Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Cina »

Milan_Sk píše:Zdravím, skúsim opísať môj problém a príznaky aké mám, možno niekoho napadne čo to je.
...
Několik let ti trvalo než jsi se dopracoval k tak mizernému zdraví,takže zase několik let bude trvat než se uzdravíš.A to chce změnit životní styl.Klín klínem nevyrazíš :D Trochu zapni mozek-nic ve zlém,ale je to na tobě.Veškeré neduhy,které byly potlačeny se derou na povrch.Začínají se léčit.Objeví se vždy ve vlnách a vždy slabší až časem vymizí.Některé se vrací i po několika letech.Kašlání bude trvat,jestli jsi kuřák i několik let. :jump:
Toxický odpad v potravinách se ukládá do tuku aby jsi neumřel na otravu.Takže ho máš pěknou hromadu na sobě přes 30kg.Tak bude dobré se ho zbavit. :D

Milan_Sk
Starší člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Milan_Sk »

Ďakujem Cina, viem že to myslíš dobre, ale to je presne tá rada ktorú som nechcel počuť ! Ak nebude chcieť moje telo niečo tak mi to nebude chutiť a nebudem to do seba ládovať. Napríklad som prestal piť ochutené nápoje a pijem už viac menej čistú vodu, občas colu ale málo a zriedka. Viem, že je tu niekto komu na mne záleži, kto na to príde čo mi je a čo spôsobuje moje koplikácie. Verím v to !

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
Cina
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Pro Milana.
Tak možná,že na to přijdeš časem.Vím o čem mluvím.Před 30 lety jsem měl ledvinovou koliku a asi 20 záchvatu,že jsem si chtěl pomalu vyoperovat kámen sám.Po málem kousku loveckého salámu 12 hodinový záchvat.Otestoval jsem si na sobě co dokáže jídlo na vlastní kůži.Potom jsem se stal vegetariánem,veganem,hladovkářem a dnes jsem se dopracoval k tomu,že mi stačí jedno malé jídlo jednou za den a cítím,že nemusím jíst nic.Přitom mám plno energie a veškerých nemocí jsem se zbavil.Dříve váha kolem 100kg a dnes 72kg.Tlak 106/65.Tep 70,výška 174cm. :good:

Ak nebude chcieť moje telo niečo tak mi to nebude chutiť a nebudem to do seba ládovať. Nato moc nespoléhej.Za ta léta jsi své buňky naučil na jedy,takže je budou stále vyžadovat.Máš co jsi chtěl,proto tě budou stále trápit,než zapomenou. :)

Komu není rady tomu není pomoci.

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

Cina prosím už nereaguj na mňa a neurážaj ! Veta "Komu není rady tomu není pomoci." sa mi vôbec nepáči a nepomôže mi. Niesme tu aby sme sa urážali a kritizovali, ale preto aby sme si pomáhali. Každý máme iné telo a čo všetko Tebe pomohlo nemusí mne pomôcť, ale môže mi aj uškodiť. Možno Tvoje telo je stavané aby si bol vegetariánom a veganom, ja to rozhodne takto necítim. Prajem Ti úprimne veľa zdravia a nech si šťastný.

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

Ahoj Milane.Na vlasovce Vermox zcela jistě nestačí.Na ně platí Ivermectin a nejlépe skombinovat s Dietylkarbamazinem /Hetrazan/...Tento postup doporučuje p.Bláhová.Zdá se, že má pravdu, po čase dám vědět jak tento postup u mne dopadl...jsem ted tak v půli. :smoke:

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Cina
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Pro toho kdo nehledá jenom jednoduchá řešení a nespoléhá jenom na MMS a chce pro svoje zdraví udělat co nejvíce je potřeba potlačit své ego a vrátit se k matce přírodě a otci stvořiteli.Každá nemoc potřebuje své prostředí,aby se mohla rozvíjet.MMS ji pomůže zničit,ale my musíme nastartovat jiný životní styl.Bohužel bez toho to nelze.Více na http://j.chrobak.sweb.cz/.

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

MIRKO píše:Ahoj Milane.Na vlasovce Vermox zcela jistě nestačí.Na ně platí Ivermectin a nejlépe skombinovat s Dietylkarbamazinem /Hetrazan/ :smoke:
Ďakujem MIRKO, naštudujem. Daj vedieť ako si dopadol.

arabela777
Starší člen
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Příspěvek od arabela777 »

Cina píše:Pro toho kdo nehledá jenom jednoduchá řešení a nespoléhá jenom na MMS a chce pro svoje zdraví udělat co nejvíce je potřeba potlačit své ego a vrátit se k matce přírodě a otci stvořiteli.Každá nemoc potřebuje své prostředí,aby se mohla rozvíjet.MMS ji pomůže zničit,ale my musíme nastartovat jiný životní styl.Bohužel bez toho to nelze.Více na http://j.chrobak.sweb.cz/.

Máš pravdu,ale už mě dávno přestalo bavit to někomu stále vysvětlovat,že problém je ve stravování a myšlení.
Komu není rady,tomu není pomoci.Možná,že ten člověk má být nemocný, aby pochopil jisté věci.

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

arabela777 to si už trošku prehnala nie ? "Možná,že ten člověk má být nemocný, aby pochopil jisté věci." čo si to za človeka ? No fuj, niekomu chorobu priať !

Cina
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Pro arabelu 777:
Škoda energie,když ji můžeme použít na něco smysluplného.Ono to myšlení je totiž také závislé na stravě,takže po 40 citce to málo kdo pochopí a mladí si myslí,že jich se to netýká.To je ten začarovaný kruh.Také to už dávno neřeším :bhead:
Jdu meditovat :D :D :D

----------------------------------------
Kdo chce kam,pomozme mu tam.

jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

Ahoj Milan,
Na kašeľ sa nehnevaj, ten Ti chce len dobre. Každý sa snaží kašeľ utlmovať rôznymi sirupčekmi a vodičkami. Ak moje deti začnú večer chvíľu kašlať, len sa poteším. Je to najúčinnejšia vec, ako očistiť pľúca, a celý dýchací aparát od prachu a nečistôt, ktoré denne dýchame. Keby si sa pozrel na to čo vykašliavaš pod mikroskopom, bol by si veľmi prekvapený.
Na ekzém by mohla pomôcť mastička z veľkým obsahom aloe. Nám to veľmi pomáha pri kožných problémoch, hlavne deťom.
Milan, na Arabelu777 a Cinu sa nehnevaj. Ešte nás čaká ťažký kus cesty pochopiť to, že čo jeme a pijeme, tak aj tak sa správame a tak sme aj zdraví. Živočíšne produkty, rafinované cukry, neprirodzené bielkoviny, chemikálie, konzervanty, dochucovače a čo ja viem ešte čo do nás tento systém tlačí spôsobuje to, že sme nielen na seba zlí a nervózni, ale sme stále na tom so zdravím horšie a horšie. To nahráva zase ľuďom, ktorí za peniaze zapredajú aj vlastnú obličku. Lieky sa predávajú na tony a tie zase viac škodia, ako pomáhajú. Hlavne na centrálny nervový systém. Všimol si si ako sa škaredo správajú k sebe dôchodcovia, ktorí hltajú lieky na kilá ? Tak isto ľudia na "diéte", ktorí jedia light potraviny plné aspartamu sú stále podráždení a až zúriví. Kolegu, ktorý bol na tom veľmi zle so správaním sa k rodine a v zamestnaní, som presvedčil, aby vyhodil aspartamové tabletky do kávy (denne aj 10 ks) a nepil nesladené farebné nápoje. Po mesiaci sa všetko upravilo a je z neho teraz kluďas ako kedysi, rodina sa teší a jeho zmenu v správaní si nevedia vysvetliť.
Alebo dnes som videl cestou okolo fastfoodu, ako mladí rodičia napchávajú asi polročné dieťa hranolkami s kečupom a farebnou sladenou limonádou. :cry:

Ľudia, ktorí to pochopili už dávno žijú zdravo, nezávislo od systému a sú v tejto spoločnosti označovaní za šibnutých, choromyseľných a v tom miernejšom prípade to sú "len" čudáci, sú teda väčšinou opatrnejší a skromnejší vo svojom vyjadrovaní . Ja som začal s vegetariánstvom ešte za ťažkého socíku a za chrbátom mi hovorili - to je ten divný, čo neje mäso :shock: Z toho vznikne "komplex" a nedohadujem sa už s nikým o tom, ako je zdravé mlieko a mäso. :roll:
Bolo napísané : "Možná,že ten člověk má být nemocný, aby pochopil jisté věci." tak to sedí na mňa ako vyšité.
Vďaka chorobe som sa vzdelával a trochu niečo pochopil. Tak to asi pisateľka myslela.
Všetko to chce čas, ktorý tiež lieči postupne a pomaly, tak ako MMS.
Napísané vyjadruje len môj súkromný názor.
Milan, všetko dobré prajem.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

jao ďakujem Ti veľmi pekne za povzbudenie :) Vieš len je to trošku divné ak niekto nasilu tlačí na mňa na diety a na vegetarianstvo. Ja zase na nich netlačím čo by mali jesť, ak im to tak vyhovuje, nech sa páči, mne to takto nevyhovuje. Zdá sa mi, že títo ľudia sú moc arogantný ak im niekto nevyhovie tak kašlu na človeka a myslia si, že ten človek je asi debil, že ich nepočúvne po jednom - dvoch príspevkoch. Veľmi dobre viem čo to je a ako na mňa to pôsobí, ďakujem to už nebudem nikdy skúšať. Názor ľudí ako Arabela777 a Cina ma vôbec nezaujíma, nepomohli mne nijako, žiadnou radou ani ničím. Je tu mnoho ľudí, ktorý sú kapacity a poradia konkrétne ak má niekto problém. Čítam fóra a je to pekne vidno ! Už som ich tu raz menoval, nebudem sa opakovať. Mimochodom už som zažil asi pred 25 rokmi nie na vlastnej koži, ale na inom človeku, čo mu bolo diagnostikované čo mu je na diaľku a dokonca aj bez fotky. Vyriešil sa toho človeka problém. Tým chcem len toľko napísať, že niesom úplný blb ktorý neverí ničomu. Zase neodborné tvrdenia ako že daj si dietu nejedz a to a to a dorastie ti prst čo si si odrezal na cirkulárke je tak trošku slušnepovedané uletené. Prajem všetkým veľa zdravia.

Cina
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Jen tak pro zajímavost:
Celosvětovou ránu morovou připravují chovatelé hospodářských zvířat. Stále častěji a ve větším množství preventivně přimíchávají do krmiv antibiotika, která je dovoleno podávat pouze zvířatům nemocným, jejichž maso je však možné konzumovat jen po uplynutí příslušné doby od podání léčiva. Do organismu člověka se z potravního řetězce dostávají životu nebezpečné bakterie rezistentní na antibiotika. Podle Světové zdravotnické organizace tak jen v relativně čistých zemích jakými jsou Island a Norsko každoročně umírá přes 25 tisíc lidí na infekce způsobenými bakteriemi odolnými vůči antibiotikům. Kupodivu Němci, kteří ještě před dvaceti lety varovali své občany před škodlivostí českých potravin, produkují z velkochovů z hlediska obsahu rezistentních bakterií zřejmě nejnebezpečnější maso v EU.

Při srovnání devíti zemí vyšla Česká republika hůř než Dánsko, Velká Británie, Finsko, Norsko, lépe než Francie a Nizozemsko, Německo se raději nezúčastnilo. Není divu! Po vydání zákazu používat antibiotika k podpoře růstu vykrmovaných zvířat stoupla spotřeba těchto antibiotik v německých chovech o sto tun.

Nevím, jak daleko je doba, kdy lidstvo začne hromadně vymírat na dnes ještě zatím banální choroby snadno léčitelné antibiotiky. Nevím taky, jestli je přírůstek otylých a v důsledku otylosti nemocných lidí skutečně způsoben přejídáním se, a ne konzumací masa obsahujícího „prorůstová“ antibiotika.
:bye:

jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

Cina píše: přírůstek otylých a v důsledku otylosti nemocných lidí skutečně způsoben přejídáním se, a ne konzumací masa obsahujícího „prorůstová“ antibiotika.
Antibiotiká v strave sú ozaj problém. K tomu sa ešte zvieratám pred porážkou podávajú chemické látky, ktoré spôsobia nefunkčnosť ľadvín, tým sa moč a tekutiny hromadia v tele zvieraťa. Mäso je potom objemnejšie, ťažšie na váhu a viac sa zarobí peňazí. Ale keď to zničí ľadviny zvieraťa, človeku to takisto neprospeje.
Ďaľšia vec, ktorá nenávratne poškodí zdravie je povinné očkovanie. Taká cukrovka z očkovania asi nepoteší nikoho, no určite spôsobí otylost. Ťažké kovy vo vakcínach sa s MMSkom asi dajú odbúrať, ale poškodenie imunitného systému a centrálneho nervového systému sú väčšinou trvalé.
Tým pádom človek priberá na váhe a ani nevie z čoho.
Milan_Sk píše: niekto nasilu tlačí na mňa na diety a na vegetarianstvo
Každý máme svoju hlavu, nikdo nás nasilu aj tak k ničomu neprinúti.
Ja som to tak jednoducho cítil, že mäso nemusím. Ak to Ty cítiš tak, že mäso môžeš, je to v poriadku.
Je to o tom, ako si tie bunky sami programujeme. A bojovať sám proti sebe je blbosť, nie ?
Ale taká sépia ak príde o chápadlo urezané na cirkulárke, automaticky jej dorastie. :laugh:
Všetko dobré.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Milan_Sk píše:...... Názor ľudí ako Arabela777 a Cina ma vôbec nezaujíma, nepomohli mne nijako, žiadnou radou ani ničím. Je tu mnoho ľudí, ktorý sú kapacity a poradia konkrétne ak má niekto problém...... Tým chcem len toľko napísať, že niesom úplný blb ktorý neverí ničomu.....
Ach jo :cry:
Milanko ty si typický představitel dnešní populace co se spoléhá na to že vše vyřeší jednoduchým přijetím jedné tabletky na kašel, druhé na ekzém, třetí na ........ a vůbec se nezajímáš co je příčinou tvých potíží :enaughty: Přijímáš jen rady které ti vyhovují a ostatní zavrhuješ. Neodsuzuj jiné za jejich názor protože až pochopíš svoji nemoc tak teprve oceníš rady které ti tu nezištně dávají.
Každý svého štěstí strůjcem, musíš opravdu začít u sebe.
Tak se měj, nauč se číst mezi řádky a nevěř všemu co ti kdo nakuká. Jak my u nás říkáme, používej "selský" rozum.
Hodně zdraví přeje
H.v.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“