Ahoj Milan,
Na kašeľ sa nehnevaj, ten Ti chce len dobre. Každý sa snaží kašeľ utlmovať rôznymi sirupčekmi a vodičkami. Ak moje deti začnú večer chvíľu kašlať, len sa poteším. Je to najúčinnejšia vec, ako očistiť pľúca, a celý dýchací aparát od prachu a nečistôt, ktoré denne dýchame. Keby si sa pozrel na to čo vykašliavaš pod mikroskopom, bol by si veľmi prekvapený.
Na ekzém by mohla pomôcť mastička z veľkým obsahom aloe. Nám to veľmi pomáha pri kožných problémoch, hlavne deťom.
Milan, na Arabelu777 a Cinu sa nehnevaj. Ešte nás čaká ťažký kus cesty pochopiť to, že čo jeme a pijeme, tak aj tak sa správame a tak sme aj zdraví. Živočíšne produkty, rafinované cukry, neprirodzené bielkoviny, chemikálie, konzervanty, dochucovače a čo ja viem ešte čo do nás tento systém tlačí spôsobuje to, že sme nielen na seba zlí a nervózni, ale sme stále na tom so zdravím horšie a horšie. To nahráva zase ľuďom, ktorí za peniaze zapredajú aj vlastnú obličku. Lieky sa predávajú na tony a tie zase viac škodia, ako pomáhajú. Hlavne na centrálny nervový systém. Všimol si si ako sa škaredo správajú k sebe dôchodcovia, ktorí hltajú lieky na kilá ? Tak isto ľudia na "diéte", ktorí jedia light potraviny plné aspartamu sú stále podráždení a až zúriví. Kolegu, ktorý bol na tom veľmi zle so správaním sa k rodine a v zamestnaní, som presvedčil, aby vyhodil aspartamové tabletky do kávy (denne aj 10 ks) a nepil nesladené farebné nápoje. Po mesiaci sa všetko upravilo a je z neho teraz kluďas ako kedysi, rodina sa teší a jeho zmenu v správaní si nevedia vysvetliť.
Alebo dnes som videl cestou okolo fastfoodu, ako mladí rodičia napchávajú asi polročné dieťa hranolkami s kečupom a farebnou sladenou limonádou.
Ľudia, ktorí to pochopili už dávno žijú zdravo, nezávislo od systému a sú v tejto spoločnosti označovaní za šibnutých, choromyseľných a v tom miernejšom prípade to sú "len" čudáci, sú teda väčšinou opatrnejší a skromnejší vo svojom vyjadrovaní . Ja som začal s vegetariánstvom ešte za ťažkého socíku a za chrbátom mi hovorili - to je ten divný, čo neje mäso
Z toho vznikne "komplex" a nedohadujem sa už s nikým o tom, ako je zdravé mlieko a mäso.
Bolo napísané : "Možná,že ten člověk má být nemocný, aby pochopil jisté věci." tak to sedí na mňa ako vyšité.
Vďaka chorobe som sa vzdelával a trochu niečo pochopil. Tak to asi pisateľka myslela.
Všetko to chce čas, ktorý tiež lieči postupne a pomaly, tak ako MMS.
Napísané vyjadruje len môj súkromný názor.
Milan, všetko dobré prajem.
Radšej byť špirálou, ako kruhom.