Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Kontaktování
- Krisot
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
Skupina z KE
Zdravim,
Vsimol som si , ze okrem mna je pravdepodobne z KE aj Sano a mozno aj dalsi.. co takto sa stretnut nazivo, pokecat o moznostiach, ochote realnej spoluprace. Samozrejme spolupraca je na urovni fora ... ale real je real.
Krisot
Vsimol som si , ze okrem mna je pravdepodobne z KE aj Sano a mozno aj dalsi.. co takto sa stretnut nazivo, pokecat o moznostiach, ochote realnej spoluprace. Samozrejme spolupraca je na urovni fora ... ale real je real.
Krisot
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
- Krisot
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skupina z Ke
To je samozrejme !!!sano píše:Som za, pokiaľ ostane zachovaná spolupráca s fórom.
sano
Moja predstava bola z casu na cas posediet a podiskutovat, zosumarizovat.. predca len realny rozhovor je plny akcie - reakcie...
No uvidime kolko Kosicanov sa tu najde ..... mozno ostane len pri myslienke
Krisot
- sano
- Zasloužilý člen
Košická skupina
Ahoj Krisot,
keď ti nevadia horúčavy, a ke´d ti nevadia moje absolútne nevedomosti z oblasti elektroniky, mohli by sme sa stretnúť a niekde si posedieť.
čo ty na to?
sano
keď ti nevadia horúčavy, a ke´d ti nevadia moje absolútne nevedomosti z oblasti elektroniky, mohli by sme sa stretnúť a niekde si posedieť.
čo ty na to?
sano
- Waldes
- Zasloužilý člen
- Dal: 262 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Skupina z NZ a okolia ?
Neviem sice, ci sa podarilo Kosicanom vytvorit skupinu praktikov ktory by si vymienali skusenosti, pomahali si a tak ale inspirovalo ma to skusit dat dokopy nejaku tu. Clenovia Asociacie ktory sa podielali na vyskume boli-su z BA, KO a inych a stretli sme sa tak raz za rok a niekedy ani to nie. Moja predstava je operativnejsia, aspon tak raz dva krat do mesiaca. Priestory su ... Vyjadrite sa ...
Waldes.
Waldes.
Kontaktování
Caute chcem sa spytat petra610 alebo mima ci neplanuju spravit nejaku stretavku kde by sme sa mohli pozriet ako vam to funguje. Bol by som ochotny a myslim ze aj dalsi co by prisli zaplatit vam nejake peniaze zato ze sme to mohli vidiet aby ste na tej stretavke neprerobili Prosim vyjadrite sa dakujem
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Výstava a svezení
Dám 500 Kč za 10 minut svezení škodovkou , nebo jiným vehiklem na vodík a 500 Kč přidám za vysvětlení a odpovědi dotazů . SZ nepřijímám
odpověď bych bral veřejně Nikoli na stlačený vodík
Pro Jeffa a Habanu : Plechy mám v autě, k večeru mířím do Modřan. Je to OK.
K.
odpověď bych bral veřejně Nikoli na stlačený vodík
Pro Jeffa a Habanu : Plechy mám v autě, k večeru mířím do Modřan. Je to OK.
K.
-
- Stálý člen
- sano
- Zasloužilý člen
Re: Skupina z KE
Zdravim,
hlasim sa ako dalsi zaujemca na potencialne stretnutie, kedze som tiez z KE.
O volnu energiu som sa zacal zaujimat len nedavno a zatial pilne studujem a citam vsetko, na co narazim.
hlasim sa ako dalsi zaujemca na potencialne stretnutie, kedze som tiez z KE.
O volnu energiu som sa zacal zaujimat len nedavno a zatial pilne studujem a citam vsetko, na co narazim.
Netříděný odpad
Čauec, jsme skupinka lidí z Brna která by chtěla postavit auto na vodíkový pohon. Ale potřebovaly by jsme pomoc, takže prosím jestli má někdo z Brna a okolí zájem nám pomoct nebo alespoň trochu poradit prosím ozvěte se na forum nebo nejlépe na e mail ceeport@seznam.cz
Děkuji
Děkuji
BRNO
Čauec, jsme skupinka lidí z Brna která by chtěla postavit auto na vodíkový pohon. Ale potřebovaly by jsme pomoc, takže prosím jestli má někdo z Brna a okolí zájem nám pomoct nebo alespoň trochu poradit prosím ozvěte se na forum nebo nejlépe na e mail ceeport@seznam.cz
Děkuji
Děkuji