Díky, už jsem sosnul...
Mrknu na to.
Na ovoci a zelenině jsem vydržel do úterka do rána (tzn. nějakých 8 dní celkem). V pondělí jsem si odšťavňoval syrové brambory, šťávičku jsem vypil a z toho, co zbylo, jsem udělal zbytku rodiny bramboráky
V úterý ráno jsem si odšťavňoval rajčata a ze srandy cibuli. Štávu z cibule jsem smíchal s rajčatovou šťávou a zbytek cibule jsem si nechal pro vajíčka na pánvičce - tedy první jídlo, co narušilo ovoce a zeleninu, ale k těm vajíčkům jsem připíjel tu rajčatovou směsku s cibulovou šťávou (místo pečiva) - no nemělo to chybu
Oběd byl opět o zelenině či ovoci a večer jsem prubnul smažený hermelín s grilovanou zeleninou... Včera jsem se už moc s přechodem na obyč. stravu netrápil, no a po nějakých dobrůtkách ukončených čokoládou a litrem naředěného sirupu z obchodu jsem si hezky poseděl na záchodě s velmi nepříjemnými řitními pocity. Nuže následoval lehký návrat k původní stravě, jako by ten můj oranizmus odmítal cokoliv jiného, když "přešel na výrazně kvalitnější stravu". Tomu organizmu to evidentně vyhovuje... Jo, abych nezapomněl... Někdy v podělí jsem si odšťavnil červenou řepu a vážení, co se dělo, nemělo chybu. Ta červená řepa je fakt mazec... Jako by tahle šťáva byla fakt antimalarická, večer jsem se cejtil úplně jinak. Oni zřejmě ví, proč vysušenou šťávu z červené řepy dávají jako biologickou léčbu při rakovině. Ono je celkem možný, že samotná rakovina má s naší (možná nejen naší) malárií mnoho společného...
No poprvé jsem poznal, jaké je to na zelenině a ovoci - je to mazec... Musím konstatovat, že kdo nevyzkouší, ten nepochopí, vřele doporučuji všem, kterým máloco zabírá... Díky všem za podporu a informace, hodlám zas někdy něco zkusit, nejlépe podle nějakého návodu, kterých jste mi doporučili už slušné množství :-)
Odšťavňoval jsem (vše zasyrova, D= domácí, O= z obchodu): Celer (O), petržel (O), jablka (D+O), grepy (O), brambory (D), rajčata (D), mrkev (O), červenou řepu (D), žlutý meloun (O), červený (vodní peckatý) meloun (O), okurky (D+O), salát (O) a možná ještě něco, na co si teď nevzpomenu
Odšťavňovač jsem už vrátil, tak doufám, že neumřu zkrz absenci odšťavňovače
Co se týče váhy, tak začátek byl někde u 90 kg, padalo to zhruba po půlkilu denně na 85 a dnes opět jsem měl 88, takže to vypadá na JOJO efekt...