michalek píše:Zdravím mistni znalce,chtěl jsem se zeptat třeba Slávka Křepelky,
Michálku, nejsem žádný znalec. Jenom mám nejaké zkušenosti sám se sebou a dost našprtanýho, ale to je všecko plivanec v moři. Palo je na tom asi o hodně líp. Nicméně ta zkušenost, že Ti po klasickém snižování kyselosti žaludku našli helikobakter je dost logické. Že ho MMS a HCl vybily je taky celkem logické. 6e tě od té doby bolí žaludek není sice logické, ale nějaká příčina samozřejmě bude a pak se to logickým stane. Z toho co uvádíš je těžko soudit. Uvádíš množství HCl v kapkách, ale ne v koncentraci, takže bůh suď kolik toho vlastně do sebe leješ. Všeho moc škodí a i když si nemyslím, že to přeháníš doté míry. že HCl by byla problém, nemohu soudit. Další věc je, že jako neodborníci a dost často i odborníci nám jest často dáno se mýlit, co vlastně nás bolí. Člověk může mít pocit, že ho bolí žaludek a přitom je to něco vedle a obráceně. Tady je dobré vysledovat kdy. Je to po jídle, mezi jídlem, jakým jídlem, pití, jenom když řekněme sedíme, nebo ležíme.
Tohle je osobní zkušenost se žaludkem, či lépe dvanáctníkem, kdy jsme já i dochtoři měli dojem podle lokality, že jde o dvanáctník a po ultrazvuku to padlo na žlučník. Jinak pití kyseliny a MMS, pokud nepomohly během řekněme dvou týdnů kompletně, je jenom údržba. Něco je někde špatně dál, k čemu se to pořádně nedostává v damé formě a množství. Na to, aby si člověk udržel čisté sliznice stačí alespoň mně 5 kapek 3.5% cemické koncentrace HCl do sklenice vody jednou denně. Jestli je to dost z tohto hlediska ponáš na tom, jestli ti páchne z úst, nebo ne, protože za zápach může povětšinou Candida v zubním slizu, a hlavně na mandlích. Pokud s tímhle potíž nemáš, prakticky tam není. Normálně by to měly řešit sliny, ale jíme sajrajt a neustále se nám obnovuje spolu s jinými už v ústní dutině. Je to všudypřítomné a vyléčit by to šlo jenom naprosto jinou dietou a životním stylem, ale to nám není dost dobře dáno.
Candida na jícnu mi připadá jako veliká podivnost při pití HCl. Nejsem znalec, ale podle mých zkušeností to není možné alespoň do té míry, aby byla na povrchu jícnu a zjistitelná výtěrem. Pokud je jícen prorostlý, tak to bude jiné kafe. Jenže pak ji máš všude (a nejsi sám). Co je naprosto nezbyté jsou čistá a dobře fungující játra. Pokud je máš přitvrdlá a nebo zvětšená, máš prvotní problém tam. Tady jsem mezi námi narazil na problém s dochtorama. Mění se normy. Starej českej dochtor mi někdy vždycky když je omačkal tvrdil už od mých 30ti, že je mám přitvrdlý a jestli prý nechlastám. Odstěhoval jsem se a nový Kanadský mi tvrdil, že jsou na omak naprosto v pořádku, a to celkem hned poté, co mi je naposledy kontroloval ten starý. Tady by tedy asi bylo dobré jít na nějakého hodně stašího doktora, který to má omakaný ještě v dobách, kdy jsme na tom byli všeobecně podstatně líp. Bohužel žijeme v době, kdy se chorobný stav v mnoha ohledech stal normou.
Jinak jednoho člena jsem poslal s daleko horšíma potížema na Pana Hakla a Pan Hakl ho vyřešil skoro hned. Jednalo se o silný zápal žaludeční stěny z neznámých důvodů, i když podezření jsem měl a mám na poškození díky neslýchanému předávkovávání HCl. S tou HCl je to asi tak, že by se mělaa pít jenom po jídle a to jídle obsahujícím dost bílkovin. Cpát to do sebe na vařenou mrkev, nemluvě o syrové není moc rozumné, ale je to také otázka jak moc a cose snažíme docílit. Jde to i na lačno, ale velice rozumně a velice rozumně podle mne je na lačno maximálně těch 5 kapek 3.5% chemické. Po vepřové aj dvacet, ale radši míň.
Jinak souhlasím naprosto s Palem, a především odčervit atd. Mezi náma, z toho Thaiska Albendazol zatím nepřišel a tím pádem k mému odčervování zatím nedochází
80 Kanadskejch je asi v kouři.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.