Slavek Krepelka píše:... taky to vypadá, že se ze mně začínaj samovolně vytlačovat uhry, tedy ty nezanícené mazové obludy. ....
... mám podobný poznatek, skoro tak lehce jako by byla "napařená kůže" ... a navíc mám pocit, že se mi víc mastěj vlasy ... a nejenom ty, neb dneska večer, když mi dcéra ležící u telky za mnou "škrabkala zádíka" (dneska totiž měla "službu" ona
), tak mi řekla, "fůj, ty máš záda mastný jak pekáč vod sekaný" ... hm, a to jsem si dal v poledne řádnou očistnou koupel ... plná vana ...
...
... jinak játra, pročistěné ostropestřecem a dalším bejlím, druhou kůru zatím přežívají statečně, jen občas si "nepatně kňouknou", ale už mě nelámou napůl ... takže posloupně zvyšuji dávky ... už jsem na půllitru denně, což je po těch "pod a nad jazykovejch půllocích" docela jiný kafe, než to tam naklopit ...
... jinak co se týče chuti, tak bych to přirovnal k nepatrně slané chuti "láku z naloženýho chřestu" ... a ten já rád ...
... užívám v nevymražené formě, pouze vychlazené na cca 6°C ... zkrátka ze "sedmýho schodu" (horní patro lednice) ...
...
... i přes značné popíjení kotvy mám opět nečekaně často lavinovité návaly "migrén" (možná že herxka fakt
), ale ty bolesti hlavy jsou zvládnutelné bez podpory čehokoliv dalšího ...
... občas mívám i "pocit zvýšeného napnelismu" v rukách, občas i v nohách (dokonce aj v té levé polomrtvé půlce), kdy na horní straně horních tlapek (zkrátka na druhý straně než jsou dlaně, aha takže hřbet
) jsou lehce naběhlé žíly, přesto pocit jako mi byla "malá kůže" ...
... ale tlak je přitom vcelku v normě, oproti mému standardu pouze nepatrně zvýšený ...... občas k tomu ještě svědění přecházející až v pálení na různých místech těla, dokonce i ve vlasech, podobně jako to mívám při zkrmování chili papriček nebo při konzumaci číny od mé matky, která to vždycky "přežene s dochucovadly" ...
...
... zhoršení ani zlepšení zdrav. stavu zatím nepozoruji, dokonce ani ta počáteční podrážděnost už není až taková, jako byla v "první lajně" ... jenom sny jsou poslední dobou lehce divočejší, plně barevné a pamatuju si je do nejmenších detailů (podobně jako po spinovaných nápojích) .... např. včera v noci, ve snu,
jsme vedle Holešovický Tesly s kamarádem zabavili třem cikánům prodlouženou Ávii s korbou plnou úplně novej cívek s tlustým měděným izolovaným zemním kabelem ... čtyř žilovým, aspoň tak na 250A, možná že i víc ... evidentně ukradenýho, protože jinak by nám jej přece nenabízeli, ne ?? ... a přestože jsme jim zabavili klíče a tu Avii postavili hned vedle vrátnice, tak přestože zdrhli pryč, tak nám ji stejně zase šlohli, zrovna když jsme se šli zvoptat do závodu, jestli to náhodou nevzali u nich ... (kur*y jedny černý) ... vrátili jsme se i náměstkem, ale už tam nebyla, ... vrátnej potvrdil, že se tam vochomejtali ... těžký to zklamání ... pak jsem se lehce probudil, bez otevření očí v polospánku pochopil, že to je jenom sen, tudíž jsem se zanořil zpátky do "Dreamlandu" a dál pokračoval ve snění ...
v klidu jsme si kamarádem zajeli starým zmatovatělým embéčkem do jednoho vejškovýho baráku na teplou držkovku (to místo prosím neexistuje, ale ve snech tam chodívám poměrně často, přestože vůbec nevím kde je, vždycky se totiž tak nějak nečekaně objeví nedaleko
)
a potom se ještě zastavili na pokec u holek z konstrukčního oddělení o pár poschodí vejš ... atd. ...... nemáte to někdo podobně ??? ... nebo jsem jedinej, komu u toho ve spánku hrabe ??? ...
... (možná je to jen pozůstatek vánoční komoce a s AMT to nemá nic společnýho) ...
... díky za všechny vaše poznatky ... brouuu ... Anri ...
PeS: ... mmch, párkrát se mi stalo, že při náhodným odkašlání mi z hrtanu vyjel "chrchel přes půl huby" (barva přirozená, až průhledná), takže se mi asi odhleňujou plíce což je myslím dobře) nebo to tam padá z horních dutin, ale ty mám prázdné, nic moc nesmrkám ...... je pravda, že už dlouho pravidelně užívám lihovej extrakt z Kalísie (která rovněž pomáhá odhlenění), ale takovýhle "velký chuchvalce" jsem s Kalískou nikdy nezažil ...