Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Kacaba
Stálý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 31 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Kacaba »

vokoun píše: Takové neuro problémy pálení těla hořko v puse pálení jazyka a motání hlavy ale pořád to přisuzuji těm mým chlamkám :hip:
Jestli Tě pálí tělo, tak to budeš mít pravděpodobně vlasovce (filárie) a na ty je právě Ivermectin a Hetrazan. Pochybuju, že Ti na ně zabere pouze MMS. Tyhle potvory bývají často v podkoží a tam se MMS nedostane. Byla mi doporučena kryokomora, chystám se ji vyzkoušet po novém roce.

Chlamydie je takový strašák a většinou souvisí s nějakým větším parazitem. Dokud se ho nezbavíš, budeš mít i chlamydie. Od té doby, co beru odčervováky, se mi zvyšuje právě "hladinka" chlamydií. Ještě než jsem dopracovala k parazitům, chodila jsem na plazmu a likvidovala chlamydie a borelky. Borelka zalezla (ale mám ji pořád někde schovanou), ale čert ví, jestli na to pomohla plasma, s chlamydiemi to ani nehlo a problémy pořád stejné. Takže jsem se vykašlala na honění bakterií a začala s parazity a malárií. :jump:

Hořko v puse občas mívám taky, teď už jsem ho dlouho neměla. Bylo to doprovázeno i acetonovým dechem. Asi je něco v nepořádku s játrama (zřejmě to nějak souvisí s motolicí nebo zvýšenou ketózou). Občas v těch místech cítím tlak.

Motání hlavy jsem měla, když jsem začala brát Ivermectin. Jednou mě to chytlo v obchodě, byla jsem jak opilá. Ještě že jsem se mohla opřít o vozík, jinak bych tam s sebou asi práskla :) Ale můžeš mít v hlavě i jiného parazita...

Tím Tě nechci odradit od braní MMS, to v žádném případě. Je to dobrá věc.

Možná by stálo za to, nechat se přeměřit nějakým poradcem, abys věděl s čím bojuješ a podle toho se rozhodl co a jak užívat nebo neužívat.

Zatím :color:

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:) Objednal jsem Greposept z obchodu Pro zdraví. Nemáš s tím nějaké zkušenosti. :D

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:roll: Kacabo s tím motáním v krámu to znám někdy se tak zamotám ale asi jenom vnitřně a udělá se mi slabo že jsem rád když s toho krámu můžu vypadnout. Tak asi máme podobné problémy tak informuj až se něco zlepší. Hlavně přeji aby to bylo k dobrému :bye:

jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

vokoun píše::) Objednal jsem Greposept z obchodu Pro zdraví. Nemáš s tím nějaké zkušenosti. :D
NutriBiotic tvrdí, že len oni majú patent na citricidal a že ostatné GSE sú len čajíčky.
V inej diskusii user RNG tvrdí, že

GSE od NB je specialne patentovane potenciovany, tj jeho ucinnost sa patentovanym procesom zvysi az 33 krat na mnohe mikroby. Kopie su povacsine nie potenciovane, tj su mizerne slabe v porovnani s povodnym citricidalom/GSE. Dnes je uz viacero kopii tohoto (patent vyprsi po 16 rokoch) ziadna ale nie je tak ucinna ako povodne, takze sa vystrihajte kupovania zlych kopii.

Či to tak je, alebo produkt Greposept je rovnako účinný neviem posúdiť.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

:D Citroka versus HCl :D Vzhledem k tomu, že toto dilema se jaksi stále vrací, považoval bych za nejrozumnější, aby si každý odzkoušel oboje. Pokud jsem bral MMS (citronklou) jenom na zuby, jako kloktadlo, aktivita bílých krvinek na dásních se velmi pozorovatelně zvýšila, na což mne přivedl zubař, který dal to nepatrné množství zubního potahu, co se mu nějak podařilo díky jeho téměř neexistenci sebrat, pod mikroskop. Nález byl dle jeho slov naprosto prostý bakterií a to jsem si podle instrukcí dva dny před prohlídkou nečistil zuby a ani nedal MMS. Lokálně tedy nejspíš MMS i s citrónovou počet bílých navýší. Jak je to systemicky nevím. Ale, pokud MMS způsobuje docela slušné kynožení breberek a oxidaci a chlorinaci nepřívětivých sloučenin, dá se předpokládat, že se hodně bílých rychle vyplýtvá na úklidu a jejich počet se snad může systemicky i snižovat, alespoň přechodně.

Z mých informací se mi nedaří si udělat závěr. Na to by někdo musel udělat slušnou řadu testů a podívat se i na zdravotní stav testovaných stejně jako na průběžné účinky MMS alespoň na počet bílých krvinek. Bez toho je argument citrónová versus jiná kyselina o ničem a platí pouze osobní zkušenosti. Navíc nejde o to, jestli citronová pracuje, nebo ne, stejně jako u HCl Jde o to, co je lepší a taky určitě za jakých okolností.

Jinak není pravdou, že kyselina citronová nám není vlastní. Je součástí metabolismu cukru, alespoň podle hlav pomazaných. Co v tom působení MMS ale hraje roli není kyselina citrónová, nýbrž citráty sodíku. To už je jiné zvíře.

Hrabal jsem se v tom než jsem odjel pryč a jedna z věcí, která je ve zdravotnických kuloárech velice dobře známá je, že kyselina citronová a citrátová skupina uvolňovaná v těle chemickými procesy, tedy opět právě vznikající kyselina citronová chelátuje, čili ocitrónuje minerály v krvi, specielně vápník, ale týká se i hořčíku a dalších, a tyto jsou prý játry měněny zpět na ionické minerály. Co se má pak stát s kyselinou citrónovou dál jsem se nedopídil, ale nejspíš se předpokládá, že se vrací aby byla metabolizována na glukózu. Upřímně řečeno, se mi to celé vůbec nezdá. Pokud totiž by měla z jater lízt opět kyselina citronová, musí nutně opět vázat ty miínerály a takový okruh nemůže pracovat do nekonečna. Hmm. Tož jsem na to šel lišácky z druhé strany.

http://www.jbc.org/content/103/1/51.full.pdf
Z tohodle výzkumu leze že:
Citric acid se vyskytuje v moči i v potu. K roku 1933, jedinná tělesná tekutina, ze všech testovaných, která neobsahovala kyselinu citronovou, byly sliny. Krev, lymfa, kožní vlasové buňky etc. ji všechny obsahují. Tělo prý vylučuje 0.2 až 1 gram kyseliny citronové denně.
Jenže, mluvěj o kyselině citronové a zároveň z nich leze, že v moči je to ve formě minerálních citrátů.
- Nezávisle na dietě, zda-li obsahuje kyselinu citronovou nebo ne, každé jídlo je následováno momentálním zvýšeným vylučováním citrátů, tedy kyseliny citronové ve vyvázaném stavu na minerály jako je vápník, sodík, hořčík atd., a zvýšením pH moči a to v přímé závislosti.
- Při hladovkách se eventuelně dramaticky zvyšuje vylučování minerálních citrátů.
- Dietní dodání glukózy nemá na vylučování min. citrátů močí významný vliv
- Trávení bílkovin a tuků zvyšuje vylučování min. citrátů.
- Zatím co po silné námaze dochází ke sníženému vylučování min. citrátů, po mírné námaze není zjistitelný žádný vliv.
- Krevní testy vzorků odebraných z různých žil ve stejný čas pro porovnání a zjištění, které orgány by mohly být zodpovědné za produkci, či destrukci citrátů v krvi, nebylo shledáno nic kromě faktu, že ledviny nejspíše odstraňují min. citráty z krevního oběhu, ale že tvorba kyseliny citronové a tím citrátů je systemická.
- Dále se jeví fakt, že vylučování citrátů močí není závislé ani na obsahu citrátů v krvi, ani na pH krve a že vylučování citrátů ledvinami je regulováno nějakým jiným mechanismem.
- :D Dodaná kyselina citronová je v těle rychle, avšak nekompletně oxidována. 1-2% odchází močí (tudíž jako min citráty). Tohle nemůže být evidentně součást Krebsova cyklu, ale nedaří se mi najít jak k té oxidaci dochází a co je tím míněno. Taky se nezmiňují v jaké formě dodali citronovku. :dknow:

Další zdroj:
- Kyselina citronová, či přítomnost citrátů v moči nemá významný vliv na tvorbu ledvinových kamenů.

Celkem jistě odpadá úvaha, že kyselina citrónová a především citráty jsou v metabolismu zúčastněny pouze v Krebsově cyklu při okysličování glukózy (pokud není tento cyklus pouze teoretickou konstrukcí). V této teorii není kyselina citrónová volná, ale je výtvorem tkání, syntézou oxaloacetate (kombinace kyseliny šťavelové s kyselinou octovou :dknow: ) který se okamžitě váže na organické molekuly a funguje jako katalyzátor přeměny glukózy na CO2 a vodu. Problémem je, že cyklus je prý uzavřený a jaký je vstup kyseliny citronové, takový je její výstup (hodně hrubě řečeno). To znamená, že dodání citrátů a popřípadě citronové do systému nemá významný vliv na Krebsův cyklus "kyseliny" citronové.

Citráty kovů jako je vápník, hořčík, sodík, jsou konečným chemickým produktem a nejsou v těle podle všeho využity v chemických reakcích, i když minimálně katalytické vlastnosti má alespoň citrát sodný. Čistá kyselina citronová velice rychle reaguje s hydroxidy, řekněme u NaOH vyrobí za běžných podmínek celkem okamžitě citrát se třemi atomy Na a tři molekuly vody. Nicméně do těla nelze dopravit citronovou v podobě kyseliny, ale pouze v podobě organického, či inorganického citrátu, kromě snad do krve jehlou a nevím, co by to spáchalo.

Produkce inorganických minerálních citrátů v těle doložená vylučováním močí má definitivně příčinu v produkci kyseliny citronové v těle, ale mimo Krebsův cyklus pouze jako odpadní látky, která se váže na kovy, nejspíše tedy na jejich hydroxidy, což dělá ze dvou různých odpadů jeden citrát, který zároveň zbavuje tělo metalických minerálů a hydroxylů. Tím bude tedy tento odpad i zužitkovaný. Dodávání kovových minerálů v podobě citrátů jako výživové doplňky tedy absolutně nedává výživový smysl, i kdyby byly tyto kovy (minerály) vázané jako citráty vstřebatelné. Jsou nevyužitelné a akorát zbytečně zatěžují organismus. Pouze ta část kovových citrátů vápníku, hořčíku, sodíku atp, která je snad v žaludku přechlorovaná, má výživový význam. HCl ve zkumavce ukecá citrát na chlorid.

Pokud tedy zbývá z překyselené rekace MMS + Citronová citrát sodný, není definitivně tělu chemicky k ničemu užitečný. Katalyticky možná do nějaké míry. Tělo ho asi ale nebude mít moc z čeho vyrobit, ve tkáních, protože citonová chlorid sodný hned tak neukecá a sodík v jiné formě se nám v dietě moc vyskytovat nebude. I relativně malé množství tedy asi může dělat jak divy, tak potíže.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Kacaba
Stálý člen

Příspěvek od Kacaba »

vokoun píše::roll: Kacabo s tím motáním v krámu to znám někdy se tak zamotám ale asi jenom vnitřně a udělá se mi slabo že jsem rád když s toho krámu můžu vypadnout. Tak asi máme podobné problémy tak informuj až se něco zlepší. Hlavně přeji aby to bylo k dobrému :bye:
Taky nemám ráda obchody a nakupování obecně. Ale tohle bylo jiný, fakt úplný kolotoč. Ještě něco podobného jsem zažila, když jsem si letos v říjnu dala cca 3 deci burčáku. Začala jsem cítit slabí tlak vzadu na hlavě, zhruba tam, kde přisedá hlava k páteři (někdy s tím mám problémy i teď) a strašně jsem se motala a točila se mi hlava. Opilá jsem ale nebyla. Tohle jsem právě měla ještě s Ivermectinem, jinak nikdy.
Teď už mi Ivermectin nedělá vůbec nic a dávám dvojité dávky. Problém u mě je, že sice po práškách a MMS odcházeli různé potvory a něčeho jsem se opravdu zbavila (mám to zdokumentované :) ) ale subjektivně se o moc líp necítím. Nevím jestli to taky úplně souvisí s malárii. Začínám mít pocit, že tam bude asi fakt problém s psychikou nebo karmou. V polovině ledna jdu na kinezi, tak budu vědět víc.

S kyselinou citronovou a HCl je to jak píše Slávek. Každý si musí vyzkoušet, co mu sedí nejlíp. ;)

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Kacaba píše:Teď už mi Ivermectin nedělá vůbec nic a dávám dvojité dávky.
... Začínám mít pocit, že tam bude asi fakt problém s psychikou nebo karmou.
U antihelmintik, která působí jenom na část vývojového cyklu parazita, nemá cenu zvyšovat dávku - lepší je podávat je opakovaně, nejlépe v intervalech, během nichž se dokáže vyvinout další "správné" stadium té bestie.
Na psychiku se dá docela dobře působit autopatií.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
michalek
Stálý člen
Dal: 30 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od michalek »

Je to třeba opravdu vyzkoušet,můžete mi někdo poradit jak teda aktivovat MMS1 pomoci HCL,dotedˇjsem užival MMS1 a cytronovou štavu poměr jsem dával 1kapku MMS a 5 kapek cytronove štávy,kolik teda dávat HCL NA AKTIVACI MMS1 ,HCL mám 3,5 procentní,děkuji za info.

Kacaba
Stálý člen

Příspěvek od Kacaba »

poota píše: U antihelmintik, která působí jenom na část vývojového cyklu parazita, nemá cenu zvyšovat dávku - lepší je podávat je opakovaně, nejlépe v intervalech, během nichž se dokáže vyvinout další "správné" stadium té bestie.
No právě, že jsem už zbaštila asi 16 past, cca 9 týdnů s přestávkama beru Prazi+Albe, Hetrazan jsem zopakovala asi 5 krát, MMS beru 3 měsíce 2 krát denně + tu a tam MMS 2, doplňuju HCl, zapperuju vlasovce, malárii,na plazmě jsem byla nesčetněkrát, kapu Joalisy, dávám si bacha na to co jím a pořád se hlavního problému nemůžu zbavit. Pravda hodně potvor odpochodovalo, ale vlasovci, malárie a motolice pořád drží. Ještě chci zkusit kryokomoru.

Přečetla jsem si knihu pana Staňka, poslechla jsem si i několik jeho přednášek a momentálně jsem se začetla do Lazareva a docela by to sedělo, jelikož v rodině máme vztahové problémy a zdravotní taky. Takže když se na to podívám zpětně, není divu, že jsem nemocná :shock:
O autopatii si to taky naštuduju :)
michalek píše:Je to třeba opravdu vyzkoušet,můžete mi někdo poradit jak teda aktivovat MMS1 pomoci HCL,dotedˇjsem užival MMS1 a cytronovou štavu poměr jsem dával 1kapku MMS a 5 kapek cytronove štávy,kolik teda dávat HCL NA AKTIVACI MMS1 ,HCL mám 3,5 procentní,děkuji za info.
MMS1 a HCl 3,5%ní se kape v poměru 1:1 čili jedna kapka MMS1 a k tomu jedna kapka HCl

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

[quote="Kacaba"

No právě, že jsem už zbaštila asi 16 past, cca 9 týdnů s přestávkama beru Prazi+Albe, Hetrazan jsem zopakovala asi 5 krát, MMS beru 3 měsíce 2 krát denně + tu a tam MMS 2, doplňuju HCl, zapperuju vlasovce, malárii,na plazmě jsem byla nesčetněkrát, kapu Joalisy, dávám si bacha na to co jím a pořád se hlavního problému nemůžu zbavit. Pravda hodně potvor odpochodovalo, ale vlasovci, malárie a motolice pořád drží. Ještě chci zkusit kryokomoru.
michalek píše:Je to třeba opravdu vyzkoušet,můžete mi někdo poradit jak teda aktivovat MMS1 pomoci HCL,dotedˇjsem užival MMS1 a cytronovou štavu poměr jsem dával 1kapku MMS a 5 kapek cytronove štávy,kolik teda dávat HCL NA AKTIVACI MMS1 ,HCL mám 3,5 procentní,děkuji za info.
Nazdar,skús to trochu inak:MMS1+50%roztok kys.citrónovej,1kv.MMS:1kv.kys.citrónovej a choď na maximum koľko vydržíš,ale to už musíš vedieť podľa seba na koľko kvapiek máš.Mne bývalo hodne zle,ale vydržal som.Ako tu píšu ostatní musíš mať v poriadku hlavne ľadviny a to ja mám.

HCL ide super zvlášť,ja dávam ráno na lačno asi 10 kvapiek 3,5%.Prečítaj si liečbu od Dennyho,celé vlákno je to super čítanie.Zničiť candidu sa mu podarilo až po megadávkach HCL,ale neodporúča to.Je to vraj veľký risk.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=1244

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

early123 píše: Dennyho,celé vlákno je to super čítanie.Zničiť candidu sa mu podarilo až po megadávkach HCL, ...
:enaughty: Nikoliv Early. Denny si tenkrát skoro zničil žaludek, akorát že se s tím nevytáhl na světlo fóra. Dávky HCl, který tenkrát bral, byly příšerně vysoké. Nakonec musel řešit ke všemu ještě i žaludek a vše dost jinak, ale celkem vyřešil. To říkám jen pro to, aby se tam nedostal ještě někdo další. HCl je zlatá, ale všeho s mírou.

Ahoj, Slávek.

jiřina
Nový člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od jiřina »

Chloritan sodný 25% koupíte ve firmě Fichema za 49,- kč lahvičku. Nepodporujte výdělečný podnik, kde ji prodávají za 600,- Zdravím Jiřina

jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

michalek píše:jak teda aktivovat MMS1 pomoci HCL, kolik teda dávat HCL NA AKTIVACI MMS1 ,HCL mám 3,5 procentní,děkuji za info.
Chemickou 3,5% HCl sa aktivuje 1:1 - 20 az 30 sekúnd.
Ak budeš skúšať navyšovať 50% citrónovku, daj vedieť či si následne neriešil angínu. Ďakujem.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

Slavek Krepelka píše:
early123 píše: Dennyho,celé vlákno je to super čítanie.Zničiť candidu sa mu podarilo až po megadávkach HCL, ...
:enaughty: Nikoliv Early. Denny si tenkrát skoro zničil žaludek, akorát že se s tím nevytáhl na světlo fóra. Dávky HCl, který tenkrát bral, byly příšerně vysoké. Nakonec musel řešit ke všemu ještě i žaludek a vše dost jinak, ale celkem vyřešil. To říkám jen pro to, aby se tam nedostal ještě někdo další. HCl je zlatá, ale všeho s mírou.

Ahoj, Slávek.
Nazdar Slavku,jasné že máš pravdu,ale ja nikdy nenabádam ľudí aby niečo slepo sledovali,každý je tu zodpovedný sám za seba.Ja tvrdím ,že každý nech si všetko vyskúša sám na sebe ako ja,ako k tomu pristúpi je každého osobná vec.Ja preto užívam iba 3,5% HCL a stabilne,čiže možno to je lepšie menej ale dlhšie a zdá sa mi zatiaľ ,že výsledky sú.

Zdravím

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

early123 píše: ... ale ja nikdy nenabádam ľudí aby niečo slepo sledovali, ....
Ona je spíš klika, že o tom vím aspoň já. Nicméně naprosto správně díš, že každý si nutně musí ověřovat informace jak jen to jde a nedat na dojmy. Ahoj, Slávek.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“