Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Efektivní elektrolýza
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
sledování
Nemůžu mluvit za všechny milí ojozo ale za sebe a ještě asi za tři lidi z fóra můžu Ti potvrdit sledování problému i s mayerem. Tak že podle toho patentu je to 50kV a sled impulzů jako při zapalování u čtyřtakt motorů, podle těch 2 a 1,7ms totiž v podstatě odpovídá. Co rezonance?Co jsi už zkoušel? Jen aby jsme se mohli bavit na podobné úrovni. Hukaž se v dílně a pak uvidíme. Jasně že je tady hodně lidí, kteří v podstatě fandí a nemají buď technické vybavení nebo znalosti ale takové je složení společnosti s kterým jsme asi většina spokojeni.
Jo na těch skupinách Yahoo jsem asi na čtyrech, denně 50 mailů, tam se můžeš taky nausmívat a možná víc než tady!
Jo na těch skupinách Yahoo jsem asi na čtyrech, denně 50 mailů, tam se můžeš taky nausmívat a možná víc než tady!
- vonLichtverden
- Stálý člen
Pánové...
Tak nějak mě připadá, že soupeření ve směru "kdo toho četl víc" není vůbec na místě.
Ojozo, přestaň kecat nesmysly a raději nám řekni jak to vidíš ty. Máš výsledky ohledně rezonančního rozkladu vody? Podařilo se ti replikovat Meyerův aparát? Zkus tedy navrhnout nějaké funkční řešení.
Pokud tak počítám tvoje příspěvky, tak zapadáš spíše do těch diváků, než do aktivních účastníků fóra. Pomalu a jistě mě začínají štvát lidé, kteří si myslí, že dokáží vypočítat všechny děje na světě, následně je simulovat ve své hlavě a poté s určitostí říct, co se bude dít...
Praktické testy, pánové, ty hýbou světem
Tak nějak mě připadá, že soupeření ve směru "kdo toho četl víc" není vůbec na místě.
Ojozo, přestaň kecat nesmysly a raději nám řekni jak to vidíš ty. Máš výsledky ohledně rezonančního rozkladu vody? Podařilo se ti replikovat Meyerův aparát? Zkus tedy navrhnout nějaké funkční řešení.
Pokud tak počítám tvoje příspěvky, tak zapadáš spíše do těch diváků, než do aktivních účastníků fóra. Pomalu a jistě mě začínají štvát lidé, kteří si myslí, že dokáží vypočítat všechny děje na světě, následně je simulovat ve své hlavě a poté s určitostí říct, co se bude dít...
Praktické testy, pánové, ty hýbou světem
teorie
Posílal jsem minule aplet kde je vidět v zapojení sekundár,dioda,tlumivka,
bunka jako kondík a tlumivka.
Tady při změně jakékoli hodnoty součástky či napětí a frekvence se mění jak napětí tak frekvence na všech třech součástkách!!!!!V tom apletu stačí dát wiev scope!!!!
Rozbor at každý sám vyzkouší já to zatím neanalyzoval se závěrem.
Posílám přeložený ten patent tady z vebu doporučuji přečíst jsou tam podstatné věci principu rozkladu vody.
bunka jako kondík a tlumivka.
Tady při změně jakékoli hodnoty součástky či napětí a frekvence se mění jak napětí tak frekvence na všech třech součástkách!!!!!V tom apletu stačí dát wiev scope!!!!
Rozbor at každý sám vyzkouší já to zatím neanalyzoval se závěrem.
Posílám přeložený ten patent tady z vebu doporučuji přečíst jsou tam podstatné věci principu rozkladu vody.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: teorie
Výběr:Rezonance vodní buňky kapacitou je ovlivňovaný objemem vody v buňce.Ve vynálezu, nastavitelná frekvence generátor (obrázek 12) ladí do rezonantního stavu obvodu včetně vodní buňky a vody v tom. Generátor má kmitočtovou schopnost 0 - 1 0 kilohertzů a ladí se do rezonance typicky ve
frekvenci 5 KHz v typickém 3.0 palcovém/inch/ vodním kondenzátoru
utvořený z 0.5 palcové tyče přiložené uvnitř 0.75 vnitřních stran
průměr válec. Na začátku výše, v této ukázce, odběr proudu skrz vodní buňku změří asi 25 milliamp; nicméně, Když obvod nalézá naladěnou rezonantní podmínku, proud klesne k 1 - 2 mA minimální rozptylové podmínce.
Voltáž k buňce vodní kondenzátor zvyšuje podle ohybů//otáčení// z vinutí a velikosti cívek, jak v typickém transformátorovém okruhu. Například, jestli 12 V je napájena primární cívka pulsování jádro a sekundární cívka rezonantní nabíjení tlumivka převod je 30 až 1, pak 360 V je poslané na bunku vodního kondenzátora.
průměr válec. Na začátku výše, v této ukázce, odběr proudu skrz vodní buňku změří asi 25 milliamp; nicméně, Když obvod nalézá naladěnou rezonantní podmínku, proud klesne k 1 - 2 mA minimální rozptylové podmínce.
Voltáž k buňce vodní kondenzátor zvyšuje podle ohybů//otáčení// z vinutí a velikosti cívek, jak v typickém transformátorovém okruhu. Například, jestli 12 V je napájena primární cívka pulsování jádro a sekundární cívka rezonantní nabíjení tlumivka převod je 30 až 1, pak 360 V je poslané na bunku vodního kondenzátora.
Re: elektrolyza
Odpověď:misso píše:pani dneska som robil pokusy s mojim sumitkom ale nic. stale mi to len sumi zvacsoval a zmensoval frekvenciu. Mozte mi niekto povedat ci tu niekto rozkmital vodu zariadenim ZP10? skusam to s nim.... Inak dneska som meral ako sa spravaju elektrody vo vode a nameral som na nich napatie okolo 230mV. Aj po vyskratovani bolo na nich toto napatie.
Zjistili jsme s Matem že generátorky jsou funkční a změnou frekvence se řídí pouze množství uvolňovaného plynu. Problém je opravdu jen v tom koncovém stupni kdy se nedostává výkonu pro udržení rezonance. Proto zkoušíme jiné varianty, ale jsme teprve na začátku. Při bouřlivé rezonanci se netvoří bublinky na elektrodách, ale přímo ve vodě mezi nimi i vně a lítají zběsile do všech stran i ke dnu! Přitom ampérmetr se jen mírně chvěje, zdroj je 12 V autobaterie= příkon o,o nic!
Zatim neprihlasen
Nazdar panovia,
pre priatela Zatim neprihlasen,
prepac s pocitacmi nemam absolutne ziadny problem, tvoj Aplet som si stiahol pre zaujimavost,po rozbaleni rarkom na disku nie je mozne spustit nic a ani nic prekopirovat na ine miesto na disku.Prosim skontroluj funkcnost apletu, pripadne prosim o poznatky inych.
pre priatela Zatim neprihlasen,
prepac s pocitacmi nemam absolutne ziadny problem, tvoj Aplet som si stiahol pre zaujimavost,po rozbaleni rarkom na disku nie je mozne spustit nic a ani nic prekopirovat na ine miesto na disku.Prosim skontroluj funkcnost apletu, pripadne prosim o poznatky inych.
Re: Zatim neprihlasen
Aplet potrebuje mit nainstalovanu javu a mne jde spustit jen v opere /s tou javou na pc/,je tam jeden soubor s html priponou kde jsou ty aplety a tam take odkazy na tu javu.je to kopie ulozena stranek
Re: Zatim neprihlasen
Pro NEOBOY
OK stranky ke stazeni je to s tim circuit.Jinak plati ta java a asi jen opera ta ji ma v sobe.
OK stranky ke stazeni je to s tim circuit.Jinak plati ta java a asi jen opera ta ji ma v sobe.
Kód: Vybrat vše
http://www.falstad.com/
Kód: Vybrat vše
http://www.falstad.com/circuit/
Re: teorie
Nevím, jestli to je z nějakých věrohodnějších zdrojů, ale nepíšou se v M patentech trochu jiné věci ohledně rozměrů?Anonymous píše: ...Generátor má kmitočtovou schopnost 0 - 1 0 kilohertzů a ladí se do rezonance typicky ve
průměr válec....
In an example of the circuit of FIG. 1 (in which other circuit element specifications are provided above), two concentric cylinders 4 inches long formed the water capacitor of the fuel cell in the volume of water. The outside cylinder was 0.75 inch in outside diameter; the inner cylinder was 0.5 inch in outside diameter. Spacing from the outside of the inner cylinder to the inner surface of the outside cylinder was 0.0625 inch.
Spíše takle: světlost vnitřní elektrody je 1/2", světlost vnější elektrody je 3/4" a mezera mezi nima je 0,0625"(dodržet mezeru mezi elektrodama je docela důležité). Světlost = vnitřní průměr trubky. Tudíž když pokud zasuneme 1/2 coulovou tyč do 3/4 coulové trubky nikdy nedosáhnem stejného výsledku, jako když uděláme totéž s 1/2 coulovou trubkou.
A délka je také rozdílná asi přešně o 25,4mm
Teď sem zase vypustil kec, pro změnu, já. a hned se u toho doznal před anglickým originálem
Samozřejmě že průměř trubek se udává ve světlosti, což je vnitřní průměr, ale v patentu je psané "outside diameter" a to je průměr vnější..
Ale taky zde píšou "0.75 inch in outside diameter", což není "uvnitř 0.75 vnitřních stran", ale taky to je ten vnější průměr...
Samozřejmě že průměř trubek se udává ve světlosti, což je vnitřní průměr, ale v patentu je psané "outside diameter" a to je průměr vnější..
Ale taky zde píšou "0.75 inch in outside diameter", což není "uvnitř 0.75 vnitřních stran", ale taky to je ten vnější průměr...
- vonLichtverden
- Stálý člen
Rezonancia
Tak som rozmyslal o tej rezonancii..... Co keby sa dal kondenzator paralelne ku elektrodam a nastavila sa rezonancna frekvencia obvodu?
k vašemu diskutování
Dlouho jsem byl pryč. Přečetl jsem fórum od počátku. Je to zajímavé, ale neplodné bez skutečných výsledků pokusů. Zkusil jsem Cellovu metodu trochu jinak. Postavil jsem kaskádový kondenzátorový obvod, který je sladěn jak s kapacitou generátoru, tak s maximálním přípusným nábojem mezi elektrodami ( dle vzdálenosti a použitého materiálu) Všechno ostatní jde spočítat. Přes indukční cívku /přidanou/ a obvob řídící cyklus, obdoba rozdělovače, jen s nepodstatnými změnami, se vytváří potřebný proces separace. Vše funguje skvěle. Do měsíce odtajním identitu a pozvu vás a chat k otevřené diskusi a předvedu fotky a video.
nehraju si na nic
Hodlám se podělit se všemi o své zkušenosti. Nehodlám na tom zbohatnout, protože se za prvé nepovažuji za chudého a za druhé si myslím, že tahle technologie by opravdu měla být veřejnou. Jde o to, že teď probíhají měřené zkoušky kogenerační jednotky, kdy se ještě v průběhu měsíce provozu (nepřetržitého) může ukázat nějaký zádrhel. Celek řídí jednočipový počítač, který se dolaďuje. Pro provoz to není zcela nezbytné,ale docela bych to chtěl mít celé po kupě, včetně tohoto.Nehodlám se chovat jako ti, kteří tuhle technologii v Čechách již prošlápli a nepodělili se. Nebal jsem tady více jak pět let, ale vím jak to tady chodí. Informace budou kompletní, rekrodukovatelné, jak pro provoz auta, tak kogenerační jednotky. Na druhou starnu vím, že důvěra v Čechách není to zakořeněné a ani to nikomu nevnucuji. I si vážím tohohle fóra, aby bylo jasno.