Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Palo omlouvám se trochu se mi ta odpověd za motala do tvé odpovědi.
Opravil jsem Ti to - a pocvič se v úpravách citací - poo.
Opravil jsem Ti to - a pocvič se v úpravách citací - poo.
-
- Zasloužilý člen
Palo ten Betain HCL jsem začal brát před jídlem cirka týden tak snad to pomůže ale ted jak jsem dostal tu angínu tak jsem dostal od dr. ant. tak jsem dočasně vše vysadil až na C.Palo píše:Ještě pozn. na to dobití baterek by mohl být dobrý Betain HCL, ideálně tablety...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Který Betain HCL konkrétně? Kolik ho je, jak často atd.?
Ohledně MMS - jak je známo z mé odpovědi, doporučuji vyzkoušet vše - jak kys. citr., tak kys. HCl, stejně tak 3 kapky po hodině, ale také perdy jednou denně.
Každý by měl vyzkoušet všechno, aby si zjistil, co mu nejlíp zabírá a pomáhá... Nejsem diktátor, je mi jasné, že každému vyhovuje něco jinýho.
Ohledně MMS - jak je známo z mé odpovědi, doporučuji vyzkoušet vše - jak kys. citr., tak kys. HCl, stejně tak 3 kapky po hodině, ale také perdy jednou denně.
Každý by měl vyzkoušet všechno, aby si zjistil, co mu nejlíp zabírá a pomáhá... Nejsem diktátor, je mi jasné, že každému vyhovuje něco jinýho.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Vokoun, skoro presne pred rokom som začal s MMS1 aktivovanou kys. citronovou. Pôvodne som to skúšal na sennú nádchu a alergiu na prach. To zabralo perfektne. Vyskúšal som pobyt v extrémne zaprášenom prostredí a žiadna alergická reakcia. Bol som nadšený. Až kým som nedostal angínu, myslím si že prvýkrát v živote. Mandle mi tak opuchli, že som nevedel dýchať. Z anginy som sa postupne dostal a hneď na to sa mi ozvala 8 rokov stará borelioza. Nasledovali 4 mesiace PN, kedy som sa postupne dostaval z ťažkých stavov ochrnutia pomocou dostupných alternatívnych liečiv, hlavne GSE a VMS. Odvtedy je kys. citronova u nás neslušné slovo.
Záver je pre mňa nasledovný. MMS1 aktivované kys. citronovou mi znížilo natoľko imunitu, že organizmus sa nevedel ubrániť ani kvapôčkovej nákaze. Následne na to vyrukovali spirochéty do útoku, ale obranný mechanizmus tela bol totálne v troskách. Postupne sa imunita dávala dokopy a dnes je to už vyrovnaný boj.
A zabudol som na hlavný posilovač imunity - moravskú slivovičkuuuuu.
Záver je pre mňa nasledovný. MMS1 aktivované kys. citronovou mi znížilo natoľko imunitu, že organizmus sa nevedel ubrániť ani kvapôčkovej nákaze. Následne na to vyrukovali spirochéty do útoku, ale obranný mechanizmus tela bol totálne v troskách. Postupne sa imunita dávala dokopy a dnes je to už vyrovnaný boj.
A zabudol som na hlavný posilovač imunity - moravskú slivovičkuuuuu.
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
No, někdy přijdou stavy, že nestačí ani 6 tablet Betainu HCL jednorázově... Podle mého názoru bys měl trochu s tím Betainem přitlačit a dávat třeba i s nějakým pitím (čaj, džus, voda, pivo, slivovička... )vokoun píše: je to od now 648mg a beru to dvakrát deně před jídlem
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
To je trenažér imunity Né posilovačjao píše:A zabudol som na hlavný posilovač imunity - moravskú slivovičkuuuuu.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Tak teda imunitný posilovací trenažér. :-)
Zabudol som dodať, že na správnu cestu liečebného postupu ma priviedla vlastná intuícia a hlavne dobré rady od Pala a ostatných. Díky Palo !
Zabudol som dodať, že na správnu cestu liečebného postupu ma priviedla vlastná intuícia a hlavne dobré rady od Pala a ostatných. Díky Palo !
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
-
- Zasloužilý člen
Tak to si mně moc nepotěšil. Nejde mi do hlavy když se to s kys. cit. používá tak dlouho a nikdo s tím neměl potíže tak proč ted s tím ty potíže jsou že by se viry adaptovaly a nebo je to něčím jiným.jao píše:Vokoun, skoro presne pred rokom som začal s MMS1 aktivovanou kys. citronovou.
...
Za domácí úkol máš pocvičit se v krácení citací - poo.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Citrátama zatěžuješ tělo na takovou úroveň, že už nemá imunita sílu ani s MMS. Jsou to nejrizikovější stavy vůbec.vokoun píše:...tak proč ted s tím ty potíže jsou že by se viry adaptovaly a nebo je to něčím jiným.
-
- Zasloužilý člen
co to je ty citráty a nejrizikovější jsou proč a co s tím mám dělat jsem s toho úplně mimo a radši příště něco pozitivnějšího a JAJO co je ten PN díky vypadám jako blbec ale já to doženu
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
No, matička příroda nám dala do vínku zpracovávát především chloridy a byla tak laskavá, že nám v bachorku za tímto účelem zařídila i výrobu HCl. Kdyby chtěla, abychom jeli při trávení na citráty, spíš by nám v bachorku "rostly citróny". Ta citrónová je velice reaktivní a citráty se dost těžko rozbíjejí na něco jiného, i na chloridy při danných koncentracích. Jak se to dostane do těla, pokud se dostane, moc se tomu nechce, nemá citráty moc co řešit. Citrónová je nám sice taky přirozená, ale zde jde o proces glukózového cyklu, alespoň podle snad Krebse a je to všeobecně složité.vokoun píše: co to je ty citráty ...
Tkzv. alternativní (čti doplňkový byznys) meducína citráty neprodává pro to, že by byly pro nás dobré, ale pro to, že citronová velice dobře reaguje s kde čím a lehce se citráty vyráběj, zní to velice organicky a tudíž uchu nezasvěceného velmi svůdně a nedá se s tím (povětšinou) dost dobře předávkovat, takže citráty jsou "bezpečné". Citráty jsou zátěž na metabolismus, který je nějak musí drvit a pokud to nejde drvit, jako že to jde těžko, musí je odstraňovat jak jsou a právě zde jde o zátěž imunního systému. Asi nejsou tělu na obtíž všechny, to nevím, ale všeobecně je to na nic oproti přirozeným chloridům a podstatně méně pevným sloučeninám, jako jsou karbonáty a bílkovinné a enzymatické organické sloučeniny.
Další se snad podívej do vlákna citrát sodný, což se týká přesně MMS1 a produktů reakce. Něco je tam špatně, i když nevím přesně co. Citrátů sodných jsou tři druhy a literatura je na slovo skoupá. Každopádně však citrát sodný hodně mele s hořčíko-vápníkovou rovnováhou jak v krevním řečišti, tak v buněčné výměně (což jde ruku v ruce) a to je jedna z našich nejcitlivějších metabolických rovnováh. To, že je po citrónovém MMS1 kde komu na blití a že většina na to nemůže po čase ani pomyslet bude nejspíš tím, že žaludek není pitomej, má dokonce svůj vlastní pidimozek a ví, co je pro nás dobré a co ne.
Pokud se podíváš na historii MMS, dozvíš se, že i Jim Humble šáhl po citrónovce jako po aktivátoru ne proto, že by byla lepší než jíné kyseliny, ale proto, že se citrónová dobře přepravuje, dobře reaguje, je bar kde k sehnání a je povšechně šikovná. Co to dělá dál, na to se vykašlal. Vsjo róvno.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
Slávku hezky napsáno ale co dál jestli mám tu imunitu nahlodanou a jestli budu chtít dál brát MMS tak porad postup ted ještě beru atb. na tu angínu ale už ted mě začíná brnět pravá ruka a hlava tak že jsem trochu vyklepanej
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
S Batlesem jsme se více méně shodli, že asi nejrozumnější je ve skutečnosti střídat aktivaci chloritanu mezi HCl a citrónovou. On ten citrát sodný v nějaké míře taky vypadá spíš prospěšně. Co se týče příznaků rýmy, nachlazení a chřipky po MMS, osobně to vidím spíš jako herxku. Ono totiž je těžko rozpoznat, čím je zánět, a jde o zánět, vyvolaný, jestli je to patologickýma mikrobama, nebo jejich mrtvolama (to do toho nechci tahat parasity). Je třeba si uvědomit, že mikroorganismy jsou v podstatě po úhynu stravou, například jako by byly kvasnice, která se do těla dostala kolem trávícího systému. To je na imunní dost zátěž a samozřejmě se to může projevit jako zánět. Doktor na tohle nehledí a kouká na symptomy. Teče Ti z nosu a chrchláš, kniha říká nasadit ATB. Přitom tam ATB nemaj mnohokrát už co řešit. Jseš na nich ale tejden a zánět se srovná stejně. V Dr. Mourovi je stať na ATb a jejich funkci.Jasně poukazuje na to, že ATB mikroby nepomlátí, jenom jim brání v množení. MMS je kosí. Proto se po ATB herxka nedostaví, ale po MMS se tak snadno stane.vokoun píše: Slávku hezky napsáno ale co dál ...
Co se týče imunity, poslouchej Pala a podívej se na Betain HCl, nebo alespoň doplňováí HCl ústně. Jinak jedinné dvě metody o kterých vím, které zaručeně imunitu nahodí v podstatě okamžitě, jsou HCl injekce a autohemmterapie (injekce). Obě mají jedna vzhledem k druhé své přednosti, ale aplikace je pro většinu lidí problematická. Další co nejspíš taky hodně pracuje je Askaridil, na který upozorňuje Dr. Moura v autohemoterapii a který řeší alespoň střevní parasity, při jeho doporučeném užívání dost mírně, zatímco také stabilizuje imunní systém na úrovni, která se oficielně považuje za zdravou a která už jako taková i podle odborné literatury hodně věcí dovede vyřešit. Vlákna s informacema tu jsou.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
Slávku s tou chřipkou mě to zabralo ale tohle je angína jako prase to poznám a ještě hnisavá a to se dr. nespletl to poznám i já v dětství jsem to měl každý rok a ještě to chytla dcera se zetákem tak jsem jim dal taky pár kapek a taky jim to nezabralo. Tak si myslím jestli ta angína nějakým způsobem se s tím nevyrovnala ale je mi to divný když na mnohem těžší nemoci to zabírá. V žádném případě MMS neodsuzuji protože mě taky do ted pomáhal. HCL jinak taky už beru ale bral jsem jenom dvakrát za den tablety Betaine HCL 648mg a ještě jsem přidal OXI-OXC a ten mi docela dělal dobře na střeva a ještě jsem se chtěl zeptat jestli mám vyřadit C v tabletách. Ty tablety jsem bral mimo MMS. Tak jsem se nějak rozjel tolikle slov za sebou jsem naposledy napsal ve škole.