Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: příznaky likvidace parazita

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše: No asi jsi natrefil na magnetoterapii :) ....
Tohle bude trochu o něčem jiném. To, co to udělalo se žížalama jasně napovídá, že by s tím asi šli vyhnat paraziti z těla. Magnet jak blbec a navíc třípólovej a dlouhodobě, řekněme týden na tom ležet, což není zrovna ideální, ale asi by to fachalo na všecko. Jinak vyhnat lokálně od někud určitě. Že mám s těma okama výrazné potíže co jsem se dal na tu bramborovou a která ty hajzly asi zatím spíš podráždila a snažej se zašít, kde je to moc netrápí, tož už jsem vyštoural neodymy a kompas, abych si na nich zjistil polaritu a na noc jdou dva na očička severem proti bulvám.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
honza_ku
Stálý člen
Dal: 24 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od honza_ku »

Zajímavé Slávku, dej vědět, jestli to mělo nějaký efekt.
Držím palec a krásné magnetické sny ;-)

Cizákům zmar! ;-)
MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

Kouření... no to mi vrtá v hlavě už delší dobu.Mám RS... nikdy jsem nekouřil.Znám docela dost
RS pacientů, všichni kromě jednoho nikdy nekouřili.Jeden z nich kouřil, přestal a do 2. let měl RS!Začínat ted ale nebudu, ale asi na tom něco bude...pročpak se starším lidem moc nedoporučuje, aby sekli s kouřením? :shock: Hezký víkend.M.

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Narazila jsem na tenhle článek...a koukněte na symptomy. Co vám to připomíná???
Jak to spolu souvisí?

Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

MIRKO píše:Kouření... no to mi vrtá v hlavě už delší dobu.Mám RS... nikdy jsem nekouřil.Znám docela dost
RS pacientů, všichni kromě jednoho nikdy nekouřili.Jeden z nich kouřil, přestal a do 2. let měl RS!Začínat ted ale nebudu, ale asi na tom něco bude...pročpak se starším lidem moc nedoporučuje, aby sekli s kouřením? :shock: Hezký víkend.M.
Na stránkách AZ Zdraví fóra je to vysvětleno tak, že když už člověk kouří, tak často chrlá a tím vychrlá všelijaký bordel, pokud přestane, tak mu zároveň přestane kuřácký kašel. Ještě je tam psáno, že vrstva dehetu v plicích je dobrá proti radioaktivitě, která je všudypřítomná byť v malé intenzitě. No myslím, že k něčemu je asi dobré kouřit, ale celkově pro zdraví to asi nebude zrovna přínos.

Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

K těm magnetům, četl jsem, že je dobrá meditace, kdy je těsně nad hlavou zavěšen silnější magnet, prý pak člověk vidí různé jiskry, záření apod. Kterým směrem blíž k hlavě je prý třeba vyzkoušet, jak je to příjemnější.

Zuzula
Nový člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od Zuzula »

honza_ku píše: Entizol je na prvoky (nejjednodušší cizáci), ale dost zatěžuje játra. Já osobně jim nezačínal, nechávám si ho na konec. už jsem to i psal a mám v plánu sepsat po tom, co to dokončím, celkovou zprávu, aby ostatní věděli co a jak. Fóru to dlužím, informace co tu jsou mi pomohly, tak se musí poskytovat i zpětně, aby pomohly ostatním.
Diky Honzo, tak ja si pockam na tu celkovu spravu, bo mam pred tolkou chemiu dost respekt. Najradsej by som, keby to slo vsetko vyriesit tymi bylinkami. Ja som mala reakciu aj na Vermox, o ktorom sa vsade pise, ze vlastne poriadne nezabera, tak si ani nechcem predstavit, co by mohla narobit ta chemia, co zabera :-(
Budem zatial striedat prirodne antiparazitika s ocistou tela. Aspon ich preriedim, kym nasadim tu chemiu.

zatial ciao Zuzula

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

honza_ku píše:Zajímavé Slávku, dej vědět, jestli to mělo nějaký efekt.
Držím palec a krásné magnetické sny ;-)
No, nějak se mi do toho nakonec nechtělo a že jsem se naučil alespoň někdy ten hlas poslechnout, tak se věnuju tomu, co ti dva lidi vlastně spáchali. Dobře jsem udělal.

Jako numero úno, vykašlali se na všeobecnou konvenci severního a jižního pólu a přešli na exaktnější, takže to, čemu eventuelně začali říkat severní pól je vlastně konvenční jižní. Dává to naprosto perfektní smysl, ale pokud o tom člověk neví, tak něco rychle dokope, jako jsem něco možná málem rychle dokopal já. Zmátli mně tím, že v úvodu historie s vlivem na žížaly ještě šli se zaběhnutou konvencí a popsali podle ní, což eventuelně změnili a tím ve vlastních spisech udělali bordel. Měli k tomu úvodu dát poznámku. Podle nich, jižní pól střelky kompasu ukazuje severní magnetický a geografický pól a maj naprosto recht, i když konvence značí tento pól pro zjednodušení čtení kompasu pólem severním.

Vydali nějaké knihy, ale jsou momentálně vyprodané a hrabu se tedy aspoň jejich patentama. Až se prohrabu, snad budu trochu chytřejší. Mají je napsané celkem rozumně bez zbytečného legálního zmatku.

Zatím ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Slavek Krepelka píše: ... hrabu se tedy aspoň jejich patentama. Až se prohrabu, snad budu trochu chytřejší. ...
Mluvě o patentech a o očích, samozřejmě do toho zašťourali a tady nám dali výsledek. (Anglina) http://www.google.com/patents/US5389981 Teď to študuju. Vrazili keramické, tedy ferity do obrouček, nebo na sklo brýlí. Ahoj, Slávek.
Dodatek http://www.google.at/patents/about?id=nVXnAAAAEBAJ
Nějak to vytánu v češtině a bude to na nové vlákno.

jrompf
Stálý člen
Dal: 20 poděkování
Dostal: 45 poděkování

Příspěvek od jrompf »

alfka píše:Jediné, co delal manzel a jeho zena ne, bylo to, že kouřil.
Ja na toto cely cas myslim, ze navyk je preto, lebo telo zistili, ze to nejako pomaha tlmit parazitov. Diky za takuto konfirmaciu.
V sobotu som meral kamarata s manzelkou. Kamarat bol casto v Thajsku, je kulinar, rad ochutnava vsetko mozne, aj z fotky by sa tato obluba dala lahko poznat. Ona je celkom stihla+pekna+zdravy_vzhlad, cca 2 krat do mesiaca si da 2deci tvrdeho alkoholu na precistenie (zeby volanie 'pomoooc'?). Rozdiel v nameranej parazitickej zatazi medzi nimi bol velky (aj ked aj ona mala nejake zvieratko). Kamarat mal navyse vysoke cisla na frekvencnom pasme (F-Scan) 500.000-600.000Hz. Tie frekvencie netusim k comu priradit, nenasiel som ich v Clarkovej knihe, ale asi to budu nejake chobotnice :-). Ona nedavno potratila, poradil som im nech paraziticku zataz beru vazne pred dietatom. Skoda, ze som si frekvencie neulozil, iba im vypisal na papier a niektore aj priradil k zoo a tak sa mozu kochat na fotkach z internetu.
Obavam sa, ze moju radu nepochopili :-(.

alfka
Starší člen
Dal: 25 poděkování
Dostal: 231 poděkování

Příspěvek od alfka »

Ahoj všem,

jelikož odebírám na email chytré rady dědka kořenáře, přišlo mi mimo jiného toto :

Meruňková jádra s amygdalinem (vitamín B17) hořká tedy
Amygdalin je kyanoglykosid, který se rozkládá vlhkostí a enzymatickou činností na cukr a jedovatý kyanovodík.
Rakovinové buňky mají obrovskou spotřebu cukru a proto přednostně vychytávají z oběhu i amygdalin (B17). Ten se vcucne do buňky, která z něj sežere cukr a zůstane v ní jedovatý kyanovodík. Hladová rakovinová buňka si tak vlastní žravostí způsobí otravu a to chceme. Hodná a slušná buňka zdravé tkáně není tak hladová a tak se v ní nevytvoří jedu tolik, aby ji to zničilo. Je tedy nutno amygdalin podávat v dostatečném množství, aby byl účinným jedem rakovinovým buňkám a nepoškozoval zdravé.
Doporučuji tedy dlouhodobě po dobu rakoviny užívat tolik jader meruněk, kolik je vám započatých desítek let, každou hodinu kromě spánku. Kdyby se vám dělalo nevolno, tak na 3-6 hodin přestat a potom si 20 let ubrat.
Při chemoterapii nebo ozářkách doporučuji brát poloviční dávku.
Zajímavostí je specifické působení jen na nemocné buňky s vysokou látkovou výměnou, takže lze očekávat i poškození buněk infikovaných mikroby i viry, protože efekt je podobný jako u bílých krvinek. Lze tedy očekávat, že klient bude odolnější na infekční nemoci a záněty.
Poznamenávám, že stará, špatně skladovaná v horku nebo vlhku a pražená jádra jsou téměř bez B17 a tudíž jsou na... B17 je hořký cukr...

Přemýšlím, co by to udělalo s parazitama a například kvasinkama, které také potřebují a hodují na cukru.
Popřípadě, jestli to už někdo z vás na parazity nezkoušel.

Díky za názor :)
Mejte se, Alfka.

jrompf
Stálý člen
Dal: 20 poděkování
Dostal: 45 poděkování

Příspěvek od jrompf »

alfka píše:Při chemoterapii nebo ozářkách doporučuji brát poloviční dávku.
Preco do nas media hustia, ze chemoterapia ci ozarovanie je nieco o pomoci ? Ja sa na to pozeram ako na najhorsie zlo, ake na ludoch pacha skolska medicina: linka
Viem len, ze B17 uspesne pouzivaju v Mexiku na raka, ale je otazne co skutocne liecia (ake % z toho su paraziticke priciny).

http://www.question911.com/linkout.php? ... 201of2.wmv
http://www.question911.com/linkout.php? ... 202of2.wmv

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

alfka píše: Amygdalin je kyanoglykosid, který se rozkládá vlhkostí a enzymatickou činností na cukr a jedovatý kyanovodík.
Pravdu díš duše dobrá. Proto jsou taky v US ilegální hořké mandle, nejen prodávat, ale i pěstovat. Jinak s těma zkušenostma s parasitama. Sice už jsem to tu dal, ale je to pár let a kdo ví kde. Setkal jsem se s velice hodným Argentincem, který, jak jsme tak blábolili o kde čem, se mi sám od sebe svěřil, že v Argentině všichni dlabali všecky hořký jádra a semena na který mohli ruce položit a to bez vyjímky, právě kvůlivá parazitům. Prý to hodně pomáhalo, nicméně každý rok prý chodili na odčervení chemií k panu dochtorovi.

Ahoj, Slávek.

MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

Igi píše:
MIRKO píše:Kouření...
Na stránkách AZ Zdraví fóra je to vysvětleno tak, že když už člověk kouří, tak často chrlá a tím vychrlá všelijaký bordel, pokud přestane, tak mu zároveň přestane kuřácký kašel. Ještě je tam psáno, že vrstva dehetu v plicích je dobrá proti radioaktivitě, která je všudypřítomná byť v malé intenzitě. No myslím, že k něčemu je asi dobré kouřit, ale celkově pro zdraví to asi nebude zrovna přínos.
To by možná vysvětlovalo nepřítomnost parazitů v plících, ale kuřáci nemívají parazity i jinde...kam se ostatním lidem dostanou...,jedině že by parazitům vadily sloučeniny, které se dostávají do krevního oběhu.M.

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
alfka
Starší člen
Dal: 25 poděkování
Dostal: 231 poděkování

Příspěvek od alfka »

Ahoj všem,

díky Slávku za super zprávu :)
Takže by to mohlo jít takhle ?
Vysadit ze stravy jakýkoliv cukr, med a ovoce, nechat kvasinky a parazity vyhladovet a na tak 3 dny existovat v podstate na zelenine.
4-tý den a dál si nasadit B17 a nedávat žádný cukr do těla, jíst lehkou stravu bez masa.
Po kůře B17, což by mělo být minimálně měsíc si nasadit chemické léky na parazity a už tak podlomeným parazitům zlomit vaz definitivne.
Dočistit hřebíčkem, pelyňkem a ořešákem.

Nebo co myslíte? Jde mi o to, aby se paraziti nezacystovali a neschovali a melo to s tou B17 vetsi efekt.

Alfka.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“