Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Leon2 píše:Zdravím,....... tvrdí, že užívání MMS vytváří v krvi agregace, které jsou velmi nebezpečné. Jaký na to máte názor?
Já na to mám názor takový, že není nad co nejpřímější zkušenost. Definitivně bych si to na sobě a své krvií ověřil jak říká Poota. S tím nebezpečím to asi nebude až tak horké, to by po tom MMS muselo asi mít dost lidí trombózy a o tom jsem nikdy nechytil žádnou hlášku. Kdybych na ty testy měl jít znova, taky bych si vyžádal fotky, nebo spíš cédéčko s fotkama, abych se mohl podívat i kdykoliv později, když přijde další informace a člověky by se rád připoměl něčím lepším, než je paměť.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Milan_Sk
Starší člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Milan_Sk »

Zdravím, mal som zápal krčových žíl. Po preliečení antibiotikami som sa pustil do 21 dňovej kúry MMS. Počas brania MMS a tak 2-3 dni po dobratí MMS žiadne bolesti žíl. Potom mierna bolesť a občas trpnutie nohy kde bol zápal. Stále nepríjemný suchý kašel, občas niečo som vykašlal. Dnes som zjedol na raňajky 2 kávy, krajec chleba a 3 veľké feferony, na obed hrianky s pol stručikom cesnaku (asi 15 mesiačikov). Po obede dosť bolí žalúdok a zdá sa mi, že cítim si pečeň. Až teraz som si uvedomil, že nieje skoro žiaden kašel, resp. niečo bolo ale s dosť hlienami a teraz je už asi 3 hodiny pokoj s kašlom. Prajem všetkým veľa zdravia.

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
michalek
Stálý člen
Dal: 30 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od michalek »

Zdravím Poota a dalši zkušené lidi,beru MMS1 a dostal jsem silny zánět močových cest a asi ledvin,včera jsem řádně zmokl,v noci zimnice rano teplota,moč leukocyty 600,erytrocyty 900,CRP 19,mohu dál brat MMS1???Jakto že člověk dostane zánět,když bere MMS1,doktor mi dal na Urologii Cotrimoxazol AL forte co 12 hodim 1 tabletu,nevím co mám dělat teplota už je 38 Crano byla 37,3 boli mě celí člověk ,zada,čurani ledviny v kříži .PROSÍM PORADTE ZDA MÁM UŽIVAT MMS1 NEBO NE,NEMOHLO MMS1 VYVOLAT ZÁNĚT LEDVIN?????Děkuji všem za odpověd.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

michalek píše:Zdravím Poota a dalši zkušené lidi,beru MMS1 a dostal jsem silny zánět močových cest .PROSÍM PORADTE ZDA MÁM UŽIVAT MMS1 NEBO NE,NEMOHLO MMS1 VYVOLAT ZÁNĚT LEDVIN?????Děkuji všem za odpověd.
Okamžitě se na to MMS vykašli !!! Záněty nejsou vždy způsobené přímo infekcí. Může to byt i přetížením tkání a funkcí orgánů odpadními látkami. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=1754

Ahoj, Slávek.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

michalek píše:..............Jakto že člověk dostane zánět,když bere MMS1.........
MMS není prevence.:-) Tělo dělá, co může, zánět je známka toho, že organismus bojuje. Asi máš toho moc, každopádně MMS a ledviny k sobě nejdou, Slávek a poota ti to už napsali. Drž se.

michalek
Stálý člen

Příspěvek od michalek »

Děkuji za odpověd ,dnes už jsem nevzal ani kapku MMS1,doufám že se z toho vylížu a bude to dobré,klepu na dřevěný stůl,mám doma ješte malého kluka má 5 let hlavně se bojím co by se nedejbože dělo bez táty.......

dragon
Nový člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od dragon »

Zdravím,
v prvé řadě bych chtěl poděkovat všem z tohoto fóra, kteří mně poskytli cenné rady při léčbě mojí sestry, která měla rakovinu. Všechno vypadalo celkem optimisticky, ale bohužel minulý týden musela absolvovat operační zákrok, který vzhledem ke svému fyzickému stavu (podvýživa) a vzniklým komplikacím nepřežila….
Kamarádka, která se léčila zárověň s mojí sestrou se opětovně dostala do prekérní zdravotní situace a poprosila mě, zda bych na tomto fóru nepožádal o konzultaci ohledně léčby MMS (VMS) i v jejím případě. Proto sem píšu její příběh:
V březnu 2010 jí diagnostikovali rakovinu tlustého střeva. Poté absolvovala 23 ozařování, chemo pouze dva dny a potom odmítla. V té době začala s makrobiotikou, brala jonášové kapky a nějaké indické léky. Problémy však nijak neustupovaly. Začátkem července se nakontaktovala na léčitele, který umí řešit podobné problémy a opravdu po několika terapiích problémy začaly ustupovat a po dvou měsících zmizely úplně. Následně šla na kontrolu a výsledky histologie byly negativní. Rok bylo vše v pořádku, ale potom na konci roku 2011 měla dost velký stres a porušila životosprávu, potíže se vrátily začátkem roku 2012. Nyní absolvovala rektoskopii a podle doktorů to vypadá zle. Nyní čeká na histologii. Životosprávu samozřejmě napravila (makrobiotika atd.)
Chtěl bych poprosit o Vaše názory, jakým způsobem začít s léčbou u rakoviny tlustého střeva v tomto případě: jestli začít postupovat např. pouze s MMS (VMS) klistýrem nebo to zároveň kombinovat i s klasickým orálním podáním MMS1 (VMS), MMS2, či pouze orálně? Případně jestli by nebylo lepší v prvé řadě dát odčervovací kůru? Nebo postupně zkoušet každou uvedenou možnost jednu po druhé? Přivítám jakékoli názory a zkušenosti. Děkuji. Dragon

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

dragon píše:Zdravím,.... Začátkem července se nakontaktovala na léčitele
S tou Tvou sestrou je mi to líto. Tvá kámoška by se v první řadě měla zase obrátit na něj. Nedoléčil ji. Nechal ji běžet, nebo ona jeho, malinko brzy. Šance je, že to léčitel znova otočí, i když to bude asi větší fuška. Ahoj, Slávek.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

michalek píše:Zdravím Poota a dalši zkušené lidi,beru MMS1 a dostal jsem silny zánět močových cest...
Nejsi sám, s tímhle se setkala například i sama Hanka Bláhová. Tvrdí, že to dělá aktivace kyselinou citronovou, při aktivaci kys. chlorovodíkovu k tomu nedochází. Jsou to zkušenosti více lidí.
Nelze tvrdit, že aktivace kyselinou chlorovodíkovou je jediná správná, v některých případech je opravdu lepší volit aktivátor kyselinu citronovou, nebo dokonce to střídat. Doplňování kys. chlorovodíkové, popř. i s enzymy není od věci, ale vypadá to, že je někdy úplně jedno, čím se aktivuje, často to dopadá úplně stejně, protože, jako to vypadá, mají pravdu ti, co tvrdí, že dotyčný nemocný by se měl hlavně zamyslet nad svým životním stylem.

Lidé jsou od toho, aby si život užívali, pěstovali si vlastní potraviny ad. Jakoby tělo, které není šťastné (duše je něco jiného, tak se často chce jen flákat), co nic nedělá, chtělo zemřít a vymyslelo si rakovinu, aby ukončilo své nicnedělací trápení. MMS/VMS či cokoliv jiného sice tělu řekne, že přijde nějaká změna, tělo dostává naději, ale když naděje není potvrzena, tělo umírá tak jak tak ve stejném termínu, ať už s podporou léků nebo bez nich.
Snažím se lidem pomáhat, lidé pomoc uvítají, ale jsou někdy tak leniví, že rádi nechají ostatní se o něj postarat, ale sami o sebe se starat nechtějí. Tudy cesta nevede, tohle člověk musí sám chtít - hlavně musí sám vyhlásit rakovině válku, ostatní se mohou snažit jak chtějí, avšak ani za milión toho nedosáhnou.

Příklad jednoho pána... Zjistili mu neléčitelnou rakovinu - měl umřít asi do měsíce. Všechno prodal a šel bydlet do nějaké zborceniny k lesu, kde měl klid a staral se sám o sebe. Rakovinu neřešil, stejně se s ní nedalo podle doktorů nic dělat - chtěl zřejmě umřít v klidu. Po půl roce zašel za doktorem a ten mu sdělil, že po rakovině nejsou ani památky...
Co se všechno změnilo v jeho případě se můžeme jen dohadovat. Strava, vzduch, příroda, pohyb... Ale hlavně ta rakovina odešla jen tak, bez nějakých podpůrných prostředků - MMS, tabletek, vitamínů a dalších nesmyslů...

Řekněme, že MMS/VMS a další podobné materiály dají člověku šanci zamyslet se nad problémy a změnit životní styl. U rakoviny jsou často chycené lymfatické uzliny, což znamená jediné - nedostatek pohybu a vypocení se. Tzn. když už není pohyb, tak to řešit alespoň saunováním, což lidé s rakovinou často odmítají, že horko nesnášejí - takže to vlastně odpovídá. Je třeba tohle přemoct - buď chci opravdu žít, nebo se o sebe už opravdu nechci starat a - pak tedy - umřu.

Život je o radosti a rozdávání radosti jiným. Jakoby ten, co tohle odmítá na tomto světě neměl co dělat...

Nezlobte se na mě za tohle povídání, mám prostě pocit, že to tak je.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Leon2
Nový člen

Příspěvek od Leon2 »

Ještě ohledně té agregace krve při požívání MMS. Pokud se pro MMS rozhodnu, určitě si pak nechám krev zkontrolovat a dám vědět. Vyfocenou krev bez MMS mám, takže srovnání bude průkazné. Jsem sám zvědavý.

Cona3
Nový člen

Příspěvek od Cona3 »

Dobrý večer přeju,
mám velkou prosbu a pevně doufám, že mi někdo z Vás opravdu zkušených odepíše. Taťkovi (hmotnost skoro 100 kg) před 5 lety objevili rakovinu tlustého střeva, III.stupeň, poté metastáze do plic, před dvěma lety metastáze do jater, ozařování, chemoterapie, vše bohužel podstoupeno. Do této doby relativně klid (klepu o zuby), ale v posledních odběrech krve se mu zvyšují markery, docela rapidně, takže bylo několikrát provedeno vyšetření PET, které ale vůbec nic nenašlo. Ale rozhodl jsem taťku léčit už dříve, no dříve, hned jak jsem se o MMS atd. dozvěděl, takže 14 dní aplikujeme skoro 2 tobolky 00 MMS2 pětkrát každé dvě hodiny plus desetkrát každou hodinu CDS o koncentraci 50-100 ppm. Plus reishi, colostrrum a teď už mám doma Betain HCL a vůbec nevím, jak to mám se vším zkombinovat, v jak velké dávce, kolik dávek a kdy se dávky mají aplikovat. Vše jsem pročetl, ale byl bych moc rád, kdybyste mi odpověděli přímo.

Moc Vám děkuji a doufám, že mi poradíte.

Hezký večer.

michalek
Stálý člen

Příspěvek od michalek »

Ahoj Palo ja jsem MMS1 UŽIVAL ASI CCA 10 DNI,prvních 7 dní jsem aktivoval citronem,začal jsem1 kapka plus 5 kapek citron 3 krat denně večer 2 kapky druhy den zas 2 kapky 2 kapky večer 3 kapky,pak 3 kapky ,3 kapky večer 4 kapky,pak jsem bral nejvice asi 3 kapky cca 4 krát denně,posledni 3 dny jsem je aktivoval hcl kyselinou,měli hnědou barvu z citronu tak hněde nebyli,po hcl se mi zdalo že více smrdi a jsou silnějši,nezda se mi že bych nasadil velkou dávku,nevím jestli mi zánět udělalo MMS1 nebo jak jsem přechladl a byl jsem od dešte,předtím jsem bral 2 KRÁT DVOU kombinaci antibiotik na Helicobaktera, když jsem bral MMS1 třeti den jsemzačal ješte doplnovat několikrát denně HCL do sklenice vody nevím jestli se to nehadalo, tělo a imunita byla asi dost oslabena,v Březnu jsem byl ješte na operaci,tak se to možna VŠECHNO SEČETLO NEVÍM,proto jsem začal s MMS1 abych se dal dohromady,opravdu nevím co to způsobylo,neřekl bych že MMS1 MOŽNA ANO MOŽNA NE OPRAVDU NEVÍM..............kluk kašlal a dostal dohromady za 3 dny 3 kapky plus citron a byl v pohodě!

michalek
Stálý člen

Příspěvek od michalek »

Palo prosím ješte kdo je pani Blahová,něco jsem našle na foru,můžeš zde dát jeji odkaz o tom že citronová kyselina může způsobit zánět močových cest a ledvin,nikde jsem to nenašel,děkuji ti.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

michalek píše:...kdo je pani Blahová,něco jsem našle na foru,můžeš zde dát jeji odkaz...
Narazil jsem na toto varování: http://www.rodina.cz/nazor14744703.htm kde je to celkem hezky popsané :-D
Joalisy jsou slabé, nejde o to, že by chtěla lidem plést hlavu, ale spíš používá Jonášovky (Joalisy), které byly vytvořeny spíše pro dobrý byznys. Diagnostika bývá z 80 procent správná, ale...
Je dobré si přečíst tu jednu reakci na pána ;)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

michalek píše:...měli hnědou barvu z citronu tak hněde nebyli...
Jakou dáváš HCl a jaký poměr k chloritanu?

To co popisuješ je takové celkem chaotické, zkus přejít třeba zpět na ten citron a po nějaké sobě zase na HCl, ale ve správném poměru - 3,5% HCl se dává 1:1. Pokud máš 10% HCl, pak se dává 3x více chloritanu (3:1).

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“