Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Stálý člen
- Dal: 30 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Ahoj Batles hodně mě pobolíva hlava a toči se mi ,může to dělat ta štava z červene řepy a mrkve co piju? Jo začal mi haprovat tlak mám maxim 100 na 70,předtím normál 120 na 80.Ješte jsem se tě chtěl zeptat jak dlouho budu muset brát tu Tapper.odkyselovací směs?A nerozumím te věte jak mi píšeš že na konci měsice a začatku se tělo hodně odkyseli tohle nějak nechapu,můžeš mi k tomu něco napsat?Děkuji moc za tvůj čas.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Ahoj Michalku,
*ano, pocity s hlavou se při nápravě organismu takto často projevují, protože probíhá i detox. Tomuto projevu odpovídá haprující i krevní tlak, psal jsem o tom nedávno, protože jsem to u tebe očekával. Takže na 2-4 dny zmírni tempo, dej si prostě oddych. (no, pokud na tebe neleze chřipka )
*Tepperw.směs můžeš brát jak dlouho chceš, řeknu ti ale, že si tělo řekne samo. Přijde den, kdy místo pravidelného braní budeš brát 2-3xza týden, pak už bude jen záležet na tvých stravovacích zvyklostech.A pro přesnost ti poslouží právě měření moči. Přinese ti to klid a jistotu. Délka braní je samozřejmě u každého jiná, orientačně počítej 2 měsíce s postupně snižujícími dávkami.
*Když je slunce před zemí a měsíc za zemí, tak je tma tmoucí (nevím sakra jak to jinak napsat) a tomu se říká, že je měsíc v Novu. V této době probíhá výrazné odkyselování organismu a nedaří se zvedat pH. Týká se to plus mínus dva dny.
No a jelikož nov bude za týden a ty budeš mít k dispozici za pár dní Tepp. směs, tož abys nedivočil, že ti to nějak nefunguje, že máš od Pala nějaký šmejd Tak to není, dělá to Nov. Proto jsem tě na tento stav upozornil dopředu
Batles
*ano, pocity s hlavou se při nápravě organismu takto často projevují, protože probíhá i detox. Tomuto projevu odpovídá haprující i krevní tlak, psal jsem o tom nedávno, protože jsem to u tebe očekával. Takže na 2-4 dny zmírni tempo, dej si prostě oddych. (no, pokud na tebe neleze chřipka )
*Tepperw.směs můžeš brát jak dlouho chceš, řeknu ti ale, že si tělo řekne samo. Přijde den, kdy místo pravidelného braní budeš brát 2-3xza týden, pak už bude jen záležet na tvých stravovacích zvyklostech.A pro přesnost ti poslouží právě měření moči. Přinese ti to klid a jistotu. Délka braní je samozřejmě u každého jiná, orientačně počítej 2 měsíce s postupně snižujícími dávkami.
*Když je slunce před zemí a měsíc za zemí, tak je tma tmoucí (nevím sakra jak to jinak napsat) a tomu se říká, že je měsíc v Novu. V této době probíhá výrazné odkyselování organismu a nedaří se zvedat pH. Týká se to plus mínus dva dny.
No a jelikož nov bude za týden a ty budeš mít k dispozici za pár dní Tepp. směs, tož abys nedivočil, že ti to nějak nefunguje, že máš od Pala nějaký šmejd Tak to není, dělá to Nov. Proto jsem tě na tento stav upozornil dopředu
Batles
-
- Stálý člen
Batles děkuji ti za vyčerpavajici odpověd,Dám si pauzu s červeno řepou a nasadím Tapper směs ,doufám že už zítra dojde,jinak se hodně snažím dodržovat v jidle vše alkalické,hodně okurek ,pečivo jen žitné minimum masa když tak jenom drůbeži atd,dnes jsem nameřil PH 7 večer kolem 21hod.Zatím se měj pak napíšu zase jak učinkuje Tapper.směs,dobrou noc.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nenapsal jsem 8 g 2x denně, ale dvě čajové lžičky rozmíchat ve vlažné vodě a užívat co nejdál od jídla, 2x denně... To jen jako drobná technická...Batles píše:8 gramů 2x denně, tak tím rozhodně nezačínej...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Od začátku listopadu 2012 je již dostupný na internetu první díl českého dokumentárního filmu o MMS
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Já už stáhla oba díly. Supr.
Lidi, kdy už konečně přestanete citovat příspěvek, pod kterým odpovídáte?!? - poo.
Lidi, kdy už konečně přestanete citovat příspěvek, pod kterým odpovídáte?!? - poo.
-
- Stálý člen
Batles dnes mi od Pala přišla Tapper.směs ,červenou řepu vynechám až do konce tydne,kolik mám teda nasadit Tapper.směsi když neberu štavu z červeny řepy?Stači taky dvakrát denně cca 4 gramy????Děkuji ti za info.
- Batles
- Zasloužilý člen
Ano Michalku, navrhnul bych to také tak.
Regulovat gramy můžeš podle pH moči, nezapomeň po neděli na NOV
Regulovat gramy můžeš podle pH moči, nezapomeň po neděli na NOV
-
- Stálý člen
-
- Stálý člen
Batles ješte jedna rada prosím nejsem chemik ani znalí temata,mám od Tappera knihu v ktere je zasadita směs tohoto složeni natrium phosphoricum 10,0 kalium bicarbonicum 10,0 calcium carbonicum 100,0 nitrium bicarbonicum 80,0 magnesium carbonicum 50,0.Od Pala mi přišla směs se složenim-uhličitan vapenatý 10, hydrogenuhličitan sodný 8, uhličitan hořečnaty 5, hydrogenfosforečnan sodny 1,uhličitan draselny 1.Je to to samé nebo je v tom rozdíl???Děkuji ti příteli za tvůj čas a pomoc Batles a ješte posledni dotaz mám latentní tetanii a beru magnezium 500mg 4krát denně ,mám ho brát at už toho není moc,a musi bejt dostatečny pitny režim při braní tapper.směsi,protože mám moč zakalenou,jde vydět že je takova po te Tapper směsi jinak je v pořadku žadnej zanět tam není a PH moči dnes bylo v 10 ráno asi 2 hodiny po Tapper směsi 7,5 což je super,měl bych asi hodně pít at nedostanu ledvinové kameny po te Tapper směsi že???
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To michalek:
měl bys upozornit p.t. publikum, které již delší dobu mateš tím, že sice svévolně, ale o to soustavněji používáš jméno Tapper a jeho zkratky namísto správného Tepperwein!
Jedná se o německého terapeuta a léčitele Kurta Tepperweina!
Zdravím - poota
měl bys upozornit p.t. publikum, které již delší dobu mateš tím, že sice svévolně, ale o to soustavněji používáš jméno Tapper a jeho zkratky namísto správného Tepperwein!
Jedná se o německého terapeuta a léčitele Kurta Tepperweina!
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Batles
- Zasloužilý člen
*Tepperw. směs od Pala je v pořádku.
*Magnesium bych vynechal, protože v ho budeš dostávat v Tepp. směsi. Máš brát denně celkem ve dvou dávkách okolo 10 gramů, což bude dělat kolem 2 gramů magnezia.
*Ano, pitný režim je důležitý, správně píšeš. Tepp.směs ti žádné kameny nevytvoří, pokud budeš udržovat acidob. píst (nahoru, dolů), no a proto se to hlídá měřením moči. Pár dní výpadku pístu ještě nic neznamená, ale pokud blokáda trvá víc jak 3 dny, něco není v pořádku....
Hezké dny
*Magnesium bych vynechal, protože v ho budeš dostávat v Tepp. směsi. Máš brát denně celkem ve dvou dávkách okolo 10 gramů, což bude dělat kolem 2 gramů magnezia.
*Ano, pitný režim je důležitý, správně píšeš. Tepp.směs ti žádné kameny nevytvoří, pokud budeš udržovat acidob. píst (nahoru, dolů), no a proto se to hlídá měřením moči. Pár dní výpadku pístu ještě nic neznamená, ale pokud blokáda trvá víc jak 3 dny, něco není v pořádku....
Hezké dny
-
- Stálý člen
Děkuji Potto za upozorněni na TEPPER SMĚS,PSAL jsem to špatně a děkuji Palo za zaslani této směsi,A tebe Batles ješte prosím jak udržovat acidob.píst-nahoru,dolu-a jakej vypadek a blokadu máš namysli,už se v tom začínam motat a ztrácet ,Nejsem odbornik jako vy tady na foru ,teprve začínám tak se nezlobte že se ptám na možna jednoduche věci ale raději se zeptám vás zkušených odborniku než něco pokazit ,ješte jednou děkuji.
- Batles
- Zasloužilý člen
Acidobazický píst, mám to v soukromých úložkách, takže jsem část zkopíroval:
"Uvažovat můžete o čem chcete, nicméně pokud vám alespoň jednou za dva dny neproběhne acidobazický píst, tedy pH moče se z hodnoty 5,5-6 pH nevyšplhá na hodnotu 7,5-8 pH, tak se ve vás budou usazovat metabolické zplodiny a to dříve, nebo později povede k vážným zdravotním potížím. Toto je jediná logika, která funguje, vše ostatní je vymýšlení kravin a průměrné denní pH se musí pohybovat v mírně kyselých hodnotách, tedy ideálně 6,4-6,8 pH. Pokud to po vaší stravě je jinak, je prostě špatná a je jedno z čeho je složená."
Batles
"Uvažovat můžete o čem chcete, nicméně pokud vám alespoň jednou za dva dny neproběhne acidobazický píst, tedy pH moče se z hodnoty 5,5-6 pH nevyšplhá na hodnotu 7,5-8 pH, tak se ve vás budou usazovat metabolické zplodiny a to dříve, nebo později povede k vážným zdravotním potížím. Toto je jediná logika, která funguje, vše ostatní je vymýšlení kravin a průměrné denní pH se musí pohybovat v mírně kyselých hodnotách, tedy ideálně 6,4-6,8 pH. Pokud to po vaší stravě je jinak, je prostě špatná a je jedno z čeho je složená."
Batles
-
- Stálý člen