QWETR ak by tvoja ponuka bola myslená naozaj seriozne a vážne, nepoužival by si pri nej taketoQWETR píše:Moje nabidka je myslena seriozne a vazne.
"opičky". NQWETR píše:
QWETR ak by tvoja ponuka bola myslená naozaj seriozne a vážne, nepoužival by si pri nej taketoQWETR píše:Moje nabidka je myslena seriozne a vazne.
"opičky". NQWETR píše:
neoanthropus píše:QWETR ak by tvoja ponuka bola myslená naozaj seriozne a vážne, nepoužival by si pri nej taketoQWETR píše:Moje nabidka je myslena seriozne a vazne."opičky". NQWETR píše:
je celá serioznosť tvojej ponuky. Vidíš vidíš QWETR, mal by si sa Ty mi len pekne poďakovať kedže toto zistenie ťa ani nebolelo a navrch k tomu si ešte aj niečo ušetríl... . NQWETR píše:
tahle je jen pro tebe
Co ty máš zase za problém Pokr. Oháníš se bohem, tak bys snad měl vědět, že ten prý Židovský bůh stvořil člověka k obrazu svému na samém začátku stvoření. Pokud někdo tedy magií do nějaké míry vládne, jde jasně o dar boží a kdo proti tomu má námitky, stojí proti bohu a rouhá se do nebe. To, že nějaký potměšilý knihomol někdy později přidal do bible, že mágie je proti víře v boha, pouze svědčí o velice manipulativní nátuře bible jak ji známe. Zde by ses taky dost zamotal do všech žido-křesťansko-mohamedánských zázraků, které mají své magické opodstatnění a které jsou jedním ze základních pilířů alespoň katolického náhledu na stejného boha a víru a jejich nesčetné svaté. Tohle biblické pokrytectví zdaleka není to jedinné a s tím, co a jak si prožívá JVK to nemá vůbec nic společného, stejně jako to nemá nic společného s podstatou magie ať už černé, nebo bílé, a zavádíš svou otázkou na JVK vlákno. Na to si udělej svoje, nebo si to s JVK vyříkejte po SZ. Jinak doporučuju se podívat na konec vlákna Othonova kázání. Tak je k tomuhle tvému vzkazu také cosi dost pertinentního.pokr píše:JVK, když magie, tak se vším všudy. ne? ........
Tak JVK, jak se slučuje magie s vírou v Boha? Díky za odpověď.
Pokr, nic ve zlém, ale můžeš mi být jako mnoho jiných lidí naprosto ukradenej. Nemám jedinej důvod se na tebe lepit. To bych si pomohl Co se týče toho blábolu, kdybys ho nečet, nebudeš se teď čílit. Čílíš se proto, že jsem ti šáhl na citlivé místo. Pokaždé, kdy k tomu dojde, a dochází k tomu často ze všech stran, protože sám trpíš, vyrazíš v obraně toho, na čem visíš z nedostatku vlastního sebevědomí do útoku hrubostma a obviňováním. Zamysli se nad sebou a nad svou "nedotknutelnou" sounáležitostí. Ono je to taky o iluzích. Ahoj, Slávek.pokr píše:Křepelko, tys prostě moc jednoduchej balík, ani ten blábol po tobě nečtu.
Tak se vesele "ňoupej" ve svých turbinách nebo v tom, co si se nekdy naučil, a zverejni také jednou i nejaké výsledky >50%. Jinak to co píšeš ani nemusí být úplne pravda....No vidíš Akorde. V tomhle je celá potíž s takovýmhle vědeckým přístupem,
...V čem chybuješ je to, že vycházíš z velice okleštěných údajů, které zase naopak ignoruje příroda jakožto vyčerpávající principy a dělá si věci přeci jenom po svém
...což si Ty klidně dovolíš z vědeckého hlediska ignorovat, protože Ti chybí základní porozumění rozdílu mezi akcelerací kapaliny gravitačním zrychlením, nebo odstředivou silou
... ňoupat se v naučené matice
Historie Akorde. Až na několik málo vyjímek se tomu zatraceně vyhýbám. V případě Tvém mi nezbývá, než tu vyjímku do jisté míry dělat. Co se týče rovnocennosti diskuze, naprosto s Tebou souhlasím. Nemontuju se totž do věcí, o kterých toho moc nevím a o kterých si nejsem jistý, že vím akurátně. I tak se někdy stane, že se mýlím, protože mi někdo někdy dal špatnou informaci, ale s tím nic nenadělám a alespoň se poučím.Akord píše:Slávek: Proč nejde s tebou rovnocenne diskutovat - v predešlém príspevku jsem se vyhl všem osobním hodnocením(jako vždy, když se veci trochu uklidní), ale ty v tom klidne pokračuješ dál. To je ponekud dvojí metr :
Pravda. Taky nemusí být pravda, že u dvou z mých věcí, a to různých, mi patentový právník sdělil, že si na to netroufá, protože jde nikoliv o určitý vynález, ale o celou a naprosto novou technologii. Zaprototypováno a velce důkladně otestováno pod dohledem a za spoluúčasti expertů. A Akorde, jedna z nich se týče naprosto hrubě standartní elektřiny zatímco ta druhá se děje i díky elektřině původně netušeně a expertům zatím nevysvětlitelně, právě proto, že jsou experti, i když to není nic záhadného. Tak to dopadá, když se člověk zuby nehty nedrží naučeného.Akord píše:Tak se vesele "ňoupej" ve svých turbinách nebo v tom, co si se nekdy naučil, a zverejni také jednou i nejaké výsledky >50%. Jinak to co píšeš ani nemusí být úplne pravda.Slávek píše:... ňoupat se v naučené matice
Ale pochopil. Tvrzení, že takhle věci nefungují a že tudy ne a to proto a protože je celkem lehce k pochopení. Co na tom chceš nějak interpretovat? Pakliže Ti to však někdo sestřelí praktickým experimentem, není se o čem dohadovat, i když pravda, taky si to mohl Poota vymyslet. Akorát že on to nemá ve zvyku. Slávek.Akord píše: p.s. co se dívám na ten link o ventilátoru, tak mám pochybnosti, zda nekdo z oponentu pochopil obsah mého vyjádrení. Ať si na svých poznatcích leckdo treba založí živnost, nebudu závidet.
To bych také mohl ríct o Tobe, pokud bych o tobe konspiroval tak intenzivne, jako ty o mne, tak si mužeš být jistý, že ti nevenuju ani sekundu. Chyb máš na konte dost, tak prestaň s konspiracemi a čti mne normálne, bez debilních prívlastku z beletrie. Platí 3. možnost, všemožne se snažím, abys aspoň neco pochopil normálne, delám ti zde fackovacího panáka, být muj zamestnanec te vyhodím behem dne.Slavek Krepelka píše:Podívám-li se na Akorda, při všem jeho vzdělání buďto nechápe ani takové základy, nebo dělá vše pro to, aby znemožnil jejich chápání druhými, jako je prostá manipulace silových vektorů bez ohledu na to, čím jsou síly způsobeny. Když se podívám do Bukyho vlákna "Newton a jeho zákony", i on se snažil vektory sil Bukymu vysvětlit a správně. No a tady zoufale mlží. To odvození hmotnosti s tím poněkud souvisí a opět, Akord mlží, i když je to bývala snad sedmá obecná. Pokud se podívá člověk do Anglické Wiky, dokonce hned úvodem:
Cituji: In physics, mass (from Greek μᾶζα "barley cake, lump (of dough)"), more specifically inertial mass, can be defined as a quantitative measure of an object's resistance to the change of its speed.
Ve fyzice hmota "mass" z řeckého atd.... specificky lépe vyjádřeno setrvačná hmotnost, může být definována jako kvantitativní množství odporu tělesa změnám rychlosti.
No vidíš, a Akord to "vidí" jakkoliv jinak a mlží.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Vypadá to, že dlužím Akordovi omluvu. Ne, že by nemlžil, ale po další diskuzi ve vlákně Fyzika - Různé to nevypadá to na úmyslné mlžení. Tímto se Ti Akorde omlovám ne za to, co jsem o mlžení na Tvůj účet napsal, ale za to, že jsem Tě podezíral z mlžení úmyslného. Ahoj, Slávek.Akord píše:Mimo téma (offtopic)Slavek Krepelka píše:Podívám-li se na Akorda, při všem jeho vzdělání buďto nechápe ani takové základy, nebo dělá vše pro to, aby znemožnil jejich chápání druhými, jako je prostá manipulace silových vektorů bez ohledu na to, čím jsou síly způsobeny .....
Balast na vlákně je spíš to Tvoje vykrucování, snad bys mohl pro ty méně fundované věnovat pár hubených řádků k tomu co ty WTDHSPDK jsou...??!!??!! To se pak musí přednášet blbě, když kantor vyvalí na studenty shluk zkratek a pak, troubo, orientuj se.adam.benda píše:aby v tom zkrátka bylo jasno, udělat takový jednoduchý výčet - seznam zkratek a jejich rozepsání do celých názvů?