Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

sirius01
Stálý člen
Dal: 135 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od sirius01 »

Ahoj, taková důležitá událost se stala nikdo se o ní nezmínil - 29.1. přednášela Ing. Bláhová na MMS Konferenci v Praze a myslím, že by hodně z nás v jejím příspěvku našlo odpovědi na všelijaké otázky. HB se tam také zmiňuje o svých současných postupech, ověřených její letitou praxí mezi parazity: http://www.ustream.tv/recorded/28896037

S uctivým pozdravením HonzazMoravy
belinda
Nový člen
Dostal: 13 poděkování

Příspěvek od belinda »

Musím říct, že jsem mile překvapená, že jsem našla tuto diskusi ohledně parazitů a že tady čtu příspěvky inteligentních lidí, kteří hledají řešení, mají bezvadné rady a rádi se o ně navíc podělí. Kde začít. Mám za sebou 11 operací, měla a mám diagnostikované ureoplazmata opakovaně, boreliozu, mykoplazmata, chlamydie, EB viry, autoimunitní zánět štítné žlázy, chronický zánět močových cest, chronickou kvasinkovou infekci a vaginozu, plíseň na nohách, streptokoka...málem bych zapomněla na vrozenou vadu srdce, která má vliv na vysoký krevní tlak....mám pokračovat?
A teď to nejlepší...je mi 32 let. Asi tímto dobře pochopíte, proč jsem svého času prolezla snad všechny diskusní fóra, které existovaly. Čím jsem si prošla se dá nazvat jediným slovem...zoufalství. I přes to, tohle o mě ví málo lidí a když na to přijde řeč jsou překvapení...ty jsi nemocná?
Používám v boji proti všem těmhle potvorám jednu velkou zbraň optimismus. Ale musím říct, že po tom, co zasáhly tyhle nemoci i mou psychiku jsem padla na kolena. Kdo si prošel onemocněním štítné žlázy ví o čem mluvím. Jako máma i žena jsem s vypětím všech sil fungovala jen z nutnosti.Lékaři mi jen předepisovali léky a nic se nelepšilo. Máte chlamydie? Tady jsou léky a šup jste zdravá. Nikdo z rodiny nechápal, že mi je stále zle, stejně jako já. Ureoplazma...to samé. Jediné léky, které mi pomohli jsou na štítnou žlázu a vysoký krevního tlak. Na těch jsem od 26 let závislá. Ovšem nesmím mít větší stres, pak se mi začnou třást ruce, začnu mít návaly zlosti nebo úplné vyčerpání. Anebo nejlíp mi vypoví službu i pumpa a mě je tak zle že, potřebuji klid, jen ležím a čekám až mi bude líp.Kdo dnes ale nezažívá velký stres? Mám dvě děti a manžela :-) Začala jsem jezdit na EAV metodu, která mi diagnostikovala velké množství EB virů a streptokoky...nedám na tuto metodu dopustit, hrozně moc mi v té době pomohla.Líbala bych panu doktorovi ruce už jen za to, že mi odboural tu strašnou únavu. Nepředepisoval mi žádné preparáty, prostě čistá elektroakupunktura a akupunktura. Po sedmiletém trápení s chronických zánětem močových cest jsem po tisíci pokusech běžnou cestou (dala jsem na radu pana doktora a brala rok v kuse atb, umíte si představit, jak jsem poté vypadala) i alternativní medicínou (EAV metoda na toto fungovala vždy jen krátkodobě) a radách dostala jednoho dne náhodou typ na Jančův ledvinový čaj, ale ne ten co nabízí na netu, mám speciální směs, kterou si nechávám míchat v lékarně a ten mi po 3 měsíční kůře pomohl. To štěstí se nedalo popsat.Když se mi ulevilo. naplánovali jsme si druhé dítě. Narodila se mi úžasná inteligentní holčička, která má vadu 10 dioptrií na každém oku (v rodině žádnou vadu oka nemáme) alergie potravinové a na srst, záněty ledvin, zlatého stafylokoka, onemocnění srážlivosti krve, vysokou nemocnost, záněty středouší, laryndytidy. Kdo alespoň jednu z těchto nemocí zná, pochopí, čím jsem si prošla. Bylo to zoufalství už podruhé. Ale napjala jsem všechny svoje síly a EAV metodou, přísnou dietou a dodržování různých opatření jsem ji z toho všeho dostala. Dnes nosíme brýle (jednou prostě půjdeme na laser), srážlivost je v normě, nemocnost ustoupila, ekzémy také, prostě paráda. Jenže jsme před páry lety byli na dovolené v Turecku a po pár dnech se u mě a syna a poté dcery dostavila prudká bolest hlavy a od té doby jsme měli neustále potíže s průjmama, přibíráním na váze, bolesti břicha, plynatost...když jsem šla k lékařce už po 3tí se vzorkem stolice, ve které byli na první pohled patrné bílé kuličky a testy vyšly opět negativní, prostě jsem opět zasedla na net a začala číst všechno o parazitech. U doktorky jsem si skoro klekla na kolena a nakonec celé rodině předepsala Vermox. Marně, obtíže zůstaly. Takže jsem našetřila peníze a koupila si Colonix, musím říct, že co ze mě vylézalo se mi ani nechce popisovat, opravdu to funguje, viděla jsem to na vlastní oči i si to vyfotila. Včetně zapouzdřených vaků plných těch bílých kuliček, které jsem měla ve stolici. Hodně se mi ulevilo. Děti tuto kůru nesmí, takže jsem jim koupila Tibetskou antiparazitální léčbu. Všem nám bylo lépe. Až do jednoho dne, kdy se dcera v noci strašně drbala, že ji to budilo a když jsem jí roztáhla nožky, uviděla jsem malé bílé nítěnky. Takže jsem běžela k doktorce a ta nám celé rodině opět předepsala Vermox, na toto dveří zabral. Jenže obtíže ze zahraniční dovolené nám stále přetrvávají. Takže jsem začala studovat vše o parazitech a narazila na tyto stránky, to všechno co jsem se tady dočetla mi teprve otevřelo oči. Celou tu dobu jsem hasila příčiny, ale podle všeho to nasvědčuje tomu, že s parazity bojuju už hodně dlouho. Je pravda, že jsem nějak instinktivně začala už před léty brát vitamín C na podporu imunity a zjistila jsem, že mi hodně pomáhá tlumit všechny ty příznaky. Takže ho už léta beru v množství 1g denně s pozvolným uvolňováním.Ale až teď mi po vašich příspěvcích došlo, že jsem na úplném začátku. Takže přátelé. Vzhůru do boje, začínám s Vámi vyzkouším všechno, přeci v sobě a dětech nenechám ty potvory žít! Děkuji za všechny rady, zítra se s dětma objednávám na Zapper a MMS už mám objednané....

belinda
Nový člen

Příspěvek od belinda »

Jo abych nezapomněla...hrozně mi po jídle škrundá v břiše...myslíte, že by to mohly být škrkavky? Podle toho co tady píšete na to nezabírají ani Zapper ani MMS, i když do nich půjdu kvůli těm ostatním potvorám..tak co zkusit ten Praziquantel? Anebo co baštit nějaké hodně pálivé papričky? Vždyť v takových zemích jako Indie to jedí pravidelně právě proto, že jsou moudří a ví co jsou paraziti zač...jak tady někdo napsal. Ne jako my. Psy a kočky odčervujeme 2x ročně a sebe ani jednou za život...to je paradox, teď už chápu, že to je program na celý život...
Jinak vysoké dávky česneku jsem zkoušela...to takynezabírá..jen dočasně.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

to belinda: ....vitaj ... a jukni taky do tohoto vlákna ... http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=112780#p112780 ... zrovna v onom odkazovaném příspěvku najdeš něco jak vysoký krevní tlak, tak i na parazity ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

belinda píše:Jo abych nezapomněla...
No, Anri mne předběhl a to se cení ... i zuby :mrgreen:
:) Tobě zase za to, že jsi se ke všemu poslušně přiznala.

Takže vítej Belindo i ode mne. Ono to není jen o parasitech, ale já si tím definitivně už pomohl jednak od nějaké té škrkavky (které mi testy nikdy nenašly) a jednak jak vyplulo na povrch alespoň od pár kusů tasemnice, jestli ne od celé. Taky od nějaké plísně a dost jsi mne zarazila, protože to byly taky bílé i když spíš čočky a to aj velikostí. Je toho ale víc, co se hýbe správným směrem. Pokud budeš mít čas a náladu, najdeš v tom vlákně i mnoho dalších zajímavostí, metoda je naprosto lacinka, ba co dím, naprosto zadara a účinnost presentovaná v knihách a dohledaných publikacích (tady máš seznam odkazů http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3371) se nám, také celkem začátečníkům, začíná krásně potvrzovat.

Navíc není třeba diagnostika, tu si uděláš sama aniž by Tě to stálo čas, či námahu, nemluvě o penězích a vše naprosto přirozená léčba. Je také snad tou nejověřenější ze všech alternativ které kdy existovaly, akorát, že ji někdo vehementně po dlouhá staletí dispublikuje. I když to není nová metoda, mnoho poznatků nových je (a to i :evil: vědeckých) alespoň moderní době a léčí vše z jedné "vody" :D načisto, i když se to zdá na první pohled neuvěřitelné a nesmyslné.

Co se týče VitC, aj bych z toho jednoho gramu přitlačil. Je tu i vlákno, jak se dá do člověka pumpovat pod tlakem. Tady máš Pana Tuhárského http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 504#p50504 v příloze, je to převelice dobré a tady celé vlákno http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=2404 Někde kolem strany 8 najdeš i první zmínky o liposomatickém C a když si dáš do "hledat" v čele každé stránky slovo liposomal, jseš tam hned, akorát je dobré to vzít od nejstaršího, které je mimo vlákno od Pavelv.

V každém případě Ti přeji vše nej, ahoj Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

belinda píše:Po sedmiletém trápení s chronických zánětem močových cest jsem po tisíci pokusech běžnou cestou (dala jsem na radu pana doktora a brala rok v kuse atb, umíte si představit, jak jsem poté vypadala) i alternativní medicínou (EAV metoda na toto fungovala vždy jen krátkodobě) a radách dostala jednoho dne náhodou typ na Jančův ledvinový čaj, ale ne ten co nabízí na netu, mám speciální směs, kterou si nechávám míchat v lékarně a ten mi po 3 měsíční kůře pomohl. ...
... pokud bys "správně užívala brusinky", tak bys z toho nejspíše byla venku do měsíce ... způsob užití je zde http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 3%AD#p8820 ... v tomhle jsou brusinky nepřekonatelný ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
belinda
Nový člen

Příspěvek od belinda »

to Anri děkuji moc za typy hned se do toho ponořím...
to Slávek děkuji za přivítání a spoustu odkazů...ještě dnes na to mrknu :-)

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Zdravím,

přišel mi dnes docela příjemný mailík od jedné paní, nechal jsem si od ní potvrdit, že to sem mohu dát:

Zvládla jsem 2 měsíční kůru s MMS plus jsem to kombinovala s kapkami Joalis a zaper a výsledek je, že jsem se naprosto s přehledem vyhnula gyn. operaci. Na začátku mi tvrdili, že nikdy neviděli, aby se někomu zlepšili výsledky a tak jsem byla holt první u koho to MUDr. viděla. Neumíte si představit, jak jsem ráda. Jeden z mých nejužitečnějších dní, byl ten, kdy jsem jela na přednášku pana Humbela!!!

Naprosto s přehledem jsem pila 5 kapek MMS naráz aniž by mi bylo blbě, když jsem aktivovala kys. chlorovodíkovou - nedá se to s kys. citr. srovnat. To jsem docela nezvládala dodržovat. Už jsem naučila chodit na detoxikaci celou rodinu, takže teď jim objednám ještě něco v čem se mohou koupat a popíjet :))

Mějte se moc hezky ať se vám daří, za čas se zase ozvu, protože mám v plánu nás systematicky odčervovovat !

V dalším mailu:

Stačí jen všechna doporučení dělat pravidelně s disciplínou a mít trpělivost. Myslím, že klíčové je najít správného poradce. Ne jen dogmatika přes Joalis,ale toho kdo umí kombinovat cesty k cíly. Měla jsem obrovské štěstí na tu nejsprávnější osobu a pak ještě na jednu - a i přes další indicie se dostala až k MMS. A taky zapojit vlastní hlavu a nebýt pasivní a hledat informace a vyhodnocovat a ubránit se direktivním doktorům a že mi to poslední dalo dost zabrat :))

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše:Zdravím, přišel mi dnes docela příjemný mailík od jedné paní, nechal jsem si od ní potvrdit, že to sem mohu dát: ....
:ethink: Kdo to tak ten poradce asi jenom mohl být :dknow: :D :spirit:

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
A(&F)
Zasloužilý člen

Zajímavost ... Více kousanci k lepší imunitě (Osel.cz) ...

Příspěvek od A(&F) »

... protilátky ve slinách sajícího hmyzu mohou přispět k lepší imunitě člověka ... fakt zajímavé ...

... "Myšky dříve poštípané komáry bez malarických plasmodií byly nakažené méně, než myšky, které se předtím s komáry nesetkaly. Sliny z komářích kousanců u poštípaných myšek, stejně jako v případě leishmaniózy, stimulovaly produkci imunitně významných látek cytokinů." ...
(zdroj: http://www.osel.cz/index.php?clanek=2561) ...

sirius01
Stálý člen
Dal: 135 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od sirius01 »

Slavek Krepelka píše:Kdo to tak ten poradce asi jenom mohl být?
Taky bych to chtěl vědět - měl bych zájem.

S uctivým pozdravením HonzazMoravy
Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

zajímavé - o malárii,
http://www.osel.cz/index.php?clanek=1491
hromská malárie...

BaraMarshal
Nový člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Šumáky

Příspěvek od BaraMarshal »

Palo píše:Mám zakázáno dávat malému jedlou sodu v pití. Všechno "zdravé" je u nás zakázáno... Protože je to prostě hloupost...
(Palo soda je jen velmi rychlé a krátkodobé a neefektivní řešení, navíc při dlouhodobém užívání si můžeš spíše v těle napáchat paseku, nadměrným ukládáním sodíku - podobně jako u kuch.soli :)

Pár tipů ohledně vhodných potravin,které rozhodně ani malému neuškodí :) :

Potraviny, které silně tvoří zásady ( silně vyrovnávají pH)zeleninové šťávy
pšeničné klíčky
bylinkový čaj, zelený čaj,opuncie, aloe vera, vilcacora, goji
zelenina a listový salát jako např. okurky, zelí, čerstvé pampelišky, endivie, rajčata, cukety, tykev, mrkev, ředkvičky, kedlubny, pórek, polní salát, lilek, celer, brambory, bílé fazole, rukola atd.
slunečnicová semena , konopná semínka ( i mouka), pravý a poctivý kváskový chléb, nopalová mouka(chléb)
konopný olej, panenský olivový olej
....a spousta dalších léčebných bylin a olejů.... :)

Potraviny slabě tvořící zásady ( slabě ale i přesto vyrovnávají acidobazickou rovnováhu :)
Fíky, rozinky,brusinky, banány, citróny, melouny, třešně, hroznové víno, meruňky, broskve, jahody, angrešt, maliny, borůvky, ovocné šťávy
sojové výhonky a veškeré naklíčené luštěniny - sami si můžete nechat doma naklíčit.
brambory
kvalitní mléko plnotučné, nízkotučné, smetana ke šlehání
čerstvé syrové mléko kravské a kozí.
quinoa, amarant, špalda, jáhly, kroupy, pohanka , kuskus
klíčky špaldy
obilná káva
avokádo
med, vaječný žloutek
čočka, hrách, zelené a žluté fazole
sezam. semínka, mandle, dýňová semínka
slunečnicový olej, palmový olej, ...

BaraMarshal
Nový člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od BaraMarshal »

keft píše:Nechci Vás odrazovat, ale čím více studuji po léta tyto problémy, tím více vše ukazuje na psyché, která je přímo svázána s imunitním systémem. Tam by měl každý začít! Tohle vlákno může mít 1000 stran a problémy zůstanou otevřené.
"
Děkuji za Tvou myšlenku :)
Začínám mít naprosto stejný pocit! Léta se zabývám fytoterapií , ale stále častěji nás ty výsledky vedou ke stejným úvahám.
Pokud jsi nečetl, velice doporučuji knihu od dr. Bruce Lipton - Biologie Víry,- neskutečné to čtení :)

Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

Tak u každé nemoci je základ v psychice. Já si ale myslím, že to funguje oboustraně, tj. když člověk se začne odčervovat, nebo detoxikovat apod. že psychika se sama začne měnit, pokud to ale člověk nepřijme a pořád se snaží držet starého způsobu myšlení, tak mu nic nezabírá a fakt to chce hlavně dělat na té psychice, vždyť si všimněte, jak ti co se vyléčili a popisují v čem je jejich život lepší, tak vždy se píše, že jsou šťastnější vyrovnanější apod. že to nějak samo od sebe, že se přestali tak rozčilovat a pochopili některé věci...

Jinak ještě u těch zásadotvorných jídel se zapomnělo na meloun,okurky a cibule ti odkyselují výborně.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“