Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 127 poděkování
- Dostal: 221 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Pomoc pomoc!letím do Thajska a teď jsem tedy vyděšená ze všech těch parazitů co tam nachytám Tak slivovici asi nepropašuju,tak co radíte abych s sebou měla?Nebo mám být radši hlady? A co když tam dostanu pomoc!
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
Já bych si s sebou vzala hřebíček v tobolkách, podle toho co jsem už tady načetla, by na "čerstvé" nákazy měl fungovat celkem spolehlivě...
Taky mám dotaz, před kůrou antihelmintiky doporučuje ing. Bláhová 14 dní užívání mms v dávkách cca 3-4 kapky 2x denně. Pak začnu brát antihelmintika, a mms beru i dále stejné dávky nebo nějak navyšovat, případně vynechat týden na céčkovou kůru? K tomuto jsem nedostala od mudr.Řezníčkové žádné informace. Vy kdo máte knihu Deník poradce - není tam popsán postup? Díky...
Taky mám dotaz, před kůrou antihelmintiky doporučuje ing. Bláhová 14 dní užívání mms v dávkách cca 3-4 kapky 2x denně. Pak začnu brát antihelmintika, a mms beru i dále stejné dávky nebo nějak navyšovat, případně vynechat týden na céčkovou kůru? K tomuto jsem nedostala od mudr.Řezníčkové žádné informace. Vy kdo máte knihu Deník poradce - není tam popsán postup? Díky...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Bobina: On by ten půst vůbec nevadil, jestli tam nebudeš dělat žádnou těžkou práci a jsi zvyklá na půst ;-) Jinak hcl i mms by na vajíčka a malé zárodky taky mohlo stačit.
dryada: Já být tebou tak při antihelmetikách bych se řídil reakcemi těla- Pokud by ledviny nebo játra nestíhaly, tak radši nebrat a pokud bych cítil, že na mě leze nějaké "nachlazení" apod. což s největší pravděpodobností by byly viry a bakterie z odumřelých parazitů, tak bych dal mms dávku asi stejnou jak před kůrou, pokud by příznaky neustupovali, tak zvýšit.
dryada: Já být tebou tak při antihelmetikách bych se řídil reakcemi těla- Pokud by ledviny nebo játra nestíhaly, tak radši nebrat a pokud bych cítil, že na mě leze nějaké "nachlazení" apod. což s největší pravděpodobností by byly viry a bakterie z odumřelých parazitů, tak bych dal mms dávku asi stejnou jak před kůrou, pokud by příznaky neustupovali, tak zvýšit.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
To Bobina: ... viz vlákno urinoterapie ... prostředek proti parazitům si "vyrobíš" sama na místě ... ... a kdyžtak si ssebou vem i pytel nepraženejch dýňovejch semínek + ten již dopopručenej hřebíček + ještě kurkumu ... to by mělo stačit ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
děkuji za rady nemám už moc času pročítat 199stran o parazitech .ten hřebíček se nadrtí a dá do tobolek,Kolik se ho užívá za den?
-
- Starší člen
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 80 poděkování
bobina: mne velmi pomohol CORSODYL, ked som bola v indii.Dezinfekcia ust je zaklad...Vsetci okolo mna hnačkovali a mali rozne problemy, len mne, ktora som tam bola s mojimi parazitmi nebolo nič, pekne som si pobyt užila, až na tie obcasne skakania noh v noci, ktore stale pretrvavaju, nech robim , co robim.
a este som znižovala teplotu vnutornu panadolom rano a večer pri tych 50C, co sme tam mali
a brala tbl echinaceu. Ostatní mali od Joalis vsetko mozne a nepomohlo
a este som znižovala teplotu vnutornu panadolom rano a večer pri tych 50C, co sme tam mali
a brala tbl echinaceu. Ostatní mali od Joalis vsetko mozne a nepomohlo
-
- Zasloužilý člen
ok vezmu i corsodyl.Já budu mít plnej kufr desinfekce a léčiv to jsem zvědavá jestli to projde
-
- Nový člen
- Dostal: 13 poděkování
Ahojky,
zeptám se, zda-li máte někdo zkušenosti nebo poznatky, zda je vhodné používat MMS a Zapper v těhotenství? Názory se různí...
Díky za všechny rady...
zeptám se, zda-li máte někdo zkušenosti nebo poznatky, zda je vhodné používat MMS a Zapper v těhotenství? Názory se různí...
Díky za všechny rady...
-
- Nový člen
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
zrovna včera jsem náhodou narazila na inf. kapky INOCEL od fy Diochi, je to až neuvěřitelné,
na co všechno to má učinkovat a co všechno to obsahuje..dokonce i anonu ostnitou:
http://www.prozdravi.cz/intocel.html?gc ... 3godQG0Ayg
neznáte to někdo?
na co všechno to má učinkovat a co všechno to obsahuje..dokonce i anonu ostnitou:
http://www.prozdravi.cz/intocel.html?gc ... 3godQG0Ayg
neznáte to někdo?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Přikládám nový aktualizovaný seznam poradců od H. Bláhové.
Tento seznam se podle informací objeví i v Regeně...
Tento seznam se podle informací objeví i v Regeně...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
belinda píše:Ahojky,
Díky za všechny rady...
Ahoj Belindo,
já osobně bych v těhotenství nešla ani do jednoho, nemám ale žádné důkazy proč ne, dívám se na to čistě z pohledu matky.
Těhotenství je tak křehká věc, že nemá smysl experimentovat a pak si to celý život vyčítat...
pa Alfka
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... ... proč chceš užívat AMT v těhotenství ?? ... kvůli parazitům ?? ...belinda píše:A co urinoterpaie a těhotentsví?
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Nový člen
Přesně tak...zrovna když jsem zjistila, že mé problémy tkví hlavně v parazitech a chtěla jsem se pustit do všech těchto metod, jsem zjistila, že jsem těhotná...co teď co radíte?
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Re: urinoterpaie a těhotentsví ??
... pokud budeš rozumně zacházet s čurinou, tak by to zřejmě nemělo ublížit ani jednomu z vás ... ale přiznám, že sám bych byl v rozpacích kolik jí vlastně denně užít ... možná bych s ní raději počkal až po prvém trimestru ... zdravá strava v dostatečném množství je samozřejmou podmínkou !!! ...... nicméně, co však můžeš proti parazitům už teď (opět v rozumné míře), jsou dýňová semínka (sušená nepražená) ...
PeS: ... dle této diskuze http://diskuse.doktorka.cz/urinoterapie ... rchiv/510/ (a dalších) by se AMT v podstatě mohla po celou dobu gravidity ...... mno, uvidíme, co k tomu ještě dodá Slávek ... ...
PeS: ... dle této diskuze http://diskuse.doktorka.cz/urinoterapie ... rchiv/510/ (a dalších) by se AMT v podstatě mohla po celou dobu gravidity ...... mno, uvidíme, co k tomu ještě dodá Slávek ... ...