Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

CDS - klinické skúsenosti

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Milan_Sk
Starší člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od Milan_Sk »

Ďakujem p. Slavek :)

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

Začal som dnes brať CDS podľa Vášho "návodu" p. josip. Idem na to opatrne pol deci každú hodinu, ak nebude problém zajtra zvýšim. Načo si mám dávať pozor podľa Vás ? Ďakujem.

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
josip
Stálý člen

Příspěvek od josip »

neviem naco si treba davat pozor. nic zle neregistrujem na sebe po 5dnoch.
ale ked citam tento topic:
http://zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=13&t=697
kde pisu o uzivani 6-7 kapek mms3 pocas 10dni alebo 5-6mms, dokonca 4kvapky mms1 v tobolkach nezriedene s vodou tak si myslim ze nic nehrozi.

ale moze niekto napisat kolko je ppm s 1dcl vody a 3kapky aktivovaneho mms? dik

:idea: Když odpovídáš přes [citace] přímo pod příspěvkem, tak tu citaci, pokud ji nekrátíš, tak smaž. :idea: Ušetříš mi práci - poo.

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

Ďakujem, p. Batles je veľmi šikovný a dobre radí ľuďom.

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

josip píše:ale moze niekto napisat kolko je ppm s 1dcl vody a 3kapky aktivovaneho mms? dik
3kapky MMS1 v deci vody dávají okolo 35 ppm.
CDS nejraději užívám z lahve, která byla probublávaná přesně 5 minut. Tento postup dává dost vysokou stabilitu.
Celých 14 dní od výroby odpovídá 1ml CDS jedné kapce MMS1. Pak dalších 14 dní odpovídá 1,3 ml CDS. Po měsíci od výroby odpovídá
1,6 mlCDS jedné kap. MMS1. A to při denním otevírání lahve. Jak je vidět, tak se tím nedá ani nic pokazit.
Denní udržovací dávky mají být 6kap.MMS1, takže si naleju baj voko půl malého panáka (10-12ml) do deci vody a šup do sebe. CDS se snáší mnohem lépe než MMS1 asi proto, že je ultračisté.
No, ale já to stejně napřed zkoušel na manželce, jestli přežije, co kdyby to náhodou škodilo? :laugh:
Je v pořádku a mládne mi před očima (aspoň jí to pořád říkám) :D
Takže více méně od prosince 2011 užívám tuto formu výroby.
Batles :D

josip
Stálý člen

Příspěvek od josip »

p Batles to ste ten Batles z toho topicu co som uviedol vyssie?
ak ano ako dopadol syn,ma sa ok po 2rokoch? lebo to ste pisal v r2010

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

josip píše:p Batles to ste ten Batles z toho topicu co som uviedol vyssie?
ak ano ako dopadol syn,ma sa ok po 2rokoch? lebo to ste pisal v r2010
Jojo, jsem.
Syn je zdráv a vesel a šíří slávu MMS1 do světa :eclap:

josip
Stálý člen

Příspěvek od josip »

wow to je parada,aj ked ja tvrdim ze rakovina vznika zo zhubnych negat.myslienok
inak pisete ze 3kapky mms s dcl vody je cca 35ppm,ale mne to bolo trosku kysele,kdezto cds je oproti tomu takmer bez chuti pre mna,trosku citim chlor
takze cds je super.
myslite ze moze byt nejaky rozdiel ked sa to pije chladene studene alebo izbova teplota?

1gram vit.C co dve hodiny po 4dni - nie je to prilis vela? aj na ladviny atd

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

Pán Batles Ste úžastný človek. Ďakujem, že to šírite ďalej.

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

Batles píše: CDS nejraději užívám z lahve, která byla probublávaná přesně 5 minut. Tento postup dává dost vysokou stabilitu.
Môžem sa spýtať p.Batles koľko kapiek, či ml. aktivujete a koľko má objem vody do ktorej to prebubláva.
Ďakujem

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

josip píše:wow to je parada,aj ked ja tvrdim ze rakovina vznika zo zhubnych negat.myslienok
*Ano, má to význam, moudří lidé říkají, že 70% chorob způsobuje "psýché" a 30% nevhodná strava....
inak pisete ze 3kapky mms s dcl vody je cca 35ppm,ale mne to bolo trosku kysele,kdezto cds je oproti tomu takmer bez chuti pre mna,trosku citim chlor
takze cds je super.
*Je to tak. Na aktivaci klasického MMS1 jsem začal používat jako aktivátor 1/3 kys. citr. a 2/3 HCl. Chutná to lépe, než každá kyselina zvlášť :D
myslite ze moze byt nejaky rozdiel ked sa to pije chladene studene alebo izbova teplota?
*Vzhledem k tomu, že tělo má všechno nejradši ve své tělesné teplotě, přikláním se když už tak k pokojové. No ale nijak bych si s tím nelámal hlavu....

1gram vit.C co dve hodiny po 4dni - nie je to prilis vela? aj na ladviny atd
* Nejlépe funguje podávání megadávek Céčka 2-3 dny (při léčbě s MMS), vždycky záleží na váze, výšce a věku. Ledvinám je to celkem jedno, přebytek céčka jim nijak nevadí, akorát se může objevit průjem. Vadí jim zpracování jedů a toxinů.....Ahoj,Batles

:idea: Modrá je vyhražena pro moderátory - a stínování to silně znepřehledňuje - ale jestli na něm trváš, tak ho tam vrátím - poo.

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Milan_Sk píše:
Batles píše: CDS nejraději užívám z lahve, která byla probublávaná přesně 5 minut. Tento postup dává dost vysokou stabilitu.
Môžem sa spýtať p.Batles koľko kapiek, či ml. aktivujete a koľko má objem vody do ktorej to prebubláva.
Ďakujem
Při výrobě CDS používám láhev 1 litr, takže 1000ml, což odpovídá 1000 kapek MMS1.
Ještě jeden poznatek, destilka při probublávání musí být studená :!:
Jinak nedojde k plnému nasycení. Když je destilka pokojové teploty, tak se nasycenost významě sníží.

Včera mi napsal Pvel Eiselt, že měl dlouhý rozhovor s Andreasem Kalckerem ohledně CDS.
Opravdu se začíná potvrzovat, že je při léčbě chorob účinnější, než MMS1. To je dobrá zpráva!
Díky Milane za pochvalu, vy dva s Josipem jste skvělí lidé, máte otevřenou mysl a to je důležité.
Díky takovým lidem, jako jste vy dva se MMS dostává do světa :hip:

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

Zdravím, stále rozmýšľam nad CDS vlastne koľko kvapiek beriem. Dám 5 ml. (85 kvapiek) MMS a 5 ml. 50% kyseliny citrnovej, nechám prebublať v 5 l. vody zhruba 20 min dokiaľ nieje roztok skoro číri. Denne vypijem liter CDS, 10 x 1dcl. V jednom litri CDS je 17 kvapiek MMS ? Už mi z toho asi šibe.

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

Ďakujem josip za test. Samozrejme ani mne neostane úplne číri roztok, jemné sfarbenie má. Ešte k tomu môjmu bublaniu, ja to bublám naraz v 3 fľašiach prepojenými hadičkami, prvá 2l. a ďaľšie dve 1,5 l. Prvá je sýto žltá a posledná úplne málinko žltá, potom všetky zmiešam. Mne ostali po zápale krčových žíl, (zápal bol odstránený antibiotikami, aspoň podľa krvných testov) také 2 bobule skoro ako pinpongová loptička. Dnes je 3 deň, čo pijem CDS a bobule menšie asi o polovicu. Môj celkový zdravotný stav nebol OK po zápale krčových žíl tak som sa pustil do CDS. Zatiaľ som nemal hnačku ani nijakú sračku či krče, ale chodím strašne veľa cikať a moč smrdí za dezinfekciou, aj dych žena vraví že večer cítiť. Tak isto zápach potu je cítiť za nijakou dezinfekciou. Prvý deň bol najhorší, cítil som v hlave a za očami ako keby do nej niekto vrtal, potom v nohách a včera v svale na stehne a k večeru niečo pri srdci. Vy ste mal nijaké príznaky po požití CDS ? Prajem veľa zdravia.

josip
Stálý člen

Příspěvek od josip »

nemam ziadne priznaky po poziti, teda ani necitim...len ked to pijem studensie chyti ma pokaslavanie,co sa mi zda divne pretoze studene som bezne pijaval a nekasliaval som....najskor som myslel ze sa mi upravilo hucanie v usiach ale je to naspat,mozno to bude len psychickeho povodu, nie bakterialneho,ci ineho
takze po 8dnoch konstatujem ze som zdravy rovnako ako pred 8dnami

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“