Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od sisa »

No jo, to bys nebyl ty, aby sis nekopl. Co ti pan Humble udělal, že neustále do něho ryješ? Napiš mu, že ke štěstí ti chybí statistika. Ale asi jsi nečetl ani jednu jeho knížku, protože tam to uvádí několikrát. Počet úmrtí zatím zaznamenáno ZERO. A kdyby nějaké bylo, to by FDA skákala nadšením. Neboj, to by ses dozvěděl velice rychle.
Prostě ti leží v žaludku jeho úspěch. Jinak si to nedovedu vysvětlit.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Butch píše:Tak jsem v desátém dni užívání, zkušenosti : V 7. dni jsem se dostal na sedm kapek, ale výsledkem bylo strašně nafouknuté břicho a celé odpoledne na záchodě se silným průjmem.
A kam tak pospícháš? Ty čteš vůbec toto fórum? Dávkování tu bylo popsané už tisíckrát, má se brát tolik kapek po hodině, aby člověku nebylo blbě. A hlavně postupovat pomalu.
Doufám, že se ti zkušenější ozvou, aby ti řekli to, co tu ještě nebylo řečeno.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

sisa píše:No jo, to bys nebyl ty, aby sis nekopl. Co ti pan Humble udělal, že neustále do něho ryješ?
...
Prostě ti leží v žaludku jeho úspěch. Jinak si to nedovedu vysvětlit.
Ono je to přece jenom trochu jinak.
Jim Humble přišel na úžasnou věc, kterou je použití chloritanu sodného.
Pak přišel na další úžasnou věc, kterou je jeho aktivace.
Tohle mu nebere nikdo a ani Palo.
Pro aktivaci zvolil J.H. kyselinu citronovou. Měl pro to svoje důvody, ale sám uvádí, že chloritan lze případně aktivovat i kyselinou jinou. Nicméně za pravé MMS považuje pouze chloritan aktivovaný kyselinou citronovou a jakýkoli jiný způsob aktivace už nedává MMS a on za takovýto produkt odmítá jakoukoli odpovědnost.
Komunikovat s J.H. lze pouze přes maily, které mají hlavičku "Plný úspěch". Chápu, že je nutné maily nějak třídit, ale zrovna tenhle způsob mi nepřipadá zcela košér.
Palo zjistil vlastním výzkumem, že vhodnější je aktivace kyselinou chlorovodíkovou, která nezavádí do těla látky tělu cizí, takže případný přebytek "aktivátoru" může tělo využít na doplnění trávicí kyseliny, které má většinou nedostatek.
Je docela běžné, že pokud člověk na něco sám přijde, tak že se to snaží dotáhnout k dokonalosti a řešit pokud možno všechno "podle sebe". Právě tohleto "dotahování" až do krajnosti vede často a velice snadno k různým chybám, od zcela banálních až třeba i k závažnějším. Tohle lze pozorovat u Jima Humbla, a také třeba u Huldy Clark. Jejich význam to nijak nesnižuje, ale přece jenom striktní trvání na všem, co publikovali znamená ustrnutí ve vývoji, kterému brání poznání a opravení případných chyb nebo nedostatků.
Palovi nejde o nějaké zdiskreditování "konkurence", ale jenom o prezentaci postupů, které jsou podle jeho nejlepšího vědomí a svědomí v něčem lepší než ty původní. Jeho nabídka je upřímná a nezištná a docela chápu, že ho rozčilují reakce typu: "jak si můžeš dovolit ..." a "J.H. to přece píše úplně jinak ...".
Ano, Palo to píše jinak, a může si to dovolit úplně stejně, jako si mohl kdysi dovolit J.H. psát něco úplně jiného, než všichni doktoři. A je jen na každém z nás, podle koho se kdo chceme řídit. Můžeme si zcela svobodně zvolit doktory, Jima Humbla a nebo Pala. Jedná se o naše těla, o naši důvěru a také naši odpovědnost.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Mimo téma (offtopic)
poota píše:
sisa píše:No jo, to bys nebyl ty, aby sis nekopl.
Ono je to přece jenom trochu jinak. ....Jedná se o naše těla, o naši důvěru a také naši odpovědnost. Zdravím - poota
:D To je právě to ono: "Manýry". Jak se to naservíruje. ... Že se přesně takhle dal včera a dnes Palo do mně a Adama kvůlivá Syslovi, jako se teď dala Šíša do něj. :pivko: a to jsme to servírovali na stříbrném podnose. Dejme si mír :bye:
S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

poota píše:.... Palo zjistil vlastním výzkumem, že vhodnější je aktivace kyselinou chlorovodíkovou....
Nedá mi to a trošičku se také vložím do debaty, jestli dovolíte :lol: .
Musím podpořit sisu - ani mně se nelíbí, když při prosazování svého názoru se špiní výsledky úspěšné práce toho druhého. Ať se každý prezentuje uváděním svých úspěšných výsledků a ne tím, že shazuje "konkurenci". Obzvláště se mi to nelíbí v případech, kdy se dávají rady při vážných nemocech, když jde lidem o život. Je to nezodpovědné .. Myslím si, že Sisa může radit na základě svých osobních zkušeností a z upřímného srdce radí to, co pomohlo jí, za což ji hodnotím a děkuji jí, že si svůj úspěch nenechává pro sebe :good: .
Palovi samozřejmě jeho výzkum neshazuji, ale když už se tady kritizuje prezentace úspěšně vyléčených lidí J. Humblem, který doporučuje jako aktivátor kyselinu citrónovou, bylo by nejspíš vhodné, kdyby i Palo prezentoval svoje vyléčené případy, kdy se k aktivaci doporučuje HCl... Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit to, že MMS1 aktivované HCl je příjemnější na užívání, ale dosud mi nikdo nevyvrátil moje pochybnosti, zda ta příjemnější chuť neznamená i nižší účinost :ethink: . Musela jsem se nad tím opětovně zamyslet před týdnem, kdy jsem potřebovala řešit nějaký zdravotní problém a protože nebývám celé dny doma, připravovala jsem si celodenní dávku sebou do láhve. Nejprve jsem aktivovala kys.citrónovou a po pár dnech jsem přešla na aktivaci s HCl. A všimla jsem si zarážejícího rozdílu - nejen v chutí, ale i v zabarvení tekutiny. Zatímco v prvním případě byl roztok zabarvený dozlatova, ve druhé případě byl roztok úplně světlý! A to by podle mého selského rozumu nemělo být, protože léčivý plyn tekutinu zabarvuje - viz CDS! Zkoušel někdo změřit množství chlordioxidu v tekutině v případě výroby CDS pomocí HCl? Já testovací proužky bohužel nemám ...

Ahojky - Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

hanka píše:Zatímco v prvním případě byl roztok zabarvený dozlatova, ve druhé případě byl roztok úplně světlý!
Ano, přesně tak. To znamená, že je něco špatně. Jestli používáš stejný chloritan, pak bude problém s chlorovodicí. Tu máš ode mě? Jaký dáváš poměr? Kolik má procent? Jak byla event. připravovaná?
Odpovídá kyselost naředědé kyseliny ve vodě?

Zajímalo by mě totiž, kde vznikla chyba, která je mě vytýkaná a za kterou nejspíš asi nemůžu.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše:... po pár dnech jsem přešla na aktivaci s HCl. A všimla jsem si zarážejícího rozdílu - nejen v chutí, ale i v zabarvení tekutiny. Zatímco v prvním případě byl roztok zabarvený dozlatova, ve druhé případě byl roztok úplně světlý! Ahojky - Hanka.
Nazdar Hano, to je nesprávnou koncentrací v kombinaci s množstvím HCl k MMS. Já s ní dělám CDS a pracuje to jak víno. Ani se nedá mluvit o zlatové, jde to ve vyviječi do temně hněda. Osobně považuju za lepší přístup vždy trochu předávkovat ve směsi HCl. Ta extra HCl (odsud-posud) jenom prospěje na rozdíl od neaktivovaného chloritanu. Jinak stojím za tím, že nejrozumnější se zdá střídat, nebo míchat citrónovku s HCl. Ona citrónovka má taky své uplatnění.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:Jinak stojím za tím, že nejrozumnější se zdá střídat, nebo míchat citrónovku s HCl.
Jednou jsem zkoušel si dát k chloritanu s HCl místo citrátů acylpyrin a dobrý ;)

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

poota píše: Můžeme si zcela svobodně zvolit doktory, Jima Humbla a nebo Pala. Jedná se o naše těla, o naši důvěru a také naši odpovědnost.

Zdravím - poota
Doufám, že to nemyslíš vážně. Nic ve zlým, ale srovnávat J. Humbla s Palem nelze. J. Humble řekl už na začátku, že MMS lze aktivovat jakoukoliv kyselinou, a pro kys. citronovou měl asi důvod. Palovi jeho vylepšení pomocí HCL nikdo neupírá, ale srovnávat jeho přínos a přínos pana Humbla.............. Jim Humble pracuje pro lidstvo, Palo pro pár jedinců, díky mu za to, ale srovnávat skutečně nelze. A bez J. Humbla by ani Palo neměl co vylepšovat.

A Slávku, do nikoho se nepouštím, jen vyjádřuji svůj názor, protože pomlouvat jiného, abych vyzvedl svůj úspěch, se mi nelíbí.
Tím končím na toto téma.

P.S. Hance tímto děkuji za podporu. :-)

babanci
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od babanci »

Možná se budu ptát pitomě, ale proč to zkoušet s jinou kyselinou, když to jde s citronovou? Zdraví snad neškodí,ne?

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

sisa píše:A Slávku, do nikoho se nepouštím, jen vyjádřuji svůj názor, protože pomlouvat jiného, abych vyzvedl svůj úspěch, se mi nelíbí.
Kdybys něco věděla o chemii týkající se MMS, tak bys nepsala takový nesmysly.
Naposledy upravil(a) Palo dne úte 19 čer 2012 8:24, celkem upraveno 1 x.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

babanci píše:...proč to zkoušet s jinou kyselinou, když to jde s citronovou? Zdraví snad neškodí,ne?
Jak kdy. Aktivace za pomocí HCl však vůbec. Detaily zde: http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2166

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
sisa píše:
poota píše:Můžeme si zcela svobodně zvolit doktory, Jima Humbla a nebo Pala. Jedná se o naše těla, o naši důvěru a také naši odpovědnost.
Doufám, že to nemyslíš vážně. Nic ve zlým, ale srovnávat J. Humbla s Palem nelze. J. Humble řekl už na začátku, že MMS lze aktivovat jakoukoliv kyselinou, a pro kys. citronovou měl asi důvod. Palovi jeho vylepšení pomocí HCL nikdo neupírá, ale srovnávat jeho přínos a přínos pana Humbla.............. Jim Humble pracuje pro lidstvo, Palo pro pár jedinců, díky mu za to, ale srovnávat skutečně nelze. A bez J. Humbla by ani Palo neměl co vylepšovat.
Doufáš marně - myslím to naprosto vážně!
Opravdu nevím, proč bych ty dva nemohl srovnávat. Ale taky mi poněkud uniká, proč bych to měl vlastně dělat.
Posuzuji myšlenky a principy podle jejich kvality, nikoli podle toho, jak masově se je podaří realizovat.
To totiž může, a většinou i bývá, spíš zásluhou reklamy, marketingu a různých kampaní, které vyžadují hlavně energii a peníze. Patřím k lidem, ve kterých přílišná reklama vzbuzuje nedůvěru - a podle mých zkušeností většinou i oprávněnou.
Žádné zásluhy J. Humblovi neupírám, ale nemám ho za neomylného.
Některé reakce Pala na J. Humbla se mi nelíbí, ale chápu důvody, které ho k tomu vedly.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Butch
Nový člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Butch »

Má tady prosím někdo zkušenosti s plynatostí po MMS? Extrémně mě to nadýmá a koncem dne už mě většinou bolí silně břicho, až se mi udělá zle, spadl jsem zpátky na dvě kapky ze sedmi a stejně se tohohle jevu nemůžu zbavit...Když přičtu nutkání zvracet pokaždé, když si jen vzpomenu na MMS nebo anansovou šťávu nebo ten zápach, zvažuju vysazení MMS...Je tu na fóru někdo ,kdo úspěšně vyléčil rakovinu? Čtu tu hodně teorie, ale marně hledám konkrétní lidi s konkrétními problémy...Díky za odpovědi :)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

sisa píše: Doufám, že to nemyslíš vážně. Nic ve zlým, ale srovnávat J. Humbla s Palem nelze. Jim Humble pracuje pro lidstvo, Palo pro pár jedinců, díky mu za to, ale srovnávat skutečně nelze. A bez J. Humbla by ani Palo neměl co vylepšovat.

No, pokud je mi známo, Palo se dost snaží tu hodně věcí dát do placu veřejnosti a osobně mu za to mohu jenom opět poděkovat. Vzhledem k tomu, že zde záleží nejen na obchodních a popularizačních schopnostech jedince ale i na podmínkách, stejně jako časování a mnoha jiných vlivech, považuji Šíšo Tvůj výrok za poněkud neobjektivní. Stejným secheml kdyby použití neaktovovaného chlortanu nebyl vynálezem Dr. Kocha (Německo cca 1930) ani Jim Humble by neměl co vylepšovat a dál by doloval zlato v džunglích Jižní Ameriky pomocí rtuti. On Jim Humble není žádnej svatej a osobně si nedělám moc iluze.
sisa píše: A Slávku, do nikoho se nepouštím, jen vyjádřuji svůj názor, protože pomlouvat jiného, abych vyzvedl svůj úspěch, se mi nelíbí.
:D Nazdar Šíšo, koukám, že jsi v ráži a naprosto upřimně se mi to líbí a oceňuji to. Navíc mi to přišlo vhod :oops: Na straně druhé nevidím problém se podívat na druhé kriticky, což děláš Ty, dělám to já, Palo, kde kdo. Jde spíše o to zachovávat ten kriticismus v nějakých tolerancích a také si při tom zachovat jakž takž chladnou hlavu.

Pro Tvou informaci, Jim Humble se rozhodl pro kyselinu citronovou nikoliv z nějakého odborného zdravotního hlediska, ale podle těchto kritérií:

1) Nejde o jakkoliv kontrolovanou látku a dá se bez problému přepravovat suchá.
2) Chemická agresivita kyseliny citronové, která je mezi organickými kyselinami jednou z nejreaktivnějších.
3) Dostupnost.
4) Cena

Je to z jeho vlastního videa, žádné dohadování. Zde jde čistě o praktické důvody, které nemají se zdravotní schopností kyseliny citrónové naprosto nic společného. Nechytil jsem nikde, že by se kdy Jim Humble zabýval možnými efekty produktu kyseliny citrónové a chloritanu, ted citrátu sodného, ať už zdravotně prospěšnými, nebo neprospěšnými. Zde bych si dovolil na plnou hubu prohlásit, že se k použití kyseliny citrónové jako aktivátoru postavil naprosto bezohledně z hlediska zdraví těch, kteří MMS používají. Tyto účinky mohou být jak vidno z výzkumú jiných jak velice prospěšné, tak velice ohrožující zdraví.

Dále se Jim Humble nikdy nezabýval účinky inhibitorů bazénové chemie MMS2. Opět to považuji za nezodpovědné přesto, že jsem osobně jsem došel k závěru, že i tyto inhibitory jsou ve skutečnosti asi zdraví prospěšné specielně v případě rakovin. O to ale nejde. Jde o jeho přístup. Jeho ta chemie nesložila z čehož usoudil, že je to OK. Sice tak usoudil celkem oprávněně, ale vzhledem k tomu, že v době exerimentování s MMS2 už měl prostředky se rozhlédnou bych očekával, že tak slušný člověk učiní. On se neobtěžoval, nebo lépe řečeno jsem nenarazil na žádnou informaci, že by se obtěžoval. Jim Humble je především alespoň svou mentalitou zlatokop, který nemá problém na sebe vzít veliká rizika. To osobně cením, navíc měl štěstí s narazil díky své pozornosti na mohutnou žílu, ale na druhé straně bych shledal velice naivním ho přiřazovat třeba k Matce Therese.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“