Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

honza_ku
Stálý člen
Dal: 24 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od honza_ku »

A další odkaz na studii (pro dnešek stačí :hip: ): http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3080640/
Curezone doporučuje brát Prazi a Albe v jeden den, p. Bláhová ve dvou dnech.
Dle této studie má pravdu Curezone, současné brazí Prazi a Albe vede ke zvýšené vstřebatelnosti obou praparátů.
Opět tabulka:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/article ... able/tbl2/
Graf:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/article ... ure/fig02/

Cizákům zmar! ;-)
araziel728
Nový člen

Příspěvek od araziel728 »

Ahojte,

absolvoval som diagnostiku na Salvii, a boli mi okrem teda inych veci, diagnostikovane plasmodia. Konkretne Malaria Falciparum a Malaria Vivax. Bolo mi povedane a aj som sa docital ze je to velka zataz pre organizmus preto je najlepsie sa ich zbavit ako prvych, aby sa potom telo mohlo plnohodnotne venovat zbavovaniu ostatnych chorob. Problem je ze necitim ziadne priznaky malarie, nemam teploty, ani triasky ani zimnice...

Viete niekto doporucit ako najlepsie vyplavit malariu z tela? ZOhnal som si Malarone (zabera na falciparum a vivax), ale neviem v akom davkovani by som mal uzivat tieto lieky, kedze netrpim priznakmi. Do MMS sa mi moc nechce ist, ale ak by to inak neslo mozno by som ho vyskusal, viete ake by malo byt davkovanie na malariu, ktora si len vlastne u mna vegetuje?

Za odpovede vam vopred dakujem.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

araziel728 píše:Malaria Falciparum a Malaria Vivax... Problem je ze necitim ziadne priznaky malarie, nemam teploty, ani triasky ani zimnice...
Příznaky cítit nemusíš... Když se to projevuje, tak např. jako studené nohy, ruce (ale to se týká spíše druhů Malariae a Ovale) a u falciparum bývá (a není pravidlem) pocit horkosti na různých částech těla (záda apod.).

Na falciparum je údajně dobrá chinovníková kůra (chinin), ať už čaj nebo namletá kůra v tobolce... Tonik je k ničemu, v tom je kyselina citronová, která ve výsledku spíš ubere na efektivnosti, takže výsledky mizerné...

Ale nesouhlasím s tvrzením, že je plasmodie nutné zlikvidovat jako první... Jsem toho názoru, že bude dobré prvotně zlikvidovat dirofilárie (vlasovci) Hetrazanem a Iverm. pastou. Je svým způsobem pravidlem, že lidé s plasmodiemi mají tyto dirofiárie. Mohou být jejich zdrojem a řešení plasmodií přímo by moc nezměnilo...

Máš diagnostikované i dirofilárie / filárie / vlasovce?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Kacaba
Stálý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 31 poděkování

Příspěvek od Kacaba »

Osobně bych likvidovala (a likviduji) plasmodia a vlasovce současně. Palovu domněnku (nebo zkušenost), že mezi vlasovci a malárii existuje spojitost, mi potvrdila moje poradkyně.
Na malárii beru Jonášovky přímo na plasmodia(ale už se nevyrábí, snad se to od ledna změní...) a dreny plus MMS. Ještě mi byla doporučená kryoterapie. Měli by pochcípat jak vlasovci, tak plasmodia. Ale zkušenost s tím zatím nemám...

Dále se doporučuje sauna. Pokud sportuješ, tak by to chtělo něco, kde se hodně zpotíš.
Můžeš zkusit potní kůru, zapper, plasmu, jestli se nepletu tak i Palovu hřebíčkovou kůru...

MMS zkus, ale je dobré začít tak 3 týdny před braním čehokoliv jiného. Plasmodia musíš nejdřív dostat z krve a lymfy, jinak Ti nebudou pořádně zabírat léky, kapky...

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

araziel728 píše:Ahojte,
Problem je ze necitim ziadne priznaky malarie, nemam teploty, ani triasky ani zimnice...
Jen tak mimochodem, možná to není Plasmo vivax, ale Fischoedrius elongatus, či Onchocerca volvulus. Pokud tě trápí nějaké vyrážečky nebo občasné svědící otoky. Ale jestli máš v blízkosti pejska, můžou to být i stadia Dipilid.caninum. Hlavní je, že všechno se dá odstranit :D
Batles :D

Niky
Starší člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 81 poděkování

Příspěvek od Niky »

tie plasmodia zaujimaju aj mna. mam prave falciparum (skutocne potvrdzujem, chronicka unava a pocity horucavy na roznych castiach tela objavujuce sa a miznuce, zacali sucasne a je to uz peknych par rokov), jedine z plazmodii, a nemam ale vobec ziadne filarie diagnostikovane. je pravda ze som uz brala ivermectin aj klincekovu kuru. kto mi moze poradit co je na to najucinnejsie? zapper nechcem, ani MMS, sport a saunu ano, ale chcela by som, ci su na to nejake ucinne homeopatika. a neviete pls kde zozeniem chinin?
a prave som si smutne uvedomila, ze ta moja povestna horkokrvnost, ze aj v zime mi je teplo, nepotrebujem ciapku, chodim total nalahko a stale mi je horuco ked su ludia okolo mna ako zaby, nie je super, ale je to malaria :D

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Niky píše:...neviete pls kde zozeniem chinin?
Chinovníková kůra: http://www.prodejbylin.cz

Ale nemůžu to najít... Že by to zrušili?

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Také u Grešíka mají chinin kůru..

Niky
Starší člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 81 poděkování

Příspěvek od Niky »

ani ja som to tam nenasla. kto je Gresik?

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Niky píše:ani ja som to tam nenasla. kto je Gresik?
To je zřejmě zde: http://www.gresik.cz/eshop.html

Ale taky to tam nevidím...

Kacaba
Stálý člen

Příspěvek od Kacaba »

Když jsem si objednávala chinin na http://www.prodejbylin.cz, odepsali mi, že to museli stáhnout z prodeje, prý de to nesmí prodávat...
ale zkuste to zde: http://www.naturway.cz/search/?q=chinin

araziel728
Nový člen

Příspěvek od araziel728 »

Palo píše:Máš diagnostikované i dirofilárie / filárie / vlasovce?

Ano, nejakych vlasovcov som mal nameranych. Ivermectin(pasta) s DHA mam doma. Cakal som s tym ze pokial nezlikvidujem tu malariu, ale tak dakujem za radu ze na to treba ist sucasne. Este vas napadaju nejake moznosti ako okrem sauny, chininu, jonasovych kvapiek a MMS sa zbavit malarii? Nenamerali ich tu nikomu, kto by sa ich uspesne zbavil?

Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

Co byste mi doporučili na tento seznam?
Protens
Salmonella
Kingella
Moraxella
Neisseňa meningitis
Ghonorocae
Chlamydia psitaci
EB virus
virus encerhalomyocarditis
Brucella
Mycoplasma Ureaplasma
Ancylostoma duodenale
Dirofilaria immitisprepens
Enterosins vermicularis
Necator americanus
Toxocara canis
Trichinella spiralis
Echinococcus
Hymenolepis diminuta
Taenia solium
Fasciolopsis buksi
Babesia microti
Diphilobotrium latum

a v uchu nebo Eustachově trubici mám Dipylicium caninum a ještě nějaké škrkavky a v oku Taenia solium(spíše možná je v okohybném svalu).
Měl jsem ještě před tím měřením trojčátko, entizol a trošku ivermectinu a albendazolu, ale jen párkrát. Problém je, že návody jak co brát jsou různé. Prioritu mám dostat hlavně to svinstvo z oblastí uší. Teď jsem už druhej týden měl 3 dny po sobě každý den cca 6g namletého hřebíčku zapitého hcl. Mám ještě tekutý albendazol, ivermectin a 21ks tablet praziquantelu, jedno balení niclosamidu, tak bych rád, abych nemusel nic dokupovat(ale samozřejmě radši dokoupím než abych neodstranil všechno). Ještě přemýšlím, že bych od Pala vzal Hetrazan. Co byste mi poradili?

Kacaba
Stálý člen

Příspěvek od Kacaba »

Protens
Salmonella
Kingella - Gram-negativní koky - MMS (?)
Moraxella - Gram- negativní koky - MMS (?)
Neisseňa meningitis - Gram- negativní koky - MMS (?)
Ghonorocae
Chlamydia psitaci -MMS
EB virus - MMS (prý až 4-5 měsíců vkuse)
virus encerhalomyocarditis - MMS
Brucella -MMS (?) - bacha na kozí výrobky
Mycoplasma Ureaplasma
Ancylostoma duodenale - měchovec - Albe
Dirofilaria immitisprepens - vlasovci - Ivermectin + Hetrazan
Enterosins vermicularis - roup -Albe
Necator americanus - měchovec - Albe
Toxocara canis - škrkavka - Albe
Trichinella spiralis - svalovec stočený - Albe + Ivermectin
Echinococcus -měchožil - Praziquantel
Hymenolepis diminuta - tasemnice - Prazi
Taenia solium -tasemnice - Prazi
Fasciolopsis buksi - motolice- Prazi
Babesia microti - MMS
Diphilobotrium latum - tasemnice - Prazi
Dipylicium caninum - tasemnice - prazi

Viděla bych to na MMS - likviduje dobře viry (EBV,...) popřípadě, to co se vysype z parazitů + Albendazol, Praziquantel, Ivermectin a Hetrazan.
Návodů je hodně. V tomto vlákně by někde měl být Univerzální návod od p. Bláhové. Osobně se mi to zdá slabé. Navíc máš celkem slušnou sbírku velkých parazitů. Určitě bych brala Albe+Prazi dohromady, Ivermectin se doporučuje brát dohromady s Albe (alespoň zpočátku), líp se vstřebává.
Je to hodně individuální, záleží taky na váze, kde co přesně máš atd. Mně bylo vyměřeno, že mám brát všechny 4 léky dohromady (mám to i odpozorované), jenže to bude asi tím, že mám malárii. S poradkyní jsme se shodly, že by se měly užívat vyšší dávky antihelmintik... :ethink:
Při parazitech v oku se doporučuje před prášky kapat koloidní stříbro, plazma nebo zapper (elektrody přes uši). Potvory by se měly přestěhovat do hlavy, tam už se likvidují snáz...
Menší breberky často odejdou samy, když se zbavíš velkých...

Takže asi takto:
4-5 víkendů: Albe+Prazi (asi Albe 2 - 0 - 2, Prazi 2 - 2 - 2) Prazi - 1. víkend větší dávka, když se dostaví motání hlavy, tak můžeš
dávku snížit. Když ne, dávku o něco zvyš...
úterý a čtvrtek Ivermectin (můžeš přidat Albe)
mezitím 4 dny Hetrazan (dávkování do 60 kg váhy: 1. 0,75 tbl
2. 0,75 - 0 - 0,75
3. 1 - 0 - 1
4.1,5 - 0 - 1,5

k tomu brát MMS (2 krát denně), další možnost jsou Jonášovky, ale dobře zvolené... :color:

Ale neber to závazně, musíš prostě vyzkoušet, co Ti sedí nejlíp, pokud Ti neporadil poradce (což by měl). Někomu vyhovuje nasadit vysoké dávky, jinému naopak dávky postupně zvyšovat...

Můžeš se inspirovat i zde:
http://www.shift-centrum.com/antiparazi ... 4d7&t=1378#

Určitě Ti poradí ještě někdo jiný :)

Ještě mě napadla taková věc: Cos jedl před měřením? Může se stát, že Ti vyměří ve skutečnosti chcíplé parazity, které jsi zbaštil třeba v dobře uvařeném vepřovém, párku apod. Některé potvory tak třeba vůbec nemáš... 8)

Hodně zdaru při likvidaci :bye:

Kacaba
Stálý člen

Příspěvek od Kacaba »

Araziel 728: Tuším, že zrovna Palo se zbavil malárie artemisinem. Až tu bude, určitě povypráví... ;)

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“