Ahoj všem,
jelikož odebírám na email chytré rady dědka kořenáře, přišlo mi mimo jiného toto :
Meruňková jádra s amygdalinem (vitamín B17) hořká tedy
Amygdalin je kyanoglykosid, který se rozkládá vlhkostí a enzymatickou činností na cukr a jedovatý kyanovodík.
Rakovinové buňky mají obrovskou spotřebu cukru a proto přednostně vychytávají z oběhu i amygdalin (B17). Ten se vcucne do buňky, která z něj sežere cukr a zůstane v ní jedovatý kyanovodík. Hladová rakovinová buňka si tak vlastní žravostí způsobí otravu a to chceme. Hodná a slušná buňka zdravé tkáně není tak hladová a tak se v ní nevytvoří jedu tolik, aby ji to zničilo. Je tedy nutno amygdalin podávat v dostatečném množství, aby byl účinným jedem rakovinovým buňkám a nepoškozoval zdravé.
Doporučuji tedy dlouhodobě po dobu rakoviny užívat tolik jader meruněk, kolik je vám započatých desítek let, každou hodinu kromě spánku. Kdyby se vám dělalo nevolno, tak na 3-6 hodin přestat a potom si 20 let ubrat.
Při chemoterapii nebo ozářkách doporučuji brát poloviční dávku.
Zajímavostí je specifické působení jen na nemocné buňky s vysokou látkovou výměnou, takže lze očekávat i poškození buněk infikovaných mikroby i viry, protože efekt je podobný jako u bílých krvinek. Lze tedy očekávat, že klient bude odolnější na infekční nemoci a záněty.
Poznamenávám, že stará, špatně skladovaná v horku nebo vlhku a pražená jádra jsou téměř bez B17 a tudíž jsou na... B17 je hořký cukr...
Přemýšlím, co by to udělalo s parazitama a například kvasinkama, které také potřebují a hodují na cukru.
Popřípadě, jestli to už někdo z vás na parazity nezkoušel.
Díky za názor
Mejte se, Alfka.