Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

CDS - klinické skúsenosti

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Bodyfit33
Nový člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od Bodyfit33 »

poota píše:
Mimo téma (offtopic)
Bodyfit33 píše:... v srpnu synovi byla zjištěna cukrovka 1.typ - je mu 6 let. ...
Tady je to mimo téma, ale na cukrovku zabírá čaj Chanca Piedra, který mimo to ještě čistí kde co - játra, ledviny, krev, zažívání.

Zdravím - poota

Děkuju určitě kouknu. Jinak mam výsledky naší ,, práce,, co se týká vyléčení syna z cukrovky 1. typu . Byli jsem včera na Salvii, kde nám před cca 2 měsíci byla naměřena - nedoléčená novorozenecká žloutenka - stále přítomná v krvi, paraziti - motolice, hlísty, lamblie a ještě asi 2 parazity . ,,Zánět,, slinivky, žaludku, jater, sleziny - nejhůř na tom byl žaludek a slezina. Paní nám nasadila protiparazitné léčbu - Albendazol, Entizol a ještě lék od W... už nevim název.. měla jsem je jenom daný v sáčku a přesně popis, kdy jaký den který mam dát . Od 2.10. syn poctivě pije MMs a po dvou týdnech přešel na CDS. Včerejší výsledky - slinivka, játra a žaludek úplně čistý . Cukr máme stále vysoký. Takže teď je to otázka dát dohromady metabolismus - což má logiku , když už zdravému tělíčku budete podávat inzulín, tak taky rozhodíte metabolismus. /ještě máme škrkavky, ale někde kde moc neškodí .. já jsem byla tak trochu v tý chvíli mimo :-)/ jdeme tam zase za 14 dní, abychom to už dotáhli do zdárného konce . Všechny zdravim a přeju hodně síly a energie !!!

brano
Nový člen

Příspěvek od brano »

bol by som opatrnejsi ohladne vyjadreni o "zlodejine". Zalezi kde sa to vyraba. Do porovnania si dal obchod v USA. Ked k tomu priratas dopravu a clo, si na cene cez 30e.

brano
Nový člen

Příspěvek od brano »

zdravim,
dnes 01.12.2012 prve samovyrobene CDS. Sustavou 3x1L flaska + vzduchovac. Vyroba zariadenia trvala max 30 minut. Flasky, hadicky, vzduchovat naklady spolu 6, euro (150CZK). 20ml chloritan sodný + 20ml 50% kyselina citronova = 40ml aktivneho roztoku, nechal som to prebublavat 60 minut. V prvej flasi vysoko nad 500ppm, v druhej flasi 500ppm a v poslednej 100ppm. Som spokojny, paradne a jednoduche.

Zriedim na 50ppm a idem preliecit moje ukaslane deticky :) s CDS som kludny, lebo je bez vedlajsich priznakov.
0,5dcl 50ppm = cca 2kvapky mms to bude pre deti (cca 20kg) optimalne, kazde 2 hodiny.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

;) Jde to CDS koupit a nebo si každý musí udělat sám :smoke:

brano
Nový člen

Příspěvek od brano »

vokoun píše:;) Jde to CDS koupit a nebo si každý musí udělat sám :smoke:
da sa aj kupit, ale ja som bol s dodavkou nespokojny. CDS co mi prislo malo ppm okolo 300 a pritom malo mat 1000. Vyrobil som si sam doma s omnoho vyssou silou a omnoho lacnejsie.

brano
Nový člen

Příspěvek od brano »

Priatelia,
CDS vlakno sa zvrhlo na diskusiu o cene testovacich pruzkov a vyrobe CDS. Verim, ze ludia by si tu mali zdielat uplne ine informacie. Napriklad vysledky pouzivania CDS, postupy aplikacii a davkovania, vyliecene pripady, porovnanie ucinkov MMS vz CDS...

vyzivam Vas reagujte na tento status v zmysle jeho obsahu, tj pridavajte hodnotne statusy. Moc dakujem, pomozete tak vela ludom a posuniete kvalitu tohto fora.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

8) Brano asi máš pravdu ale já nemám žádné zkušenosti CDS jenom s MMS tak jsem se chtěl jenom zeptat kde to schrastit protože já nejsem žádný chemik a do výroby se sám bojím pustit :roll:

brano
Nový člen

Příspěvek od brano »

MMS kvapky vz CDS kvapky - mas skusenost?

vcera ma zacalo intenzivne boliet hrdlo, uzlina ako orech, zavaleny nos. Nasadil som si kvapky do nosa 4 aktivne kvapky v 1dc vody. A kloktanie 10 kvapiek v 0,3dc vody. Obrovska ulava do 12 hodin skoro zdravy.

Ak by som MMS vymenil za CDS malo by to rovnaky ucinok? Tj kloktak s CDS a kvapkat do nosa CDS?
Ak ma niekto skusenost nech napise

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

CDS

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Hledaje cosi dost jiného...
http://www.finnestate.fi/Chlorine%20Dioxide.pdf
Anglina, překládat to nehodlám, ale je to velice zajímavé a potvrzuje více méně Andrease Kalckera.

Zajímavosti:
- papír vychází převážně ze studií EPA, což je americká vládní agentura pro ochranu prostředí a stejná potvora jako FDA.
- ClO2 na rozdíl od chloru, který dokáže chlorovat pozice na benzenových kruhových vazbách a vytvářet třeba tertrachlor a dioxiny a kde jaký cyklický jed s benzenovým jádrem, ClO2 tyhle řetězce trhá.
- ClO2 ničí především prokaryotické organismy, které jsou svou formou primitivnější než eukaryotické. Prokaryotické mají pouze buněžný obal, ale nemají mitochondrii a organely jako takové ubnitř svých buněčných zapouzdřeních.
- V pořadí bezbrannosti ClO2 od nejbezbranějších jsou viry, spóry, primitivní plísně a kvasinky, vyšší plísně, kvasinky a bakterie, vyšší živočichové. V podstatě jde o to, kolika kabátama buňky a jak silnýma se musí ClO2 prokousávat, než se dostane k funkčně kritickým částím buněčného organismu.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Judinka
Nový člen

Příspěvek od Judinka »

Zdravím všechny! :-)

Ráda bych se s Vámi podělila o vlastní zkušenost s užíváním CDS. Vyrobila jsem si vlastní (třílahvová verze se vzduchovadlem) a užívala 3 neděle, abych viděla, co to se mnou udělá. Moje výchozí virobanka je poměrně většího kalibru, proto jsem začínala na slabším dávkování a postupovala pomalu, ale jistě.

Musím říct, že účinek byl neuvěřitelný. Hned prvý den po podání první dávky (!!!) mi neznámo kam zmizel poměrně velký bolák na jazyku, se kterým jsem se neúspěšně potýkala 4 dlouhé měsíce! To byla neskutečná úleva a radost! Tušila jsem, že by zde cds mohlo být účinné, ale že to půjde tak rychle?! No páni!

Od druhého dne jsem začala pociťovat obrovskou psychickou úlevu, jakoby ze mě spadla nějaká deka, či co. Bylo to velmi zvláštní. Neměla jsem totiž do té doby žádné deprese, ani chmury a připadala jsem si psychicky OK, ale až teď mi došlo, že úplně OK to nebylo. :-) Začala jsem se cítit naprosto skvěle. Prvý týden mi přišel pocitově jako procházka rajskou zahradou - připadala jsem si neustále jakoby opitá štěstím. :-)) Zároveň s tím se dostavil pocit obrovského přívalu energie, na který jsem již dlouho nebyla zvyklá.

Vše takto probíhalo, až do doby, kdy jsem si koncentraci zvýšila na požadovaných 50ppm. Vím, že z CDS se všichni radují hlavně z toho důvodu, že je mnohem "chutnější", než MMS. Nevím, čím to je, ale pro mě je ta padesátka hodně. Musela jsem se do užívání nutit, začalo se mi to hnusit a prakticky už jen při ucítění toho charakteristického spáleného pachu, se mi zvedá žaludek.

Přes Vánoce jsem si dala pauzičku. Teď bych se ráda k užívání vrátila, ale potřebovala bych poradit, jak tu chuť zaonačit. Zda něčím naředit, co by to přehlušilo, ale přitom nesnížilo účinek.

Taky jsem se chtěla zeptat, jak je to s kyselinou citrónovou. Někdo mi říká, že se nesmí, někdo zas, že vadí jen kyselina askorbová a citrónovka je v pohodě. Ví to někdo na tuty?

Budu ráda za rady. ;-)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Judinka píše:Zdravím všechny! :-)

Ráda bych se s Vámi podělila o vlastní zkušenost s užíváním CDS.
Pokud mluvíš o CDS, je úplně jedno, jakou kyselinou aktivuješ, akorát z některých dostaneš míň plynu, například z askorbové. Jsi si jista, že nemluvíš o MMS? Ahoj, Slávek.

brano
Nový člen

Příspěvek od brano »

Judinka píše: Teď bych se ráda k užívání vrátila, ale potřebovala bych poradit, jak tu chuť zaonačit. Zda něčím naředit, co by to přehlušilo, ale přitom nesnížilo účinek.
Budu ráda za rady. ;-)
k 1dcl CDS si daj cca 0,5dcl jablkovej stavy , idealne cerstvo odstavenej, alebo je dostat lisovana jablkova stava za studena. Pozor na dzusy kde je syntetcke C, to nemoze byt.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Judinka píše:Moje výchozí virobanka je poměrně většího kalibru, proto jsem začínala na slabším dávkování a postupovala pomalu, ale jistě.
...
Vše takto probíhalo, až do doby, kdy jsem si koncentraci zvýšila na požadovaných 50ppm. Vím, že z CDS se všichni radují hlavně z toho důvodu, že je mnohem "chutnější", než MMS. Nevím, čím to je, ale pro mě je ta padesátka hodně. Musela jsem se do užívání nutit, začalo se mi to hnusit a prakticky už jen při ucítění toho charakteristického spáleného pachu, se mi zvedá žaludek.
Spolehni se na svoje tělo, které Ti naprosto zřetelně dává najevo, že ta vyšší koncentrace mu nesedí!
Vrať se na původní dávkování a na nějaké "předpisy" se vykašli a nesnaž se to oblbnout nějakým maskováním chuti.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Judinka
Nový člen

Příspěvek od Judinka »

Díky moc všem za tak rychlé odpovědi! :-)

Slavek Krepelka - špatně jsem se asi vyjádřila - v dotazu na kyseliny mi nešlo o aktivaci, ale o to, zda mohu požívat jídla, potraviny a nápoje tyto kyseliny obsahující. Askorbovka je jasná, ale již několikrát se ke mně z různých zdrojů dostalo, že by se neměla do těla dostávat ani kyselina citrónová... která je přitom naprosto ve všem...

brano - super, nějakou takovou radu jsem měla namysli ;-)

poota - Tvůj argument zní dost logicky a s největší pravděpodobností to tak udělám; začnu opět na slabotě a nebudu to za každou cenu zvedat; kdyby mi to čirou náhodou nechutnalo, zkusím tu čerstvou jablečnou šťávu.

Ještě tedy prosím, jak je to s tou citrónovkou (E330)...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Judinka píše:... v dotazu na kyseliny mi nešlo o aktivaci. ....
Holka, tohle je dost ve tmách. V těle je takovejch různejch kyselin, že se v tom nikdo nevyzná a v každém nějak jinak. I s tou askorbovou to může být nějak jinak, souďa podle toho, co jsem vydyndal z netu na kyselinu dehydroaskorbovou a na vitamín C. Všeobecné zkušenosti jsou jedinným dost spolehlivým vodítkem a nejlépe pak rozšířené o vlastní.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“