Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od poota »

10% lékárenská = 3,5% chemická
Taky ses tam mohl rovnou zeptat, o kterou koncentraci se jedná ;)

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj mám na Vás všechny otázku, zda nemáte zkušenost s MMS1 a nebo MMS2 ,jak působí na plísen na zdi, konkrétně na černou plísen v koupelně.Napadlo mě použít na ni MMS 1 , ale nevím jak silký roztok připravit jestli třeba aktivovat 30 kapek ? Kdo mi poradí ? Dost to spěchá, zítra mě čeká čištění a odstranění plísně .Díky moc Lenka

Změň sebe sama a změníš svět :-)
anlien
Stálý člen

Příspěvek od anlien »

Igi píše:Přítelkyně bere mms hlavně na "malárii mírného pásu" . Nejčastěji 3-4kapky jednou denně, někdy i dvakrát denně. Bere to cca měsíc, říká že v poslední době před usnutím ji bolí na vrcholu hlavy jakoby ji měla ve svěráku. Myslíte, že to může být mms nebo to vůbec nesouvisí? Jinak už není tak unavená jak dřív, takže to funguje dobře.

Súvislosti a nejaké negatívne skúsenosti o mms sa veľmi na tejto stránke nedozvieš.
Sám som žiadal o nejaké informácie, ale nič podstatné som sa nikdy nedočítal. Ľudia ktorí mali nejaké príznaky po užití a tiež sa dotazovali odpovedte, zväčša im nik neodpovie. Neraz som si všimol tu na fóre ak niekto napíše zlú skúsenosť na mms jeho príspevok je buď presunutý do fóra ktoré je už zabudnuté alebo sa príspevok zmaže.

:idea: Příspěvky s negativními zkušenostmi s MMS se zásadně nemažou, ale nanejvýš se přesouvají do vlákna "Trochu jiná zkušenost s MMS", kde jsou pohromadě a snadno k nalezení, takže nikoli do "zabudnutého fóra".
Příspěvky, které jsou proti pravidlům, se vracejí autorovi k přepracování a nové publikaci.
Odpovědi na dotazy tu nejsou povinné - když nikdo nemá potřebné znalosti, zkušenosti a nebo chuť odpovídat, tak může snadno zůstat dotaz bez reakce. Je to naprosto přirozené a není nutné si to vykládat jako nějaký naschvál.
Pro nadšené aplaudování za negativní názor na zde probíraná témata stačí zajít na některé jiné stránky. - poo.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: namíchání většího množství aktivovaného MMS1

Příspěvek od Palo »

filth píše:zdravím,tak jsem sehnal kys.chlorovodíkovou 10% v lékárně , mi ho hodná lékárnice namíchala,ovšem v tom mám teť zmatek kolik vlastně má procent ,jestli je 10% chemická ,nebo lélarnická,aby sloužila jako aktivátor,poznám to doma?? opravdu děkuju za pomoc..
Zkus kápnout do jedné kapky chloritanu jednu kapku této kyseliny, když rychle zhnědne (do 10 vteřin), je to 10% chemická koncentrace, když to zežloutne a mírně nahněde za cca 10 vteřin, je to 3,5% chemická ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
filth
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od filth »

poota píše:10% lékárenská = 3,5% chemická
Taky ses tam mohl rovnou zeptat, o kterou koncentraci se jedná ;)

Zdravím - poota
Zdravím
ptal jsem se ale lekárnice mi řekla že je prostě desetiprocentní...na otázku zda chemická nebo lékařská odpověděla že těch 3.5 je jakási přípona..tak jsem s toho stejně jelen,někde na foru jsem četl že desetiprocentní chemická je už docela silná a rozleptá třeba i gumu,jsem to zkoušel i na polystiren a nic...

filth
Nový člen

Příspěvek od filth »

Palo píše:Zkus kápnout do jedné kapky chloritanu jednu kapku této kyseliny, když rychle zhnědne (do 10 vteřin), je to 10% chemická koncentrace, když to zežloutne a mírně nahněde za cca 10 vteřin, je to 3,5% chemická ;)
hned to jdu zkusit.... mě už je docela zle s kyseliny citronové ...brrrrr :-)

filth
Nový člen

Příspěvek od filth »

kapka chloritanu a kapka kys. chlorovodikové po deseti vteřinách sytě žlutý a dvě minuty stále spíš žlutý jen nahnědlý skvrnky

:idea: Pocvič si krácení a mazání citací - poo.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

filth píše:po deseti vteřinách sytě žlutý a dvě minuty stále spíš žlutý jen nahnědlý skvrnky
Možná bude lepší těch kapek dát víc, na té jedné se to nemusí moc projevit...

No po pravdě já to testuju na jazyku ;) Otřu si kapátko o prst a ochutnám... Když je to štiplavě kysele nepříjemný, tak je to desítka, když je to jen dost kysele nepříjemný, tak je to 3,5% :lol:

filth
Nový člen

Příspěvek od filth »

Když je to štiplavě kysele nepříjemný...a budu bez jazyka :-) , vyzkouším vše ,moc děkuju za pomoc

:idea: Zatím Ti moc nejde :( - poo.

filth
Nový člen

Příspěvek od filth »

dal jsem po jedné kapce do decky a uplně v pohodě,jen slabší nádech chloru...před tím jsem namíchal po čtyřech kapkách do decky ,nalil džus a to mě hodně nakoplo nos...tak nevím ,asi objednám na jistotu tady od někoho..

Ale už se lepšíš :D poo.

Milan_Sk
Starší člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Milan_Sk »

Dobrý večer, aké máte skúsenosti, dá sa úplne zbaviť Boreliozy s MMS 1 ? Známa má Boreliozu.
Ďakujem za rady.

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

filth píše:Když je to štiplavě kysele nepříjemný...
No napadá mě ještě jedna věc - kolik musíš dát kapek té své HCl do 100 ml vody, aby to chutnalo příjemně kysele, jako citronáda? :)

kachna
Zasloužilý člen
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Příspěvek od kachna »

Zdravím všechny na tomto fóru a moc děkuji za to, že sem píšete své "veselé i neveselé" zkušenosti s MMS. Smekám i před vámi všemi, kteří jste ochotni poradit, velký dík! Pročetla jsem toho tady mnoho, i díky vám všem jsem se dala do užívání MMS ( už 6 týdnů). Cítím tak trochu dluh za všechny načerpané cenné poznatky, proto sem připíši i své zážitky s tímto zázrakem. Třeba i já někomu dalšímu trošku pomůžu!? ;-)
Na MMS jsem "narazila" čirou náhodou (???), a pak se "prokousávala" všemi dostupnými informacemi na netu, včetně videí s J.Humblem a A.Kalckerem.
O účinnosti mě osobně přesvědčily dvě věci: 1) objevitel na svém objevu nevydělává, přeje si, aby léčení bylo dostupné všem ( úžasný člověk!!!)
2) bezpočet zkušeností lidí s užíváním MMS, velkou většinou kladných
Léta mě trápily takové "drobnosti" ( v porovnání s jinými, kteří zde popisují svá různá trápení): "pupínky" v dolní části obličeje, "divná" sliznice v nose, občasné bolesti žaludku, časté nálezy na děloze, občas problémy s močovým měchýřem, bolesti kolen, kotníků a paty... no, nejsem už nejmladší kachna, tak jsem to brala jako život, jezdila k výbornému léčiteli a chápala jsem, že ani on nemůže zvládnout všechno. Začala jsem podle všech rad opravdu opatrně, s 1/2 aktivované kapky každou hodinu 8 krát po sobě. Nedělalo mi to nic, tak jsem zvýšila na celou kapku na dávku. Chodilo se mi pěkně na záchod, ale žádné spěchy. ;-) Hned druhý den to se mnou začala brát i dcera, ale tu už při 1 kapce průjem začal trochu trápit. Vydržely jsme to takhle asi 5 dní, pak jsem se dala do "výroby" CDS. Bezvadné!!! Od té doby popíjíme zvesela, žádné nevolnosti, běhavka, nic takového, i chuť je parádní, skoro jako voda. Vodou to i zapíjíme, nemáme s tím problém, jen se snažíme to nečuchat. ;-) Musím se přiznat i k tomu, že nerada měřím, vážím apod., takže moje příprava CDS na pití z koncentrátu vypadá tak, že do lahve trošku "šplichtnu", doleju vodou z kohoutku, mrknu na barvu... Občas to "šplichtnutí" kapku přeženu, takže to pak pálí v krku ;-) Ale jak jsem se tu někde taky dočetla, asi nejsou na škodu různé koncentrace, protože se pak MMS "vrhá" na různé nepřítele v těle. Tohle, myslím si, opravdu funguje!
Postupně nám CDS "proléčila" všechna možná ložiska neduhů, co jsme kdy měly! Většinou to trvalo asi tak 3 dny - bolesti, ale většinou ne nijak strašné, jen kotník byl urputný. Ten se mi teď asi po 3 týdnech přeléčívá znovu, ale bolesti už jsou malé. Takže se nelekejte různých bolestí po těle - určitě si vzpomenete, že vás zrovna tohle místo kdysi trápilo, i když už to bylo dávno. ;-)
A ještě něco, na co bych chtěla upozornit : možná přijdou dny, kdy budete o léčbě pochybovat, budete mít splín, budete přemýšlet, že s tím skončíte. Pak je k nezaplacení právě tohle fórum a lidi na něm - zjistíte, že v tom nejste sami, že tohle prožili i jiní, že to jsou jen chytré obranné manévry různých "breberek" ve vás! ;-) Možná, že se vám budou střídat období, kdy budete plní energie, se dny, kdy budete naopak "bez šťávy"- jak se to děje i mně. Ale teď už vím, že MMS opravdu funguje, léčí, zbavuje nás problémů! Koupel v MMS je velmi příjemná, aplikace na kůži s DMSO taky žádný problém ( to aplikuje moje maminka, protože s popíjením i CDS měla trošku problémy, takže zůstává pořád na "jemné" koncentraci pití a maže ;-) ), dokonce jsme začaly i s aplikací MMS klystýrem, výplachem střev. (U dcery mám podezření na nějaké parazity ve střevech, protože při výplachu mívá problémy...)
Po 6 týdnech se nám už zlepšilo ledacos, dokonce i křečové žíly změkly, přechází mě "vlčí" chuť na sladké, sem tam něco se na nějakou dobu zhoršilo, ale pak to odeznělo. Na radu moudrých zde se snažíme dostat do sebe i nějaké vitamíny - pokud ten den nesníme nějaké ovoce či zeleninu, uděláme si navečer ( 2 hodiny po poslední dávce CDS!!) mix z práškového vitamínu C a rajčete ( tuhle směs objevil jako účinnou pan Jan Hromada - to jsem se tu taky dočetla - i jemu díky, že se podělil s ostatními! ) Jsme rozhodnuté s MMS/CDS vydržet až do odeznění všech neduhů, ale podle subjektivních pocitů už to snad nebude dlouho trvat! ;-)
Všem přeji, aby i jejich boj s nemocemi a neduhy byl úspěšný a ještě jednou díky všem, kteří si své znalosti a zkušenosti nenechávají pro sebe. Pokud byste ode mě chtěli něco vědět, ráda odpovím. Ale nejsem žádný odborník, jako někteří jiní tady, můžu jen napsat, co se osvědčilo, s čím mám zkušenosti...
kachna ;-)

Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
Milan_Sk
Starší člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Milan_Sk »

Pekne ste to napísala :) Niečo veľmi podobné som prežil. CDS ma zbavilo kopu problémov. Akurát na ekzém a asi aj na krčové žily mi pomohlo GSE. Možno ak by som nebral CDS tak by GSE nemalo žiaden účinok, neviem.
Prajem všetkým veľa zdravia.

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
filth
Nový člen

Příspěvek od filth »

aby to bylo snad příjemný tak 3-4 kapky Hcl

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“