Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

neoanthropus
Starší člen
Dostal: 2 poděkování

Jméno Šelmy

Příspěvek od neoanthropus »

Edit: ... přesunuto ... A(&F) ...
QWETR píše:Moje nabidka je myslena seriozne a vazne.
QWETR ak by tvoja ponuka bola myslená naozaj seriozne a vážne, nepoužival by si pri nej taketo
QWETR píše: :dknow:
"opičky". N

QWETR
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Re: Jméno Šelmy

Příspěvek od QWETR »

neoanthropus píše:
QWETR píše:Moje nabidka je myslena seriozne a vazne.
QWETR ak by tvoja ponuka bola myslená naozaj seriozne a vážne, nepoužival by si pri nej taketo
QWETR píše: :dknow:
"opičky". N
:jump:
tahle je jen pro tebe

neoanthropus
Starší člen
Dostal: 2 poděkování

Re: Jméno Šelmy

Příspěvek od neoanthropus »

Presne o tomto
QWETR píše: :jump:
tahle je jen pro tebe
je celá serioznosť tvojej ponuky. Vidíš vidíš QWETR, mal by si sa Ty mi len pekne poďakovať kedže toto zistenie ťa ani nebolelo a navrch k tomu si ešte aj niečo ušetríl... . N

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Přemístěno z http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 69#p100569
pokr píše:JVK, když magie, tak se vším všudy. ne? ........
Tak JVK, jak se slučuje magie s vírou v Boha? Díky za odpověď.
Co ty máš zase za problém Pokr. Oháníš se bohem, tak bys snad měl vědět, že ten prý Židovský bůh stvořil člověka k obrazu svému na samém začátku stvoření. Pokud někdo tedy magií do nějaké míry vládne, jde jasně o dar boží a kdo proti tomu má námitky, stojí proti bohu a rouhá se do nebe. To, že nějaký potměšilý knihomol někdy později přidal do bible, že mágie je proti víře v boha, pouze svědčí o velice manipulativní nátuře bible jak ji známe. Zde by ses taky dost zamotal do všech žido-křesťansko-mohamedánských zázraků, které mají své magické opodstatnění a které jsou jedním ze základních pilířů alespoň katolického náhledu na stejného boha a víru a jejich nesčetné svaté. Tohle biblické pokrytectví zdaleka není to jedinné a s tím, co a jak si prožívá JVK to nemá vůbec nic společného, stejně jako to nemá nic společného s podstatou magie ať už černé, nebo bílé, a zavádíš svou otázkou na JVK vlákno. Na to si udělej svoje, nebo si to s JVK vyříkejte po SZ. :enaughty: Jinak doporučuju se podívat na konec vlákna Othonova kázání. Tak je k tomuhle tvému vzkazu také cosi dost pertinentního.

S pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
pokr
Starší člen
Dostal: 5 poděkování

Příspěvek od pokr »

Křepelko, tys prostě moc jednoduchej balík, ani ten blábol po tobě nečtu. Protože zase tady smrdíš, musím končit. Nechápu, proč se někteří jedinci, jako Křepelka, na každýho přilepí jak h. na košili. Nevíš, trubko?

Na osobní výpady je určená Boxovárna - v jiných vláknech se za ně uděluje Varování! poo.

Měj se, poota.

co nevíme, neznamená, že neexistuje
pokr
Starší člen
Dostal: 5 poděkování

Příspěvek od pokr »

Poot,

omluva, na tu Boxovárnu jsem zapomněl.

co nevíme, neznamená, že neexistuje
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

pokr píše:Křepelko, tys prostě moc jednoduchej balík, ani ten blábol po tobě nečtu.
Pokr, nic ve zlém, ale můžeš mi být jako mnoho jiných lidí naprosto ukradenej. Nemám jedinej důvod se na tebe lepit. To bych si pomohl :roll: Co se týče toho blábolu, kdybys ho nečet, nebudeš se teď čílit. Čílíš se proto, že jsem ti šáhl na citlivé místo. Pokaždé, kdy k tomu dojde, a dochází k tomu často ze všech stran, protože sám trpíš, vyrazíš v obraně toho, na čem visíš z nedostatku vlastního sebevědomí do útoku hrubostma a obviňováním. Zamysli se nad sebou a nad svou "nedotknutelnou" sounáležitostí. Ono je to taky o iluzích. Ahoj, Slávek.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Malá vodní elektrárna

Příspěvek od Akord »

Slávek: Proč nejde s tebou rovnocenne diskutovat - v predešlém príspevku jsem se vyhl všem osobním hodnocením(jako vždy, když se veci trochu uklidní), ale ty v tom klidne pokračuješ dál. To je ponekud dvojí metr :
...No vidíš Akorde. V tomhle je celá potíž s takovýmhle vědeckým přístupem,
...V čem chybuješ je to, že vycházíš z velice okleštěných údajů, které zase naopak ignoruje příroda jakožto vyčerpávající principy a dělá si věci přeci jenom po svém
...což si Ty klidně dovolíš z vědeckého hlediska ignorovat, protože Ti chybí základní porozumění rozdílu mezi akcelerací kapaliny gravitačním zrychlením, nebo odstředivou silou
... ňoupat se v naučené matice
Tak se vesele "ňoupej" ve svých turbinách nebo v tom, co si se nekdy naučil, a zverejni také jednou i nejaké výsledky >50%. Jinak to co píšeš ani nemusí být úplne pravda. :laugh:

p.s. co se dívám na ten link o ventilátoru, tak mám pochybnosti, zda nekdo z oponentu pochopil obsah mého vyjádrení. Ať si na svých poznatcích leckdo treba založí živnost, nebudu závidet.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Malá vodní elektrárna

Akord píše:Slávek: Proč nejde s tebou rovnocenne diskutovat - v predešlém príspevku jsem se vyhl všem osobním hodnocením(jako vždy, když se veci trochu uklidní), ale ty v tom klidne pokračuješ dál. To je ponekud dvojí metr :
Historie Akorde. Až na několik málo vyjímek se tomu zatraceně vyhýbám. V případě Tvém mi nezbývá, než tu vyjímku do jisté míry dělat. Co se týče rovnocennosti diskuze, naprosto s Tebou souhlasím. Nemontuju se totž do věcí, o kterých toho moc nevím a o kterých si nejsem jistý, že vím akurátně. I tak se někdy stane, že se mýlím, protože mi někdo někdy dal špatnou informaci, ale s tím nic nenadělám a alespoň se poučím.
Akord píše:
Slávek píše:... ňoupat se v naučené matice
Tak se vesele "ňoupej" ve svých turbinách nebo v tom, co si se nekdy naučil, a zverejni také jednou i nejaké výsledky >50%. Jinak to co píšeš ani nemusí být úplne pravda. :laugh:
Pravda. Taky nemusí být pravda, že u dvou z mých věcí, a to různých, mi patentový právník sdělil, že si na to netroufá, protože jde nikoliv o určitý vynález, ale o celou a naprosto novou technologii. Zaprototypováno a velce důkladně otestováno pod dohledem a za spoluúčasti expertů. A Akorde, jedna z nich se týče naprosto hrubě standartní elektřiny :laugh: :smoke: zatímco ta druhá se děje i díky elektřině původně netušeně a expertům zatím nevysvětlitelně, právě proto, že jsou experti, i když to není nic záhadného. Tak to dopadá, když se člověk zuby nehty nedrží naučeného.
Akord píše: p.s. co se dívám na ten link o ventilátoru, tak mám pochybnosti, zda nekdo z oponentu pochopil obsah mého vyjádrení. Ať si na svých poznatcích leckdo treba založí živnost, nebudu závidet.
Ale pochopil. Tvrzení, že takhle věci nefungují a že tudy ne a to proto a protože je celkem lehce k pochopení. Co na tom chceš nějak interpretovat? Pakliže Ti to však někdo sestřelí praktickým experimentem, není se o čem dohadovat, i když pravda, taky si to mohl Poota vymyslet. Akorát že on to nemá ve zvyku. :bye: Slávek.

Akord
Zasloužilý člen

Re: Tentononc

Příspěvek od Akord »

Mimo téma (offtopic)
Slavek Krepelka píše:Podívám-li se na Akorda, při všem jeho vzdělání buďto nechápe ani takové základy, nebo dělá vše pro to, aby znemožnil jejich chápání druhými, jako je prostá manipulace silových vektorů bez ohledu na to, čím jsou síly způsobeny. Když se podívám do Bukyho vlákna "Newton a jeho zákony", i on se snažil vektory sil Bukymu vysvětlit a správně. No a tady zoufale mlží. To odvození hmotnosti s tím poněkud souvisí a opět, Akord mlží, i když je to bývala snad sedmá obecná. Pokud se podívá člověk do Anglické Wiky, dokonce hned úvodem:
Cituji: In physics, mass (from Greek μᾶζα "barley cake, lump (of dough)"), more specifically inertial mass, can be defined as a quantitative measure of an object's resistance to the change of its speed.
Ve fyzice hmota "mass" z řeckého atd.... specificky lépe vyjádřeno setrvačná hmotnost, může být definována jako kvantitativní množství odporu tělesa změnám rychlosti.
No vidíš, a Akord to "vidí" jakkoliv jinak a mlží.
S laskavým pozdravem, Slávek.
To bych také mohl ríct o Tobe, pokud bych o tobe konspiroval tak intenzivne, jako ty o mne, tak si mužeš být jistý, že ti nevenuju ani sekundu. Chyb máš na konte dost, tak prestaň s konspiracemi a čti mne normálne, bez debilních prívlastku z beletrie. Platí 3. možnost, všemožne se snažím, abys aspoň neco pochopil normálne, delám ti zde fackovacího panáka, být muj zamestnanec te vyhodím behem dne.
Jinak si mužu být svým názorem na kulturu fóra docela jistý. Podezrele málokdy se totiž stává, že se uzná argument.
:idea: Zapomněl jsi to označit jako offtopic - tématicky to patří do Boxovárny - poo.

vzkaz pro poo: toto bylo opravdu korektní sdelení, které jsi nejspíš nepochopil, a s posmeškama nemá nic společné

Máš pravdu, že s posměškama to nemá nic společného, v tom se shodujeme. Já to hodnotím jako osobní napadání - až to budeš hledat, tak nezapomeň na Boxovárnu - poo.
Naposledy upravil(a) Akord dne ned 13 kvě 2012 23:18, celkem upraveno 1 x.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Tentononc

Akord píše:
Mimo téma (offtopic)
Slavek Krepelka píše:Podívám-li se na Akorda, při všem jeho vzdělání buďto nechápe ani takové základy, nebo dělá vše pro to, aby znemožnil jejich chápání druhými, jako je prostá manipulace silových vektorů bez ohledu na to, čím jsou síly způsobeny .....
Vypadá to, že dlužím Akordovi omluvu. Ne, že by nemlžil, ale po další diskuzi ve vlákně Fyzika - Různé to nevypadá to na úmyslné mlžení. Tímto se Ti Akorde omlovám ne za to, co jsem o mlžení na Tvůj účet napsal, ale za to, že jsem Tě podezíral z mlžení úmyslného. Ahoj, Slávek.

Akord
Zasloužilý člen

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od Akord »

http://www.zvedavec.org/nazory-5008.htm
Nejen Hitler. Následující úryvek je z dílka ještě staršího.
Vaše řeč musí být omračující, energická, agresivní, sebevědomá. Více šumu a slovního pozlátka, více nepochopitelného a vědecky mlhavého. Tvořte teorie, hypothézy, směry, školy, metódy reálné i nereálné. Čím extravagantnější, tím líp! Nevadí, že ty theorie nikdo nepotřebuje, že zítra přijdou v zapomenutí. Nechť gójové si lámou hlavu a nachází v nich, co v nich není, zítra dáme novou stravu jejich primitivním mozkům. Nezáleží na tom, co říkáte, záleží na tom, jak to říkáte. Sebejistota v projevu bude chápána jako přesvědčení, ambice jako vznešenost, způsob jak poučujete a opravujete góje jako výtečnost.

poota: presunutí výšeuvedeného príspevku spíše hodnotím jako aroganci a primitivizmus v chytání za slovo

Osobní napadání moderátora za jeho činnost. Uděleno varování. příspěvek ponechán pro rekord. 25.5.2012 SDK

Akord
Zasloužilý člen

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od Akord »

za tohle dostávám ban v boxovárne
poota: presunutí výšeuvedeného príspevku spíše hodnotím jako aroganci a primitivizmus v chytání za slovo
Osobní napadání moderátora za jeho činnost. Uděleno varování. příspěvek ponechán pro rekord. 25.5.2012 SDK [/quote]

Príšte si pánové boxujte mezi sebou, nemusím si s vaším hodnocením príšte delat velkou námahu. Máte dost potíže s logikou ze školky.

Chovej se slušně Akorde a tyhle osobní problémy Ti odpadnou. To platí i pro SZ. SDK

adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Re: CLOUDBUSTER, TOWERBUSTER - ORGONIT

Příspěvek od adam.benda »

Sysle, tak ještě jednou .. viz:
adam.benda píše:aby v tom zkrátka bylo jasno, udělat takový jednoduchý výčet - seznam zkratek a jejich rozepsání do celých názvů?
Balast na vlákně je spíš to Tvoje vykrucování, snad bys mohl pro ty méně fundované věnovat pár hubených řádků k tomu co ty WTDHSPDK jsou...??!!??!! To se pak musí přednášet blbě, když kantor vyvalí na studenty shluk zkratek a pak, troubo, orientuj se.
Nebo to Slávkovo naťukňutí, že problém bude někde jinde, možná nebude až tak od věci?

Odborník na MFMMP a DVS,
adam.benda

sysel
Zasloužilý člen
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Re: CLOUDBUSTER, TOWERBUSTER - ORGONIT

Příspěvek od sysel »

Nebude treba odlozit svářecí bryle? Hahaha
Tady dokladam krasne priklady i s nazvy a vykresy. Joe Cell tady taky nikdo nepreklada. Proste se to tak bere a popise se jeho funkce. Jeste tady uvedu nektere dalsi fajn vecicky, pro lidi. Muze to totiz byt , pro nekoho velice uzitecne.
Potom me jiz nebudete muset řešit, to slibuji :-), je treba pracovat na svem vzestupu. Kdyz ale neco neustale drhne................
Ale zabalime to rovnou, preji Vsem hodne stesti v osobnim i profesnim zivote. Byl jsem s Vami rad, uplne me neni dobre po tele.
Vyuziju jeste Vasich stranek s Vasim svolenim, k sebevzdelani, protoze je zde hodne zajimaveho

Dnes jsem byl v kruhu, potom jsem si zapremyslel, jak nejsem dokonaly a dosel jsem ke shode :-) , jiz nekolik let delam moje milovane orgonity, dost jsem jich hlavne rozdal a mam neskutecnou radost z jejich prinosu lidem, protoze opravdu bohaty je ten, kdo umí dat! Casto se me stava, ze se stavam takovou vrbou pro lidicky. Ja nikdo :-)
Tesim se na svetelnou praci v kruhu :-)

Jste zvani vsichni!
Mujn16ti lety syn, student gymnazia, kdyz si procetl nektere vlakna, prohlasil jasne......A TATI, PROC TAM JESTE VUBEC CHODIS........100x nic umořilo ........
Uz vime proc se rozpadaji zkostnatele systemy, sama retorika s nulovou vypovidajici hodnotou,hlavne ze se mluvi. A podrzime se vsichni,co? Budume si za to rozdavat zasluhy?..... nepotrebuji nikomu lest nekam.....
PROSTE JSTE TO KLUCI NEUNESLI:-)

"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“