Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Zdravím Vás všechny opět,
Koupil jsem si KS, pro dermatologické použití, takže by mělo být fakt extra jemný, koncentrace 10 ppm... mohu si ho kapat do očí bez ředění s destilkou? Když mám oči velmi zaprasené, vidím v ních opravdu několik vrstev, na sobě plujících cizáků...
Koupil jsem si KS, pro dermatologické použití, takže by mělo být fakt extra jemný, koncentrace 10 ppm... mohu si ho kapat do očí bez ředění s destilkou? Když mám oči velmi zaprasené, vidím v ních opravdu několik vrstev, na sobě plujících cizáků...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Ano. KS není žádná síla jak je, ale na oči je velice fajn. Ahoj, Slávek.normal1 píše: Koupil jsem si KS, .. mohu si ho kapat do očí bez ředění s destilkou?
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Blahova v denniku poradcu pise pri celkovom zamoreni vsetkymi druhmi zacat entizolom 10 dni, potom sobota albendazol, nedela praziquantel a o dalsi tyzden zacat s ivermectinom + albendazol, tuto kombinaciu brat aj v stredu (pokracovat este 3 tyzdne). Ta kombinacia Hetrazan + Ivermectin je silnejsia? Moze sa opakovat tak casto ako ivermectin + albendazol? A co potom ta prva sobota po entizole, zobrat tam ten samotny albendazol, alebo ten Hetrazan?Palo píše: Dirofillaria immitis - filárie - Hetrazan + Ivermectin
Dirofillaria repens - filárie - Hetrazan + Ivermectin
T
Mam dost slaby organizmus a nic nevladzem, tak sa nechcem uplne odrovnat a kedze nemam s takymito liekmi vobec ziadne skusenosti, bojim sa to do seba ladovat bez poradenia sa a poriadneho uvazenia.
Diky vsetkym.
ciao Zuzula
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
Ahoj,
ajoo, todlencto Normal myslel vystehovat parazity do hlavy, uz je mi to jasne...
Dobře u me fungoval i zapper, po zapování jsem mela vzdycky pocit jako bych si oci vyplachla v ciste vode a nadherne se projasnil a zostril zrak.
Taky jsem strikla KS do nosu, do lahvicky od kapek do nosu Vincetka, jsem nalila KS a nastrikala, spustila se rýma a smrkala jsem šedé chuchvalce, asi 2cm dlouhe, vypadalo to jak vlasy. Dutiny mají tito neřádi rádi, je tam teplíčko, klídek, jen tak neco je od tama nevystrnadí...
frekvence:
Dirofillária repens 1 = 457 - 463 kHz
Dirofillária repens 2 = 405 - 410 kHz
Dirofillária immitis = 407 - 409 kHz
mikrofillárie v oku - frekvence stejne jako repens.
Toto jsou frekvence co mám od paní Bláhové.
mějte se, Alfka.
ajoo, todlencto Normal myslel vystehovat parazity do hlavy, uz je mi to jasne...
Dobře u me fungoval i zapper, po zapování jsem mela vzdycky pocit jako bych si oci vyplachla v ciste vode a nadherne se projasnil a zostril zrak.
Taky jsem strikla KS do nosu, do lahvicky od kapek do nosu Vincetka, jsem nalila KS a nastrikala, spustila se rýma a smrkala jsem šedé chuchvalce, asi 2cm dlouhe, vypadalo to jak vlasy. Dutiny mají tito neřádi rádi, je tam teplíčko, klídek, jen tak neco je od tama nevystrnadí...
frekvence:
Dirofillária repens 1 = 457 - 463 kHz
Dirofillária repens 2 = 405 - 410 kHz
Dirofillária immitis = 407 - 409 kHz
mikrofillárie v oku - frekvence stejne jako repens.
Toto jsou frekvence co mám od paní Bláhové.
mějte se, Alfka.
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
Jo, vzpomnela jsem si na jeden pribeh, který mi vyprávela paní Bláhová.
Mela pacientku, která byla silne promorená parazitama a tato paní pri své jedné návsteve prosila, aby vystretrila také jejího manzela, že když spolu sdílí všechno, co jen manželé ve funkčním manzelství sdílejí, musí mít logicky také parazity a aby se pořád dokolecka nenakazovali jeden od druhého, chtela uzdravit i manzela.
Paní Bláhová tenkrát souhlasila a manžela si objednala, manžel, jelikož svou ženu miloval nebo se s ní nechtel hádat také souhlasil.
Ale nenasla u neho ke svému údivu jediného parazita, hledala štourala proste nic.
Jediné, co delal manzel a jeho zena ne, bylo to, že kouřil.
Tím vás nechci nabádat ke kouření, to vůbec ne, i když tezko ríct, mozná se to parazitům nelíbí, ale spíš ne.
Tak jsem nad tím premýšlela a myslím si, že to spíš bylo tím, že si tento muž při svých 5-ti minutovkách u zapálené cigarety vždycky srovnal psychiku a byl naprosto v pohodě. Byl to jeho spoustec na uvolnení se, hodil vsechno za hlavu.... a pak byl logicky fit, protoze imunitní systém dokázal sám zlikvidovat vsechno spatné co mu prislo do cesty.
Otázka je, na jak dlouho..., a co nastane až mu kouření poskodí zdraví....
Mějte se, Alfka.
Mela pacientku, která byla silne promorená parazitama a tato paní pri své jedné návsteve prosila, aby vystretrila také jejího manzela, že když spolu sdílí všechno, co jen manželé ve funkčním manzelství sdílejí, musí mít logicky také parazity a aby se pořád dokolecka nenakazovali jeden od druhého, chtela uzdravit i manzela.
Paní Bláhová tenkrát souhlasila a manžela si objednala, manžel, jelikož svou ženu miloval nebo se s ní nechtel hádat také souhlasil.
Ale nenasla u neho ke svému údivu jediného parazita, hledala štourala proste nic.
Jediné, co delal manzel a jeho zena ne, bylo to, že kouřil.
Tím vás nechci nabádat ke kouření, to vůbec ne, i když tezko ríct, mozná se to parazitům nelíbí, ale spíš ne.
Tak jsem nad tím premýšlela a myslím si, že to spíš bylo tím, že si tento muž při svých 5-ti minutovkách u zapálené cigarety vždycky srovnal psychiku a byl naprosto v pohodě. Byl to jeho spoustec na uvolnení se, hodil vsechno za hlavu.... a pak byl logicky fit, protoze imunitní systém dokázal sám zlikvidovat vsechno spatné co mu prislo do cesty.
Otázka je, na jak dlouho..., a co nastane až mu kouření poskodí zdraví....
Mějte se, Alfka.
-
- Stálý člen
- Dal: 24 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Ahoj Zuzulko,Zuzula píše: Blahova v denniku poradcu pise pri celkovom zamoreni vsetkymi druhmi zacat entizolom 10 dni, potom sobota albendazol, nedela praziquantel a o dalsi tyzden zacat s ivermectinom + albendazol, tuto kombinaciu brat aj v stredu (pokracovat este 3 tyzdne). Ta kombinacia Hetrazan + Ivermectin je silnejsia? Moze sa opakovat tak casto ako ivermectin + albendazol? A co potom ta prva sobota po entizole, zobrat tam ten samotny albendazol, alebo ten Hetrazan?
Entizol je na prvoky (nejjednodušší cizáci), ale dost zatěžuje játra. Já osobně jim nezačínal, nechávám si ho na konec. už jsem to i psal a mám v plánu sepsat po tom, co to dokončím, celkovou zprávu, aby ostatní věděli co a jak. Fóru to dlužím, informace co tu jsou mi pomohly, tak se musí poskytovat i zpětně, aby pomohly ostatním.
Pak albendazol 2-0-2 3 dny po sobě = vyčistí to cizáka ve střevech (jen kulaté červy), něco málo z těla (moc se nevstřebává). Albendazol pokaždé s něčím tučným (aspoň 40g tuku), jinak ztrácí účinek. Pár dnů pauza.
Pak jsem si nasadil ivermectin (min 20 min před jídlem) - je širokospektrý a dokáže se vstřebat do těla, zabíjí i jinde než ve střevech (bere se co dva dny - vydrží v těle 48 hodin). Pokud chceš zvýšit jeho účinek tak se k němu přibírá 1 tabletka albendazolu. Měl jsem v plánu přerušit ivermectin, hetrazanem a pak opět invermectin, ale hetrazan jsem tehdy neměl, takže mě to čeká. ivermectin bere mladé filárie, ale na dospělé filárie nemá příliš účinek, proto hetrazan a ideálně nakombinovat (ale nebrat zároveň), abys zabila jak mladé (ivermectinem), tak dospělé (hetrazanem).
Pár dnů pauza.
Cíl jsem měl zničit toho co nejvíc před Praziquantelem (prazi je velice vstřebatelný a dostane se až do mozku, proto je lepší povraždit co nejvíce dříve, než se dá Prazi). Prazi osobně beru dohromady s albe a ivermectinem ve víkendových šlezích. Prazi zapíjím grepovou šťávou. Nevadí, že se to bere dohromady a navzájem to zvyšuje účinek. První šleh byl 3p+2a+1i- 3p -3p+2a, na ten bylo nejvíc reakcí. Pak již snižuji dávku Prazi na 2p+2a+1i- 2p -1p+2a. Snažím se, aby druhá dávka Prazi šla vždy po 4 hodinách po první.
Hetrazan je na cestě, takže ještě zopakuji jednu pastu ivermectinu přerušenou hetrazanem (tak jak to tu bylo před pár příspěvky) a na konec entizol bude hotovo.
Pokud je k dispozici yomesan (zabíjí hlavičky tasemnic), tak doporučuji jej předřadit před praziquantel.
Zuzulo, časy si řiď podle reakcí, když toho bude moc, tak si dáš vždycky pár dní pauzu. U mne platilo, to, co psali ostatní, že pokud je ti blbě, tak nepřerušuj, vydrž, každá další dávka má pak reakcí méně a méně.
Jo a dávkování bude u tebe u Prazi a ivermectinu menší (já mám 100 kg), tak si to přepočti podle své váhy. Albendazol berou vždy 2 tbl i děti.
Držím palec.
A ještě jedna věc - pokud budeš užívat hetrazan, tak se začíná od menších dávek směrem výše - omezí to vedlejší účinky. Dám vědět, až tím projdu.
Cizákům zmar! ;-)
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o to, jestli kouří nebo nekouří, cizáci sice kuřáky moc rádi nemají, ale spíš jde o to, jestli organizmus obsahuje něco, co oslabuje tu imunitu. Může jít o stravu, malárii, o cokoliv... Pak to takhle dopadá... Vesměs lidé bez malárie (to je příklad) mají mnohem větší pravděpodobnost se se vším poprat velmi excelentně, takže u nich je nějaký dlouhodobější problém opravdu vyjímkou...alfka píše:Jediné, co delal manzel a jeho zena ne, bylo to, že kouřil. Tím vás nechci nabádat ke kouření...
Na jednu stranu máš kuřáky bez problémů, na druhou stranu máš kuřáky promořené kde čím...
Jo a ještě k těm očím... Zaslechl jsem o dvou případech... V jednom případě se bral Chloroquine phosphate na malárii, došlo k zasažení očí, něco jako mléčné vidění (tak jsem to pochopil), ale po pár hodinách bylo zase vše v pořádku. To stejné se stalo v dalším případě, kdy se vzalo větší množství Ivermectinu s Praziquantelem - v pastě (Equimax). Takže ty naše malarické tělíčka čekají na dost materiálků, pak zasáhnou i breberky v našich očičkách
Takže pokud se Vám toto stane, buďte v pohodě, do pár hodin je to pryč...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Stálý člen
- Dal: 24 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Palo, moje řeč. Mrtvej cizák, dobrej cizák ;-) Kolik bylo toho Equimaxu v té dávce, že jsem tak smělý? že by mi to vyčistilo ty má očička
Cizákům zmar! ;-)
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Dvojitá dávka, na 200 až 250 kg. Ten člověk, co to aplikoval, měl hádám 80 kg.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: příznaky likvidace parazita
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 654#p55654
Ahoj, Slávek.
Že jsem si vzpoměl při přeběhnutí přes Hančin příspěvek na to, jak se orientují holubi a motejlové a kdejaká havěť a mám pocit, že sem tam i nějaký ten dront , nemluvě o tom, že slepá havěť bude daleko citlivější svými vjemy na intenzitu magnetického pole než my, tož mně napadlo, jestli by se ty mrchy nedaly zmást vnějším magnetickým polem, aby se přestěhovaly někam, kam se na ně dostanou ty antihelmetika. Že by je člověk nahnal do konečníku nedoufám, ale třeba by šlo je vyndat z vočí kyby se jeden vyspal s dvěma neodymama v šátku přes oči. Očekával bych, že se to červům nebude moc líbit. Zkusím se podívat po netu, jestli s tím někdo nějak nepokusničil.hanka píše:Chci tady napsat svoji zkušenost z likvidace parazita. Okolo 17.12.09 jsem napsala:
Ahoj, Slávek.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Třeba je to přesně naopak Čím víc máme kolem sebe magnetické pole, tím více po nás jdou Proč je život v lese, kde nedosáhne signál operátora, pro zdraví lepší?Slavek Krepelka píše:...slepá havěť bude daleko citlivější svými vjemy na intenzitu magnetického pole než my, tož mně napadlo, jestli by se ty mrchy nedaly zmást...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
BINGO. http://www.magnetage.com/ARD_Lab_History.htmlSlavek Krepelka píše: Že jsem si vzpoměl při přeběhnutí přes Hančin příspěvek
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Pozor, mluvím o stálém magnetickém poli. jaký operátor?Palo píše: Třeba je to přesně naopak ... Proč je život v lese, kde nedosáhne signál operátora, pro zdraví lepší?
Jenom to nej z odkazu, kam jsem se zatím dočetl. Žížalám se velice daří u jižního pólu silného magnetu, pokud můžou, tak se k němu i prokoušou přes lepenku, rostou a množí se proti kontrole velice rychle, zatímco u severního magnetického pólu scípaj. Přesně něco takového jsem sice neočekával, ale něco jo a dočkal se už po 20 minutách googlení. Bude toho asi víc.
Ahoj, Slávek.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Operátor mobilních telefonů Tedy myšleno signál mobilních telefonů...Slavek Krepelka píše:jaký operátor?
No asi jsi natrefil na magnetoterapii Kámoš mi o těch matracích říkal už před pár rokama...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Bacha na to, ještě jsem popočetl, ten člověk nadělal spoustu práce v tomto oboru, dokonce za to byl navrženej na Nobela a já vo tom nic nevím . To jsem si zase přidělal práciSlavek Krepelka píše: Jenom to nej z odkazu, kam jsem se zatím dočetl.
Cituju:
"In an attempt to verify the effects of magnetic fields on cancer, an experiment was performed using human lung carcinoma cells (A-549). The results indicated that a significant decrease in the growth of these cells occurred between 6 and 144 hours when placed in close proximity to the north field of a 3.5 kilogauss magnet (written Personal communication. Philip M. Lorio, February, 1988). This experiment verified the statement that different magnetic field polarities produce different effects: while one polarity produced a decrease in the growth curve, the opposite produced an increase (Figure 1)."
Přeloženo:
Pokoušeje se o potvrzení efektů magnetických polí na rakovinu, byl proveden pokus s lidskými buňkami rakoviny plic (A-549). Výsledky poukázaly na to, že došlo k velikému zpomalení růstu rakovinných buněk v době mezi 6 až 144 hodinama, pokud byly položeny do blízkosti severního pólu 35 000 Gaus magnetu (napsáno v osobní korespondenci Philipa M. Lorio, Únor 1988). Tento experiment potvrdil, že různé magnetické polarity mají různé vlivy. Zatímco jedna ukázala snížení křivky nárůstu bujení, druhá ukázala zvýšení jejího nárůstu.
Ahoj, Slávek.