Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Nový člen
- Dostal: 2 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Zdravím,
zaujal mě zde uváděný popis aktivace MMS s HCl. Překvapilo mě ale, že se jako doporučený postup uvádí stejný počet kapek MMS a 3,5% HCl. Když se ale člověk podívá na vzoreček (5 NaClO2 + 4 HCl --- 4 ClO2 + 5 NaCl + 2 H2O) a dopočítá si, jaké množství HCl je potřeba na zaktivování daného množství NaClO2, zjistí, že na to, aby vycházel stejný počet kapek NaClO2 a HCl, je potřeba, aby roztok HCl byl mezi 7,5% - 8% (rozdíl je dán zaokrouhlováním u molárních hmotností - počítal jsem to dvakrát).
Pokud člověk použije stejný počet kapet MMS (24,5% NaClO2) a HCl (3,5%), pak do sebe dostane i neaktivovaný NaCLO2. To potvrzuje i zkušenost, která je uváděná v jiném vlákně tohoto fóra, že roztok aktivovaný HCl nezhnědne tolik, jako po užití kyseliny citrónové. Zdá se tedy, že k aktivaci tělo musí využít ještě svou vlastní HCl. Je otázka, jestli to tělo ještě nějak vyčerpává.
Chtěl bych se zeptat zkušenějších uživatelů (ja aktivuje MMS pomocí kys. citronové), co si o tom myslí, příp. kdo je autorem doporučené postupu aktivace s HCl.
Děkuji za odpověď.
zaujal mě zde uváděný popis aktivace MMS s HCl. Překvapilo mě ale, že se jako doporučený postup uvádí stejný počet kapek MMS a 3,5% HCl. Když se ale člověk podívá na vzoreček (5 NaClO2 + 4 HCl --- 4 ClO2 + 5 NaCl + 2 H2O) a dopočítá si, jaké množství HCl je potřeba na zaktivování daného množství NaClO2, zjistí, že na to, aby vycházel stejný počet kapek NaClO2 a HCl, je potřeba, aby roztok HCl byl mezi 7,5% - 8% (rozdíl je dán zaokrouhlováním u molárních hmotností - počítal jsem to dvakrát).
Pokud člověk použije stejný počet kapet MMS (24,5% NaClO2) a HCl (3,5%), pak do sebe dostane i neaktivovaný NaCLO2. To potvrzuje i zkušenost, která je uváděná v jiném vlákně tohoto fóra, že roztok aktivovaný HCl nezhnědne tolik, jako po užití kyseliny citrónové. Zdá se tedy, že k aktivaci tělo musí využít ještě svou vlastní HCl. Je otázka, jestli to tělo ještě nějak vyčerpává.
Chtěl bych se zeptat zkušenějších uživatelů (ja aktivuje MMS pomocí kys. citronové), co si o tom myslí, příp. kdo je autorem doporučené postupu aktivace s HCl.
Děkuji za odpověď.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Tak a mám další problém. Jak jsem psal že jsem chytil po měsíci braní angínu. Tak mi dr. nasadil atb. které jsem dobral ale pořád je mi na hovn.. a to po dobrání atb. beru MMS Tak jsem znovu zašel k dr. a nechal si udělat výtěr krku a nosu a odběr krve a našli mi streptokoka. Tak jsem s toho docela mimo protože to MMS by to mělo zničit.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak atb. likviduje imunitu.MMS likviduje viri a další bordel a tím ulehčuje imunitnímu systému aby posílil na tolik,že si poradí při napadení bakterii a virů atd.Co s toho vychází.To je jako když půjdu do lesa v kraťasech a chytnu klíšťata.Zbavím se jich a příště si vezmu dlouhé kalhoty a případně repelent.Potom až půjdu znova do lesa tak si vezmu kraťasi a budu se znova divit že mám klíště.
Tak mi vychází,že se musím dát do pořádku pomocí zdravé stravy a to na pořád a zbavit se všech neřestí.Vyčistit organismus a konečně se chovat jako člověk a ne dobytče.Potom se budu těšit plnému zdraví.Tak to hol je a k tomu mi dopomůže MMS a další "zbraně"vitamín C,D,soda,hladovka,půsty,klystýr atd.Nic není zadarmo!!!
Tak mi vychází,že se musím dát do pořádku pomocí zdravé stravy a to na pořád a zbavit se všech neřestí.Vyčistit organismus a konečně se chovat jako člověk a ne dobytče.Potom se budu těšit plnému zdraví.Tak to hol je a k tomu mi dopomůže MMS a další "zbraně"vitamín C,D,soda,hladovka,půsty,klystýr atd.Nic není zadarmo!!!
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Tak přes ten krk posť Godzilu a seď s ní hodinu denně aspoň měsíc. Angíny tě to zbaví a ještě si poopravíš krev. Ahoj, Slávek.vokoun píše: Tak a mám další problém.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
Slávku díky za radu ale s tou Godzilou nevím jestli bych to zvládl. Budu si to muset proštudovat. Postup jsem někde už vyděl. Díky.
-
- Zasloužilý člen
Cíno s tím MMS bych to rád dělal a už jsem od včera najel na ten klystýr. Ale není mi jasný že po takové době braní dostanu angínu i když to pan Klacer říkal o těch hlenech a v nich zabalených bakt. ale že se před ním schová i streptokop to je mi záhadou a nebo je ta moje imunita v troskách a už s toho není. Jsem zvědav jak bude fungovat ten klystýr. Taky se mi zdá že mě ten streptokop žere za živa. Začínám mít čím dál méně energie svalstvo jako by mě ubývalo a zrak se čím dál více horšil.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Většinou,když začneš dělat očistu tak se stává že se zhorší stav(detoxikace)je známka že to začíná fungovat.
Antibiotika patří k nejvýznamnějším medicínským objevům minulého století. Právem. Zachránily milióny lidských životů. Na střevní mikroflóru však působí destruktivně. Ničí bakterie bez ohledu na to, jestli nám mohou škodit nebo jestli nám prospívají. A narušují správné složení střevní flóry. Proto některé lidi trápí při užívání antibiotik například průjem, případně sklon k němu.
Když antibiotika dobereme, dokáže organismus zdravého člověka narušenou střevní mikroflóru bez velkých problémů obnovit. U lidí, kteří nedodržují zásady zdravé životosprávy nebo je trápí různé zdravotní potíže, mohou tuto obnovu doprovázet různé komplikace: plynatost, nadýmání, bolesti břicha apod.
Proto je užitečné užívat probiotika. Poté, co dobereme antibiotika. Anebo, a to je ještě lepší, zároveň s nimi.
Udělej si sprej s 10 kap.aktivoného MMS1 a stříkej do krku.
Také je dobré kolodiní stříbro.
Antibiotika patří k nejvýznamnějším medicínským objevům minulého století. Právem. Zachránily milióny lidských životů. Na střevní mikroflóru však působí destruktivně. Ničí bakterie bez ohledu na to, jestli nám mohou škodit nebo jestli nám prospívají. A narušují správné složení střevní flóry. Proto některé lidi trápí při užívání antibiotik například průjem, případně sklon k němu.
Když antibiotika dobereme, dokáže organismus zdravého člověka narušenou střevní mikroflóru bez velkých problémů obnovit. U lidí, kteří nedodržují zásady zdravé životosprávy nebo je trápí různé zdravotní potíže, mohou tuto obnovu doprovázet různé komplikace: plynatost, nadýmání, bolesti břicha apod.
Proto je užitečné užívat probiotika. Poté, co dobereme antibiotika. Anebo, a to je ještě lepší, zároveň s nimi.
Udělej si sprej s 10 kap.aktivoného MMS1 a stříkej do krku.
Také je dobré kolodiní stříbro.
-
- Starší člen
- Dal: 73 poděkování
- Dostal: 70 poděkování
Nazdar,ja som aktivoval MMS aj pomocou 10% HCL.Presne tak,roztok bol hnedší a oveľa silnejší hlavne , čo sa týkalo pocitu z HCL.Dokonca som to plnil do toboliek a zapíjal vodou,ale bolo to na mňa moc silne,veľmi som cítil HCL na žalúdku,musel som s tým prestať,tá ostrosť HCL mi nerobila dobre.Zostal som pri 3,5% HCL,ale podľa mňa oveľa silnejšie je pôsobenie kys.citrónovej/50:50/aspň na mňa,vždy tu hovorím iba za seba.PavelMarek píše: Chtěl bych se zeptat zkušenějších uživatelů (ja aktivuje MMS pomocí kys. citronové), co si o tom myslí, příp. kdo je autorem doporučené postupu aktivace s HCl.
Vďaka
-
- Zasloužilý člen
Cíno a to stříbro s jakým odstupem od MMS a stříkat do krku a nebo rovnou bumbat. Já jsem to používal do oka před braním antipar. ale nepozoroval jsem žádný účinek a ted beru GSP ale jenom zatím týden.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Chce to vyzkoušet,když budeš používat stříbro tak vynech MMS1(dáš si na noc 3kap.)tím nic nezkazíš.
Účinky Koloidního stříbra lidé objevili už před sedmdesáti lety, ukázalo se, že je to výborný bojovník s bakteriemi. Stříbro bylo hlavní částí antibiotické léčby.Lze stříkat do krku i užívat vnitřně.
http://www.karite.cz/koloidni-stribro-c-198.html
http://www.biostribro.cz/
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=18
Mrkni na to.
Účinky Koloidního stříbra lidé objevili už před sedmdesáti lety, ukázalo se, že je to výborný bojovník s bakteriemi. Stříbro bylo hlavní částí antibiotické léčby.Lze stříkat do krku i užívat vnitřně.
http://www.karite.cz/koloidni-stribro-c-198.html
http://www.biostribro.cz/
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=18
Mrkni na to.
Niečo mi na tomto celom vadí. Ohromné spovede, ohromné skúsenosti, ohromné knižky, ALE ...
Ak si chcete kúpiť chloritan sodný, nie ako balenie MMS, ale čisto ako chemikáliu, nezoženiete ju. Po dlhom hľadaní sa dopracujete k možnosti kúpiť si taký, ktorý obsahuje ortuť, arzén a podobné jedy. Tak kde v pekle je ten "samozrejmý" čistič, čo sa dá kúpiť "všade" ? Ďalšia zaujímavosť - ak chcete kpiť Insta-test, papierové prúžky, opäť máte problém. Kúpiťe ho za 18 eúr !!!
Takže všeliek, pre každého, za pár centov, ale realita je taká, že kúpite iba fľaštičky s neznámym obsahom? Chcem chloritan sodný, s technickým listom od výrobcu (!) s jasne definovaným obsahom.
Hmm? Chcem veľa?
Ak si chcete kúpiť chloritan sodný, nie ako balenie MMS, ale čisto ako chemikáliu, nezoženiete ju. Po dlhom hľadaní sa dopracujete k možnosti kúpiť si taký, ktorý obsahuje ortuť, arzén a podobné jedy. Tak kde v pekle je ten "samozrejmý" čistič, čo sa dá kúpiť "všade" ? Ďalšia zaujímavosť - ak chcete kpiť Insta-test, papierové prúžky, opäť máte problém. Kúpiťe ho za 18 eúr !!!
Takže všeliek, pre každého, za pár centov, ale realita je taká, že kúpite iba fľaštičky s neznámym obsahom? Chcem chloritan sodný, s technickým listom od výrobcu (!) s jasne definovaným obsahom.
Hmm? Chcem veľa?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ne, jen neumíš číst co u tu bylodivimsa píše:.....sa dopracujete k možnosti kúpiť si taký, ktorý obsahuje ortuť, arzén a podobné jedy. Tak kde v pekle je ten "samozrejmý" čistič, čo sa dá kúpiť "všade" ? ....... Chcem chloritan sodný, s technickým listom od výrobcu (!) s jasne definovaným obsahom.
Hmm? Chcem veľa?
http://www.eurosarm.cz/web/structure/ch ... 00-31.html
http://www.eurosarm.cz/web/umkatalogdoc/2847.pdf bez jedů
pobočka slovensko :
SLOVCHEMA distribution s.r.o.
Tel: +421 465 420 778
Tel: +421 465 420 779
Fax: +421 465 420 780
www.slovchema.sk
slovchema@slovchema.sk
Vezmi telefon, zeptej se na minimální množství a cenu, vyděl to a dostaneš halířové ( centové ) položky bez jedů. Jestli máš k dispozici DEMIO vodu, nařeď a nedostaneš do toho nic ani z vody. ( pivo z demio vody je hnusné ) Zbytek rozdej jako já , nebo prodej těm co si koupí neznámý obsah. Hlavně to nevysyp do potoka, v té koncentraci by tě to mohlo dostat do novin.
Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
-
- Zasloužilý člen
Tak už jedu třetí den s tím klystýrem s MMS a zatím žádná změna ale ono to bude chtít víc času. Pořád mě trápí to mravenčení a občasná zamotání a takový mrtví bod uprostřed čela. Většinou po sauně na chvíli přejde a taky v noci se budím protože nemůžu popadnou dech a srdce mě bije jako o závod a do rána kolikrát nemůžu usnou. No snad bude někdy lépe. Sázím hodně na ten klystýr.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jak to vidím.Chce to ještě nasadit MMS2 a to 2 kapsle na den podobu alespoň 1měsíce.Čuchat 1 kap.MMS1 jednou dírkou a pak druhou.Nádech a výdech.Vyhnout se mléku,bíle mouce,cukru a co zahleňuje.Případně inhalovat páru nad hrncem s ručníkem na hlavě.Do vody si přidat MMS1 nebo MMS2.MMS2 by měla být účinnější.Ze začátku hodně opatrně.V hlavě jsou breberky a když dojde k rychlému zabití tak se dostaví nevolnost.MMS2 je zabije.
-
- Zasloužilý člen
Cino dík za radu. Inhalaci skouším hodně opatrně se třemi kapkami před zředěním vodou a vypitím a docela mě to dost odhlenuje a odvodnuje ale snad s tím klystýrem to zabere. S tím MMS2 jsem to ještě nezkoušel měl jsem z toho obavy ale asi do toho půjdu.