Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Jednoduchá liečba rakoviny ???
Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???
Jardo, správne píšeš, že je potrebné najprv vylúčiť bordel... iba ladviny a játra obyčajne nestíhajú. veľmi jednoduché riešenie je užívať dva týždne medicinálne práškové aktívne uhlie, každé 4 hodiny 2 gramy. touto metódou sa dajú podstatne zlepšiť až úplne vyliečiť alergie, exémy, reumatické problémy... skrátka všetko čo je spôsobené odpadnými látkami ktorých sa telo nevie zbaviť... totiž väčšinu odpadových látok játra skutočne "odchytia" a vylúčia žlčou. v hrubom čreva sa však tieto látky znovu vstrebávajú a začarovaný kruh pokračuje... aktívne uhlie tento bordel na seba naviaže a vylúči sa stolicou...
lekár o tejto účinnej metóde nepovie, lebo by nezarobil...
lekár o tejto účinnej metóde nepovie, lebo by nezarobil...
Ahoj,django1 píše:Jenže pust.cz je jeden z mnoha Máchových blogísků a výpotků
Kdo nezná Máchu osobně : http://exotopedia.org/wiki/Pavel_M%C3%A1cha
Než se podle jeho bludů zabijete, všechno si několikrát ověřte. Stavět podle jeho "návodů" joe cell, cnc frézu, nebo vrtulník je mnohem méně nebezpečné. To že někde něco slyšel a pak blouzní neznamená, že tomu rozumí a že nelže. Princip funguje, to je ověřené, ale konkrétní postupy a údaje jsou výplodem jeho snů.
Ověřit se dá i ta exotopedie - třeba dotazem do Runryderu, nebo namátkou v kterémkoli aeroklubu v republice. Všude na něj podají reference.
Omlouvám se, že zde tak haním, ale v tomhle případě jde o život tak nabádám k opatrnosti.
ja jsem pod jeho vedenim provedl 40 denni pust(sel jsem v roce 2011 dle jeho "kalendare") a informace, ktere jsem od nej mel jsem mel i z jinych zdroju. Ty zdroje se rozchazeli jen u mene podstatnych veci, technik provadeni je relativne hodne, ale v podstatnych bodech jsou temer totozne. Sam za sebe muzu za informace od Pavla dat ruku do ohne, protoze kdyby to nefungovalo, jak popisuje, tak bych nejspis umrel
Kazdopadne vice zdroju pro klid duse muzu jen doporucit(napriklad knihu od Partykove "Hladovenim ku zdravi", nebo tak nejak....), nejlepe se drzet Pavlova "kalendare", nikam nespechat a pokud nekdo ma zdravotni problem jako rakovinu a podobne, kde uz je casova tisen, tak si najit ucitele, ktery by cloveka delsim pustem provedl. Pokud totiz nekdo udela zasadni chybu v pustu, nebo v navratu, opravdu riskuje zdravi a zivot, ale to uz je chyba jedince, rozhodne zadna informace od Pavla k tomu vest nemohla a nemuze,
hezky den vsem!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ono nejde ani tak o tekutinu, ale o to, že ta voda v melounu je přírodně filtrovaná, řekněme, že je pH ideální pro zdravíčko. Lidé běžně pijí minerálku nebo tvrdou vodu z kohouta (bez převaření), a pak se diví, že mají ledvinový šutry.pavelv píše:Naprosty souhlas s tim melounem. Kdysi jeste pouzivali dr mozek a navic se pokouseli pomoct. Moji babicce doporucil na ledviny pravekej dr jist v lete nekolik dni jen meloun a vysel ji sutr. Leckde se uvadi 1-2 dny jen meloun jako ocista ledvin...
Dle mých úvah by podobně jako meloun mohla fungovat destilovaná voda (jéžišikrise, ta přece demineraliuje - no a to přece chcem, ne?) Sám jsem jeden čas pil destilku a nepřipadal jsem si, že bych měl nějaký problémy. Zřejmě asi bude někde chyba v interpretaci, zřejmě opět nějaká "běžně známá věc" bez jakéhokoliv důkazu (protože to tak prostě není a je to nesmysl, tvrdí se to pouze kvůli podpoře farmaprůmyslu).
Taky prej proti ledvinovejm kamenům je dobrej šumák... Ale co jsem se na něj posledně díval, tak obsahuje umělý sladidla, což je špatně. Víte někdo co obsahuje šumák? Je to třeba jen vit. C, cukr a soda? To si můžem udělat doma, a bez sladidel, ne?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Miloval jsem melouny. Jako mladík jsem podal důkaz, že lze na melounu samotném jako jídlu a pití krásně existovat a bavit se a pracovat minimálně 14 dní. Od těch dob, co nám američanský mičurinové vynalezli tvrdé, bezsemenné zelené koule bez záoachu a celkem bez chuti, po kterých se člověku dělá zle, když toho sní víc. stále ještě melouny miluji, ale jde spíše o psychickoíu nostalgii. Tohle svinstvo co si dovolej v krámech nyzývat meloun není k žrádlu.Palo píše:pavelv píše:Naprosty souhlas s tim melounem. .....
Co se týče šumáků, pokud mne paměť nešálí, za mého dětství v nich nebylo nic než plastikový barviva a chutě. Možná ale byly z jinýho uhlí než dnes, kdy jsou moížná spíš dělaný z nafty. Jinak šumák byl cukr, soda, kyselina citronová, kyselina askorbová a ty barviva a příchutě. Umělý sladidla ještě moc nefrčely a pokud vím tak jedinným byl alespoň v Česku dnes již prudce jedovatý sacharin pro cukrovkáře.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Dobry den nabizim fenixovy slzy ciste pro lekarske ucely. S pozdravem Tom*
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Melouny, atd. ...
- všechny rychle rostoucí plody (především ty vodnaté, jako jsou okurky apod., tedy i melouny) mají oproti zálivkové vodě snížený obsah D2O + DHO ...Palo píše:Ono nejde ani tak o tekutinu, ale o to, že ta voda v melounu je přírodně filtrovaná, ......... Dle mých úvah by podobně jako meloun mohla fungovat destilovaná voda .........pavelv píše:Naprosty souhlas s tim melounem. Kdysi jeste pouzivali dr mozek a navic se pokouseli pomoct. Moji babicce doporucil na ledviny pravekej dr jist v lete nekolik dni jen meloun a vysel ji sutr. Leckde se uvadi 1-2 dny jen meloun jako ocista ledvin...
- voda se sníženým obsahem Deuteria je inhibitorem rakovinového bujení ... a rovněž je i lepším rozpouštědlem než "standardní pitná voda" ... (pozn.: Deuterium je stimulantem dělení buněk)
... pokud máte ve svém okolí někoho s karcinomem, dejte vědět přes SZ ... A(&F) ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Nakopnout játra a ledviny ...
... minimálně týdenní (až dvoutýdenní) pitná kůra postavená na pravidelném popíjení silnějšího odvaru z Kotvičníku ... ...mahatma píše:Jardo, správne píšeš, že je potrebné najprv vylúčiť bordel...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Pekingská tráva (Murdannia loliformis) ...
... http://www.garten.cz/a/cz/6096-murdanni ... -pak-king/ ...jarda ovčák píše:Vrátil bych se k rakovině a léčbě.... Dosti lidí si nechá část ofiko léčby a pak si jede alter. .... Po ozařování, po chemošce i po gersonu a při všem zvláště pít, jíst ovoce a zeleninu, páč to na ty ledviny působí pozitivně.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Slunce léčí rakovinu. Vědci se vrací k starým poznatkům ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: Slunce léčí rakovinu. Vědci se vrací k starým poznatkům
Jo, tak nějak. Ta rakovina kůže děsně statisticky vylítla poté, co se objevily mastě nazývané sluneční bloky. Je to dost drastická chemie, což si lze ověřit tím, že si to člověk nechá vlízt do oka. V kombinaci se sluncem je to určitě ještě vylepšené. Ale to není největší problém. Ten nastal tím, že lidi jsou povětšinou příliš důvěřiví a jak jim někdo nakuká, specielně někdo se jménem ověnčeným dlouhými chemickými formulemi, nějakou ochranu na cokoliv, mají pocit, že se stanou použitím třeba těch slunečních bloků neprůstřelný a hurá na sluníčko a jen ať si pálí. Největší problém je u mladých lidí, kteří na ten špek skočí a "chrání" tím svinstvem své malinké ratolesti. Přirozená obrana je se ve skutečnosti pořádně spálit. Prošel jsem si to snad ve dvou letech, to mně ještě nechali běhat nahatýho u Medenického rybníka a dodnes si to pamatuju. Kůže ze mně šla v cárech a řval jsem jak malý kluk Je to zkušenost k nezaplacení a kdo má rozum, tak si tím projde jednou v životě a dál si dá majzla.A(&F) píše:... http://zena.centrum.cz/zdravi/novinky/c ... ticle-hint ...
Jako se vším, dostatek slunce je naprosto nezbytný a je naprostá volovina tvrdit, že je pobyt na slunci slunci škodlivý. Naopak, je naprosto nutný. Všeho moc ale škodí. Nevím jestli si toho ještě někdo jiný všimnul, ale pokud člověk na sluníčku ještě taky něco čuní a zdravě se při tom potí, krásně se opálí a není problém. Všechny oleje jsou jenom mizerná náhražka potu. Jinak je podstatně rozumnější než všechny sluneční bloky mít na sobě košili, či triko a to z přírodních materiálů a šaramantní klobouček. Opálit se pěkne polehounku a pak už to začíná být celkem buřt.
Osobně mi leze na nervy, když mi nejchytřejší ze všech chytrých hlasů, a to hlas rádia celé léto tvrdí, že se do půl hodiny se na sluníčku spálím na popel. Dokud byl domeček, by jsem na něm i dny jen v kraťasech, ale bouchal jsem a potil se a hlavně jsem tomu vždy dal na jaře čas a nepřeháněl. To sem býval blonďáček a modrý oči mám dodnes, takže bych mě být velice na slunce citlivý. Pěkný kulový. Zrzci na tom jsou jinak, pravda, ale blonďáci jak kdo. V životě jsem na sobě žádný sluneční blok a dokonce snad ani opalovací olej neměl a děcka, obě blonďatý a modrooký jsem s těma sajrajtama taky nikdy netrápil, ale dal jsem si dost práci vysvětlit nejen mé polovině, ale i jim, o co jde. Nepamatuju, že by se nám kdy dítě nějak moc připálio a že bych si to nejspíš pamatoval. Jó, když už začaly nabírat vlastní "rozum" tak trochu jo, ale stejně nic moc. Jenže to už jsem na to neměl moc další vliv.
Jinak aby bylo naprosto jasno jak je to se sluncem a s rakovinama. Černoši žijící v severnějších výškách mají zatracený problémy s rakovinama a statisticky čím víc žijou na severu, tím větší. Oni totiž přirozeně poberou podstatně míň ze sluníčka než bílí. Ti nejčernější prý asi tak dvacetkrát míň. Jde hlavně asi o vitamín D.
Celá ozónová díra, či spíše humbuk kolem ozónové díry, není nic než propaganda prodavačů "zdraví".
- Díra byla totiž zjištěna v momentě, kdy někdo namyslel metodu, jak to měřit ze satelitů. Jak to s ní bylo historicky absolutně nikdo neví.
- Ta ďoura je nad Atarktidou, takže kterej blb chce věřit tomu, že má něco společného s tím, že se někdo v severních šířkách pálí na sluníčku, dobře mu tak.
- Pokud se někdo seznámí s tím, jak je to s polární září a že ona je taky vlastně jen více méně nad pólama a že už víme, že severní a jižní magnetický pól mají poněkud jiné vlastnosti, je nasnadě, že ozónová díra bude mít spíše něco společného se zemským magnetismem. To nám ti zkurvysyni jsou schopni tvrdit, že ozón nás chráníl miliardy let a teď že to je jinak.
- No a aby se to nepletlo, freonové rozpoštění ozónu, tedy další podvod s podpisem Dupont po nás chce, abychom věřili tomu, že freon produkovaný a používaný převážně na severní polokouli dělá díru do ozónu specielně nad jižním pólem.
Shrnuto a podtrženo, lízt na sluníčko je zdravé a čím víc tím líp, ale hlídat si to a nepálit se a hlavně se vyvarovat slunečním blokům a podobným výdobytkům moderní vědy, která je stejně dobrým rádcem do života jako Vatikán.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
RE: Ozonová díra ... :D
Mimo téma (offtopic)
... ...... ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 165 poděkování
- Dostal: 131 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som sa dozvedel zaujímavú informáciu. Ak je to blbosť, zmažte to.
(hlavne to prečítajte až do konca)
Citujem:
CITRON do mrazáku
V žádném případě to neberte jako lékařskou pomoc, ale pokud to pomůže jen jediné osobě, bude to stát za to.
Mnoho profesionálů v restauracích používá nebo konzumuje citron a je možné používat jej tak, aby nic nevyšlo nazmar.
Jak můžete využít celý citron bez odpadu?
Jednoduše .. dejte umytý citron do mrazícího boxu lednice. Jakmile je citron zmrzlý, celý citrón nastrouhejte (není potřeba loupat) a posypte jim vaše potraviny. Posypte whisky, vína, zeleninový salát, zmrzlinu, polévky, nudle, špagety, omáčky, rýži, suši, rybí pokrmy - cokoliv. Všechny potraviny budou mít nečekaně nádhernou chuť, něco, co jste možná nikdy předtím neochutnali.
S největší pravděpodobností si jen myslíte, že citronové šťávy mají mnoho vitaminu C. To už není úplná pravda. Co je hlavní výhodou použití celého citronu kromě zabránění jeho plýtváním a přidávání nové chuti? Citronové slupky obsahují 5 až 10krát více vitamínů než samotná citronová šťáva. Ano, to je to, co je plýtvání, ale od této chvíle tento jednoduchý postup zamrznutí celého citronu pomůže zkonzumovat všechny živiny a ještě mnohem zdravěji. Je také dobré, že citronové kůry jsou schopny z těla odstranit zdravotně závadné toxické prvky.
Takže dejte citron do mrazáku a pak každý den s ním posypejte svá jídla. Je to klíč k tomu, aby byly vaše potraviny chutnější, a vy budete žít zdravěji a déle! To je tajemství citronu! Lepší pozdě než nikdy!
Překvapující výhody citrónu: citron (citrus) je zázračný produkt, zabíjí rakovinné buňky. Je 10.000 krát silnější než chemoterapie.
Proč o tom nevíte? Protože laboratoře mají zájem dělat syntetickou verzi, která jim přinese obrovské zisky. Nyní můžete pomoci příteli v nouzi tím, že mu dáte vědět, že citronová šťáva je prospěšná v prevenci onemocnění. Jeho chuť je příjemná a nepřináší strašlivé účinky chemoterapie. Kolik lidí zbytečně zemře při tomto přísně střeženém tajemství jen proto, aby nedošlo k ohrožení multimilionářských velkých společnosti?
Jak víte, jsou známy citronovníky s více odrůdami citronů a limetek. Můžete jíst ovoce různými způsoby: můžete jíst řízky, džusy, připravené nápoje, sorbety, pečivo, atd. Má mnoho ctností, ale nejzajímavější je efekt, vyvolán u cyst a nádorů. Tato rostlina je osvědčeným lékem proti rakovině všech typů. Někteří říkají, že je velmi užitečný ve všech variantách rakoviny a je považován i jako antimikrobiální spektrum proti bakteriálním infekcím a plísním, účinný proti vnitřním parazitům a červům, reguluje krevní tlak, který je příliš vysoký, je antidepresivem, bojuje proti stresu a nervovým poruchám.
Zdroj těchto informací je fascinující:
pochází od jednoho z největších výrobců léků na světě, který říká, že po více než 20 laboratorních testech od roku 1970 extrakty ukázaly, že ničí zhoubné buňky ve 12 druzích rakoviny, včetně rakoviny tlustého střeva, prsu, prostaty, plic a slinivky břišní.
Sloučeniny tohoto stromu ukázaly 10000 krát lepší výsledky než produkty Adriamycin, drog běžně používané v chemoterapii na celém světě, který zpomaluje růst nádorových buněk.
A co je ještě více udivující:
tento typ léčby s extraktem z citronu pouze ničí zhoubné rakovinné buňky a nemá vliv na zdravé buňky.
(hlavne to prečítajte až do konca)
Citujem:
CITRON do mrazáku
V žádném případě to neberte jako lékařskou pomoc, ale pokud to pomůže jen jediné osobě, bude to stát za to.
Mnoho profesionálů v restauracích používá nebo konzumuje citron a je možné používat jej tak, aby nic nevyšlo nazmar.
Jak můžete využít celý citron bez odpadu?
Jednoduše .. dejte umytý citron do mrazícího boxu lednice. Jakmile je citron zmrzlý, celý citrón nastrouhejte (není potřeba loupat) a posypte jim vaše potraviny. Posypte whisky, vína, zeleninový salát, zmrzlinu, polévky, nudle, špagety, omáčky, rýži, suši, rybí pokrmy - cokoliv. Všechny potraviny budou mít nečekaně nádhernou chuť, něco, co jste možná nikdy předtím neochutnali.
S největší pravděpodobností si jen myslíte, že citronové šťávy mají mnoho vitaminu C. To už není úplná pravda. Co je hlavní výhodou použití celého citronu kromě zabránění jeho plýtváním a přidávání nové chuti? Citronové slupky obsahují 5 až 10krát více vitamínů než samotná citronová šťáva. Ano, to je to, co je plýtvání, ale od této chvíle tento jednoduchý postup zamrznutí celého citronu pomůže zkonzumovat všechny živiny a ještě mnohem zdravěji. Je také dobré, že citronové kůry jsou schopny z těla odstranit zdravotně závadné toxické prvky.
Takže dejte citron do mrazáku a pak každý den s ním posypejte svá jídla. Je to klíč k tomu, aby byly vaše potraviny chutnější, a vy budete žít zdravěji a déle! To je tajemství citronu! Lepší pozdě než nikdy!
Překvapující výhody citrónu: citron (citrus) je zázračný produkt, zabíjí rakovinné buňky. Je 10.000 krát silnější než chemoterapie.
Proč o tom nevíte? Protože laboratoře mají zájem dělat syntetickou verzi, která jim přinese obrovské zisky. Nyní můžete pomoci příteli v nouzi tím, že mu dáte vědět, že citronová šťáva je prospěšná v prevenci onemocnění. Jeho chuť je příjemná a nepřináší strašlivé účinky chemoterapie. Kolik lidí zbytečně zemře při tomto přísně střeženém tajemství jen proto, aby nedošlo k ohrožení multimilionářských velkých společnosti?
Jak víte, jsou známy citronovníky s více odrůdami citronů a limetek. Můžete jíst ovoce různými způsoby: můžete jíst řízky, džusy, připravené nápoje, sorbety, pečivo, atd. Má mnoho ctností, ale nejzajímavější je efekt, vyvolán u cyst a nádorů. Tato rostlina je osvědčeným lékem proti rakovině všech typů. Někteří říkají, že je velmi užitečný ve všech variantách rakoviny a je považován i jako antimikrobiální spektrum proti bakteriálním infekcím a plísním, účinný proti vnitřním parazitům a červům, reguluje krevní tlak, který je příliš vysoký, je antidepresivem, bojuje proti stresu a nervovým poruchám.
Zdroj těchto informací je fascinující:
pochází od jednoho z největších výrobců léků na světě, který říká, že po více než 20 laboratorních testech od roku 1970 extrakty ukázaly, že ničí zhoubné buňky ve 12 druzích rakoviny, včetně rakoviny tlustého střeva, prsu, prostaty, plic a slinivky břišní.
Sloučeniny tohoto stromu ukázaly 10000 krát lepší výsledky než produkty Adriamycin, drog běžně používané v chemoterapii na celém světě, který zpomaluje růst nádorových buněk.
A co je ještě více udivující:
tento typ léčby s extraktem z citronu pouze ničí zhoubné rakovinné buňky a nemá vliv na zdravé buňky.
Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Která přišla odsud. http://myonesource.com/amazing-frozen-lemon Jestli je to blbina nebo ne je těžko nějak posudit, protože není vůbec nikde uvedeno nic, co by indikovalo, odkud vítr fouká, tedy odkud dotyčný tu informaci má. Na stránce však je nejen čím se sanžil živit, ale i to, čím se živí.libcosenior píše:Dnes som sa dozvedel zaujímavú informáciu.
Albert T. Milligan
I have a background in Electrical Engineering design, Investing and Internet Marketing. I’ve been involved with computer systems for over 30 years, both learning and teaching. “I have a real passion for helping others”. I believe – We are Eternal, Immortal Creator beings of Infinite Love Power and Endless Possibilities.
Mám zkušenosti s elektro-inženýrstvím, investicemi a internetovým prodejem. Komputrama se zabývám třicet let, jak učením se, tak učením druhých. Jsem zaníceným pomahačem druhým. Věřím - že jsme Věčné, Nesmrtelné Bytosti Nekonečné Síly Lásky a Nekonečných Možností.
Ne, že bych měl něco proti citrónům, ale ta informace vypadá dost "unikátní". Zatím jsem na nic o citrónech kromě céčka nenarazil, i když jsem si jistý, že po nich taky něco bude, třeba kyselina cirónová atd.
Co však není ojedinělé jsou lidi, co se chytí nějakého populárního tažení a hned mu cokoliv prodávaj. Zatímco zlatokopové většinou umírali v hlady, ti co jim prodávali lopaty se živili velice úspěšně. To je ten internetový marketing. Rozhodně bych byl velice opatrný se zkoušet vyblízat z raka na základě takovéhle informace od takového člověka. Osobně trpím vypěstovanou nedůvěrou ke každému, kdo se prohlašuje za dobroděje který mě a všechny miluje a hned mi strčí pod nos něco ke koupi. Něco jako "Jsem váš strýc Baloun, mám Vás všechny rád a budu u Vás bydlet". Jak mi říkal starý Blažek: "Slávku, jak se na tebe někdo cizí moc směje, hned mu dej po hubě."
- A(&F)
- Zasloužilý člen
C-vitamin ... a rakovina ...
PRO ... http://vitaminy.doktorka.cz/silne-davky ... -porazeji/ ...
a PROTI ... http://www.cpzp.cz/clanek/2504-0-Doplnk ... oviny.html ...
... nicméně, příspěvek od "libcosenior" však hovoří o kůře z citronů, která krom Céčka obsahuje i fůru dalších látek, např. silice ...... anebo třeba taky pesticidy nebo fungicidy ... ... průšvih je, že v ČR budou asi dost těžko k sehnání skutečně garantované BIO citrony (tj. chemicky neošetřované) ...
PeS: ... zkuste si zmáčknout přehnutou kůru těsně u otevřeného ohně ... např. u plamene zapalovače ...... to co tam tak nádherně hoří určitě není vitamin C ... ...
a PROTI ... http://www.cpzp.cz/clanek/2504-0-Doplnk ... oviny.html ...
... nicméně, příspěvek od "libcosenior" však hovoří o kůře z citronů, která krom Céčka obsahuje i fůru dalších látek, např. silice ...... anebo třeba taky pesticidy nebo fungicidy ... ... průšvih je, že v ČR budou asi dost těžko k sehnání skutečně garantované BIO citrony (tj. chemicky neošetřované) ...
PeS: ... zkuste si zmáčknout přehnutou kůru těsně u otevřeného ohně ... např. u plamene zapalovače ...... to co tam tak nádherně hoří určitě není vitamin C ... ...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: C-vitamin ... a rakovina ...
Tenhle článek je zavádějící... Píše se tam o 500 mg vit. C, což nepovažuji za "silnou dávku". Co si tak mlhavě pamatuji, silné dávky bylo myšleno o 4 g vit. C a více...A(&F) píše:PROTI ... http://www.cpzp.cz/clanek/2504-0-Doplnk ... oviny.html ...
Ostatně osobně bych místo umělého vit. C, kdybych měl rakovinu, papal radši ty citrony... Vitamín C nemá tak pozitivní vliv na odkyselení organizmu narozdíl od citronové šťávy... O chemicky ošetřované slupce se nebudeme bavit, to je zas jiná kapitola. Řekl bych ale, že postačí samotná citronová šťáva, ikdyž ani ta není jistotou pro úplné a dlouhodobé odstranění rakoviny, kdy by se mohlo tvrdit, že se rakovina nikdy nevrátí. Zajistí pouze odkyselení těla, což se sice považuje za důvod proč rakovina vnikla, ale neodbourá zdroj zakyselení organizmu, který je třeba nalézt a eliminovat. Důvod rakoviny je zatoxikování organizmu (souvisí se zakyselením) a to může způsobovat kterákoliv breberka, se kterou bojujeme - od virů, bakterií, jednobuněčných cizopasníků až po velké cizopasníky... Pokud to i přesto rakovinové nádory odstraní, předpokládám znovupropuknutí rakoviny, pokud se nebude nadále preventivně užívat citronová šťáva... Navíc... Rakovina se týká selhání části obranyschopnosti, pokud se tedy bavíme o rakovině pravé a ne o rakovině, kterou naši milovaní dochtóři oznámí i po nalezení cizopasnických cyst... Je to na dlouhé povídání a nejsem si jist, jesti to mám nadále rozebírat
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.