Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Stálý člen
- Dal: 30 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Zdravím Batles a ostatni zkušene z fora,začal mě bolet jicen asi mám zánět jicnu,zítra jdu na polikani hadice ,tak budu vědět více,chci se zeptat měl jsem v letě kandidozu jicnu tu jsem uspěšne vylečil pitím pár kapek 3,5 procentni HCL do vody několikrát denně a uživáním MMS1 s citronovou štávou 3 krát denně 3až4 kapky.Chci se zeptat zkušených když by mi zítra potvrdili zánět jicnu ne kandidozni ale klasickou ezofagitídu zda mohu užívat HCL PÁR KAPEK DENNĚ do vody zda to neškodí jestli nedraždi sliznici jícnu??MMS1 budu užívat nadale ta je proti zánětu jen te HCL se bojím,volal jsem panu Zajičkovi z fora A-Z ZDRAVI a ten říkal že bych ji neměl brát,na klasicky zánět jicnu ,prej dráždi kyselina jicen,na kandidozu jicnu mi pomohla ,jak je to s normálni záněten jícnu brát nebo nebrat HCL PÁR KAPEK NĚKOLIKRÁT DO VODY DENNĚ.DĚKUJI VŠEM.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Cina super článek ten pan Klacker přesně vystihuje tu moji angínu. Ty bakterie se zabalují do hlenů aby se na ně nedostalo MMS. Mrchy jedny chytrý a s těma parazity je to taky zajímavý.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Děkuji Cino. Takže pan Kalcker mi stanovil diagnózu. Že prý nějaký hluboký svaly v břiše a že prej pan dochtoři nevědí proč. Nějaký svaly. Takový dlouhý, s tlamou a řití ve střevě se kroutící.Cina píše:Andreas Kalcker Praha 2012 Farmaceutické firmy nenávidí jeho jméno. ....
Andreas Kalcker je daleko větší borec, než jsem si doposud myslel. Jo, a pokud si někdo bude stěžovat na cenu značkového MMS, ať si jde koupit cisplatin na raka. Něco se dozví, Huhu. On ten jejich výzkum, a Andreas Kalcker a pravděpodobně vícero lidí kteří se MMS v dnešní době zabývají oproti J. Humblovi očividně má ánunk, jak na to, něco stojí.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Jestli má Andreas Kalcker pravdu s těma červama, že se do člověka po MMS vyprázdní nemaje jater, což je docela možné, protože nevolnost nepřichází alespoň ze začátku okamžitě, ale až po nějaké době po požití, pak jsem se nejspíš mýlil, že jde o citrát sodný a o to, že žaludek ví co dělá. Že je po nějakém čase užívání člověku zle okamžitě, už i při čuchnutí si ClO2, může naznačovat, že červi se posejou jen jak chytí první závan ClO2. Jenže, to by pak mělo člověku být zle i po CDS a toho mýho (pH7) jsem si dál po několika měsících malou štamprli ve sklenici vody a nic a podle "slzení očí", jak jsem otevřel flašu, má slušnou sílu a podle barvy taky. S tím, co Andreas říká o srágoře po překyselení CDS s nízkým pH nutně platí i o MMS, pokud se to přežene s citronovou, jakože ty jejich recepisy 5:1 jsou podle mých zjištění překyselený ďábelsky. Další otázkou je kompletnost průběhu reakce čistě kyselinou citronovou. Jestli on citrát sodný nezpůsobí to, že reakce neproběhne s citronovou kompletně, že se v nějakém momentě zarazí a žaludeční HCl to teprve doráží.Cina píše: ... Je tam také vysvětleno,že po požití MMS1(kyselinou citronovou)dochází ještě jednou k aktivaci v žaludku a to asi HCL.Takže 3 kapky pak jsou asi jako 6 kapek.To mi potom dává smysl proč po aktivaci s HCL již žaludek nereaguje bouřlivě jako při aktivaci s kys.citronovou. ...
Pokud navrhují dopovat CDS kapkou chloritanu kvůlivá pH, to je fajn, jenže v žaludku se k tomu zase dostane HCl a měla by tu kapku chloritanu zase vyreagovat a zase je toho ClO2 o dost víc, než jenom co přijde s CDS a zase by se měli červi posjat. Není s tím však problém. Tímto mám pořád pifku na citronovou a to specielně v poměru 5:1 a zrovna tak na citrát sodný, nad mezí jeho velmi pravděpodobné prospěšnosti věci.
JÓ. Měl jsem tmavou flašu od whisky s CDS už snad 3 měsíce v lednici, aniž jsem se jí dotkl. Dost jsem ho měl nadělaného. Pravda, neměřil jsem to vědecky, ale nemám pocit, že je nějak bajvoko slabší, než když jsem ho vyrobil a brčálové je bajvoko taky stejně. Výroba s několika kostkama ledu v probublávané vodě znamená slušnou rozpustnost všech plynů a lednice znamená, že je zachována. Neotevírání flaše znamená, že to nemá proč a kam utíkat.
Ahoj, Slávek.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Slávku,není zle protože CDS je pozvolnější a slabší proto doporučuje přidat chloritan sodný (1 kapku).Slavek Krepelka píše:Jenže, to by pak mělo člověku být zle i po CDS.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
On může být ten háček i někde jinde. Chemové například tvrdí, a tváří se přitom docela vážně, že když rozpustí kysličník uhličitý ve vodě, tak jim vznikne kyselina uhličitá. Tak mě napadá, že rozpouštěním různých plynů ve vodě můžou vznikat i jiné kyseliny a nebo "kyseliny", které mohou mít některé vlastnosti jiné, než by se dalo očekávat od toho samotného rozpuštěného plynu.
Zdravím - poota
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
-------------------------------------------vokoun píše: Cina super článek ten pan Klacker přesně vystihuje tu moji angínu. Ty bakterie se zabalují do hlenů aby se na ně nedostalo MMS. Mrchy jedny chytrý a s těma parazity je to taky zajímavý.
Chce to 10 kapek do 1-2 dcl vody a do spreje a nosit sebou a sprejovat a sprejovat!!!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Docela mě zaujala informace, že při užívání MMS vynechat džusy, protože do džusů se dávají antioxidanty. Pít jen s čistou vodou , do které těsně před požitím nalít coca colu. Cola obsahuje kyselinu fosforečnou, která spolehlivé likviduje všechny pachutě. Colu nelít do flašky, do které si zaděláváme dávku na celý den, MMS totiž krátkodobě reaguje jen s kys. citronovou, ale dlouhodobě s kdečím.
Ale ráda bych věděla, jestli se kys. fosforečná dává i do coly určené na východní trhy, když směrem na východ se mění původní receptury všeho zboží.
Další zajímavá věc z přednášky je informace, že u smrtelných nemocí počítat s dobou léčení pomocí CDS (to doporučuje víc s ohledem na skutečnost, že pomocí něho se do těla dá dostat více kysličníku chloričitého než pomocí MMS) 4-6 měsíců a ne ty tři týdny, co uvádí J. Humble.
Doporučuji podívat se na tu přednášku, byla pro odbornou veřejnost a A. Kalcker vysvětluje všechno dopodrobna, je nabitá zajímavými a i novými informacemi.
Ale ráda bych věděla, jestli se kys. fosforečná dává i do coly určené na východní trhy, když směrem na východ se mění původní receptury všeho zboží.
Další zajímavá věc z přednášky je informace, že u smrtelných nemocí počítat s dobou léčení pomocí CDS (to doporučuje víc s ohledem na skutečnost, že pomocí něho se do těla dá dostat více kysličníku chloričitého než pomocí MMS) 4-6 měsíců a ne ty tři týdny, co uvádí J. Humble.
Doporučuji podívat se na tu přednášku, byla pro odbornou veřejnost a A. Kalcker vysvětluje všechno dopodrobna, je nabitá zajímavými a i novými informacemi.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Už se to tady jednou řešilo.Já bych to raději nedoporučoval.
Coca-Cola a kyselina fosforečná
Jednoho dne se v naší domácnosti objevil běžný čistící prostředek, který mne doslova uchvátil. Hravě rozpouštěl staleté usazeniny kolem vany a na vodovodní baterii. Přečetl jsem si, co obsahuje a byla to kyselina fosforečná. Kyselinu fosforečnou jsem si zapsal jako dobrého domácího pomocníka.
http://deosum.com/Articles/390-coca-col ... -test.aspx
Já mám vyzkoušenou meltu(cikorku).Ono kafe je samo o sobě nic moc a se smetanou nebo s mlékem způsobuje rakovinu tlustého střeva.Samotné kafe dráždí slinivku a zaděláváš si na cukrovku.
Coca-Cola a kyselina fosforečná
Jednoho dne se v naší domácnosti objevil běžný čistící prostředek, který mne doslova uchvátil. Hravě rozpouštěl staleté usazeniny kolem vany a na vodovodní baterii. Přečetl jsem si, co obsahuje a byla to kyselina fosforečná. Kyselinu fosforečnou jsem si zapsal jako dobrého domácího pomocníka.
http://deosum.com/Articles/390-coca-col ... -test.aspx
Já mám vyzkoušenou meltu(cikorku).Ono kafe je samo o sobě nic moc a se smetanou nebo s mlékem způsobuje rakovinu tlustého střeva.Samotné kafe dráždí slinivku a zaděláváš si na cukrovku.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
A proč to tedy A. Kalcker doporučuje? Vždyť musí vědět o čem mluví, je to věděc. Tam bude spíš ten problém, že naše Coca Cola tu kys. fosforečnou neobsahuje.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ona ta naše coca cola tu kyselinu obsahuje,ale když si přečteš pozorně článek tak je velice nezdravá. Kalcker neřeší co škodí našemu zdraví,říká že není potravinový poradce a že jeho otec se dožívá 103 let a jí vše.Jestli se nepletu,tak on doporučoval jedlou sodu.
On to řeší teprve po zkušenostech lidí co začnou mít problém,když experimentují.Pak jde k jádru věci.Tak to mu je i u džusů.
Nejúčinnější je ve vodě.Já dodám když si převaříš vodu 15 minut a necháš vychladit nebo použiješ krystal nebo spinuješ tak je to o hodně lepší.Český člověk hot stále vymýšlí a kombinuje a někdy ke škodě věci.
On to řeší teprve po zkušenostech lidí co začnou mít problém,když experimentují.Pak jde k jádru věci.Tak to mu je i u džusů.
Nejúčinnější je ve vodě.Já dodám když si převaříš vodu 15 minut a necháš vychladit nebo použiješ krystal nebo spinuješ tak je to o hodně lepší.Český člověk hot stále vymýšlí a kombinuje a někdy ke škodě věci.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
To víš že ví o čem mluví. Ve skutečnosti jsem byl velice mile překvapen, že Andreas kyselinu fosforečnou v Cole vytáhl na světlo boží. 70% kostí je tvořeno minerálem hydoxyapatitem, což je v kostech spolu s prý částečně amorfním uhličitanem vápenatým ([Ca3(P)4)2]3.Ca(OH)2). Tohle ještě není zdaleka vše, jsou v tom zahrnuty ještě vápníkové fluoridy, hořčík a další prvky, například měď, která spojuje krystaly apatitu.sisa píše:A proč to tedy A. Kalcker doporučuje? Vždyť musí vědět o čem mluví, je to věděc. Tam bude spíš ten problém, že naše Coca Cola tu kys. fosforečnou neobsahuje.
Pokud jde o úbytek kostního vápnínku, což je nám docela zavádějící formou cpáno do hlav, jde zároveň o úbytek právě forsforu a dalších. Pokud tedy není dostatečný přísun forsforu poté, kdy došlo k vyplavování "vápníku" z kostí z nějakého důvodu, vápník v kostech nemá šanci se doplňovat. Problém je v tom, že neslyšíme nic než vápník, vápník a zase vápník a málo kdo zná alespoň co vše v kostech je a co je nutné pro jejich tvorbu a taky údržbu, protože kosti se nám s věkem a zátěžemi také mění tvarově.
Většina lidí jak slyší slovo kyselina, specielně inorganická, má pocit, že je to sežere zatímco si a lejou krz krk kyselinu uhličitou, což je sice celkem malý, ale přeci jenom průšvih, protože CO2 které nevykrkne pak musí vydýchat a narušuje si přirozenou rovnováhu pH krve. Co se týče fosforu, je velice důležitou součástí diety a ve formě kyseliny si z ní má tělo celkem slušnou šanci vyrobit jakýkoliv fosfát, snad přes formu uhličitanu. Samozřejmě, všeho s mírou. No a Coca Cola kdysi narostla příliš brzy příliš veliká na to, aby se podařilo víc, než jí donutit z originálního recepisu vyndat Coca, tedy výtažek listů Coca, ze kterého nějaký syčák počal vyrábět z nějakého důvodu cocain.
Coca nebyla tradičně žádný halucinogen. V Coca Cole jí bylo daleko méně, než co kdy komu vyvolalo cokoliv, nemluvě o halucinacích ale dost na to, aby se lidem poněkud lépe dýchalo, specielně astmatikům. Coca je boží dar, který řeší především problémy nemoce z přílišné nadmožské výšky (High Atitude Sickness), kdy díky nedostatečnému tlaku vzduchu se nějakým mechanismem začnou člověku zaplavovat plíce vodou a díky čemuž byla nesmírně a životně důležitou rostlinou andským indiánům žijícím v nadmořských výškách přes 3500m a je dodnes tím jedinným co pomáhá odvodňovat plíce a pokud nejde o infekci, tak kompletně.
Nicméně obsah kyseliny fosforečné v nápojích byl podle ustanovení FDA zabydlen, což znamená, že už byla kyselina fosforečná v cole používána déle než 50 let a měla historii a nepotřebovala FDA potvrzení o neškodnosti a její škodlivost v danných množstvích zatím nikdo neprokázal. Tím pádem Coca Cola může kyselinu fosforečnou stále do Coly cpát a dobře dělá. Historie fosfátů a kyseliny forforečné jde zpět do konce 18tého století. Ve své době bylo na trhu spousta fosfátových nápojů a toniků a evidentně ku prospěchu jejich uživatelů. Toto se počalo ve 20tých letech devatenásctého století měnit díky Rockefelerově tlaku odstranit z trhu co jen se dalo, co bylo prospěšné ku zdraví, nebo alespoň úlevě a nahradit to patentovanými chemickoumělými léčivy. Takhle zmizelo vše, z čeho se dala udělat nějaká tvrdá droga, zmizelo konopí a zmizelo toho hodně stejně tak jako vše, za čím nestály slušné komerční zájmy.
Cino, jak to řekl Kalcker na té přednášce: "Rád bych viděl nějaký odborný papír, ve kterém je tohle nějak dokázáno a rozebráno se všemi souvislostmi". Podle mně je to tvrzení totiž naprostá ptákovina. To bych se dnes už musel jmenovat Homolka.cina píše: Samotné kafe dráždí slinivku a zaděláváš si na cukrovku.
S laskavým pozdravem, Slávek.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Coca Cola
Tu, kromě jiných zajímavých metod, vychvaluje penzionovaný pediadtr MUDr. Petr Lukeš
http://www.boskovicko.cz/cislo.phtml?is ... #art_12853
http://leva-net.webnode.cz/products/des ... -boskovic/
http://www.petrlukes.cz/?p=46
Tu, kromě jiných zajímavých metod, vychvaluje penzionovaný pediadtr MUDr. Petr Lukeš
http://www.boskovicko.cz/cislo.phtml?is ... #art_12853
http://leva-net.webnode.cz/products/des ... -boskovic/
http://www.petrlukes.cz/?p=46
-
- Starší člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Ešte, že tu máme takové rozumný lidi jako je p. Slavek Krepelka, Palo a Beatles.
Prajem veľa zdravia a krásny večer.
Prajem veľa zdravia a krásny večer.
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
- arabela777
- Starší člen
- Dal: 61 poděkování
- Dostal: 38 poděkování
Fakt dobrý. Dnes jsem si to konečně pustila a moc a moc tomu chlapovi fandím.Cina píše:Andreas Kalcker Praha 2012 ...