekMTB
Stálý člen
Dal: 15 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Příspěvek od davidekMTB »

Díky, jdu do toho :)

D.

KORKA
Stálý člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od KORKA »

davidku,držím pěsti :)

ito
Stálý člen
Dostal: 30 poděkování

Příspěvek od ito »

Ma niekto tusenie ci to je parazit? a ak ano tak aky?

objavil sa pri kontrole mojej krvi po asi hodinovom zapovani.
podotykam ze krv si prezeram asi rok skoro denne a taketo nieco som tam nevidel az teraz ked som zapoval.

vdaka

Ito
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

ito
Stálý člen
Dostal: 30 poděkování

Příspěvek od ito »

Palo mas pravdu.
moje podozrenie padlo tiez na skrkavku.

Totizto vcera mi dosiel zaper a nastavil som si sadu 10tich frequencii z CALFu pre skrkavky, kazda po desiatich minutach.
0.19, 0.18, 0.73, 7.50, 68.00, 115.44, 322.50, 545.43, 612.37, 779.93

musim poznamenat ze frequencia 545.43 bola asi ta prava. citil som pri nej neklud az nekontrolovatelne zaskuby svalstva a potom som nasiel tu skrkavku (uz kciplu) v krvi

Takze zaper urcite nieje podfuk funguje na 100%

Ito

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“