Pozdvihnúť človeku sebavedomie...to ti ide fakt dobre... Taký nick som si vymyslel naschvál... Možno mám maturitu z biológie a fyziky ale to ešte neznamená, že sa na "získaných" informáciách chcem obohatiť, len si myslím, že tým čo robím sa veci začali pomaly posúvať dopredu...našťastie mám aj pozitívne ohlasy, tak že vidím, že to čo robím má zmysel. Preto nemám dôvod s tým skončiť. Myslím, že samotný názov Free-Energy Community naznačuje, že ide o vytvorenie komunity ľudí (nie o organizáciu nejakého stretnutia) zaoberajúcich sa oblasťou voľnej energie - po tvojom ľudí ktorý na tom roky makajú (tak že tu nie je nijaká hierarchia), a ak si si prečítal čo je cieľom, tak z toho sa snáď dá pochopiť, že nejde o peniaze...ja to pre peniaze nerobím...
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Ako som napísal, tiež mi ide aj o vytvorenie databázy, áno, aby k tomu mali prístup ostatný ľudia, aby to mohli skonštruovať a aby tomu aj rozumeli... Verím, že časom bude mať komunita aj vlastný web, databázu a nejakú sieť postavenú napríklad na báze torrentu, aby mohla fungovať nezávisle. A myslím, že ten čas už dávno nastal, len niektorý ľudia to najďalej ignorujú. Hádam nechceš čakať, kým sa občasné nepokoje v krajinách Európy (či sveta) zmenia na občiansku vojnu ako napríklad v Sýrii...podľa mňa potom bude neskoro...?! Síce sa už budem opakovať, no odporúčam Ti prečítať si toto vlákno:
![Pivko :pivko:](./images/smilies/pivko.gif)