poota píše:Mimo téma (offtopic)Tady je to mimo téma, ale na cukrovku zabírá čaj Chanca Piedra, který mimo to ještě čistí kde co - játra, ledviny, krev, zažívání.Bodyfit33 píše:... v srpnu synovi byla zjištěna cukrovka 1.typ - je mu 6 let. ...
Zdravím - poota
Děkuju určitě kouknu. Jinak mam výsledky naší ,, práce,, co se týká vyléčení syna z cukrovky 1. typu . Byli jsem včera na Salvii, kde nám před cca 2 měsíci byla naměřena - nedoléčená novorozenecká žloutenka - stále přítomná v krvi, paraziti - motolice, hlísty, lamblie a ještě asi 2 parazity . ,,Zánět,, slinivky, žaludku, jater, sleziny - nejhůř na tom byl žaludek a slezina. Paní nám nasadila protiparazitné léčbu - Albendazol, Entizol a ještě lék od W... už nevim název.. měla jsem je jenom daný v sáčku a přesně popis, kdy jaký den který mam dát . Od 2.10. syn poctivě pije MMs a po dvou týdnech přešel na CDS. Včerejší výsledky - slinivka, játra a žaludek úplně čistý . Cukr máme stále vysoký. Takže teď je to otázka dát dohromady metabolismus - což má logiku , když už zdravému tělíčku budete podávat inzulín, tak taky rozhodíte metabolismus. /ještě máme škrkavky, ale někde kde moc neškodí .. já jsem byla tak trochu v tý chvíli mimo :-)/ jdeme tam zase za 14 dní, abychom to už dotáhli do zdárného konce . Všechny zdravim a přeju hodně síly a energie !!!