Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
MMS čistí různé orgány, což se projevuje tím, že "jsou cítit", tedy spíš že tlačí nebo až bolí, ne že by smrděly . Až se ti dočistí játra, tak zas budeš cítit něco jiného, třeba ledviny, slinivku, klouby a tak dál, podle toho, do čeho se zrovna MMS pustí.
Zdravím - poota
P.S. Nedávej stejný dotaz do několika vláken!
Zdravím - poota
P.S. Nedávej stejný dotaz do několika vláken!
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nikdy nikde jsem nechytl, že by MMS nějak poškozovalo játra. Ledviny jsou jiné kafe. NAopak, MMS vypadá že játra nějak u někoho čistí a pokud ano, člověk se to nejspíše dozví právě tím, že se mu ozvou. Takže osobně bych akorát našlapoval polehoučku, ale našlapoval. Ahoj, Slávekroderio píše:Dobrý deň, som tu nový a chcem sa spýtať. Beriem MMS už dva týždne a bolí ma pritom pod rebrom asi pečeň. Má niekto s tým skúsenosti. Ďakujem vopred za radu.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
- Dal: 73 poděkování
- Dostal: 70 poděkování
Nazdar,nemusíš sa báť ja som pečeň cítil takmer celú kúru,taký čudný tlak a akoby také mraučenie,potom to prešlo.Keďže som mal extremne hnačky užíval som Schiendeleho mienerály/ cena je tam super okolo 22 E za kilo/kvôli ubytku minerálov.Pravdepodobne sa čistíš od bordelu ,ktorý tam máš ,prípdne nejakých parazitov.roderio píše: Beriem MMS už dva týždne a bolí ma pritom pod rebrom asi pečeň. Má niekto s tým skúsenosti. Ďakujem vopred za radu.
Všetko dobré
ďakujem, práveže aj pečeňové testy mi vyšli zle.
Necituj příspěvek, pod kterým odpovídáš - poo.
Necituj příspěvek, pod kterým odpovídáš - poo.
- poota
- Zasloužilý člen
Takže místo aby sis játra raději šetřil, tak jim dáváš pěkně zahulit. Máš snad někam na spěch, že nemůžeš ubrat?
Zdravím - poota
Zdravím - poota
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Zdravim damy a pani,
tak som sa predsalen rozhodol, ze MMS skusim (v rozrabani s kyselinou citronovou 1:1, zriedit litrom vody na den). A aj ked je jednoznacna odpoved na moj prispevok "precitaj si forum tam to vsetko je" predsalen skusim pre istotu popisat svoj stav (som na 13 kvapkach) - priebezne sa vyskytuje vodovita stolica, nie (nejake vazne) prehananie, ale proste to tecie. Okolo 7-8 kvapky sa prejavovalo brutalne presusovanie pokozky a pier, az som sa musel mazat kremom, ale to akosi postupne preslo. Priebezne citim niektore oblasti teda, ponajviac je to pocit chladu (co povazujem za dost zaujmave), ako keby som tam mal chladnu vodu (vnutri). (je toto obvykly prejav?)
Par dni som ale prechladnuty, dnes sa to konecne posunulo do stavu plnych dutin a nosa hlienov (samozrejme "konecne" pisem preto lebo pekne idu von). Moze toto suvisiet s posobenim MMS? Napriklad, ze uvolnilo nejaku zasitu breberku a telo ju teraz normalne spracovava?
tak som sa predsalen rozhodol, ze MMS skusim (v rozrabani s kyselinou citronovou 1:1, zriedit litrom vody na den). A aj ked je jednoznacna odpoved na moj prispevok "precitaj si forum tam to vsetko je" predsalen skusim pre istotu popisat svoj stav (som na 13 kvapkach) - priebezne sa vyskytuje vodovita stolica, nie (nejake vazne) prehananie, ale proste to tecie. Okolo 7-8 kvapky sa prejavovalo brutalne presusovanie pokozky a pier, az som sa musel mazat kremom, ale to akosi postupne preslo. Priebezne citim niektore oblasti teda, ponajviac je to pocit chladu (co povazujem za dost zaujmave), ako keby som tam mal chladnu vodu (vnutri). (je toto obvykly prejav?)
Par dni som ale prechladnuty, dnes sa to konecne posunulo do stavu plnych dutin a nosa hlienov (samozrejme "konecne" pisem preto lebo pekne idu von). Moze toto suvisiet s posobenim MMS? Napriklad, ze uvolnilo nejaku zasitu breberku a telo ju teraz normalne spracovava?
- poota
- Zasloužilý člen
Může.krovak píše: Moze toto suvisiet s posobenim MMS?
A je snadné se o tom přesvědčit třeba tím, že když se začne něco někde projevovat, tak snížíš a nebo zvýšíš dávku a sleduješ jestli se, byť s jistým zpožděním, intenzita příznaků také snižuje nebo zvyšuje.
Zdravím - poota
-
- Stálý člen
- Dal: 30 poděkování
Zdravím všechny štamgasty,mám dotaz ,uživám mms1-- 3 kapky 4 krát denně jako udržovaci na gastritídu a uživám cca 10 kapek 3,5 procentni HCL do vody jednou denně proti Helocobakterovy atd,Byl jsem na kontrolu moče a PH moče mám 5,5 čož je hodně málo,koupil jsem si i PH papírky a nemohu se dostat nad PH 6.Mám vysadit HCL,MMS1 aktivuji cytronovou štávou,a snažím se jist zasadite potraviny,Poradí někdo jak zvyšit PH moče a zda mám přestat užívat HCL,NEZPUSOBUJE HCL překyseleni organismu??Děkuji všem za radu a přeji hezkou Sobotu a Neděli.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Ano, HCl také okyseluje organismus a to pořádně. Udělej si radši test s jedlou sodou, jak jsi na tom s vlastní tvorbou.
Jinak pH srovnáš v řádu dnů popíjením šťávy z červené řepy s mrkví ve váhovém poměru 1:1. V každém případě máš za tři týdny srovnaný celý organismus. Každý den vypij ve dvou dávkách celkem 0,5 litru, ne víc. Šťávu můžeš uchovat v ledničce maximálně dva dny. Pak už ji nepij a udělej čerstvou.
Pokud nemáš tuto možnost, tak si kup Tepperweinovu odkyselovací směs, je výborně funkční a reakce pH jdou skvělě nahoru. Ber 2x denně 8 gramů ve dvou deci vlažné vody na dávku.
Pokud potřebuješ dopňovat HCl, tak toto řešení ti vykompenzuje okyselování těla.
Batles
Chtělo by to kontrolovat i pH krve. Moč tady mnoho neprozradí a výsledky se značně liší. Důležitá je krev a lymfa, moč je vylučovaný odpad.
Organizmus při nedostatku HCl zadržuje nevhodné kyseliny ve snaze udržet acidobazickou rovnováhu. Pokud má dostatek HCl, začne se zbavovat ostatních kyselin, které v těle nemají co hledat, a to se zákonitě projeví kyselostí moči. HCl v ní nebude. M
Jinak pH srovnáš v řádu dnů popíjením šťávy z červené řepy s mrkví ve váhovém poměru 1:1. V každém případě máš za tři týdny srovnaný celý organismus. Každý den vypij ve dvou dávkách celkem 0,5 litru, ne víc. Šťávu můžeš uchovat v ledničce maximálně dva dny. Pak už ji nepij a udělej čerstvou.
Pokud nemáš tuto možnost, tak si kup Tepperweinovu odkyselovací směs, je výborně funkční a reakce pH jdou skvělě nahoru. Ber 2x denně 8 gramů ve dvou deci vlažné vody na dávku.
Pokud potřebuješ dopňovat HCl, tak toto řešení ti vykompenzuje okyselování těla.
Batles
Chtělo by to kontrolovat i pH krve. Moč tady mnoho neprozradí a výsledky se značně liší. Důležitá je krev a lymfa, moč je vylučovaný odpad.
Organizmus při nedostatku HCl zadržuje nevhodné kyseliny ve snaze udržet acidobazickou rovnováhu. Pokud má dostatek HCl, začne se zbavovat ostatních kyselin, které v těle nemají co hledat, a to se zákonitě projeví kyselostí moči. HCl v ní nebude. M
Kvasinková infekce
Dobrý den,tento týden jsem začla s léčbou mms na kvasinkovou infekci ženských orgánů.pondělí a úterý koupel mms s 20 kapkami, od středy užívám podle protokolu 1000- 8x2 kapky každou hodinu v domácím jablčeném moštu. Nemám žádné zažívací potíže, průjmy a nevolnosti,jen od čtvrtka bolest kyčelního kloubu a dnes je to už opravdu nesnesitelné. V minulosti jsem cítila občasné rýpnutí,ale dnes se nemohu ani zvednout ze židle. Může to mít souvislost s mms? mám pokračovat ?Máte někdo s tím zkušenosti. Přítel(také tento problém,spolu s opakovaným průduškovým problém) se mnou začal také užívat protokol 1000 se 3 kapkami a také cítil po 3 dnech bolesti v kloubech,ale žádné nevolnosti. Snažíme se oba dost pít,stravu máme pestrou stravu z domácích zdrojů.Není tedy třeba doplňovat nějaký minerální prvek?Děkuji moc za případné odpovědi
-
- Stálý člen
Batles děkuji ti za odpověd ja dodávam HCL momentálně na kandidozu,držím protikandidozni dietu,tak nevím když přestanu dodavat HCL jestli se mi nerozjede kandidoza jicnu ješte vice?Mám prvni raději dolečit kandidozu pomoci HCL a pak zahajit odkyselení organismu nebo raději hned přestat dodavat HCL A ZAHAJIT ODKYSELENÍ ORGANISMU ABY BYLO PH MOČE V POŘÁDKU?Děkuji všem i tobe za odpověd.
Ahojte,
vie niekto poradiť ako je to s užívaním MMS pri zápaloch žaludočnej sliznice a čriev?
Aktivácia 3,5% HCL nespôsobí ešte väčšie prekyselenie a následné bolesti žalúdka a brucha?
vie niekto poradiť ako je to s užívaním MMS pri zápaloch žaludočnej sliznice a čriev?
Aktivácia 3,5% HCL nespôsobí ešte väčšie prekyselenie a následné bolesti žalúdka a brucha?
-
- Stálý člen
To Batles můžeš mi napsat jestli je to spravnej poměr Tapperweinové odkyselovaci směsi?Když jim tohle ukažu v lékarně budou vědět jake je to množstvi,a kolik toho maji dohromady namíchat?Děkuji ti moc za odpověd.Hydrogenuhličitan sodný p.a. 33 %
Hydrogenuhličitan draselný p.a. 5 %
fosforečnan sodný p.a. 1 %
uhličitan vápenatý p.a. 40 %
uhličitan hořečnatý p.a. 21 %
Hydrogenuhličitan draselný p.a. 5 %
fosforečnan sodný p.a. 1 %
uhličitan vápenatý p.a. 40 %
uhličitan hořečnatý p.a. 21 %
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Okyseluje nebo odkyseluje? V obou případech může s organizmu "téct" více kyselejší moč, ale jak jsi zjistil, že okyseluje organizmus? Dělal jsi rozbor kyselé moči? Pochybuju, že tam najdeš tu chlorovodíkovou... Tam najdeš tak leda kyseliny, co v organizmu nemají co dělat. A to je dobře nebo špatně? To je dobře, ne?Batles píše:Ano, HCl také okyseluje organismus a to pořádně. Udělej si radši test s jedlou sodou, jak jsi na tom s vlastní tvorbou.
Tentokrát naprostý souhlas. M
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
To by mně docela zajímalo, jak to dělá a hlavně, jak to dělá pořádně. Přes dvanáctník neprojde než jako kuchyňská sůl, protože ji zneutralizuje dvanáctník sodou bikarbonou, přes stěny žaludku jenom jako chloridy, což jsou povětšinou zásady a to i dost silné a toho je podle všeho zatraceně málo.Batles píše:Ano, HCl také okyseluje organismus a to pořádně.
Dával jsem odkaz na metodu sražení kriticky vysoké alkalizace krve na jednotkách intenzivní péče, kdy do člověka napumujou ekvivalent 8ml 37% HCl během 4 hodin do vrátnicové žíly a ještě to dost často nezabere. Výzkumy ze třicátých, povětšinou klinické, ale i s nějakými testy uvádějí, že HCl do krve ani neokyseluje ani neozásaduje, ale pouze srovnává tělo z obou extrémů na přirozenou pH těla, tedy nějakých 7.35.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.