Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Prezidentské ... a ty další volby ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 49 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
Re: Prezidentské volby
Smráká se nad Českou republikou ještě víc, než dosud? Zešílili již čeští voliči zcela? Proč stále věří něčemu, co se opakovaně ukazuje jako chyméra? Proč neprokouknou triky českých médií masové manipulace? Předvedli sionisté ovládající Prahu další zcela mistrovský politický tah ?
Schwarzenberg poslední týden vstal z mrtvých a spících, narozdíl od Jana Fischera, který s každým dalším dnem až nepochopitelně výrazně ztrácel.
Kníže však, podobně, jako Zeman, už jen sotva dýchá, sotva stojí, a sotva mluví. Kampaň je zcela vyčerpala a nelze vyloučit, že se ještě v jejich prvním funkčním období můžeme dočkat po Václavu Havlovi dalšího státního pohřbu. Co na to říct? Představitelé polistopadového Kmotrstánu začnou nyní vymírat, podobně jako vymřela česká demokracie. V tuto chvíli má velkou pravděpodobnost stát se prezidentem člověk, který je nejen předsedou strany s megaodpovědností za naprostou morální a ekonomickou devastaci této země, ale také někdo, kdo neumí melodii, ani slova české hymny Kde domov můj?
Nebuďte smutní, podobně jako sionisté, i Bůh má s Českou replublikou svůj zcela specifický a vtipný plán.
Schwarzenberg poslední týden vstal z mrtvých a spících, narozdíl od Jana Fischera, který s každým dalším dnem až nepochopitelně výrazně ztrácel.
Kníže však, podobně, jako Zeman, už jen sotva dýchá, sotva stojí, a sotva mluví. Kampaň je zcela vyčerpala a nelze vyloučit, že se ještě v jejich prvním funkčním období můžeme dočkat po Václavu Havlovi dalšího státního pohřbu. Co na to říct? Představitelé polistopadového Kmotrstánu začnou nyní vymírat, podobně jako vymřela česká demokracie. V tuto chvíli má velkou pravděpodobnost stát se prezidentem člověk, který je nejen předsedou strany s megaodpovědností za naprostou morální a ekonomickou devastaci této země, ale také někdo, kdo neumí melodii, ani slova české hymny Kde domov můj?
Nebuďte smutní, podobně jako sionisté, i Bůh má s Českou replublikou svůj zcela specifický a vtipný plán.
"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
-
- Zasloužilý člen
Toto je docela dobry napad, ale.....musíme si uvedomit, že žijeme mezi lidmi :-)martin11 píše:...navazuji na Slávka....to by tedy museli opravdu nejít všichni.Představ si, že by z celé republiky přišli k volbám jen 2 lidé....a zvolili by 2 různé. Do druhého kola by postoupili tito 2. tady by se na druhé kolo 1 nedostavil...a byl by vítěz. nikde není napsáno, že se musí dostavit minimální počet voličů....a věř, že jeden by se našel, který by šel volit....stačilo by vlastně , kdyby volil ten onen jen sám sebe m11
Vždy byla, je a bude zájmová skupina, která má ucast na volbách jako povinnost
Takže slušní do toho nepujdou nebo se nedostanou a zase to zustane tam kde je.A dale se mezi sebou nejak domluví. Je to zacarovany kruh.
Zaklad vseho je založit si svoje, což znamená menší funkční celky, které budou provozuschopné, uvidite, že začnou i bohatnout. Potom když je člověk sám relativně spokojen, nemusí se starat o to, co ho nebaví. Má více času na rozvoj na veci co ho těší. Ano vím, že toto není možné, to nám nepovolí. Dnes už je asi na vše pozdě, když si jsme ochotni zakoupit androidovou lednici, která sama pres internet doobjedná mléko, protože sama ví, že dochází. Do budoucna nás všechny čeká, jak se vyrovnat s tím, že jsme stale více ovladani a kontrolovani jako stádo.
Když si uvedomíme, že sami jsme schopni pomoci aplikace v telefonu mit pristup ke kontrole jineho telefonu, což je výpis poslednich hovorů, poslednich sms, při kradeži zapnout GPS, mikrofon a kameru....
ZDE
Tak čeho potom jsou schopni .......
Cituji:
Kam budou všechny informace z podobných zařízení posílány a kde budou analyzovány? Není náhodou, že NSA (National Security Agency) právě staví monolitické těžce opevněné zařízení za 2 miliardy dolarů hluboko v poušti Utahu , uprostřed hor. Toto zařízení má být plně v provozu v září tohoto roku.
„Datové centrum v Utahu je centrálou Globální informační sítě, což je vojenský projekt, který bude shromažďovat yotabyty dat, což je tak obrovské množství, že po něm není už žádná datová jednotka.“ informuje Gizmodo.
„Toto cetrum spolu se všemi místy odposlechu, špionážním satelitem a napojeným datacentrem učiní z NSA největší špionážní agenturu světa.“
Uvidíme, zda začnou mít starost kvůli faktu, že vysílají vše o svých soukromých životech a umožňují vládám a korporacím, aby sbíraly tato data, až to skutečně začne mít na ně negativní dopad. Fakt, že někteří zaměstnavatelé nyní vyžadují od svých zaměstnanců jejich facebooková hesla, je možná prvním znamením, jak by se to vše mohlo odehrávat.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Nejulhanějším kandidátem byl Zeman ...
... http://www.lidovky.cz/demagog-cz-analyz ... _domov_spa ...
PeS: ... a "nejuhuhlanější" byl kníže ... ...
PeS: ... a "nejuhuhlanější" byl kníže ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
A Ty jako máš pocit, že teď je to nějak jinak? Jinak zdaleka není pravdou, že by se museli voleb zdržet všichni. Stačí když jich je míň než zákonem stanovené procento populace. Ahoj, Slávek.sysel píše: .... Takže slušní do toho nepujdou nebo se nedostanou ...
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
- Dal: 59 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
Utekla jsem sem z Orgnonetu nadechnout se normálu, a tady zase opruzuje další. Co se vám všem stalo? Snad se mi to jen zdá, samej Iluminát a podobný kraviny.... Možná by nebylo špatný trochu vystřízlivět.sysel píše:Smráká se nad Českou republikou ještě víc, než dosud? Zešílili již čeští voliči zcela? Proč stále věří něčemu, co se opakovaně ukazuje jako chyméra? Proč neprokouknou triky českých médií masové manipulace? Předvedli sionisté ovládající Prahu další zcela mistrovský politický tah ?
Kníže však, podobně, jako Zeman, už jen sotva dýchá, sotva stojí, a sotva mluví.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... turtle22, ... a proč tedy lezeš do vláken, která tě popuzují ? ... ... řekl bych, že jedinej, kdo tu teď "opruzuje", seš ty ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
No jasně, my jsme ti divní úchylové, tak honem kmitej k těm svejm normálnímm. Tady ti pšenka nepokvete. Tady to je samej podivín, iluminát a laminát a bůhví co ještě. V rámci zachování zdravého rozumu nás tady nech kout pikle, nám se to takhle líbí.
A komu se to nelíbí.....
Navíc, pánové, v mých privátních volbách mých Spojených Jehněčích Emirátů ve volbách jednoznačně vyhrál brian johnson, těsně sledován papouškem kakadu a morčákem édou. Chápu sice, že svobodné volby v emirátech nejsou in, ovšem jsem pučem svrhnul krutovládu mých ovcí a zavedl jsem svobodné volby, z kterých jsou však ovce skrze vyznání vyloučeny.Původně to měla být muslimská revoluce, ale konvertoval jsem k neznabohům...
Jak vidno, možné je dnes všechno a i vaše budoucnost nekončí páprdou na hradě, kterej kdyby nebyl, nikdo by si toho nevšiml...
Jako když přestane smrdět záchod, létat mouchy nebo kručet v břichu. taky si toho málokdo všimne, naopak vždycky.
A komu se to nelíbí.....
Navíc, pánové, v mých privátních volbách mých Spojených Jehněčích Emirátů ve volbách jednoznačně vyhrál brian johnson, těsně sledován papouškem kakadu a morčákem édou. Chápu sice, že svobodné volby v emirátech nejsou in, ovšem jsem pučem svrhnul krutovládu mých ovcí a zavedl jsem svobodné volby, z kterých jsou však ovce skrze vyznání vyloučeny.Původně to měla být muslimská revoluce, ale konvertoval jsem k neznabohům...
Jak vidno, možné je dnes všechno a i vaše budoucnost nekončí páprdou na hradě, kterej kdyby nebyl, nikdo by si toho nevšiml...
Jako když přestane smrdět záchod, létat mouchy nebo kručet v břichu. taky si toho málokdo všimne, naopak vždycky.
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Jak Ty si tu vládu vůbec představuješ?
Máš k dispozici stádo ovcí, které Ti odhlasují, co si vzpomeneš, takže jejich volba může být nejen demokratická, ale navíc i jednomyslná - co víc si může diktátor přát?!?!
A Ty je k volbám ani nepustíš!
Zdravím - poota
Máš k dispozici stádo ovcí, které Ti odhlasují, co si vzpomeneš, takže jejich volba může být nejen demokratická, ale navíc i jednomyslná - co víc si může diktátor přát?!?!
A Ty je k volbám ani nepustíš!
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
No právě, ony ty ludry chtěly furt víc sena, vody a lizů a chtěly svobodu bez plotů. s příchodem nových beranů vznikaly protestní i záškodnické akce. V jednom týdnu mi překously káblik ke trartéru u traktoru a káblik ke chladiči u čtyřkolky....Asi má novej beran elektrovzdělání....
Takže jsem demokracii omezil na počet nohou 2. Možná mi vyhlásí svatou válku,vůbec nevím, co budu dělat.....Já jim dám demogracii...... za chvíli by mi hnípali i v mé posteli a žraly z mé mističky....
¨halt svoboda není pro každýho...
Takže jsem demokracii omezil na počet nohou 2. Možná mi vyhlásí svatou válku,vůbec nevím, co budu dělat.....Já jim dám demogracii...... za chvíli by mi hnípali i v mé posteli a žraly z mé mističky....
¨halt svoboda není pro každýho...
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
Jarda je v pohodě. Jezdí autem a traktorem, které nejsou závislé na politice, má pneu, které obouvá bez ohledu na politiku, plot, který ho ochrání před politikou, ovce a jehňata vymění bez vlivu okolí.
Na jednu stranu mu závidím ideály, na druhou je mi ho líto pro krátkozrakost.
Jardo, nezávislý ranč vypadá jinak. Tam si koníky nejen dovezou balík slámy, ale si jej i vyrobí. Za tři roky tě pozvu na návštěvu. Ukážu ti nezávislý ranč. Bohužel k nezávislosti je potřeba investice. Tak zvrhlý je tento svět.
Na jednu stranu mu závidím ideály, na druhou je mi ho líto pro krátkozrakost.
Jardo, nezávislý ranč vypadá jinak. Tam si koníky nejen dovezou balík slámy, ale si jej i vyrobí. Za tři roky tě pozvu na návštěvu. Ukážu ti nezávislý ranč. Bohužel k nezávislosti je potřeba investice. Tak zvrhlý je tento svět.
Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
-
- Zasloužilý člen
No, záleží na prioritách. Já budu vozit seno klidně ve vrtulníku, jen když u toho budu v pohodě a veselej.A když bude prezidentem franknštajn, bude mi to buřt. Jen když mi nepoleze přes ploty. Jináč si každej může blekotat, co hrdlo ráčí.
Nesmíš to brat tak vážně, stejně všici shnijem v pekle. Navíc se nehodlám trápit něčím, co nemůžu ovlivnit.
Já taky začal na soběstačnosti a skončil jsem asi na pětaosmdesáti hektarech, nebo taknějak.Teda neskončil, páč chci neco přikupit.... Cesta je cíl......A když tě to baví, tak to dělej, i kdyby to bylo cokoli.
Musel bys ke mně přijet na kus řeči, abys pochopil....
Nesmíš to brat tak vážně, stejně všici shnijem v pekle. Navíc se nehodlám trápit něčím, co nemůžu ovlivnit.
Já taky začal na soběstačnosti a skončil jsem asi na pětaosmdesáti hektarech, nebo taknějak.Teda neskončil, páč chci neco přikupit.... Cesta je cíl......A když tě to baví, tak to dělej, i kdyby to bylo cokoli.
Musel bys ke mně přijet na kus řeči, abys pochopil....
-
- Zasloužilý člen
A mame tady jeden mensi funkcni celek. Ratuluji.......to to je cesta :-)jarda ovčák píše:No, záleží na prioritách. Já budu vozit seno klidně ve vrtulníku, jen když u toho budu v pohodě a veselej.A když bude prezidentem franknštajn, bude mi to buřt. Jen když mi nepoleze přes ploty. Jináč si každej může blekotat, co hrdlo ráčí.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
já mám také funkční celek a jako Jarda 5 potenciálních voličů- dvounohých. máme 5 slepic. já vím, nic moc, ale lepší nežli panelák.
tak a teď vážně. tady na tomto vláknu, jak jsem již psal prosím vážně i nevážně..a spíše nevážně, protože vážně to snad ani nejde o našich kandidátech, a "novém" presidentovi...za 14 dní....SEM, tady je prostor m11
tak a teď vážně. tady na tomto vláknu, jak jsem již psal prosím vážně i nevážně..a spíše nevážně, protože vážně to snad ani nejde o našich kandidátech, a "novém" presidentovi...za 14 dní....SEM, tady je prostor m11
... věřím, že se " TO " povede ......
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Volební karkula-čka ...
... http://volebnikalkulacka.cz/ ... zkusil jsem to ... a dle výsledků mám názorově blížeji k "zemanství" než ke "knížectví", ale přesto bych "zemjaka" nikdy nevolil, díky tomu jak v minulosti pomáhal kurvit naší zemi ...... co se pak týče "hajnýho", tak je to z mého pohledu "out" už zcela úplně (nejen co se týče názorové neshody) ... takže nejdu volit ani jednoho, neb pod tímhle bejt podepsanej nechci ... ...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Jsi dítě Štěstěny a můžeš si v praxi provést druhé kolo prezidentských voleb, a to dokonce i několikrát po sobě s různými předvolebními taktikami.martin11 píše:.. 5 potenciálních voličů- dvounohých. máme 5 slepic.
Potřebuješ k tomu jenom dvě stejné misky a fotky Schwarzenberga a Zemana - voliče už máš a dokonce i se správnou inteligenční hladinou.
Ke každé misce dej jednu fotku a do každé misky dej slepicím nějaké krmení - vyhrává ten kandidát, který bude mít za stejný čas víc "užráno".
A teď to nejdůležitější - co všechno si můžeš ověřit!?
- když dáš do misek úplně stejné množství téhož krmení - předvolební sliby jsou vyrovnané, volby poctivé a rozhodne náhoda (možná i fotka ).
- když dáš do jedné misky míň téhož krmení - volby jsou zfalšované.
- když dáš do jedné misky "lepší" krmení - rozdílné předvolební kampaně.
Pro dokonalejší analýzu by to samozřejmě chtělo každé "volby zopakovat ještě se "stejnými" miskami a prohodit podobizny potentátů.
A pro dokonalejší přiblížení se realitě je samozřejmě nutné po "volbách" krmit úplně stejně, jako před nimi - a nebo hůř či míň, čímž si můžeš ověřit i vliv klesání reálné mzdy na produktivitu národa.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe