... ne, to je jenom o umění naslouchat a rozhlížet se kolem ...nanopile píše:... No vidíš, že to ide. Poradiť aj bez sarkazmov.
PS: ... už sis prohlédl ty žaluzky ??? ... ...
... ne, to je jenom o umění naslouchat a rozhlížet se kolem ...nanopile píše:... No vidíš, že to ide. Poradiť aj bez sarkazmov.
... ano / jo ... ale zde (na této planetě, kontinentu, republice, foru a tomto vlákně) na tyhle hračky bohužel ještě "neuzrál čas" ... mno, uvidíme časem ...Koumes píše:Zabýval se tím někdo z vás s lepšími výsledky?
ferromagneticku membranu, ako si pisal tak ti stale niekde pritahuje, hore alebo dole. Diamagnerticku membranu budu magnety zase odpudzovat, cize bude ako by drzana v strede a bude tienit mag.pole.nanopile píše:ojozo ako by v tom ruskom motore diamagnetický materiál fungoval. Načrtni mi to aj keď si myslíš, že je to blbosť. Možno mi to pomôže. A tiež si myslím, že by to mohlo byť to pravé orechové aj na Perendeva.
... viz 1 strana tohoto fora ... ... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=9910#9910 ...martinq píše:animace gif, hledam vice podrobností
Sorry ,vtip je ve stínícím plíšku bude to vrstevnatý materiál papír, bismut,Sláva píše:Promiňte,ale už na tenhle -podle mého - nesmysl musím reagovat.
Pominu otázku , že tomu dali patent... v Rusku je možné všechno.
Před mnoha lety jsem přesně tohle zkoušel a bohužel až po realizaci
jsem zjistil krutou pravdu, že ten stínící plíšek se prostě přicucne
k magnetu a musela by se dodat síla na odcucnutí -a tu to nevyvine,
takže se to vlastně hned zabrzdí.
Teoreticky by to šlo realizovat s materiálem , který by odstínil
magnet a zároveň jím nebyl ovlivněn, ale ten zatím neexistuje.
Takže si ušetřete práci. Případně hledejme vhodný materiál...