Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Batles »

Ahoj Michalku, jsou to ledviny, ozývají se ti ledviny.
Podle všech projevů, co píšeš, je nutné si je pročistit nějakým funkčním bylinným proplachem :!:
Jsou přetížené nikoli tím co bereš, ale důsledkem toho, co se ti v těle uvolňuje a chce ven. Je to signál, že jsi na správné cestě ke zdraví :D
Takže postarej se o ledviny, návodů je na netu dost, vyber si.
Ph moči udržuj dál tak jak má být, to je velmi dobré, konečně se něco rozhýbalo, eventuelně můžeš snížit dávky, aby ledviny měly víc času na odvod zplodin.
Únavu ti způsobuje právě to přetížení ledvin, protože kradou energii pro sebe a tím i hapruje srdíčko (krevní tlak), protože ledviny a srdce jsou spolu energeticky svázené - voda(ledviny) hasí oheň(srdce) :D
Energie ledvin pracuje v i v čele, takže předpokládám, že tě bolí hlava především v frontální oblasti.
A klidně můžeš zase na pár dní vynechat Tepperweina a dávat si šťávu řepomrkvo. Určitě je dobré si to občas prosřídat. Šťáva je přece jen organická (živá).
Batles :D

michalek
Stálý člen
Dal: 30 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od michalek »

Batles děkuji,koupil jsem si ledvinový bilinný čaj-bylinař Pavel Vánˇa ,prosimtě jak dlouho ho mohu pít,aby se to všechno nějak nemlatilo??Děkuji za info ;) Ano hlava boli více levá strana čela.Ješte drobne vysvětleni přece štava z červené řepy a mrkve čisti ledviny,tak jak je to možne že to dělaji ledviny??Nestihaji to teda odvádět jak píšeš a proto teda ten bylinný čaj na pomoc ledvinám???Ješte jednou děkuji.

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Jsou různé druhy ledvinových čističek. Neznám čistící směs od P.Váni. Drž se jeho návodu. Když je bylinář, určitě ví, proč to doporučuje :!:
Řepomrko šťáva je silná směs. Nemůže čistit ledviny tak, jako bylinné směsi ve vodě. Osobně bych nikomu nenavrhoval, aby si tímto čistil ledviny :!:
Proto se šťávou z č.řepy dělají testy na stav jater a ledvin :!:
Správná očista ledvin trvá týden a víc, záleží na typu očisty, a až začneš, tak si dej oddych od všeho. Pij také čistou vodu, tato kapalina je naprosto vyjímečná v tom, že dovede rozpustit všechno, co existuje :D Balené vodě se ale vyhýbej. Voda z kohoutku je pořád lepší. Během očisty ledvin se láduj vitamínem Cé :!:
Po skončení ledvinové kůry zase začni alkalizovat tělo.
To je tak vše, co ti mohu na dálku poradit. Kdybych tě měl zdiagnostikovaného, byl bych úplně v obraze :D
Batles

brani
Nový člen

Re: Vytvoření FAQ pro MMS - Pomůžete ?

Příspěvek od brani »

Ja mám otázku ohľadne aktivátora ak dovolíte. Našiel som samozrejme návod na výrobu 10% kyseliny citrónovej, ale mätie ma tam jedna vec. 1 diel kyseliny citrónovej a 9 dielov vody, to všetko chápem. Ale otázka stojí, že akej vody? Môže byť aj obyčajná? Našiel som niekde v popise, že by to mala byť voda destilovaná, alebo čistená (čo je tiež v podstate destilovaná). Tak teraz fakt neviem, že či obyčajná pitná voda na zarobenie kys. citrónovej 10% je nevhodná. Ďakujem za odpoveď.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Vytvoření FAQ pro MMS - Pomůžete ?

Příspěvek od Slavek Krepelka »

brani píše:Ja mám otázku ohľadne aktivátora
Rozdíl je celkem nepatrný, ale pokud to chceš chvíli skladovat, jsi na tom líp s destilkou. Krásně se místo ní dá použít i sodovka. Voda třeba ze studně ti část kyseliny naváže na minerály, i když to nestojí moc za řeč. Jinakse v tý kyselině 10% dělají dlouhodobě mázdry a je to buďto bakteriálního, nebo spíš plísňového původu. Kapička 3.3% HCl maximálně na dvě deci to zakonzervuje a mázdry se nekonaj.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
brani
Nový člen

Příspěvek od brani »

Ďakujem za odpoveď. Zarobil som si 100ml 10% kyseliny citrónovej s obyčajnou vodou. Plánujem to ale brať pomaly (musím opatrne). Keďže sa chcem zamerať hlavne na prevenciu. Plánujem tak 2kvapky 3 krát denne po dobu cca 2 týždňov a potom zvýšiť na 3kvapky 3 krát denne. Snáď tým nič nepokazím (a snáď sa mi nepokazí takýmto tempom ani ten 10% roztok kys. citrónovej. Možno by chladnička pomohla)

michalek
Stálý člen
Dal: 30 poděkování

Příspěvek od michalek »

Zdravím Batles ,včera jsem začal s popíjením čaje na očistu ledvin 3 krát denně a piji teda jen vodu z vodovodu.......Chtěl jsem se tě zeptat ,přestal jsem teda po dobu očisty ledvin brát Tepper.směs i řepomrkvo štávu jak jsi mi napsal,mám přestat brát i MMS1? Když ano kolik mám brát vitamínu C jak píšeš že se s ním mám ladovat?Děkuji za odpověd a přeji hezkej víkend.

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Ahoj Michi,
MMS1 po dobu očisty ledvin tedy neber, ale dávej si denně 6 gramů vit. C se šípky s prodlouženým uvolňováním 1000mg v tabletě.
Každé dvě hodiny jednu tbl. (jeden gram). Předpokládám 1 týden.
Jediným příznakem předávkování by byl průjem, ale nemyslím, že bys dostal. To možná až tak na 14 gramech denně :D
Pro eliminaci kyselosti z Céčka, aby se tělo zbytečně neokyselovalo můžeš použít při zapíjení trošku Tepp. směsi (1 gram) do vody. Céčko se tím neeliminuje.
Bylo by i velmi dobré, po každé tbl.Céčka zakousnout kousek rajčete, nemusí být celé, stačí 3-4 dkg. Pokud nemáš, kup si v obchodě oříšky Kešu - 10dkg stačí, nepražené, nesolené a během dní při užívání Céčka rozkousej 3-4 oříšky.
Batles :D

Zu Ma
Nový člen

Příspěvek od Zu Ma »

dobrý den, prosím o zkušenost kohokoliv s rakovinou ledvin v poslednim stadiu..dekuji

brano
Nový člen

Příspěvek od brano »

brano píše:zdravim, som tu novy (o mms viem 5. den), stihol som precitat posledne 2 knihy, precitat velku cast fora a zdroje na web strankach. Zatial som teoreticky nadsenec. Uplne som tym pozitivne sokovany.
po 7 dni brania MMS1 protokol 1000. Prv den 1kv 10hod á hodinu. Druhy den 2kvx10, tredi az 7 den 3kv x 10hod. Bez akychkolvek negativnych priznakov. Chut nieje nijak zla, nechapem preco sa to tak riesi.
- tlak som nemeral, tj neviem
- vaha rovnaka, lebo jem ako kyslina :)
- ekzem na tvari vyrazne zlepsenie, ze wow !!! 3-4x denne umyvam miesta 10kv + 30ml vody
- bradavice a vyrastky bez zmeny ale mam cistjsiu pokozku
- dasna v pohode, obcas vycistim dasna s MMS1
- cholesterol neviem
- lupiny zlepsenie
- ekzem usi vyrazne zlepsenie!

stano
Nový člen

Příspěvek od stano »

Moje skusenosti po 6 dnoch brania MMS1: Zacal som brat MMS tiez podla protokolu 1000, postupne som navysoval kvapky po dnoch, pri 3kvapkach kazdu hodinu sa mi mierne zvysila teplota na 37,4, ale potom klesla a na druhe rano som sa citil strasne slaby. Behom tyzdna som v pohode zvladal 8x3kvapky, tak som sa rozhodol navysit na 8x4 kvapky. Ziaden pocit na zvracanie zatial nepocitujem, akurat miernu bolest brucha po niektorych davkach v priebehu dna. Citim sa viac unaveny, ale miestami mam navaly energie v priebehu dna. Vsimol som si tiez, ze mi staci jest ovela mensie davky jedla a som zasyteny. A tiez sa mi stalo, ked som si daval poslednu davku vecer 4kvapky pred spanim, tak som mal potom v noci 2 sny, v ktorych som bol neskutocne smädny :D, tak neviem ci to moze suvisiet s MMS :D Akne sa zatial nezmenilo, nevsimol som si nejake zlepsnie, ale to chce este cas urcite.

Mozem sa podla Vás drzat na davke 8x4kvapky aj ked niekedy v priebehu dna pocitujem miernu bolest brucha ?

Focuston
Nový člen

Příspěvek od Focuston »

Může MMS1 užívat člověk s alergií na citrusy? Předpokládám, že ne. Co další přípravky? CDS, MMS2? Nemám moc velké zkušenosti, MMS1 užívám teprve druhý den. Díky

Focuston
Nový člen

Příspěvek od Focuston »

eleanor píše:Dobrý den, užívám už třetí týden mms po 3 kapkách mms + 3 kapky 50%kys.citronové až 12 krát denně. Snažím se to poctivě užívat, ale stává se mě dost často, že mám nevolnost od žaludku, malátnost, únava... . Snažím se řešit jeden chronický problém, který trvá už cca 8 let - pálení při čůrání...(doktoři mě nic nenašly, a antibiotika do sebe cpat nechci, to mě to zas tak netrápí, ale snažím se to nějak řešit) Vím že doporučují 3kapky 8 krát denně, ptoto se to snažím takto užívat.Ředím to půl na půl voda a 100%džus bez cečka, prosím dobří lidé poraďte, máte podobnou zkušenost ? Jak se mám zbavit nevolnosti ? diky moc Mirec
Já beru zatím 5 dní MMS 1 Basic. Tj do flašky s 24/24 kapkama mms a 0,8l vody dám cca 1/8 sody. Funguje to a není to kyselé. Jinak zkus ubrat na 2 kapky nebo to nepřeháněj a ber jen 8 dávek místo 10.

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Ahoj Focustone, jedlá soda velmi likviduje koncentraci ppm chlordioxidu. Spolehlivě to zjistíš Instatestem, bohužel.
Pokud je chuť nekyselá, možná tam máš tak 10% původního CLO2 :D

filth
Nový člen
Dal: 1 poděkování

namíchání většího množství aktivovaného MMS1

Příspěvek od filth »

dobrý den ,začínám s MMS a mám problem v zaměstnání namíchat denní dávky,jsem na čtyřech kapkách denně po hodině (mám docela velké střevní problémy ,tak asi snížím na jednu nebo dvě kapky) , chtěl bych do plastovky udělat aktivní MMs na celou dvanáctihodinovou směnu,dá se to ,je to účinné ? děkuji za trpělivost a ochotu,čtu tohle forum ,jsem na 26 straně a téma jsem nenašel

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“