To sice nevím, i když silně tuším. Co však vím je, že to tu děláš už roky. Proč, to taky nevím, ale silně tuším.anlien píše:to: Slavek Krepelka - a aký mám dôvod zavádzať?
Tak nám to nějak dolož, ten fakt. Já zase vím, že Čína a Indie jsou největšími výrobci na světě kdejakých léků a do Thajska není daleko. Pokud v Bangkoku skutečně antihelmetika nejsou v lékárnách k dostání, jsou za tím důvody politické, nic jiného, ale dolož.anlien píše: To, že v Bangkoku vo veľkých lekárňach nieje Praziquantel je skratka fakt!
Není hlava jako hlava Neoši a použítí bývá taky různé. U mnohých je dobrá jenom proti dešti v krku. Osobně jsem nakoupil přes internet spoustu věcí, od pneumatik přes elektroniku až po léky a semínka a to i z Asie a z nějakých 60ti objednávek jsem si naběhl jednou. Když se podívám, kolikrát jsem si naběhl v kamených obchodech a koupil něco, po čem nic nebylo, není to tak špatné skóre.anlien píše: Niekedy nieje odveci použivať hlavu a neveriť každej somarine a priekupníkovi na internete.
A v čem je jako pochybný? Dej to sem a já si tu jeho pochybnost zjistím. Ono když je někdo pochybný, hodně rychle se to rozkecá.anlien píše: ... Stači si do vyhladávača zadať antihelmintika typu Praziquantel v SR a hneď vám vyhodí meno pochybného liečiteľa z Rimaskej Soboty, ktorý ich predaj a
inzeruje na každom fóre.
Zkušenosti Neošu. Chodí sem i takoví, kteří tě znají už natolik dobře, aby věděli s jakým nesmyslným charakterem maj tu čest, i když si dáš konečně majzla na pravopis. Měl bys nám být vděčný, že jsme tě konečně dohnali k tomu, aby ses začal snažit a psát správně slovensky. Možná než umřeš, budeš to zvládat i od ruky. Nemáš z toho radost, že jsme tě společným úsilím naučili něco, co nezvládla ani škola a během pouhých pěti let? Teď ještě tě dokopat k tomu, aby ses začal chovat jako člověk a máme všici vyhráno.anlien píše: Človek ktorý sem príde s vlastným názorom je hneď očierňovaný a pokladaný za "prudiča". ... .
Slávek.