Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Cancer

Příspěvek od A(&F) »

hanka píše:V tomto směru mám dojem, že tělo se inzulinu brání více, než normálně (mám II. typ cukr.). Ale chci věřit tomu, že ta příčina, proč tělo inzulin tak odmítá, si nakonec to tělo nějak vyřeší ...
ahoj Hani, ... poslyš, když už tu probíráme Tvou "sachřivku", nedá mi se Tě zeptat, jak jsi vlastně dopadla s kotvičníkem, neb pokud si dobře vzpomínám, tak ses oň jeden čas poměrně intenzivně zaujímala ... podotýkám, že kotva je především účinná při dvojkovým diabetu, avšak nezávislém na inzulinu (což v podstatě není Tvůj případ) ...... nicméně by Ti mohl s tou "cukrofkou" dosti helfnout ... a :ethink: že nejen s ní ... :) ... http://leciverostliny.webnode.cz/produc ... rrestris-/ ...

... byl nějaký pozorovatelný výsledek ??? ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Urinoterapie

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Fox_25 píše:Takže z cukrovky prvního typu by se teoreticky dalo dostat a obnovit produkci inzulinu? ...
Je to jen otázka intenzity léčby a času. Může to vzít i rok, ale vyléčit se podle svědectví dá vše. Ještě tak sehnat arsenik. Ten by to dost uspíšil s kloubní artritýdou. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Fox_25 píše:Zase jsem pokročil, už to nemusím s ničím ředit, ....... Čekal jsem že tento psychický blok bude trvat déle.
... po první kůře (jenž jsem přerušil kvůlima letitejm potížím s játry) jsem si mimo bylinkového detoxu naordinoval i bezmasou dietu ... což jsem vydržel až do před-včerejška, kdy jsem podlehl lákadlu ve formě vařený řádně prorostlý kližky ... a pak to ještě navrch zazdil domácí čestvě vyuzenou klobásou (lidi, to fakt prostě nešlo vydržet ... kam se na to hrabe obyčejnej :smoke: absťák ... :? :lol: ) .... no, a povim Ti, Foxi, hned to bylo poznat ... úúplně jinej šmak ... :pivko: ...

... asi zejtra zakoupím ananas a celej ho na posezení sežeru !!! ... :D :D :D ...... což urkitě udělá radost i přítule ... :angel: :oops: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Posádka pěti lodí včetně Admirála Ferdy Magelana dorazila po 18 měsících plavby pitnou vodu a zbytek k prvnímu dotankování sladké vody doplachtila i s Admirálem na urinu. Prej to nebylo horší než zkažené portské, které bylo námořníkům často servírováno :D zapsal do svého deníku člen posádky leta páně 1519. Používali ji jako lék i Aztékové a severoameričtí indiáni. Černoušci v dnešním Zimbabwe ji pili od šimpanzů aby jim to stálo (hormony). Jedná se tedy o pokus ortodoxní medicíny něco velice důležitého popřít aby se přiživila na lidském trápení a dost se jí to povedlo rukou společnou a nerozdílnou s náboženským tmářstvím, despotickými vládami a podobnými výdobytky cvilizace.

Je mi z nich nablití, tak to jdu zapít šivambou. Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše: ... asi zejtra zakoupím ananas a celej ho na posezení sežeru !!! ...
:roll: Taky jsem dnes padl s další hladovkou, nacpal se trochou brambor s vařeným květákem a pak se dorazil chlebem s buřtem. Tak zas zítra. Ten ananas zní dobře, ale bude hlad. Ahoj, Slávek.

Fox_25
Stálý člen
Dal: 32 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Příspěvek od Fox_25 »

Já už se lekl že jsem v tom sám, včera jsem si koupil oříškové truffle a italské grilované žampiony naložené v octu a posléze oleji. To jsem neměl dělat, žampionů dnes padli dvě sklenice a trufflé půlka. Fakt je to horší než cigára a to jsem hladověl jen den. Navíc máme skoro půl roku pověšený ve spíži pravý uherák který vesele zraje, začínám mít o něj strach.

Jinak škrundání ve střevech je zajímavé, na jednom místě a větry to nejsou, ani hnačka. S tím jsem měl problémy včera, bál jsem se zakašlat, připomnělo mi to jeden výborný vtip.

Lékárník si odskočí na záchod a nechá v lékárně svého syna a pak přijde nějaký pán do lékárny a chce něco proti kašli. Syn lékárníka mu dá ricinový olej a pán odejde. Po chvíli otec přijde a říká synovy:
Nezbláznil ses? Tys mu dal na kašel ricinové kapky? Vždyť z toho se akorát pos*re!"
Nezbláznil, jen se podívej, tamhle stojí, drží se sloupu a bojí se zakašlat!"

A(&F)
Zasloužilý člen

Poznatkové ...

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:... taky to vypadá, že se ze mně začínaj samovolně vytlačovat uhry, tedy ty nezanícené mazové obludy. ....
... mám podobný poznatek, skoro tak lehce jako by byla "napařená kůže" ... a navíc mám pocit, že se mi víc mastěj vlasy ... a nejenom ty, neb dneska večer, když mi dcéra ležící u telky za mnou "škrabkala zádíka" (dneska totiž měla "službu" ona :lol: ), tak mi řekla, "fůj, ty máš záda mastný jak pekáč vod sekaný" ... hm, a to jsem si dal v poledne řádnou očistnou koupel ... plná vana ... :ethink: ...

... jinak játra, pročistěné ostropestřecem a dalším bejlím, druhou kůru zatím přežívají statečně, jen občas si "nepatně kňouknou", ale už mě nelámou napůl ... takže posloupně zvyšuji dávky ... už jsem na půllitru denně, což je po těch "pod a nad jazykovejch půllocích" docela jiný kafe, než to tam naklopit ...

... jinak co se týče chuti, tak bych to přirovnal k nepatrně slané chuti "láku z naloženýho chřestu" ... a ten já rád ... :) ... užívám v nevymražené formě, pouze vychlazené na cca 6°C ... zkrátka ze "sedmýho schodu" (horní patro lednice) ... :D ...

... i přes značné popíjení kotvy mám opět nečekaně často lavinovité návaly "migrén" (možná že herxka fakt :dknow: ), ale ty bolesti hlavy jsou zvládnutelné bez podpory čehokoliv dalšího ...

... občas mívám i "pocit zvýšeného napnelismu" v rukách, občas i v nohách (dokonce aj v té levé polomrtvé půlce), kdy na horní straně horních tlapek (zkrátka na druhý straně než jsou dlaně, aha takže hřbet :roll: ) jsou lehce naběhlé žíly, přesto pocit jako mi byla "malá kůže" ... :angel: ... ale tlak je přitom vcelku v normě, oproti mému standardu pouze nepatrně zvýšený ...... občas k tomu ještě svědění přecházející až v pálení na různých místech těla, dokonce i ve vlasech, podobně jako to mívám při zkrmování chili papriček nebo při konzumaci číny od mé matky, která to vždycky "přežene s dochucovadly" ... :roll: ...

... zhoršení ani zlepšení zdrav. stavu zatím nepozoruji, dokonce ani ta počáteční podrážděnost už není až taková, jako byla v "první lajně" ... jenom sny jsou poslední dobou lehce divočejší, plně barevné a pamatuju si je do nejmenších detailů (podobně jako po spinovaných nápojích) .... např. včera v noci, ve snu, jsme vedle Holešovický Tesly s kamarádem zabavili třem cikánům prodlouženou Ávii s korbou plnou úplně novej cívek s tlustým měděným izolovaným zemním kabelem ... čtyř žilovým, aspoň tak na 250A, možná že i víc ... evidentně ukradenýho, protože jinak by nám jej přece nenabízeli, ne ?? ... a přestože jsme jim zabavili klíče a tu Avii postavili hned vedle vrátnice, tak přestože zdrhli pryč, tak nám ji stejně zase šlohli, zrovna když jsme se šli zvoptat do závodu, jestli to náhodou nevzali u nich ... (kur*y jedny černý) ... vrátili jsme se i náměstkem, ale už tam nebyla, ... vrátnej potvrdil, že se tam vochomejtali ... těžký to zklamání ... pak jsem se lehce probudil, bez otevření očí v polospánku pochopil, že to je jenom sen, tudíž jsem se zanořil zpátky do "Dreamlandu" a dál pokračoval ve snění ... v klidu jsme si kamarádem zajeli starým zmatovatělým embéčkem do jednoho vejškovýho baráku na teplou držkovku (to místo prosím neexistuje, ale ve snech tam chodívám poměrně často, přestože vůbec nevím kde je, vždycky se totiž tak nějak nečekaně objeví nedaleko :P ) a potom se ještě zastavili na pokec u holek z konstrukčního oddělení o pár poschodí vejš ... atd. ...... nemáte to někdo podobně ??? ... nebo jsem jedinej, komu u toho ve spánku hrabe ??? ... :| ... (možná je to jen pozůstatek vánoční komoce a s AMT to nemá nic společnýho) ...

... díky za všechny vaše poznatky ... brouuu ... Anri ...

PeS: ... mmch, párkrát se mi stalo, že při náhodným odkašlání mi z hrtanu vyjel "chrchel přes půl huby" (barva přirozená, až průhledná), takže se mi asi odhleňujou plíce což je myslím dobře) nebo to tam padá z horních dutin, ale ty mám prázdné, nic moc nesmrkám ...... je pravda, že už dlouho pravidelně užívám lihovej extrakt z Kalísie (která rovněž pomáhá odhlenění), ale takovýhle "velký chuchvalce" jsem s Kalískou nikdy nezažil ...

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Taky se mi stává, že se mi při léčení zdají zdají různý nelogický sny. Psal jsem o tom ve vláknu "Autopatie".
Pamatuju si jen některé, většinou se v nich řešily vztahy třeba i s dávnejma spolužákama.
Myslím, že sny v tomhle případě mají za úkol narovnávat starý křivdy, zrady, starý lásky apod.
Docela by mě zajímalo, jestli se sen dotkne taky osoby, se kterou jsem ve snu něco vyřešil.
Zřejmě asi jo... :ethink: :D

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Odkazy anglina

http://facts.randomhistory.com/facts-about-urine.html
různé zajímavosti o urině. Například:
- Římanky pily terpentýn, aby jim moč voněla po růžích.
- Každý rok spadne v Kanadě kolem 225 mužů přes palubu ve stoje moča do moře a utopí se.
- v roce 1815 Capitán James Riley s posádkou lodi Commerce ztroskotané u Afrického pobřeží pili vembloudí urinu, překročili Saharu a zachránili se. (To je vembloudí urina dvakrát slanější než voda v oceánu.)

http://www.heartlandhealing.com/pages/a ... e_therapy/
Admirál Ferdinand Magellan na své výpravě kolem světa došel, bloudíce neznámými vodami, po osmnácti měsících z pitné vody a doplachtil se svou pětičlenou flotilou na urinu k prvnímu zdroji pitné vody. "Překvapivě, nechutnalo to tak zle, ne hůř než lahev nejpříšernšjšího zkaženého portského kolik jsem ho v životě již okoštoval," napsal jeden ze členů posádky do svého deníku.

http://www.google.ca/url?sa=t&rct=j&q=c ... 4429,d.aWc
Působení velbloudí moči dvou druhů (starý-mladý, samec-samice) velbloudů na rakovinné kultury včetně tabulek výsledků. Moč je ničí, rozdíly samice samec statisticky malé, rozdíl druhů statisticky dostatečný, rozdíl stáří u jednoho druhu statisticky významný, čím starší velbloud, tím účinější.

http://www.google.ca/url?sa=t&rct=j&q=c ... 4429,d.aWc
Studie antiparazitické funkce vembloudí moči u krav. Funguje perfektně oproti standartním antihelmetikům se smíšenými výsledky .

pavelkaras
Nový člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Příspěvek od pavelkaras »

Vyzkoušeli jsme v rodině koupele nohou v zředěné urině a mohu vřele doporučit. Postup: cca 1 dcl
nejlépe ranní moči (není podmínkou) zředit v lavoru cca dvěma litry horké vody, nohy vymočit,
s výhodou je dobré udělat si při tom pedikúru. Spolehlivě se tímto, po několika opakovaných
koupelích, odstraní plísně mezi prsty, pod nehty, v podstatě se odstraní různé mozolovité výrůstky
na chodidlech a zhrubnutá kůže na patách. Potom opláchnout chodidla čistou vodou.
Po koupeli je dobré namazat si chodidla např. indulonou.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Červi

Příspěvek od hanka »

A(&F) píše: ahoj Hani, ... poslyš, když už tu probíráme Tvou "sachřivku", nedá mi se Tě zeptat, jak jsi vlastně dopadla s kotvičníkem ...
Ahoj Anri, já jsem se o kotvičník ještě nezajímala, takže zkušenosti nemám .. ale co není, může být později ;) ...

Včera jsem k činjekcím přidala miniklystýry, poprvé 100 ml odpoledne a večer (vlastně v noci) před spaním 150 ml "staré" uriny (od rána). Reakce: ráno zase větší herxka a po :ptrain: zůstaly na papíře dvě "žížaly"... kolik (a jestli) jich odešlo na začátku, nevím ..
mají neobvyklý tvar - velké asi 7 cm, silné 0,5-0,6 cm a ocásek se rozdvojuje na dva bičíky :ethink: - nevíte náhodou někdo, co to může být za potvoru? A odcházejí i malé, krátké, bílé tyčinky..
Za chvíli jim dám další nadílku, tak uvidím, co bude zítra... :D
Dobrou :zzz: , Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Červi

hanka píše:... po :ptrain: zůstaly na papíře dvě "žížaly"... kolik (a jestli) jich odešlo na začátku, nevím ....
:jump: :jump: :jump: :laugh: :laugh: :smoke: :pivko: :baby:
Je-li libo bičíkovce s rýží servírované v záchodové míse :?: :mrgreen: To je k pomilování. :good: :good:

Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Pozdrav ze Sahary

Přeložil jsem Vám studii s pěknými obrázky, užijte si to. Motolice obrovská v hovězím dobytku léčená velbloudí močí, nějakým antihelmentikem a neléčená, viz příloha.

S laskavým pozdravem, Slávek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Pozdrav ze Sahary

Příspěvek od A(&F) »

... :good: ... tak až na to "nechutenství, vyhublost a hrubou srst" mám skoro stejný symptomy jako ty telata ... :D :D ... a během čtení jsem dostal chuť na jatýrka a ledvinky na cibulce ... :lol: ... ale pouze na ty kategorie C a D ... :mrgreen: ... téda, to je ale slušnej rozdíl oproti těm "ábéčkovejm" ... :shock: ...

... hm, takže to funguje, kde však narychlo sehnat vemblouda se zásaditou močí ?? ... :ethink: ... ;) ...

mmch, ... zrovna před chvílí byl v televizi kouzelnej návod, jak se za tři dni snadno a rychle zbavit tasemnice ... speciální dietou !!! ...

1.den ... k snídani Tatranku, ... k obědu taky jenom Tatranku, ... k večeři pak natvrdo vařený vejce ...
2.den ... k snídani Tatranku, ... k obědu taky jenom Tatranku, ... k večeři pak natvrdo vařený vejce ...
3.den ... k snídani nic, ... k obědu taky nic ... a k večeři opět natvrdo vařený vejce ...... po večeři pak většinou tasemnice sama vyleze ven, dá si ruce v bok a nasraně praví: ..."Ty hele !! ... a kde mám ty dvě Tatranky, co ??!" ...
(zdroj: pořad "Nikdo není dokonalý", návod poskytl Jiří Krampol)

... :laugh: :laugh: :laugh: ...

libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libcosenior »

libcosenior píše:Rozhodol som sa dnes ukončiť moju urino haldovku.
Môj prechod z hladovky (11 dní) na normálny režim:
1. deň ukončenia
- 18:00 - kilo rajčín oparených vo vriacej vode, olúpaných od šupy a vychladených, 1/2 kg som zjedol
2. prvý deň
- ráno - dojedol som ďalších 1/2 kg račín
- obed - kompótová miska - mrkva so zelenou kapustou (strúhané) v pomere 3:1 za surova s dvomi topínkami na sucho
- večer - to isté čo na obed, bez topíniek
(stolica nebola)
3. druhý deň
- ráno - kompótová miska - mrkva so zelenou kapustou (strúhané) v pomere 3:1 za surova s dvomi topínkami na sucho
- obed - na pare dusená mzarená zelenina na polievku s trochou pravého masla - pomerne veľa (podľa chuti)
- večer - nebol som hladný
(stolica nebola)
4. tretí deň
- ráno - na pare dusená mzarená zelenina na polievku s trochou pravého masla
- obed - rybacia polievka s veľkým množstvom zeleniny s dvomi suchými topínkami - veliká porcia
(stolica)
5. štvrtý deň
- ráno - naparený mrazený hrášok s trochou pravého masla
- obed - rybacia polievka, kuracie stehno bez kože, uvarené na pare, dusené jablká s trochou varených zemiakov pretlačené na pyré, k tomu dusený hrášok
(stolica)

Potraviny nesolím a nekorením, používam len štipľavú červenú papriku.
Rybaciu polievku som trochu musel posoliť, inakšie by mi nechutila, ale papriky som tam dal požehnane. :laugh:

Váha kolíše na poslednom bode (87,1 kg z pôvodných 97,1 kg) hore dolu 0,5 kg.
Stolicu mám úplne normálnu 1 x za deň, teda akú som už roky nemal. (stále bola veľmi riedka a veľmi často)
Čurina vôbec nemá slanú ani horkú ani kyslú chuť, ale dosť v nej cítiť práve tú varenú zelenimu.
Prečo sa stratila kyslá a horká chuť, neviem. :ethink:

PS.
Každé ráno vypijem asi 2 dl prvej rannej strednej čuriny.
Každé ráno a večer si pichám do brucha 1 ml strednej čuriny.

Doplnenie:
Plánujem, že v týždni budem konzumovať len jedlá z čerstvej a dusenej zeleniny a ovocia, teda aj vývary. V piatky chcem držať pôst a cez víkend si dovolím jedno mäsové jedlo.
Všetko bez múčnych výrobkov.

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“