Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Bardioc
Starší člen
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Bardioc »

daniela1985 píše:od čeho ty stránky potom teda jsou???
Ahoj Danielo, jsou tu proto, aby poskytly základní informace, asi jsi je přehlédla - jsou tady. Základních informací není tolik, přečti si je až do konce. Veškerá Tvá další čtenářsko - vzdělávací aktivita ve fóru, ať pasivní, nebo aktivní, je jen a pouze na Tvé snaze o uzdravení.

Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
daniela1985
Nový člen

Příspěvek od daniela1985 »

Ale já to pročetle celé.Obě vlákna,jenže každej mele něco jinýho a kdo se v tom má vyznat.A nejsem líná ani nadřazená:Nevím co je nadřazeného na tom se zeptat.Já se radši třikrát zeptám,než hned konám!!!!Děkuji všem co mi odpověděli

daniela1985
Nový člen

Příspěvek od daniela1985 »

Bardioc: Moc ti děkuji :-)

iv81
Nový člen

Příspěvek od iv81 »

Danielo, všechny potřebné informace najdeš v knížce já u ní měla i dvě cd,kde jsou příběhy lidí i s rakovinou a mms jim pomohlo,znám paní co její tatínek měl rakovinu žaludku a po užívání mms mu také pomohlo,na cd najdeš i stručnou přípravu mms.Já scháněla informace také pro tatínka,má nádor mozku,nenašla jsem na žádném foru jediného člověka,který by mms na tento druh rakoviny použil....,ale my to určitě zkusíme,hned až tatínka propustí z nemocnice.....

iv81
Nový člen

Příspěvek od iv81 »

Prosím mohu rozdělat MMS do lahve a mít ho tak připravený pro užití?Potřebuji ho tak nosit do nemocnice...nebo když to rozdělám,strácí MMS učinek?Děkuji

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Aktivovat a naředit si do láhve předem můžeš celou denní dávku a potom už jenom ve správných intervalech upíjet množství, odpovídající jedné dávce. Snadno tak můžeš docílit třeba i toho, aby poslední večerní dávka byla vyšší, než ty denní.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
dlouhynick
Stálý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 25 poděkování

Příspěvek od dlouhynick »

daniela1985 píše:Ale já to pročetle celé.Obě vlákna,jenže každej mele něco jinýho a kdo se v tom má vyznat...
Máš částečně pravdu, na začátku jsem byl také trochu mimo. Člověk co do toho spadne potřebuje, aby ho někdo na začátku vedl a je frustrován množstvím informací, často rozporuplných a neúplných a o ničem. Já jsem je posbíral při neúspěšné léčbě příbuzného. To by Tě nemělo odradit, protože dnes už vím, proč byla neúspěšná. Každý neúspěch posouvá tento výzkum dobrovolníků trochu dopředu a máš šanci ty chyby neudělat. Budu říkat jen své názory, musí s nimi každý naložit jak uzná za vhodné. Nejsou to rady. Tak především: Pochopil jsem že jsi chemoterapie i ozařování odmítla. To první je dobře, bodovému ozáření bych se ale asi nebránil. Selektivním spálením kusu tkáně nejde snad moc pokazit, pokud to není mozek. Uveď kde ta rakovina je, pokud chceš slyšet konkrétní názory těch co se s tím setkali. Ptáš se na MMS. Máš velkou šanci. Je to buď a nebo. Dál budu psát o CDS a v bodě 3. zjistíš proč.
1. Chemoterapie a CDS se nesnášejí a jdou proti sobě. Lépe řečeno, CDS se dřív spotřebuje na likvidaci chemošky než se dostane k nádoru. I po "léčbě" chemoškou je tělo natolik toxikované, že prvních pár týdnů se CDS spotřebovává na odstanění té chemické katastrofy a neúčinkuje. To byla naše první chyba, pacient byl po 2-leté chomošce, neúspěšné (asi 80% případů?? O úspěšných píší v novinách...).
2. CDS se nesnáší s většinou farmak, stejně jako chemoška. Farmaka ho oslabují až ničí. Pak neúčinkuje. To byla naše druhá chyba. Pacient bral 10 dalších "léků", kterým jsme nevěnovali dostatečnou pozornost. 5 z nich drasticky snižovalo účinek celkem na 1/10 . Pozdě jsme to zjistili.
3. CDS je komfortnější formou MMS1. Je to čistý "předestilovaný" Chlordioxid, účinná látka z MMS1. Nikdo zatím neví proč, ale CDS na rozdíl od MMS1 nezpůsobuje průjmy a zvracení. Lze ho dávkovat téměř hned naplno. Není na co čekat, rak nečeká. Než zkoušet MMS1 a po 14 dnech zjistit, že to víc nejde, rovnou vlítnout na CDS. 1. den 50 ppm/litr/den, druhý 75 ppm/litr/den, třetí už plnou dávku 100 ppm/litr/den a možná zkusit i víc po troškách, je to kdo z koho. Rak nebo ty, může rohodovat každý den... Zkusit přidávat po 20 ppm/denně třeba až na 140ppm/litr/den, co sneseš. "Předávkování" se projeví mírnou jakoby opilostí, motáním hlavy. Nebát se toho, vždy se to dá zabrzdit umělým vitaminem C. Je potřeba najít "svou hranici" co nejdřív a na ní se pak udržovat. Při dávkách nad 100 ppm přejít na flašku 1,5 litru a pít 1,5 deci 10x denně (načárkovat flašku třeba od minerálky po 1,5 deci). Jinak to pálí v jícnu. Dávky nad 100 ppm/litr/denně jsou experimentální a na zodpovědnost každého uživatele (to je tedy celé léčení MMS/CDS ale tyhle větší dávky jsou v podstatě výzkum). To byla třetí naše chyba. Měli jsme začít s CDS, pacient se bál nevolností a zvyšoval velmi pomalu, ztratil tím 14 dnů.
4. Souběžne s CDS hned nasadit MMS2 (popsáno v knihách Humbleho). Začít na 4x 1/3 malé tobolky denně, zvyšovat co den cca 20% (2 milimetry v tobolce) až najít hranici nevolnosti/průjmu a zabrzdit na té dávce a držet se jí. Když se podaří brát 4x denně celou tobolku, klidně zkusit pátou dávku denně (po 2 hodinách se berou). Každý snese jinou hranici a musí si ji najít sám.
5. Při vysokých dávkách CDS/MMS je třeba dát tělu periodický odpočinek od CDS. Lépe řečeno od zplodin, které bourání nádorů provází. Musí se vzpamatovat ledviny a játra. To by asi nejlépe vysvětlil Batles. Prostě se po 10 dnech zcela přeruší CDS i MMS a bere se 3 dny jen silný vitamin C (3x denně 1 gram). To je další metoda na likvidaci raka, takže se to kombinuje 10 dnů CDS+MMS2 a 3 dny Vitamin C.
6. Je potřeba sledovat pH moči a tím i těla. Musí se postrkovat nahoru. Na to je upravený recept pátera Ferdy: Šťáva z červené řepy, doplnit mrkví (1/2 řepy, 1 mrkev, jabko klidně k tomu). http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 994#p29994 Základem je ta červená řepa, co zvedá pH.
7. Je třeba dodržovat určitou dietu: Vyhnout se cibulovinám, mléčným výrobkům, uzeninám, smaženému, pečenému, mikrovlnce, všemu okyselujícímu. Naopak vařené brambory a vše zásadité je OK. Čerstvé okurky nebo šťáva z nich OK. Někde to tu je určitě v detailech. Cílem je držet pH nahoře. V kyselém těle se rakovině dobře daří.
8. Je dobré podpořit imunitu minerály. Tepperweinovu odkyselující směs + Schindeleho minerály. Po lžičce ráno.
9. Můj výzkum: V případě braní minerálů a farmak je možno tyto oddělit od CDS a MMS časově. Na to jsme přišli pozdě a není to ověřené zda to zlepší bilanci CDS. Teoreticky jo. Protože farmaka hodně a minerály trochu ruší CDS, je třeba aby se nepotkaly. Takže ráno v 7 hod se naprat minerály, nejnutnějšími farmaky a řepnou šťávou a nebrat CDS+MMS2. Začít s tím až odpoledne ve 13 hod a brát to do 23 hod nebo do usnutí. V tu dobu už nebrat žádná farmaka a minerály.

Nuancí na vylepšování bude hodně, toto je asi základ na raka v kostce, který by měl fungovat co nejúčinněji. Jak jsem psal, my jsme s příbuzným neuspěli z více důvodů. (Po 2-letých chemoškách, pozdě, příliš opatrně, farmaka(tišící látky), nedodržoval dietu, byl stále pod pH7). Retězec chyb, kterým jsme nedokázali předejít. Bylo to v posledním stadiu, kdy je rozhodování v reálném čase tváří tvář pacientovi v bolestech pod opiáty velmi těžké. Musí se rozhodovat on, nelze nikomu nic nutit. Bohužel se už často nemůže rozhodovat a je v podstatě pod morfiem nesvéprávný. :( Léčit je potřeba dříve, dokud to jde.

Netvrdím že toto je nejlepší způsob jak na raka, je to stav amatérského výzkumu. Bohužel asi začínat po neúspěšné chemoterapii dává od "doktorů" odepsanému pacientu značně menší šanci, než začít hned. Tragédií je, že chemoška působí zhoubně na tělo a CDS ještě týdny po jejím zrušení. Tím diskvalifikuje CDS/MMS na další 2-3 měsíce, které se ztratí. Opačně není problém. Po vysazení CDS/MMS je tělo "čisté" do 3 dnů a žádné chemošce to nemusí vadit. To by si měl každý zvážit sám, než na něco někomu kývne...
Kdyžtak mě odborníci doplňte a opravte, zapomněl jsem Jód, Zinek, Selen...

zuzana.t
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od zuzana.t »

těch názorů je opravdu mnoho a člověk,který je postavený před situaci o které neměl ani tušení a o nějakém MMS a dalších zkratkách je to něco šíleného. Vím týden, že má tatínek rakovinu. Nebyla jsem u toho, když naši mluvili s doktorem,ale mamka říkala že má nádor v čelisti, je to rozšířeno do lymfatických uzlin, a zítra má jít na PET CT, aby se zjistilo, jestli to je v plicích nebo ne. Pokud bude, tak dostane jen chemoterapii, pokud ne tak ozařování a chemoterapii. Já jakožto člověk, který o těchto věcech nikdy neslyšel navíc v šoku, že něco takového táta má, má pocit, že je v koncích. Hned jsem se pustila do hledání informací, narazila jsem na toto forum, mám toho načteno už hodně, ale takový zmatek v hlavě jsem snad nikdy neměla. Jinak tatínek je v dobré kondici, ještě neoslaben žádnou léčbou. Sám je v šoku z toho že mu něco je, má chuť k jídlu, prostě nemůžeme tomu nikdo věřit. Doktoři rodičům jen řekli, že přišel pozdě. Nic jiného. Vůbec nevím, co mám dělat. je tu někdo ochotný mi poradit, třeba i přes SZ. Vím, že si mám vše prostudovat, ale nás tak tlačí čas. Zítra se musí rozhodnout co dál. Nás by ani nenapadlo, odmítnout nabízenou léčbu, ale po tom co čtu se mi to jeví jako nejlepší řešení. Omlouvám se za zmatený popis toho všeho.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

zuzana.t píše:těch názorů je opravdu mnoho a člověk,který je postavený před situaci o které neměl ani tušení ....
Mno, první věc je, že vás MuDři tlačí, abyste neměli možnost se moc porozhlédnout. První bych si zjistil, jak moc rychlá ta rakovina má být a zeptal bych se na to ošetřujících MuDrů na prognózu, ale. Nechal bych si dát na papíře jejich diagnózu o jakýho raka má jít, poslechl bych si jejich odhady jak dlouho už to otec asi má i stou prognózou, nicméně bych popátral na netu, jak se to obvykle chová. Ošetřující MuDři totiž budou tlačit na pilu a spousta z nich s klidem i lhát, protože se krz člověka podívají na příští výplatní pásku. Než bych se pouštěl do řešení, sedl bych na židli a koukal zjišťovat.

U MMS bych byl opatrný a zjistil bych si dvě věci, stav ledvin a stav hemohlobinu. Pokud je jakýkoliv problém s ledvinami, na MMS, CDS, cokoliv s chloritanem bych zapoměl. Pokud je problém s hemoglobinem, na MMS bych zapoměl, ale VMS a CDS připadá v úvahu. Jsou tu na to vlákna na oboje.

Teď máš veliký poblém, protože jsi do nějaké míry v panice a to je špatný rádce. Ono je ale úspěšných metod a podstatně úspěšnějších než profesionální medicína povícero. Máme tu například Pootu, který se z raka vyhrabal díky páteru Ferdovi osobně. Lidi se z raka hodně hrabou přísným dodržováním protokolů Budwigové, Schultzeho, Breuse, Kellyho, Paulinga, a dost účinné jsou podle všeho H2O2 terapie, HCl terapie, ozonovací terapie, cesium chloride, Fénixové kapky a mraky dalších. Zaručené není nic, ale pravděpodobnosti vyléčení a to kompletního, ne podle MuDrovského standartu neumření do pěti let od diagnózy, je neskonale vyšší. Nenechte se nahnat pod vlak, aniž jste se podívali, kam jste vlastně hnáni. Zatím to máte ve svých rukou. V momentě, kdy se dáte na vyložené jedy a ozařování ....

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Dáda
Nový člen

Příspěvek od Dáda »

Tady jsem narazila na článek
http://www.celostnimedicina.cz/svet-zac ... minu-d.htm

Nedostatek vit. D je možná jedna z hlavních příčin, kdy u mě propukla rakovina. Hlavní pracovní sezonu mám od 4-10 měsíce v roce a to jsem 12 hod zavřená v provozu. Jela jsem nonstop bez volných víkendů. K tomu stres, žádný odpočinek a navíc nekonzumují žádné ryby a mořské plody. Onko pacienti mrkněte na to.
Jinak po operaci mi nasadili Tamoxifen a čekám na ozářky . Jak jsem psala, po cca. 6 týdnech užívání MMS1, MMS2, DMSO, koupelí, nádor se nezmenšil ač mé tělo bylo v té době prosté jakýchkoliv medicínských jedů a mám to potvrzeno
nálezem před a po aplikací MMS.
Nyní mě začly trápit zuby, tak jsem opět sáhla po MMS1. Opět nepomáhá, vyčistí krásně zuby, ale bakterie v parodontozních chobotech to nějak nechce sežrat. Doktor mi už rozvrtal 2 zuby, nasadil antibiotika Doxybene a zuby bolí stále. Na chvíli od bolesti pomohl Nimesil.
Tak nevím, četla jsem zde příspěvky jak se parodontoza po aplikaci s MMS zlepšila. Budu ještě chvíli zkoušet a uvidíme.
Dám vědět, zda nastalo zlepšení.
Ahoj Dáda

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

Dáda píše:Tady jsem narazila na článek
mě začly trápit zuby, tak jsem opět sáhla po MMS1. Opět nepomáhá, vyčistí krásně zuby, ale bakterie v parodontozních chobotech to nějak nechce sežrat. Doktor mi už rozvrtal 2 zuby, nasadil antibiotika Doxybene a zuby bolí stále. Na chvíli od bolesti pomohl Nimesil.
Tak nevím, četla jsem zde příspěvky jak se parodontoza po aplikaci s MMS zlepšila. Budu ještě chvíli zkoušet a uvidíme.
Dám vědět, zda nastalo zlepšení.
Ahoj Dáda
Hmmmmmmmmmm čo sa týka zubov mi pomohol peroxyd vodíka,čistil som s 3,5% H2O2,bolel ma zub pod plombou.Asi tak po týždni ma to úplne prešlo.Ale bacha,čistil som asi 3x do týždňa večer.Je to veľmi osobné podľa toho v akom stave máš zuby.
Peroxyd je nebezpečný zabíja aj dobré baktérie,ale mne sa veľmi osvedčil.

dlouhynick
Stálý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 25 poděkování

Příspěvek od dlouhynick »

zuzana.t píše:... Doktoři rodičům jen řekli, že přišel pozdě....
Tak to je Zuzko jasný signál, že to předem MUDři vzdávají a že VĚDÍ že to nezvládnou (z vlastní zkušenosti a neúspěšných případů to vědí). Píšu na rovinu, je třeba číst mezi řádky jejich řeči. Oni neřeknou nikdy "s tímto typem nemáme úspěchy". Oni řeknou "přišli jste pozdě" a přitom často to měl být právě jejich kolega obvoďák, kdo měl otce na odborné vyšetření poslat VČAS! Ale "ONKOLOG", je kasta mezi MUDry což nechápu, zvláště když mají téměř nulové výsledky. Mě umřel bříbuzný právě z těchto důvodů a následných chyb, které bych už dnes neudělal. Pokud zahájí chemoterapii, předem tím zabíjí šance dalších metod na úspěch. Chemoterapie je konečná. Ruská ruleta. Buď to vyjde nebo ne. Pokdu říkají, že jste přišli pozdě, vědí že to nevyjde (nebo šance do 5 % ??? Nevím). Chemoterapie za takového stavu je podle mě sviňárna nejvyššího zrna, protože zavře předem všechny další možná řešení. Takže nebudu radit, ale co bych v takovém případě udělal jsem napsal na stránce:
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 5&start=15
Každopádně nezmatkovat, opatřit co nejrychleji CDS a MMS2, začít dávat. První den CDS 50 ppm/litr, druhý 75 ppm/litr , třetí 100ppm/litr a držet se na stovce jak to půjde. Předpokladem jsou funkční ledviny a játra, aby dokázaly likvidovat odpady po rakovi. Každá rada drahá. Pozorovat, co to dělá. Dostat se na hranice snesitelnosti. "Předávkování " CDS způsobuje mírnou "opilost" - motání hlavy, je neškodné, naproti tomu předávkování MMS2 způsobí nevolnosti a průjmy. S tím opatrně, začít na dávce 4x denně po 2 hodinách 1/3 malé tobolky, po dni zvyšovat o 1 mm (asi 10%) a sledovat co to dělá. Při náznaku nevolnosti nebo průjmu "zabrzdit", snížit na včerejší dávku nebo další dávku vynechat a počkat 2-3 dny na té dávce, než zkusit opět zvýšit, až nevolnost odezní. Obě "předávkování" lze zabrzdit umělým vitaminem C ve větší dávce asi 1 g. Nevolnost nebo průjem je jinak prudký a nestojí to za to. Ostatní podle linku co jsem uvedl...
Opět zdůrazňuji, pokud proběhne pár chemošek, šance na následné uzdravení CDS/MMS se ztrácí. Chemoška je podle mě běh hlavou proti zdi. Oficiální MUDři řízení faramceutickou lobby si nic jiného navrhnout nedovolí, přestože vědí, že to je " k ničemu" (z jejich hlediska, smrt jako smrt, ale vydělají za prodej chemošek), ale bohužel tím zabouchnou dveře dalším metodám, které tak škodlivé nejsou. :( ... Nepropadej panice, pokud prožije jednu chemošku a dnes nastoupil,, snad ho to nezabije. Ale po ní se mu bude CDS/MMS zdát jako zákusek z ráje a ochotněji ho přijme. Akorát škoda ztáty týdne až 14 dnů, než ze sebe tu chemii dostane... :| Jinak je potřeba i odkyselující dieta, vyčistit střeva (Sanogel), vhodná je podpora komplexem minerálů (Schindeleho minerály) a odkyselování (Tepperweinova směs) střídat s přírodním (šťávy z červené řepy a mrkve dle pátera Ferdy). Při intenzivním braní CDS/MMS na maximech po 7-10 dnech to vynechat 2-3 dny a v těch dnech brát "koňské" dávky C-vitamínu 3 x denně 1g. Při braní čehokoli z minerálů a farmak s CDS/MMS2 to časově oddělit. Ráno v 7 hod brát ty minerály, nezbytné prášky, odkyselující šťávy, odpoledne ve 13 hod (hodinu po obědě) začít s CDS+MMS2 a už nebrat farmaka a minerály. Jinak to jde proti sobě a ruší se to.
Trávení lze následně podporovat a regulovat pomocí HCl a diety. Více brambor, méně chleba, rýže OK, masa jen světlá a málo (drůbež), ryby výborné (Aljašská treska), čerstvé zeleninové polévky OK (ale po hodině ztratí hodnotu, neskladovat), NE mikrovlnku, NE pečení, NE smažení, olej olivový panenský OK. Pro začátek stačí.

zuzana.t
Nový člen

Příspěvek od zuzana.t »

Takže včera tatínkovi řekli, že "to" v plicích je zanedbatelný, takže bude ozařování a biologická léčba. Když mamka řekla, že by chtěla odklad, tak jí doktorka řekla týden, měsíc by byl na revers. A ať se připravíme že za měsíc už nebude polykat. Takže bohužel, i když taťka teda sám určitě rozhodnutý není a pere se to v něm, dá přednost doktorům. Přestože mu neřekli, že mu to pomůže, tak naši řeší otázku, kdo jim zaručí,že tohle vyjde. Navíc, když se nepovede léčba doktorů, tak že mu aspoň prý budou dávat tu výživu a všechno okolo, ale kdo se o něj postará, když ho budem léčit sami. Sice jsem vnitřně přesvědčená, i když pořád si připadám jako blázen, že postup navrhovaný pár lidmi z tohoto fora, i když se liší (to chápu, podle mě striktně není jedna cesta) je správný a je tu velká šance, že by mu to pomohlo. tak přesto dnes volali doktorce ať léčbu nachystá. Teď už je na mě, i když jsem našla toto, abych se pokoušela hledat něco dál, abych mu aspoň trochu ulevila od těch hnusů od doktorů. je to teda ale hrozný pocit bezmoci.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

zuzana.t píše:Takže včera tatínkovi řekli, že "to" v plicích je zanedbatelný, takže bude ozařování a biologická léčba.

:roll: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 54#p108754
Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
MilanDr
Nový člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od MilanDr »

iv81 Kludne cim skor treba uzivat MMS, moj znamy ma velmi dobre vysledky pri rakovinach, dostal som aj mojho otca 76 z rakoviny hrubeho creva s MTS v peceni vlani v marci....lekari vobec nechapali ako je to mozne ze pri kolonoskopii po troch tyzdnoch od diagnostikovania tam nic nenasli...Tu dam link na liecbu maleho chlapca z nadorom na mozgu
http://www.badatel.sk/kpm/pribeh-11-roc ... m-v-hlave/
Ak by Ste potrebovali, mozem Vas na toho znameho pana Juliusa nakontaktovat..
S pozdravom
Milan
moja email adresa
milaniv@pobox.sk

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“