Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Různé druhy očisty

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Různé druhy očisty

Příspěvek od poota »

Další úžasnou bylinou na "širokorozsahové" čištění je Chanca Piedra.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

poota píše:Další úžasnou bylinou na "širokorozsahové" čištění je Chanca Piedra.
Nazdar,ako ten čaj pripravuješ a aké má účinky,pozoroval si niečo na sebe?Mňa totiž najviac zaujímajú jeho účinky potvrdené v praxi na človeku.Nemám chuť vyhadzovať zbytočne euráče von oknom.

Vďaka

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Recepty jsou různé, používám tento - ráno polévkovou lžíci byliny přeliji půl litrem vroucí vody a nechám louhovat. Po scezení zhruba polovinu vypiji a druhou polovinu nechám na večer, kdy to vypiji studené. Doporučuje se užívat měsíc a nebo do vymizení potíží.
Čistí játra, ledviny, močové cesty, upravuje tlak, čistí zažívání.
Udávaný vliv na cukrovku jsem zatím neměl na kom ověřit.

Zdravím - poota

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:D Poota a jak je to s tabletami nevíš ? Na netu jsem narazil na tablety a psali že mají stejný účinek. :ethink: :laugh:

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Nevím.

Zdravím - poota

milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

Zdravím všechny,narazila jsem na jednu metodu očisty jater,která mne zaujala.Je velmi šetrná,jak moc pomůže uvidím.

Takže teď ta metoda:játra prý pracují nejlépe při teplotě 38-41 st.Celsia.Takže po každém jídle je dobré na jaterní krajinu přiložit termofor s horkou vodou a prohřívat asi půl hodiny.Játra se lépe prokrví a začnou se čistit.Praktikuji asi týden a opravdu se cítím mnohem lépe.Já vím,každý toto nemůže dělat z časových důvodů,ale třeba se toto info někomu bude hodit.Hodlám v tomto pokračovat a po nějaké době dám vědět.
M.

early123
Starší člen

Příspěvek od early123 »

milnem píše:Zdravím všechny,narazila jsem na jednu metodu očisty jater,která mne zaujala.Je velmi šetrná,jak moc pomůže uvidím.
Hmmmmmmmmmmmm,predvčerom som absolvoval pečeňovú kúru podľa Dennyho a výsledky boli:
1.nepoužil som grep ale citrón,odšťavil som asi 5 citrónov+panenský olej z Talianska,nebolo to až také zlé,mixoval som to vo fľaške od pol litrovej koly
2.nahrievanie sporadicky cez infra lampu
3.sorry prdtým som asi dva nejedol maso,len cicerovu kašu,pil som normálne kávu bo tu milujem,všetko som dodržal ako píše v návode
4.cez noc nešlo so mňa nič,ale potom asi o pol šiestej ráno to prišlo,po použití epsomky ako to je v návode sa kamene len tak valili zo mňa
5.farba kameňov bola bielo šedá a zelená
6.zatiaľ nič necitím v organizme ,ale uvidí sa
7.budem pokračovať potom v súlade s Lunou,2 a 4 fáza,najlepšie fázy na očistenie

Strohé info ale je..................................

Zdravím Vás

jiřina
Nový člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od jiřina »

Prosím o radu, kolik Epsomské soli můžu jednou týdně vypít na očistu třev??

milnem
Zasloužilý člen

Příspěvek od milnem »

milnem píše:Zdravím všechny,narazila jsem na jednu metodu očisty jater,která mne zaujala.Je velmi šetrná,jak moc pomůže uvidím.

Takže teď ta metoda:játra prý pracují nejlépe při teplotě 38-41 st.Celsia.Takže po každém jídle je dobré na jaterní krajinu přiložit termofor s horkou vodou a prohřívat asi půl hodiny.Játra se lépe prokrví a začnou se čistit.Praktikuji asi týden a opravdu se cítím mnohem lépe.Já vím,každý toto nemůže dělat z časových důvodů,ale třeba se toto info někomu bude hodit.Hodlám v tomto pokračovat a po nějaké době dám vědět.
M.
Tak se hlásím po nějaké době.Asi po deseti dnech se vše zhoršilo,psychika,oči,vzhled,únava...Nevím,zda herx,ale dále už jsem si netroufla pokračovat.Byla jsem úplně rozhozena a spíše než herx mně to připadlo jako veliké vychýlení z energetické rovnováhy.Přestalo mně trávit,jako by si nastimulovaná játra brala energii odkud to šlo. Do teďka se vzpamatovávám s ostropestřecem,už je to celke dobré.
V Malachovovi jsem narazila na něco podobného,na tzv.tubáž,kterou prý ruští lékaři často používají.Ráno nechají pacienta vypít asi čtvrt litru minerálky bez bublinek,ke které je možno přidat 5 g magnezia nebo sorbitu.Po 15 min dají čtvrt litru vody.Poto leží pacient ve vodorovné poloze asi dvě hodiny a nahřívá oblast jater.Místo hořčíku nebo sorbitu lze použít odvar ze žlučopudných bylin.

Takže závěr i případné srovnání s radikálnější očistou si už uděláte jistě sami.
Pro sebe jsem si uzavřela,že jsem to přehnala a možná to někdy zkusím podle Rusů,ale teď to nehrozí.M.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

milnem píše: Pro sebe jsem si uzavřela,že jsem to přehnala a možná to někdy zkusím podle Rusů,ale teď to nehrozí.M.
A zkusila jsi tuhle očistu?
http://www.zdravi-az.cz/Dalsi_druhy_ocisty00.php
je opravdu funkční a vyzkoušená :)

milnem
Zasloužilý člen

Příspěvek od milnem »

Mildo díky,nezkusila,nemám na ni odvahu.Studovala jsem Zajíčkovy stránky týkající se této očisty,ale zkušenosti nejsou až tak jednoznačné,je ji třeba někdy i hodněkrát opakovat,Zentrich ji nedoporučoval s tím,že se játra do čtvrt roku opět zanesou.Ale hlavně nedělá mně dobře olivový olej,i trocha např.v salátě,mám strach i z reakce slinivky.Tak nevím co dál.M.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Já jsem ji dělal několikrát a v pohodě. Proto ji taky doporučuju. A co dát jinej olej?
Na oleji zas tak moc nezáleží, jen olivový se považuje za nejzdravější. gewo tady někde psal, že dřív se to dělalo i třeba husím, nebo kachním sádlem. :D
Co se týká zanášení jater, tak to nevím. Tahle očista se dělá vícekrát, když jsou játra zanešená. Jinak by později mělo stačit jednou za rok.

Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

Já tu očistu jater tím olejem zkoušel a funguje docela dobře. Olivového oleje se vůbec nemusíš bát, mě taky vůbec nechutná, ale ten grep jeho chuť úplně přebije. A co teda Zentrich radí aby byla játra čistá když říká, že za chvíli se zase zanesou?

milnem
Zasloužilý člen

Příspěvek od milnem »

Díky za odpovědi.Ještě nevím.Olivového oleje se nebojím kvůli chuti,to vůbec neřeším,ale vzhledem k bolestem v levém boku mám podezření na něco nedobrého se slinivkou,ta na něj nejvíce reaguje.Jinak olivový olej se pokládá za nejvhodnější,protože má nejvyšší obsah kyseliny oleinové (nejsem si tím jistá,že je to ona) a tím se pokládá za nejvíce žlučopudný.Zentrich je bylinkový,Janča radikální očistu doporučuje(psal,že si ji pochvalovala i 92 letá paní,hm...).Prozatím mám v záměru mixovat pampelišky hned jak se objeví,taky zel-ovo smoothi.I když Zajíček píše,že pil šťávy tři čtvrtě roku a játra mu prý nevyčistily.Pořád hledám i když by asi bylo nejjednodušší jít radikální cestou-ještě mne to nedonutilo,no...M.

early123
Starší člen

Příspěvek od early123 »

milnem píše: jednoznačné,je ji třeba někdy i hodněkrát opakovat,Zentrich ji nedoporučoval s tím,že se játra do čtvrt roku opět zanesou.Ale hlavně nedělá mně dobře olivový olej,i trocha např.v salátě,mám strach i z reakce slinivky
Nazdar,ani ja nemám ten oliváč bohvieako v láske ,ale ta očista ako som popísal tu, bola až na moje prekvapenie v pohode,dokonca som ani ani s jedlom nejak moc neobmedzoval,pil som kávičku,dokonca som nevypil ani toľko vody ako odporúčal Denny a ani som sa nejak extrémne nenahrieval a tobôž nebola žiadna vodná procedúra a kamienky zo mňa išli ako z kameňolomu.Myslím,že hlavná je Epsomka/nebola až tak strašné zlá/ a ten citrón s olejom.Ale v podstate som tie kroky absolovoval ako popisuje Denny.Ak nechceš používať olej tak potom podľa info na nete Ti zostávajú iba šťavy,ovocné a zeleninové.Prečítaj si niečo od dr.Normana Walkera,ale toto je veľmi ťažká cesta,žiť iba o šťavách,nevydžal som to ani dva dni a je to dosť náročné aj na peniaze.Potrebuješ veľmi dobrý odšťavovač/400 až 800 Eur/ a kvantá surovín na deň.Čo sa týka neodporúčania od p.Zentricha jasné,že tomu neverím.Je to hlúposť,detoxikovať musíš celý život ináč Ti ver mi nepomôže nič,mám kopu vecí odskúšaných a vôbec mi bez detoxu nepomohli,sú to len vyhodené peniaze von oknom.

Všetko dobré

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“