Dobrý den,
Jsem zoufalý, přišel jsem o přítelkyni, na psychiatrii mi řekli, že mám schizo poruchu.
Neléčil jsem to, protože jsem byl moc unavený a sexuálně špatný, přišel bych o ní.
Nyní po 8 měsících jsem sám, opustila mne, protože nemohu fungovat jako normální člověk, špatně se mi sedí, mám na svalech bolestivé výstupky všude možně, nejvíc hmatatelné je to nad kolenem, pod stehenním svalem, bulky, kuličky, placky, které se pohybují i nepohybují a jsou bolestivé.
Nohy mě pálí při ohnutí tolik, že nemohu, nic. Když je narovnám přijde okamžitá úleva, je to pro mne utrpení, je to už dlouho, skoro rok, co mám tyto potíže, nejdříve jen na nohou, celé to začalo od kostrče, kdy občas citím, podobné vjemy jako když z Vás leze prd. Ale dovnitř... Pak mě vždycky bolí místa, které mě bolívala, to je hlavně v pravé noze v lítku nějaká na svalu nebo v něm... Zatnu sval a cítím bolest až nad rámec křeče je to opravdu velká bolest.
V očích vidím plavat různé objekty i třeba anatomii spermie, kdy to má hlavičku a tělo, včera jsem byl u očaře, ten řekl, že tam opravdu něco plave, jsou to prý mušky.. haha...
Mušky co se mi objevili se všemi příznaky najednou, bolest v pravém pletenci horní končetiny, po dobu půl roku, dále zažívám pálení svalů i když na nich jen ležím, někdy mám pocit, že si něco drtím, když ležím na boku.
Pokud jsou to paraziti, tak jsem promořený, neskutečným způsobem a brzy zemřu. Na břiše mám nějaké faldy pod kůží, když po ní přejedu prsty, to jsem dřív neměl.. přítelkyně mi řekla, že to má taky, když má průjem. A pak mě nechala.
Potřebuji pomoct, doktoři chtějí řešit jenom psychiku.
Nezakládej kvůli jednomu dotazu nové vlákno! Příspěvek jsem Ti přesunul - poo.
Nedokáži si pomoct, sám. Žádám Vás o vaše názory a případně nějakou léčbu... Psal jsem moje příznaky p. Bláhové před 3 měsíci, řekla mi, že to budou vlasovci.
Potřebuji nějak vypočítat, kolik toho musím nakoupit, nejsem schopný, si vést normální režim, to je vinou psychiky, jsem rozbitý jak psychicky tak fyzicky.
Psychotika + antiparazitální kůra najednou ? Co si o tom myslíte? A co když léky proti bludům, které jsem jasně citíl ( pohyb v podkoží ) jsou špatně naordinovaná a jen mě to celé hází do té nejjednoduší škatulky, mám vůbec brát antipsychotika? Mám problém se stresem, jsem šíleně nerozhodný, unavený a neschopný se začlenit s fyzickými potížemi, do fyzické práce. A dlouhodobě jsem v napětí, kdy je pro mě všechno těžké udělat. Kvůli tomu, že neustále mám pocit, že je něco špatně, nemohu už cvičit, nechodim ven, jsem na pokraji zhroucení.