Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od early123 »

Cina píše:Vyhnout se mléku,bíle mouce,cukru a co zahleňuje.
Máš pravdu:
Kyselinotvorné potraviny prirovnávam k ohňu. Majú vysoký obsah síry, fosforu a dusíku. Sú to hlavne potraviny obsahujúce bielkoviny (bohaté na aminokyseliny). Patria k ním všetky druhy mäsa, vajcia, obilniny, pasterizované mliečne výrobky a tepelne upravené paradajky, aby sme uviedli aspoň niektoré. Väčšina potravín obsahujúcich živočišne bielkoviny dráždi sliznice a bunky, čo vyvoláva imunitnú reakciu. Lymfatický systém a sliznice odpovedajú hlienom a aktivitou lymfatických buniek. Živočišne bielkoviny vyvolávajú tvorbu hlienov v celom tele, čo vedie k upchatiu tkaniva. Čím viac ju konzumujeme, tým viac sa upchávame , až mame pľúca, dutiny, zvukovody a krk plné hlienu. Taktiež čreva sa ním zaplnia. Začnú sa množiť parazity, pribúdajú biele krvinky a tvoria sa zápaly, pretože toto všetko negatívne ovplyvňuje fungovanie tela. Väčšinou sa to vyskytuje pri konzumácií mliečnych výrobkov. Ich bielkoviny pôsobia na tkanivo ako brusivo, takže mnoho ľudí môže cítiť, ako sa im pľúca, dutiny, zvukovody a krk zahlieňuju pri pití, alebo konzumácií týchto potravín. V dôsledku nahromadeného hlienu sa naruší funkcia príslušných tkanív, pričom hlien preniká čím ďalej, tým viac do tela. Značná časť hlienu a toxínov sa ukladá v lymfatickom systéme , v uzlinách ,alebo sa šíria ďalej. ( V USA je rakovina lymfatického systému veľmi rozšírená). Telo sa snaží neustále odstraňovať hlien rôznymi procesmi , napríklad prechladnutím, chrípkou, bronchitídou, kýchaním a kašlaním. Konvenčná medicína považuje tieto čistiace procesy za ,, choroby“ a pokúša sa ich zastaviť toxickými chemickými liekmi. Avšak tým ničomu nepomôže , lebo tieto lieky potláčajú vylučovanie hlienu(toxínu). Imunitný systém sa skoro oslabí, keď musí čeliť takýmto nátlakom. Nezabúdajme, že čo z tela nevylúčime, to v ňom zostane. To nakoniec povedie k chronickým a degenerativnym chorobám, o cystách a tumoroch nehovoriac. Mnoho ľudí je hlavne kyslé potraviny. Preto sú dnes tak rozšírené rôzne druhy zápalových, vredových a obštrukčných ochoreniach a samozrejme rakoviny. Vysoký obsah dusíku či fosforu v týchto potravinách nás pripravuje o vápnik a ďalšie elektrolyty, naše telo využíva tieto alkalické minerály k ochrane pred kyslými prvkami. Najlepšie by bolo, keby vaša strava obsahovala 10 -20% kyslých potravín. Alkalické potraviny by sa mali konzumovať predovšetkým na jar, v lete a na jeseň. Nezabúdajme, že protiklady sa priťahujú a vytvárajú súlad. Keď je vonku horúco potrebujeme konzumovať studenú potravu a opačne. Majme na pamäti, že homo sapiens je alkalický druh, a tak sú naše tela biologický prispôsobené pre prevažne zásadotvornú stravu. Tieto potraviny nám dodávajú zdravie a vitalitu, zatiaľ čo kyselinotvorné prinášajú choroby a beznádej. Voľba je na nás.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

early123 píše:
Cina píše:Vyhnout se mléku,bíle mouce,cukru a co zahleňuje.
Máš pravdu:
Osobně s tímto náhledem na hlenění velice nesouhlasím. Hleny jsou sice do nějaké míry problém, ale tělo je v první řadě produkuje, aby jimi odstraňovalo kdejaký sajrajt z těla a pokud mocí mermo bráníme jejch tvorbě, připravujeme tělo o jednu imunní činnost. Co se týče lymfatických uzlin, přečetl bych si co k tomu má co říct dr. Guy (vlákno HCl). Problém je především se zachycenými krystaly kysličníků železa, ne s nějakými hleny. Co se týče fosforu, je stejně důležitý jako vápník a jako hořčík a máme ho v sobě hromadu v kostech. Pokud tedy někdo usoudí, že zvýšený obsah forsforu v krevní plasmě je příčinou nějakých problémů, měl by se zárověň podívat i na vápník a hořčík a celkovou situaci, o které se zmiňuje vlákno o vodíku a hydroxylových radikálech v těle.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:D Souhlasím s tím že by jsme měli tělo poslouchat a nebránit mu když nějak reaguje at je to horečka ta zabíjí viry a bak. at je to nechut k jídlu tělo se čistí atd. Ale moc se mi nezdá aby jsme mu dodávali suroviny k vytváření hlenu. Podle mě si to tělo vygeneruje samo. Jako když jsem bral měsíc MMS a dostal jsem angínu jako prase :bhead: Tak si tělo vytvořilo spoustu hlenu aby se čistilo a to že toho ty bestie využili a schovali se do něho aby na něho nemohlo MMS to je jejich součást vývoje taková malá rezistence na MMS :jump: :D

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

vokoun píše: ... Ale moc se mi nezdá aby jsme mu dodávali suroviny k vytváření hlenu. ...
Extrémy. To je klíčové slovo. To tělo si ty hleny musí vyrobit z něčeho a stejně tak jako všeho moc škodí, zrovna tak se to týká nedostatku. Jinak s mlíkem jsou problémy a to dost vážné díky antibiotikům, anabolikum a steroidům, který jsou specielně ve velkochovech používány pro zvyšování produkce a kontrolu infekcí v podstatě v nemocných krávách a vyloučení alespoň kravského mléka z diety je velice účinná podpůrná metoda, dokonce v mnoha případech specielně u žen hlavní, na vybití rakoviny. Další věc je fakt, že spousta dospělých trpí podklinickou, až slabě klinickou netolerancí laktózy a pokud si toho nejsou vědomi, mlíko jim definitivně dobře nedělá. Další věc je pasterizace, specielně u vás rychlá, pokomunistická, která mléko znehodnocuje jako taková. Další věc jsou přirozené růstové hormony, které podporují buněčné dělení.

Jenže tyhle věci se nedají svalovat na hlenotvornost. Problém s viry a bakteriemy schovanými v hlenech není s tím schováním, ale se zbavováním se hlenů. Udělej si pokus až budeš mít zápal průdušek, a že jsem si jich prošel. Hodně teplý, ale zdaleka ne převařený mlíko s trochou másla a oslazený. Zjistíš, že Ti nejen vytvoří při suchém kašli hleny a velice uleví při kašlání, ale také že poněkud pomůže v uspíšení kurýrovaní. Dnes bych použil, namaje jiných vědomostí, mléko kozí, nebo alespoň nepasterizované a pokud možno od někoho s jednou dvěma kravkami, který do nich nemá potřebu, nebo zájem do nich valit chemii.

S laskavý pozdravem, Slávek.

vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

:baby: S tím kozím s tebou souhlasím samozřejmě chem. neupraveném má mnoho zdravých kultúr ale s tím kašlem když ho násilně honě zkrátíš tak v sobě zase něco podržíš co ti potom dělá možná větší neplechu. Já jsem taky všechno dusil hned v zárodku všemi možnýma prostředky a podle toho jsem taky dopad. Ty prostředky byly hlavně chemické atb. atd. Samozřejmě tě nechci nějak přesvědčovat protože si myslím že máš asi větší zkušenosti než já. :bye: :jump:

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od marlenka »

vokoun píše: Cíno s tím MMS bych to rád dělal a už jsem od včera najel na ten klystýr. :ptrain: Ale není mi jasný že po takové době braní dostanu angínu i když to pan Klacer říkal o těch hlenech a v nich zabalených bakt. ale že se před ním schová i streptokop to je mi záhadou a nebo je ta moje imunita v troskách a už s toho není. Jsem zvědav jak bude fungovat ten klystýr. Taky se mi zdá že mě ten streptokop žere za živa. Začínám mít čím dál méně energie :spirit: svalstvo jako by mě ubývalo a zrak se čím dál více horšil. :dknow:
Ja som mala takisto 6 rokov streptokoka,ktorý nešiel vyničiť ničím ani MMS1 ani MMS2 a už som tiež bola bezradná.Stále som premýšľala prečo mám takú oslabenú imunitu,málo železa,už som si nahovárala že mám raka a podobne.Pritom sa stravujem úplne ukážkovo.Potom som začala premýšľať,že streptokok nemôže byť moja hlavná príčina,no a potom sa mi dostala do rúk kniha Hanky Bláhovej a mala som dilemu vyriešenú.Nakontaktovala som sa na ňu,dala som si od nej poradiť nejakého kvalitného poradcu na Slovensku a išla na meranie prístrojom Salvia.A ako som predpokladala mala som všetky typy plasmódií (čo je v preklade typ malárie a dokonca som mala silno pozitívnu aj tú tropickú formu,ktorú som pravdepodobne chytila na dovolenke v Egypte)a začala som s liečbou.Chce to dlhodobo brať MMS1 aj MMS2 pri plasmódii aspoň 4 mesiace v kuse na malých dávkach,do toho je dobré navštíviť párkrát plazmu alebo zaperovať a kryokomora je tiež výborná lebo tam všetky brebery zmrznú.Je to ale dlhý boj,ale kto vydrží,býva úspešný.Ja som mala ešte namerané veľa iného bordelu vrátane parazitov,prvokov a podobné sajrajty.Neviem či tvoj problém sú práve plasmódiá,chcem tým len povedať,že skús hľadať prvotnú príčinu tvojho stavu.

P.S.:Aj mne sa hodne stratilo svalstvo,úplne ochablo,ale to nemá na svedomí len streptokok,ale hlavne iné chronické infekcie a niektorý parazity,ktorý sa z teba vyživujú.S tou autohemoterapiou tu majú mnohí pravdu,je to výborná vec,treba ju tiež skúsiť.

Prajem všetkým veľa lásky a zdravia v tomto roku a dúfam,že s osvetou ľudí to bude lepšie ako po minulé roky.
:bye: :bye: :bye:

vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

:D Marlenka dík za radu. Já jsem taky četl něco od p. Bláhové a jel jsem protokol na parazity ale se mnou to strašně zamávalo tak ted jedu MMS dlouhodobě v malých dávkách a k tomu GSE, Betaine HCL, OXY-OXC a skouším se dostat trochu do pohody a pak možná začnu navyšovat. :jump: :bye:

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Hlen sám o sobě je nezbytný pro organismus. Zvláčňuje sliznice a rovněž pomáhá organismu vylučovat odpady. Nadměrná tvorba hlenu však může vést k zanesení tkání, které se nejvýrazněji projevuje v dýchacím systému kašlem a rýmou. Pokud jsou nadměrně zahleněná střeva, může se to projevit nedostatečným vstřebáváním živin, vitamínů a minerálů.
Většina moderních jídel a potravin je už uvařena nebo tepelně zpracovaná, sterilovaná, mražená, znovu ohřívaná atd. a jejich enzymy jsou už zničené. Proteinové řetězce a mastné kyseliny jsou tedy těsně shluknuty a neobsahují žádné samotrávicí enzymy. Přijímáme proteiny a tuky a snažíme se je v žaludku odbourat; ale bez enzymů a jiných faktorů, které jsou při rozkládání těchto látek podstatné.

Místo aby byly tyto denaturované částečky potravy v žaludku správně stráveny, dostávají se dál do tenkého střeva nerozložené (nestrávené) a odtud do krevního oběhu pomocí činnosti mikroorganismů jako candida, E. coli atd., které umožňují nestráveným proteinům proniknout do krve. Tak se zhroutí nejen bariéra filtru mezi střevem a krví, ale i imunitní dozor.
Potraviny, které nejvíce přispívají k zanesení tkání hlenem, jsou mléčné a moučné výrobky, rafinované potraviny, maso, vejce a cukry. Obzvlášť hlenotvorná je pšenice. Při zahlenění je však nejlepší vyhnout se všem potravinám obsahujícím lepek (pšenice, oves, ječmen a žito).
Mezi obiloviny, které lepek neobsahují patří rýže, pohanka, proso a amarant.
Čerstvé ovoce a zelenina vytvářejí pouze malé množství hlenu a pomáhají organismus pročišťovat.
Popíjení vody s citronem může zlepšit zahlenění dýchacích cest a pročistit dýchací ústrojí od nahromaděného hlenu.

Ložiska jako časovaná bomba
Hlavní problém však nastává tehdy, jestliže se do hlenu dostává infekce. Těch v našem organismu koluje mnoho - mohou to být streptokokové, stafylokokové, borreliové, salmonelové, helicobakterové, tuberkulózní a mnohé další infekce. Jakmile imunitní systém nestačí infekci dokonale zničit, mikroorganismy se dostávají do hlenových zátek a vytvářejí velmi problematické ložisko, které nakonec ovlivňuje celý organismus.

:D :D :D

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Cina píše:Hlen sám o sobě je nezbytný pro organismus. Zvláčňuje sliznice a rovněž pomáhá organismu vylučovat odpady. ....
To je přesně ono. Všeho s mírou a hlavně ven s tím jak jen to jde. Ahoj, Slávek.

vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

:eclap: Bezva článek taky souhlasím. Tělo když je aspon trochu zdravé tak si poradí samo. :jump: Bohužel to moje a asi většiny lidí tady zdravé není :zzz: a proto mu musíme trochu víc a nebo mín pomoci. O tom je tato diskuze. :good: A já jsem strašně rád že nemusím spoléhat jenom na dr. Protože tady jsou daleko lepší názory na problémy at už od javorových listů :good: a nebo od nás. :jump: :hip:

ppeka
Nový člen

Příspěvek od ppeka »

Kal v Chloritanu
Chloritan mám uskladněný v komoře v tmavé skleněné lékovce 1L. Druhou 100 ml lékovku mám v koupelně. V obou případech se mi v lahvích objevuje na dně jakýsi kal.
Víte někdo co to je?
Mám obavu aby to nebyl rozpouštějící se plastový uzávěr.

Milan_Sk
Starší člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Milan_Sk »

jao píše:
Ak si objednával GSE od NutriBiotic, chcem Ťa upozorniť na to, že zmenili jeho chuť . Už to nieje horké, ale jemne citrónkové. Po užití je až po chvíli trochu cítiť tú horkú chuť. Mne tá horká chuť vyhovuje viac.
Ahojte, čítam že Jao už informuje, akurát sme doma otvorili novú flašku GSE a má chuť jak slabšia citronáda. Máte s tým viacerí takú skúsenosť ? Bude tam ešte ten extrakt ak to stratilo tú fantastickú horkú chuť ?

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
colcino
Nový člen
Dal: 4 poděkování

Příspěvek od colcino »

Prosím mám dotaz. Dnes jsem si namíchal roztok- beru 8 kapek 2X denně aktivované jenže jsem nedodržel tu tříminutovou dobu zamyslel jsem se a nalil do toho vodu a kopl to do sebe? Nemůže se mi nic stát?

rhapsody1
Nový člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od rhapsody1 »

Zdravim vsetkych,
Viete poradit ? Nakoľko som už v koncoch s mojou vyslovenie nie smrtelnou chorobou ale už som z nej mierne povedané dosť nervózny, nakoľko trvá zopár rokov.
Mam 30 rokov, rad by som chcel vyskúšat liečbu pomocou MMS, ale som v tomto úplny nováčik. Práve čítam knihu MMS/CDS - Jednoduchá a účinna léčba nemoci od Jim Humble, Leo Koehof a spol.
Kniha je určite zaujimavá, zatiaľ som v polovici ale aj napriek tomu sa mi už vynárajú otázky, ktoré priamo súvisia s mojim problémom lebo neviem ako by som mal postupovať.
Ak to nebude obťažovať tak by som opísal môj príbeh aby ste mi vedeli poradiť.

Už v roku 2005-2006 som začal vnímať, že sa nieco deje, pretože som bol stále nachladený, resp. išlo hlavne o nádchu. Skrátka nikdy nekončiace smrkanie, s tým spojene aj ranné kašlanie (predpokladám, že mi ľudovo povedané stiekal sopeľ z nosa na priedušky, tak som to potom vykašlával).
To bolo spojené aj s tým, že pri akomkoľvek styku s chladeným alebo bublinkovým napojom som mal hned zápal hrdla, bolesti hrdla, teploty..takže klasické prechladnutie (ani sám neviem či ide o angínu alebo chrípku ale asi skôr angína). Tušil som, že ta moja nádcha nebude obýčajná, nakoĺko aj hned po vyfúkaní nosa tak pocit ťažšieho, nie čistého dýchania ostal. Tie dutiny boli stále podráždené a zdurené. V roku 2007 som sa rozhodol ísť na výšetrenia na ORL, kde mi oznámili, že mám chronický zápal krčných mandli a CT vyšetrenie ukázalo, že mam komplet zanesené dutiny.
Nasledovala operácia, kde mi odstranili z dutín polypy, cystu a robili mi aj prepážku . Po operácii som si robil preplachy dutín a dalo sa s tým žiť ale potom asi rok po operácii som bol prechladnutý a opať dostal nádchu, ktorej som sa nevedel zbaviť a nápadne pripomínala situáciu pred operáciou. Čo sa týkalo hrdla tak samozrejme problém bol ten istý.
Robím si stále preplachy so slanou vodou ale to tiež extra moc nepomáha. Lekár mi potvrdil, že opäť sa začínajú tvoriť polypy.

Momentálny stav je taký : nos mám ucpaný snad cely deň aj po vysmrkaní tak stále sa mi nedýcha čisto, kašlem a vykašliavam hlieny v priebehu celého dňa, čiže už nie som si celkom istý či je to len hnis ktorý stečie z horných dýchacich ciest dole alebo tam niečo mam. A čo sa týka mandlí, tak každý druhý deň si vytláčam hnis. neexistuje aby som vypil niečo studené lebo hned ma chyti hrdlo (bublinkové napoje tiež nie.)

Moja otázka znie, čí aj takýto problem by MMS vedelo odstrániť ? vyčistenie dutín a chronický zápal mandlí. Nerád by som šiel opäť pod nôž
Ak áno, vedeli by ste mi poradiť ako postupovať ?

Ďakujem a s pozdravom
Peter

sirius01
Stálý člen
Dal: 135 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od sirius01 »

MMS pomůže, ale samo na to nestačí. Viz Jarda Zajíček na http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=7&t=507 : "Jde o problém od střeva a bez vyčištění střeva prakticky nemá cenu řešit vršek, to je jako ladit motor s bramborou ve výfuku. Průplach slanou vodou, nebo urinou, není problém, to se dá jen doporučit, ale problém to stejně nevyřeší. Také se dá inhalovat heřmánek, koloidní stříbro, nebo i opatrně MMS, ale velice opatrně. Pokud se týká jídla, tak klidně najeďte na okurky a kvantum salátových okurek upraví jak pH, tak trávení a dokonce i vygruntuje střevo."

S uctivým pozdravením HonzazMoravy
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“