Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Různé druhy očisty

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Různé druhy očisty

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:Na hladovku prej nejlepší destilka...
No vesměs studánky taky v Brně mají razítko "nepitná". A když je pitná, tak je třeba moc železitá... Vzpomněl jsem si na jednu u Makra... Tam je nějakej automat na děngy a prej je dobrá... Pouvažuju... Ale stejně nemám dostatek skla, abych tam zajel, musím pořešit...
No vidím to tak, že asi fakt zkusím tu destilku, zdroj mám...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
mekac
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Palo, jestli si momentálně na šťávách

Příspěvek od mekac »

Ahoj Palo,
co se týče čerstvých šťáv tak bych Ti rád doporučil tuhle knížku. Je tam mnoho cenných informací a hlavně je taky zajímavá kapitola o parazitech. Jestli ji neznáš, tak se kniha jmenuje: Zázračná Detoxikace oder Roberta Morse
přídávám i odkaz: http://www.uloz.to/hledej/?q=z%C3%A1zra ... detoxikace
další knihy např. od Normana Walkera:
odkaz na stažení: http://www.zdravinadlani.cz/download/index.htm
tak přeju pevnou vůli !

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Palo, jestli si momentálně na šťávách

Příspěvek od Palo »

Díky, už jsem sosnul... ;) Mrknu na to.

Na ovoci a zelenině jsem vydržel do úterka do rána (tzn. nějakých 8 dní celkem). V pondělí jsem si odšťavňoval syrové brambory, šťávičku jsem vypil a z toho, co zbylo, jsem udělal zbytku rodiny bramboráky :lol:
V úterý ráno jsem si odšťavňoval rajčata a ze srandy cibuli. Štávu z cibule jsem smíchal s rajčatovou šťávou a zbytek cibule jsem si nechal pro vajíčka na pánvičce - tedy první jídlo, co narušilo ovoce a zeleninu, ale k těm vajíčkům jsem připíjel tu rajčatovou směsku s cibulovou šťávou (místo pečiva) - no nemělo to chybu :D Oběd byl opět o zelenině či ovoci a večer jsem prubnul smažený hermelín s grilovanou zeleninou... Včera jsem se už moc s přechodem na obyč. stravu netrápil, no a po nějakých dobrůtkách ukončených čokoládou a litrem naředěného sirupu z obchodu jsem si hezky poseděl na záchodě s velmi nepříjemnými řitními pocity. Nuže následoval lehký návrat k původní stravě, jako by ten můj oranizmus odmítal cokoliv jiného, když "přešel na výrazně kvalitnější stravu". Tomu organizmu to evidentně vyhovuje... Jo, abych nezapomněl... Někdy v podělí jsem si odšťavnil červenou řepu a vážení, co se dělo, nemělo chybu. Ta červená řepa je fakt mazec... Jako by tahle šťáva byla fakt antimalarická, večer jsem se cejtil úplně jinak. Oni zřejmě ví, proč vysušenou šťávu z červené řepy dávají jako biologickou léčbu při rakovině. Ono je celkem možný, že samotná rakovina má s naší (možná nejen naší) malárií mnoho společného...
No poprvé jsem poznal, jaké je to na zelenině a ovoci - je to mazec... Musím konstatovat, že kdo nevyzkouší, ten nepochopí, vřele doporučuji všem, kterým máloco zabírá... Díky všem za podporu a informace, hodlám zas někdy něco zkusit, nejlépe podle nějakého návodu, kterých jste mi doporučili už slušné množství :-)

Odšťavňoval jsem (vše zasyrova, D= domácí, O= z obchodu): Celer (O), petržel (O), jablka (D+O), grepy (O), brambory (D), rajčata (D), mrkev (O), červenou řepu (D), žlutý meloun (O), červený (vodní peckatý) meloun (O), okurky (D+O), salát (O) a možná ještě něco, na co si teď nevzpomenu ;)

Odšťavňovač jsem už vrátil, tak doufám, že neumřu zkrz absenci odšťavňovače :lol:
Co se týče váhy, tak začátek byl někde u 90 kg, padalo to zhruba po půlkilu denně na 85 a dnes opět jsem měl 88, takže to vypadá na JOJO efekt...

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: různé druhy očisty

Příspěvek od early123 »

Vinc píše:Zdravím na fóru. Dostal se mě do ruky článek, jak se zbavit zvápenatělých nánosů v cévách.
Hmmmmmmm u mna to vôbec nefungovalo, nepocítil som nič.Skúšal som to dva krát.

Vďaka

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

early123 píše: Hmmmmmmm u mna to vôbec nefungovalo, nepocítil som nič.Skúšal som to dva krát. Vďaka
To je výborný popis. Co tím míníš, že jsi to zkoušel dvakrát?

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

Ahoj,dvakrat som skúšal túto kúru asi po mesiaci,uvedenú zmes som namiešal presne podľa popisu/dokonca sa mi podarilo zohnať biocitróny/,užíval som presne podľa návodu,ale nepocítil som žiadne účinky na sebe,nič som na sebe nebadal,tak npr.ako po MMS,tam boli účinky okamžité a silné.
Návod na zmes som si stiahol z netu,myslím ,že sa dokonca nachádza tu niekde na fóre,ale mám ho v zálohe,keby niekto potreboval.

Ide mi o to že sa potrebujem zbaviť tukových vankúšov pod očami,snažím sa o to roky ale nič mi nepomáha,teraz sa však chystám na očistu pečene,olej,termofor mám,chýba mi iba HEPATIL,ale ten zoženiem v Poľsku a idem na to.Na Diacome mi zistili,že mám sčasti stukovatelú pečeň.

Vďaka

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

early123 píše:Ahoj,dvakrat som skúšal túto kúru asi po mesiaci,uvedenú zmes som namiešal presne podľa popisu
OK, dík. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Zajímavé...

Příspěvek od Palo »

http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cislo ... 2005021801

Zajímavý postup pročištění organizmu...

Zuzula
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od Zuzula »

Ahojte,

neviete, ci by sa nieco nedalo urobit s tou hnusne horkou solou pri ociste pecene? Nemala som problem vypit grepovu stavu s olejom, ale pri piti soli ma neustale napinalo na zvracanie. S ceckom som ju mala pomiesanu, ale nepomohlo, vobec ho nebolo citit. Keby som dala mensie mnozstvo soli do viacej vody, bude to mat nejake negativne ucinky?
Chcela by som tych kur spravit viacej, ale napina ma uz pri spomienke na tu sol :-(
Diky za kazdu radu.

Pekny den praje Zuzula

Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

Palo píše:
Slavek Krepelka píše:To co děláš je prd a ne hladovka.
OK, beru na vědomí ;) Uvidím časem, esi to bude realizovatelný. V každým případě, je to zcela určitě něco nového pro můj orga(ni)smus. Problém je ta voda. Měla by být slušná, což je problém, zejména tady v Brně. Vodu v PET si nehodlám kupovat, filtr na vodu nemám a převařená, ikdyž je zmražená, tak teda nic moc. Chtělo by to studánku a skleněný nádoby na vodu... Holt uvidíme, jak to bude vypadat.
Prý je dobrá reverzní osmóza, není to tak drahé a voda z toho je skoro jak destilovaná. Jinak ten alkohol si myslím není dobrej nápad míchat do těch "polohladovek", tělo se snaží využít příležitosti a čistit se a tak játra mají napilno, tak bych je nezatěžoval ještě alkoholem, to je taky ten důvod proč tě opije míň než jindy :-D. Ještě jsem četl, že je dobrá monodieta buď na melounu, ale ty už teď nejsou tak levný, nebo okurky, prostě jíst pár dní jen okurky, pěkně to hodí pH do normálu.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Zuzula píše:...neviete, ci by sa nieco nedalo urobit s tou hnusne horkou solou pri ociste pecene?
Co třeba ji dát do tobolek?

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Igi píše:Prý je dobrá reverzní osmóza...
Už jsem to vyřešil, piju destilku a mizí mi vrásky :) Ale dietu už nedržím... ;)

Zuzula
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od Zuzula »

Palo píše:Co třeba ji dát do tobolek?
Jeeej a to bude v pohode? Neznizi to ucinok? Skusal to niekto? Je to sice piplacka (vcera som rucne tobolkovala namlete klinceky) ale radsej budem 2 hodiny tobolkovat, ako premahat nevolnosti.
Diky Palo.

Pekny den Zuzula

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Zuzula píše:Neznizi to ucinok?
Neměl by. Je to sůl, tu žaludek pošoupne dál a tam až maká jak má... Ať se tobolky se rozpustí v žaludku a nebo i dál, tak by to mělo být v pohodě.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Včeličky ;)

Příspěvek od Palo »

Nějaké povídání o včeličkách...

http://www.agapebrno.cz/Clanky/Archiv/2 ... lstev.aspx

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“