Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Když bych šel na plasmování, tak antihelmetika už nejsou potřeba? A když už tak radši první plasma a pak léky, nebo naopak, nebo souběžné s tím? Díky.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jak kdy. Většinou se něco zkusí (třeba i víc věcí) a pak zajde zas na přeměření.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Zdravím
Máte typ na Salvii v Praze a okolí, (Ing. Dlapu beru v úvahu)?
... o tom, že by mě přecházela chu't na sladké radši moc nahlas nemluvím, nebo mě ti uličníci parazitní vyvedou z omylu, ještě než to dořeknu...
Teď zkouším po ránu bramborovou šťávu (a řeším, co se zbytkem brambor), nějaké to MMS koupele a různé výplachy, a dělám si odvar z hřebíčku, nového koření a bobkového listu. Na konec přidám i pelyněk.
To piji a zároveň ten základ čaje sním, tedy spolknu.
Zase jsem je překvapila novou fintou a zabírá to.
Překvapuje mě, že se nikde neuvádí i nové koření. Mělo by to zabírat i na trop.plísně a bobk.list by měl čistit klouby.
Pá...Gaia
Máte typ na Salvii v Praze a okolí, (Ing. Dlapu beru v úvahu)?
... o tom, že by mě přecházela chu't na sladké radši moc nahlas nemluvím, nebo mě ti uličníci parazitní vyvedou z omylu, ještě než to dořeknu...
Teď zkouším po ránu bramborovou šťávu (a řeším, co se zbytkem brambor), nějaké to MMS koupele a různé výplachy, a dělám si odvar z hřebíčku, nového koření a bobkového listu. Na konec přidám i pelyněk.
To piji a zároveň ten základ čaje sním, tedy spolknu.
Zase jsem je překvapila novou fintou a zabírá to.
Překvapuje mě, že se nikde neuvádí i nové koření. Mělo by to zabírat i na trop.plísně a bobk.list by měl čistit klouby.
Pá...Gaia
-
- Starší člen
- Dal: 84 poděkování
- Dostal: 81 poděkování
ano Gaia, mne nove korenie robi velmi dobre, ten bobkovy list asi vyskusam, vdaka za tipy
- Bardioc
- Starší člen
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 74 poděkování
Ahoj Niky, s bobkovým listem opatrně! Následující text je z AZ Zdraví.Niky píše:ten bobkovy list asi vyskusam
Očista kloubů:
Recept není nikterak složitý, ale je třeba ho dodržovat a být dost opatrný. Jde skutečně o odvar z bobkového listu a osobně mám vyzkoušený postup popisovaný panem Cingrošem v knize Sám sobě doktorem. Nejdříve dokonale vyčistíme pomocí klystýrů střeva, osobně doporučuji alespoň 14 dní denního vyplachovaní a teprve potom můžeme začít s uvedenou kůrou. Na celou roční kůru, budete potřebovat cca 30 g bobkového listu. Vždy večer, před dnem procedury, si připravíme odvar z 5 g bobkového listu, který vaříme 10 minut v 3 dcl vody. Potom necháme odvar luhovat přes noc v termosce, přecedíme a drobnými doušky upíjíme v průběhu 12 hodin tak, abychom poslední dávku vypili do 20,00hod. Před spaním si uděláme klystýr, aby se dobře odváděly toxiny z těla správnou cestou a nedocházelo ke zbytečně velkému zahleňování horních cest dýchacích. Poté tři dny pauza a znovu opakovat celý postup, dále týden pauza a zase zopakovat. Následně je vhodné znovu opakovat proceduru každé čtvrtletí, nebo podle osobních pocitů. Je možné postupovat i jinak, razantněji, kdy se uvedený odvar pije vždy 0,5-1 dcl cca 15 minut před jídlem po dobu až 14 dnů. Osobně doporučuji v průběhu celé očisty dodržovat vitariánskou stravu a pravidelně čistit střeva od vyloučených toxinů, čím více tím lépe. Upozornění pro ty, co neradi čtou a přemýšlí, !!! rozhodně nepít větší množství odvaru naráz, může to vyvolat krvácení.
Do vlákna to patří, protože bobkový list se cizákům silně nelíbí.
Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Ano, s bobk. listem opatrně....
Já to mám v poměru půl na půl nové koření s hřebíčkem a k tomu cca sedm listů Bobku.
V celk množství tak 3/4 hrnku. Lžičku mletého koření z toho vařím cca 10 min a v posledních minutách přidám Pelyněk.
Mám to na den - ráno, večer. A to koření z odvaru nevyhodím, ale sním....
Piji to pár dní a pauza - prostě jak to stíhám.... a ono se to moc pít nedá. Takže ta pouza vznikne přirozeně.
Dělala jsem si hřebíčk. tinkturu a nějak jsem ten mletý hřebíček napěchovala asi moc těsně.....a když jsem (zalitý vodkou) po cca 10 dnech otevřela lahev, hřebíček to všechno nasál a tinktura nikde, sucho...
To se mi ještě nestalo. Takže jsem to rozdělila do další lahve a dolila vodkou..... a to má tedy říz...
Jo, a to nové koření - to je podle pátera Ferdy.
Měl by ho užívat prý ten, kdo pije hodně kávy. V kombinaci s hřebíčkem hubí trop. plísně....
Páááá
Gaia
Já to mám v poměru půl na půl nové koření s hřebíčkem a k tomu cca sedm listů Bobku.
V celk množství tak 3/4 hrnku. Lžičku mletého koření z toho vařím cca 10 min a v posledních minutách přidám Pelyněk.
Mám to na den - ráno, večer. A to koření z odvaru nevyhodím, ale sním....
Piji to pár dní a pauza - prostě jak to stíhám.... a ono se to moc pít nedá. Takže ta pouza vznikne přirozeně.
Dělala jsem si hřebíčk. tinkturu a nějak jsem ten mletý hřebíček napěchovala asi moc těsně.....a když jsem (zalitý vodkou) po cca 10 dnech otevřela lahev, hřebíček to všechno nasál a tinktura nikde, sucho...
To se mi ještě nestalo. Takže jsem to rozdělila do další lahve a dolila vodkou..... a to má tedy říz...
Jo, a to nové koření - to je podle pátera Ferdy.
Měl by ho užívat prý ten, kdo pije hodně kávy. V kombinaci s hřebíčkem hubí trop. plísně....
Páááá
Gaia
Dobrý deň, chcem sa informovať či niekto vie doporučiť niekoho na diagnostiku parazitov, už som absolvoval jednu diagnostiku len sa mi nezdá.
ďakujem za návrhy.
ďakujem za návrhy.
-
- Stálý člen
- Dal: 24 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Zkus si vybrat z přiloženého seznamu.
Docela by mě pak zajímalo, a věřím, že i ostatní, jestli druhé měření potvrdilo/vyvrátilo první měření.
Měj se.
Docela by mě pak zajímalo, a věřím, že i ostatní, jestli druhé měření potvrdilo/vyvrátilo první měření.
Měj se.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Cizákům zmar! ;-)
Zoznam mám, len či už niekto u niekoho absolvoval z týchto poradcov diagnostiku, a či bol spokojný. U jedného som už z nich bol. Ak by bol niekto ktorý to absolvoval a je spokojný, ďakujem veľmi
-
- Stálý člen
- Dal: 20 poděkování
- Dostal: 45 poděkování
ja mam zmiesane pocity s xy zo zoznamu, preto so zoznamom budem opatrnejsi
-
- Nový člen
- Dal: 80 poděkování
Nováček
Dobrý den, má někdo z vás zkušenost s kombinací Albendazol + Wormicid? Začínám to brát od pondělka a vidím, že tu všichni máte spíš Albendazol + Praziquantel.
Děkuju, teprve začínám a jsem trochu "ztracená" navíc se těch potvor i bojim... nevim, co mám čekat.
Místo dotazu ve správném vlákně jsi založila nové vlákno, dívej se na co klikáš, příspěvek jsem Ti přesunul - poo.
Děkuju, teprve začínám a jsem trochu "ztracená" navíc se těch potvor i bojim... nevim, co mám čekat.
Místo dotazu ve správném vlákně jsi založila nové vlákno, dívej se na co klikáš, příspěvek jsem Ti přesunul - poo.
-
- Nový člen
Mimo téma (offtopic)
Je promiň, já to tu moc neumim, ale děkuju
Nic se neděje, každý jsme se rozkoukávali - poo.
Nic se neděje, každý jsme se rozkoukávali - poo.
-
- Stálý člen
- Dal: 24 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Wormicide (tablets) by měl být jen obchodní název pro léky postavené na Praziquantelu. Měl by obsahovat stejnou účinnou látku, tedy Praziquantel. Tedy by to mělo být totéž. Jukni do příbalového letáku, nebo na krabičku, tak určitě najdeš informaci, že obsahuje Praziquantel 600 mg.bublinka.c píše:Dobrý den, má někdo z vás zkušenost s kombinací Albendazol + Wormicid?
Cizákům zmar! ;-)
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nováček
Wormicid (Wormicide tablets) = Opticide FC = Cesol = Biltricide... atd. Všechno je to Praziquantel, jak píše honza_ku, akorát může jít o odlišné mg na tabletubublinka.c píše:Dobrý den, má někdo z vás zkušenost s kombinací Albendazol + Wormicid? Začínám to brát od pondělka a vidím, že tu všichni máte spíš Albendazol + Praziquantel.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Nový člen
......honza_ku píše:Jukni do příbalového letáku, nebo na krabičku, tak určitě najdeš informaci, že obsahuje Praziquantel 600 mg.
Já krabičku nemám, ty prášky mám jen v pytlíčku odsypaný ale děkuju za radu.