Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Autohemoterapie
-
- Stálý člen
- Dal: 26 poděkování
- Dostal: 40 poděkování
Re: Autohemoterapie
Slavek, dik za skvele informacie, dost ma to zaujalo. Jedina vec s cim by som mal mozno haluz je zobrat si vlastnu krv, to vpichnutie vlastnej potom, to by bolo asi v poho Ale vsetko je o zvyku aj tak ... ked ma nieco pomoct tak preco nie.
We`re not in Wonderland anymore, Alice
-
- Stálý člen
- Dal: 26 poděkování
- Dostal: 40 poděkování
Podliatiny ma napadli tiez ale zrejme to nebude dostatocne hlboko vo svale. Inak ked som sa nad tym zamyslel, vychadza mi z toho tiez len to, ze sa vprace sice biologicky vlastny material ale na miesto kde nema byt, tym padom telo zisti ze musi "vyrobit" ovela viac upratovacich ciat aby odpad upratali. Pri tejto prilezitosti , tento zvyseny pocet makrofagov robi svoju robotu, kade prechadza. Cize v celom tele. Neviem ci maju tieto schopnost rozoznat v akej zile su a kam ich krvny obeh unasa. Predpokladam ze nie. Preto to potom funguje na cele telo, a kedze nejaky cas trva kym z menej dostupneho miesta odstrania odpad, telo je nutene tento pocet makrofagov drzat zvyseny pokym nesplnia svoju "startovaciu" ulohupoota píše:Protože se nejedná o látku biologicky cizí, nevznikne imunitní reakce na cizí látku, ale "mrtvoly" jsou odklízeny určitým ne běžně používaným způsobem, který se aktivuje právě jenom v takovýchto neběžných situacích. Informace o odklízeném "odpadu" se šíří chemicky, takže stejný "odpad" je identifikován i likvidován celkem kdekoli, kde se vyskytne.Slavek Krepelka píše:Možná by pracovalo aj vyrábět si nějak podlitiny, pokud možno o něco mín bolestivého než je koňar i když tady se mi to nezdá.
Aspoň tak nějak si to vysvětluji.
We`re not in Wonderland anymore, Alice
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: Pro Masochisty
Tak jsem právě zjistila, že autohemoterapie je pro mě momentálně nedosažitelná, a to z důvodu zbabělosti mé i mého nejbližšího okolí. .. . Skvěle vybavena příslušným nádobíčkem na odběr krve a následnou aplikaci do svalu - t. j. stříkačky (3 velikosti), jehly (2 velikosti), dezinfekce (3 druhy! KS, Mrtvá voda, líh), škrtící guma (bohužel jenom jeden druh ) , chystala jsem se provést akci autohemoterapie. Poctivě přiznávám, že jsem nejprve usilovala o autohemoterapii prostřednictvím druhé osoby, ale všichni mě zklamali, když mě s křikem odmítli a dokonce nechtěli obřadu ani přihlížet . Tak jsem to musela zkoušet sama a toto je výsledek:Slavek Krepelka píše: Už po několikáté jsem se někdy dostal, dnes zatím naposledy do žíly na ruce bez turniketu ..... píchl jehlu mezi čárky a už tam jela (HCl). AHT až přijdou větší jehly.
S laskavým pozdravem, Slávek.
- do žíly jsem se nedostala ani jednou (dva neplatné pokusy- s turniketem i bez něj) a mezi čárky tím pádem nebylo čím jet ..
Když porovnám velikost inzulinových jehel, s kterými nemám žádný problém, s těmito mnohem většími ( i když běžnými), myslím, že by mezi čárky nic nejelo ani kdyby se odběr podařil - toho prostě nejsem schopna
Ale nevzdávám to - mám v plánu pokračovat ve svém přesvědčovacím úsilí mezi zdravotníky ..
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
-
- Stálý člen
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Hanko, nic si z toho nedělej, protože já jsem na tom úplně stejně! Nevím, jak to dělají feťáci, že se jim to tak krásně povede! Ale do nemého těla píchnu, říznu, zašiju,.... ale když se jedná o ty samé procedůry samostatně provedené na mé vlastní osobě, jsem posera!
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Je to běs. Teď jsem právě skončil s mojím trápením. Do žíly jsem se dnes nedostal Do pravé jsem píchnul snad 8x a do levé asi 6x a uhýbá a uhýbá a to je malá jehla, větší jsou snad v poště. Nakonec jsem vrazil 2cc HCl do zadnice. Něco na to musí jít namyslet, tohle není možný Až ty jamky splasknou splasknou, zkusím turniket těsně nad vpichem s nějakým podložením přímo na žíle, jestli by ji to nabubřelo i přidrželo. Každopádně máte obě, jak Hanka, tak Majka můj obdiv, že jen nesedíte a nečekáte na spasení.Majka933 píše:Hanko, nic si z toho nedělej, ....
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Jsem dojel pro protlak a cestou jsem si zauvažoval, co bych udělal byvše jednoruký s hadicí na zemi, do které chci něco píchnout a namohl ji ani přišlápnout.hanka píše: Tak jsem právě zjistila,
Zakolíkoval bych ji dvěma kolíkama vedle sebe a mezi nima hadice, v místě, kde nechci, aby při píchnutí uhla. Takže šlaufek pozítří po stranách zašpendlim, než do žíly vletím jehlou. Proti tomu dnešku by to byly jen 3 píchnutí proti minimálně 14ti. To by byla pořád výhra. Uvidíme. Kde je vůle, tam je cesta
Ahoj, Slávek.
- hanka
- Zasloužilý člen
Feťáky žene touha, mě brzdí strach . Možná bych do toho šla s větší odvahou, kdybych věděla, že si neublížím - např. se bojím, že si propíchnu žílu apod. Hlavně ale nevím, jestli budu mít sílu v prstech, abych táhla píst bez pomoci druhé ruky tak, abych nehýbala jehlou - zkouším to s vodou ve sklenici a jde to dost těžce.. uvidíme, teď řeším nabodnutí. Až budu píchat do svalu, tak mám obavy, že jehla je příliš dlouhá a že si ji vrazím do kosti (nejsem boubelka a svaly taky nemám vyboulené , jestli ji dám mělce, půjde to jenom pod kůži .. Dívám se na ta videa na začátku - tomu chlapíkovi to jde dobře . .. Majko, Ty jsi zřejmě zdravotník, můžeš říct kolegyním, určitě Ti to neodmítnou ... no, ale můžou si o Tobě myslet, že jsi se zbláznila .. .Majka933 píše:Hanko, nic si z toho nedělej, protože já jsem na tom úplně stejně! Nevím, jak to dělají feťáci, že se jim to tak krásně povede! Ale do nemého těla píchnu, říznu, zašiju,.... ale když se jedná o ty samé procedůry samostatně provedené na mé vlastní osobě, jsem posera!
Držím nám palce, ať se "pochlapíme".
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 165 poděkování
- Dostal: 131 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Prosím radu.
Mám psoriazus vulgaris, ale vonkajší prejav nie je problematický.
Lenže pred pár rokmi sa mi psoriaza zamerala na kĺby (štatistika píše 3% bežných psoriatikov).
Beriem methotrexate-Teva 2,5 mg v utorok a v stredu po jednej tabletke a vo štvrtok Acidum folicum (gramáž tiež malá, nie je písaná) 2 tabletky na to, aby sa zmiernili účinky toho methotrexate.
Asi 3 roky som bral nejaké kapsule(zabudol som ich názov) a cocstral (prestal sa vyrábať - veľmi škodil pečeni), ktorý mi zmiernil bolesti natoľko, že som bol schopný normálne existovať v práci.
Tie kapsule mi pomohli veľmi, spôsobili úplnú stratu vonkajšieho prejavu psoriazy (mal som na kolene prejav o priemere 5 cm).
Pre 2 rokmi, mi doktorka ponúkla využiť bioliečbu - injekcie embrel 1 krát za týždeň (pichám si ich sám do brucha).
Mimochodom, tá jedna injekcia stojí naše zdravotníctvo (štát) 250 €, teda 1 000€ za mesiac = 1 pacient. To sú nepriame a nepodložené informácie.
Musím priznať, že to pomohlo. Hodnota zápalu sa z 14 - 17 znížila na 7, prestal som brať lieky od bolesti, lebo som ich už nepotreboval.
Problém je asi v tom, že tá bioliečba má vedľajšie účinky. Sama o sebe znižuje imunitné reakcie a okrem psoriázy aj na tuberkulózu. Preto musím pravidelne 1 krát za rok absolvovať kontrolu na pľúcnom, kde mi robia štítkovanie a berú mi krv na nejaký rozbor.
Zatiaľ som nemal problém.
Minule som sa spýtal doktorky- ako to vyzerá a odpoveď bola : je to nevyliečiteľná choroba!!!!!!!!!!!!
Z toho, čo som čítal tu, som pochopil, že by som sa mohol vyliečiť úplne!!!
Takže musím nájsť niekoho, kto bude schopný urobiť tú minimálnu činnosť aby mi pomohol.
Tak si želám veľa úspechov s tými, ktorých som si vytypoval.
Mám psoriazus vulgaris, ale vonkajší prejav nie je problematický.
Lenže pred pár rokmi sa mi psoriaza zamerala na kĺby (štatistika píše 3% bežných psoriatikov).
Beriem methotrexate-Teva 2,5 mg v utorok a v stredu po jednej tabletke a vo štvrtok Acidum folicum (gramáž tiež malá, nie je písaná) 2 tabletky na to, aby sa zmiernili účinky toho methotrexate.
Asi 3 roky som bral nejaké kapsule(zabudol som ich názov) a cocstral (prestal sa vyrábať - veľmi škodil pečeni), ktorý mi zmiernil bolesti natoľko, že som bol schopný normálne existovať v práci.
Tie kapsule mi pomohli veľmi, spôsobili úplnú stratu vonkajšieho prejavu psoriazy (mal som na kolene prejav o priemere 5 cm).
Pre 2 rokmi, mi doktorka ponúkla využiť bioliečbu - injekcie embrel 1 krát za týždeň (pichám si ich sám do brucha).
Mimochodom, tá jedna injekcia stojí naše zdravotníctvo (štát) 250 €, teda 1 000€ za mesiac = 1 pacient. To sú nepriame a nepodložené informácie.
Musím priznať, že to pomohlo. Hodnota zápalu sa z 14 - 17 znížila na 7, prestal som brať lieky od bolesti, lebo som ich už nepotreboval.
Problém je asi v tom, že tá bioliečba má vedľajšie účinky. Sama o sebe znižuje imunitné reakcie a okrem psoriázy aj na tuberkulózu. Preto musím pravidelne 1 krát za rok absolvovať kontrolu na pľúcnom, kde mi robia štítkovanie a berú mi krv na nejaký rozbor.
Zatiaľ som nemal problém.
Minule som sa spýtal doktorky- ako to vyzerá a odpoveď bola : je to nevyliečiteľná choroba!!!!!!!!!!!!
Z toho, čo som čítal tu, som pochopil, že by som sa mohol vyliečiť úplne!!!
Takže musím nájsť niekoho, kto bude schopný urobiť tú minimálnu činnosť aby mi pomohol.
Tak si želám veľa úspechov s tými, ktorých som si vytypoval.
Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Partykova.pdf
- hanka
- Zasloužilý člen
Taky jsem zauvažovala, vlastně zavzpomínala, jak si pomáhají zdravotní sestry při odběrech. V jedné ambulanci si sestry vymyslely zlepšovák, aby sebou pacienti nešili a odběry probíhaly pohodlně a bez nehod pro obě strany: uvolnily si opěradlo židle tak, aby se točilo kolem své osy (naplacato - jako vodní mlýnek, když na něj teče voda). Pacienta si posadí bokem k opěradlu, on položí ruku na to opěradlo a pootočením toho opěradla se ruka nastaví tak, že je úplně napnutá, dokonce až v lokti prohnutá na druhou stranu, čímž už nemá tendenci se v lokti ohýbat. Na podložce (opěradle) leží pohodlně, bez nutnosti ruku úsilím natahovat... Asi z toho popisu nejsi právě moudrý, líp to popsat neumím . Tak si říkám, že bych to zkusila taky tak... vlastně nemůžu, nemám vhodnou židli, musí to být starý typ dřevěné židle na kovovém rámu - jenom se v opěradle povolí dva šrouby, po odběrech se zase přitáhnou a je z ní opět židle ... škoda.Slavek Krepelka píše: ... cestou jsem si zauvažoval.... Kde je vůle, tam je cesta
To upevnění hadice mně přijde docela složité - ale na mě nedbej - to víš, ženská
Ahoj, Hanka.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Pro injektáristy ...
... http://eamos.pf.jcu.cz/amos/kos/modules ... zu=kos_392 ... na tamní "další stránce" jsou zajímavá alternativní vpichová místa, mnohem dostupnější než je ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Na to by stačilo dělat to u stolu a pod loket něco podložit, třeba papundeklovou krabici vhodných rozměrů s nějakým polštářkem, třeba kouda polystyrénu, nebo kus polystyrénu z nějakého většího balení čehosi. Zkusím to, než se vopíchám .... špendlíkama.hanka píše:... uvolnily si opěradlo židle tak, aby se točilo kolem své osy (naplacato - jako vodní mlýnek, ....
Dík a ahoj, Slávek.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: Pro injektáristy ...
O ty není nouze. Problém je kde a jak jednoručně brát, byť i krást. Ahoj, Slávek.A(&F) píše:... alternativní vpichová místa ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Ja se dočítáš, asi je nevyléčitelná jenom standartními MuDry. Opakovaný zákazník je nejlepší zákazník Osobně bych se jí zeptal co ví o Autohemoterapii a poptal se, jestli by byla tak hodná a provedla Ti ji. Přinejhorším ti plivne do voka, to se dá snést a co kdyby? Líná huba - holý neštěstí. Asi se objednám ke svojí a udělám totéž. Ahoj, Slávek.libcosenior píše:Prosím radu.... Minule som sa spýtal doktorky- ako to vyzerá a odpoveď bola : je to nevyliečiteľná choroba!!!!!!!!!!!!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 165 poděkování
- Dostal: 131 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Som rád za reakciu.
Vyriešim to inakšie.
Mám niekoho (skúseného), kto mi bude AHT zabezpečovať (neodmietne).
V každom prípade sem dám výsledky a už teraz VIEM, že budú pozitívne.
Ak môžem mať otázku.
Keď začnem budúci týždeň(počítam v piatok). Kedy sem mám napísať odpoveď o výsledku?
mesiac, dva, tri?
Sorry, blbnem.
Ak to bude mať zmysel, napíšem.
Vyriešim to inakšie.
Mám niekoho (skúseného), kto mi bude AHT zabezpečovať (neodmietne).
V každom prípade sem dám výsledky a už teraz VIEM, že budú pozitívne.
Ak môžem mať otázku.
Keď začnem budúci týždeň(počítam v piatok). Kedy sem mám napísať odpoveď o výsledku?
mesiac, dva, tri?
Sorry, blbnem.
Ak to bude mať zmysel, napíšem.
Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Partykova.pdf
Partykova.pdf
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Dobře jsi si odpověděl. Možná si to ale celý přečti ještě párkrát. Jsou dva body, které mohou velice být důležité.libcosenior píše:... Sorry, blbnem. Ak to bude mať zmysel, napíšem.
1) Askaridil. Z toho, co tu je vše na fóru o parasitech se mi jeví, že Dr. Moura si nemusel být plně vědom, že podvojná funkce tohoto preparátu mohla mít ve spoustě případů své prsty v tom, že askaridil vybil parasity, stejně jako přispěchal na pomoc imunitě.
2) Zánětlivé ložisko, o tom se někdo zmiňuje snad jinde a ještě jsem se nedostal k tomu, abych vytřídil a přeložil dalších pár informací z jiných zdrojů. Mám dojem že jde o jméno Dr. Shakle, který se tím také zabýval a který hovoří o tom, že pokud je v těle nějaké ložisko stálého zánětu, například v ústní dutině, což by asi byl mrtvý kořen zubu, či tak něco, AHT sice vyléči kde co a udrží stav pacienta ve velice přijatelné formě, ale pokud není takové ložisko odstraněno, je třeba AHT aplikovat nafurt.
To (2) řečeno, vrátím-li se zpět k (1) těm parasitům, mrchy parasiti dokážou virové i bakteriální nákazy opatrovat před naším imunním systémem. Nabízí se tedy možnost, že ačkoliv Dr. Moura o vymýcení parasitů při AHT nemluví, mluvě u askaridilu čistě ve spojitosti s jeho stabilizací a dalším posílením imunního systému vedle AHT, řešil díky askaridilu i parazitální zátěž jakožto z jeho hlediska nepozorovaný postranní účinek a že, aniž si toho byl vědom, tím odstraňoval i parasitická ložiska virových a bakteriálních nákaz asi ekvivalentních řekněme ústnímu ložisku nákazy, o kterých se zmiňuje (snad) Shacke. Nabízí se dokonce i ta možnost, že Shackle sváděl občasné neúspěchy AHT na nějaká ložiska trvalého zánětu v těle a minul to, že ta ložiska mohou mít původ v parasitické zátěži pacienta, pokud se používá AHT jen samo o sobě.
S laskavým pozdravem, Slávek.