Ja osobne si myslim, ze hladovat s parazitmi nieje moc dobre.
Telo je kvoli parazitom oslabene, podvyzivene na mineraly, a tak hladovku zle zvlada. Prekyselenie narasta ovela rychlejsie, nehovoriac o toxinov z parazitov, ktore neustale rozladuju psychiku, ktora by mala byt v klude. Hlavne prve dni hladovky, kym zalezu, su peklo.
Paraziti preziju hladovky, daju si ju proste tiez. Niektore zalezu, urobia cysty. Hladovka ozdravi aj ich, preziju len ti najodolnejsi, a budu este odolnejsi. (Teda tu mam na mysli dlho nelieceny stav, a hlavne mnohobunkovcov. Ked sa toho za roky nazbiera vela. Co sa tyka prvokov v creve, tak neviem, tie by mohla hladovka aj riesit, hoci mozno si narobia cysty, to uz neviem... ale s premnozenymi mnohobunkovcami hladovat je peklo, a hlavne spolu s mineralnou podvyzivou a slabym metabolizmom - dosledok parazitov)
alfka, praziqu pridaj, pridaj. Daj aspon 2 - 1 - 0.
Ja berem s vahou 75 kil 2,5-1,5-0 , po dobu 3 dni za sebou. Zvazujem, ze este jednu tabletku pridam. Jest treba co najzdravsie, aspon sa snazit. :-) A co najmenej, nech sa nema kde ukryt. A dobre su jedla ako kysla kapusta s trochou zeleniny, kopou korenin, nejake ovocie, grapefruit. To zvysuje vstrebatelnost praziqu, nezabudnut pridat aj HCL, pokial jej zaludok produkuje nedostatok.
Vacsinou pasomnica nevyjde cela, ale "naleptana", rozlozena po kuskoch, odchadza postupne.
Ten zapper sa mi tiez nepozdava, zbytocne drazdit a stresovat parazita, nieje dobre. Podla mna sa len viac rozlezu, zakuklia, nakladu viac vajicok. Podla mna parazita treba proste znicit poriadnou davkou, ktora prijde odrazu, necakane. Nieco na sposob, ako rozplestit muchu. Ked sa na nu zazeniete pomaly, stihne zareagovat a odleti.
Si myslim, ze preto sa ludom tak vela krat nedari zlikvidovat parazity, ich taktika je prilis priehladna. Kopec omacky vsade okolo, a stihnu sa pripravit. Paraziti maju tiez svoje taktiky, a treba proti nim urobit spravny takticky manever. Je to ako vojna. Zobrat praziq, jeho najvacsi ucinok je myslim medzi 3-5 hodinami ak si dobre pamatam, takze, pocas 4tej hodiny od uzitia, by som tam pustil jednorazovo ten zapper, a inak nie. Kombinacie s albendazolom maju podla niektorych studii na nete lepsie vysledky z rozpustanim cyst v mozgu... otazne je, ci sa nejak bude zvysovat ucinok aj na pasomnice.
Inak osobne k tym meracim pristrojom nemam az taku doveru. Jednak aj to co spominal Craft, ze je s tym tazke vediet spravne robit, a vsade je vela "napodobenim", ala tie sluchatka... Navyse, myslim si, ze aj ked parazit zdochne, telo este moze hodnu chvilu vykazovat znamky nejakych frekvencii, a na tom vystreni sa namera, a clovek je potom stale v strese, ze nieco ma.
Mne sa teda zda lepsi postup jednorazova poriadna kura, sleha jak hovado, a hned za tym MMS kura. A az potom hladovka a ocisty pecene, a kazdy tyzden udrzovat davku z trojcatka (palina, klinceky, Lugolov roztok), ktora vzdy vycisti pripadne nove vajicka v creve, napriklad, ktore mohli ostat v zlcniku, alebo peceni, a pecenovymi ocistami sa vytlacia do creva. Takto sa po mesiacoch postupne vycisti traviaci trakt od parazitov, aj zlcnik.
Potom by som urobil vlasovu analyzu a doplnal mineraly. Po dlhsom spolunazivani s parazitmi su takmer vzdy rozhadzane pomery mineralov a casto aj ich deficity. Niektore chybajuce mineraly v tele priam otvaraju dvierka niektorym parazitom. Ako Malachov pise, ze pri boji s prvokmi treba doplnit kremik. Zase bor pomaha proti kandide a aj niektorym parazitom. Pokial tieto mineraly chybaju, telo je nachylnejsie a horsie sa brani proti parazitom, a tak sa v nom aj viac premnozia.
Inak akurat sa na zdravi-az overuje ten Polsky labak, idu sa tam poslat 2 vzorky pod roznymi menami, ci dojdu tie iste vysledky, co poukaze na hodnovernost metody. Tema je tu
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=5&t=2165