Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Re: Koloidní stříbro
Poradte kde koupit nejkvalitnější koloidní stříbro používám Ag 100 z Angl. a nějak se mi to zdá slabé a nebo málo účiné ale možná je to jenom můj pocit. Dík Vokoun
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
Ano je to ako pises, mam ten istý problem.voja píše:Zdravím všetkých, v poslednej dobe mám problém zohnať vyhovujúcu Aqua Pro Injectione (Imuna). Pri posledných štyroch nákupoch sa vodivosť pohybovala od 1,7 do 5 us (boli to dokonca rôzne výrobné šarže kúpené v rôznych lekárňach v Košiciach). Stretol sa niekto s podobným problémom?
Neviem co v tej Imune stvaraju ale ked takouto vodou riedia injekcie neviem,neviem
Kopoval som ju po kartonoch 10ks v kartone, kazda flasa v tom istom baleni mala inu vodivost nechapem???????
V lekarni si zacinam davat robit destilku, vedia ju urobit aj na 0,3 mikro s, stane sa ze urobia aj 0,8 a urobily mi aj 1,5
Je to o pristupe
Som z BA zostavam s pozdravom
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Ve vlákně "Živá a mrtvá voda" jsem citoval:
Zdravím - poota
Z toho vyplývá, že momentální vodivost vody závisí nejenom na způsobu výroby, ale také na tom, jaká doba a za jakých podmínek od její výroby uplynula.Když měříme vodivost vody vyčištěné mnohonásobnou destilací v platinové nebo křemenné aparatuře, zjistíme, že přes největší pečlivost při čištění má nakonec stále určitou malou vodivost. Tuto vodivost způsobuje vlastní ionizace (autoprotolýza) vody:
2H2O = H3O+ + OH-
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Nový člen
Aqua Pro Injectione od Imuny mavala roky cca od 2007 do konca roku 2011
vodivost 0,1-0,3mikro s, u mna proces zacinal od 0,35mA a trvalo aj 2-3hodiny lez sa prudovy odber vysplhal
na prud 1,4mA, ktory mam nastaveny ako konecny.
Chcem povedat len tolko, ze ked Aqua zacala vyrabat od konca roku 2011a je to aj tohto roku, mam sarzu do roku 2014, kde bola
znacne zvysena vodivost.
proces nabiehal aj s prudovymi hodnotami 0,8 - 1,4mA, podla toho aku mala vodivost-max.vodivost som nameral az 7,5mikro s
z toho usudzujem, ze s tou vodou nje je vsetko v poriadku.
Citování celého příspěvku, když odpovídáš přímo pod ním, je zlořád, který se snažím vymýtit - poo.
vodivost 0,1-0,3mikro s, u mna proces zacinal od 0,35mA a trvalo aj 2-3hodiny lez sa prudovy odber vysplhal
na prud 1,4mA, ktory mam nastaveny ako konecny.
Chcem povedat len tolko, ze ked Aqua zacala vyrabat od konca roku 2011a je to aj tohto roku, mam sarzu do roku 2014, kde bola
znacne zvysena vodivost.
proces nabiehal aj s prudovymi hodnotami 0,8 - 1,4mA, podla toho aku mala vodivost-max.vodivost som nameral az 7,5mikro s
z toho usudzujem, ze s tou vodou nje je vsetko v poriadku.
Citování celého příspěvku, když odpovídáš přímo pod ním, je zlořád, který se snažím vymýtit - poo.
- poota
- Zasloužilý člen
Třeba opravdu není - a máš nějakou lepší?strieborko píše:.. z toho usudzujem, ze s tou vodou nje je vsetko v poriadku.[/color]
Zdravím - poota
-
- Nový člen
Keby som mal na vyse nejakých cca 1200Eur u nas SK, tak by som asi zainvestovalpoota píše:Třeba opravdu není - a máš nějakou lepší?strieborko píše:.. z toho usudzujem, ze s tou vodou nje je vsetko v poriadku.[/color]
Zdravím - poota
do vlastného kolonového destilaku u Vas vychadza podstatne lacnejsie pozri : http://www.thermofisher.cz/produkty/demiwa-5-roi
tymto destilakom robia v tej lekarni co som spominal v predchadzajucom prispevku
Chcem tym povedat, ze si pripadam ako medzi 2 mlynskymi kamenmi a hladam nejake riesenie, aby som si KS aj
madalej mohol vyrabat.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... nejen to, ono záleží i na "skladbě klustrů" ... jako příklad uvedu "mikrovlnkovou vodu", tj. vodu jenž prošla několika minutovým varem v mikrovlnce, během čehož se "lehce" změní i její fyz. vlastnosti (nejspíše změnou vnitřní struktury = možná, že vodíkové vazby potom zafungují trochu jinak) ... při měření této vody je vidět, jak její "zvýšená" vodivost po skončení varu během necelé minuty prudce klesne, další znatelný pokles je v rozmezí několika minut, další potom v řádu hodin ... a na původní vodivost se vrátí až za několik dní ... samozřejmě se na tom podílí i pokles teploty, ale ten nekorespondoval s křivkou vodivosti ...... možná se na tom rozdílu částečně podílela i výše uvedené "autoregenerační schopnost vody - samovolné zvyšování vodivosti" ... ...poota píše:Ve vlákně "Živá a mrtvá voda" jsem citoval: Když měříme vodivost vody vyčištěné mnohonásobnou destilací .......... Z toho vyplývá, že momentální vodivost vody závisí nejenom na způsobu výroby, ale také na tom, jaká doba a za jakých podmínek od její výroby uplynula.
PeS: ... po těchto a dalších souvisejících pokusech jsme zcela přestali používat mikrovlnku k ohřevu jídla ... ... jediné, co z mikrovlnky "občas skousnu" je popcorn ... asi tak 2x do roka ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Nový člen
Ahojte,
potreboval by som koloidne striebro hlavne na preplachovanie oci, popripade zvysok pouzit vnutorne. Vedeli by ste mi poradit:
Vopred dakujem za vsetky informacie.
Laco
potreboval by som koloidne striebro hlavne na preplachovanie oci, popripade zvysok pouzit vnutorne. Vedeli by ste mi poradit:
Vopred dakujem za vsetky informacie.
Laco
- abul
- Zasloužilý člen
- Dal: 106 poděkování
- Dostal: 197 poděkování
Nebylo by lepší něco odsud? http://www.filtracevody.cz/store/depart ... stemy.html Parametry myslím celkem podobné, ale cena podstatně přívětivějšístrieborko píše:Keby som mal na vyse nejakých cca 1200Eur u nas SK, tak by som asi zainvestoval...
Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
-
- Nový člen
- jardax
- Zasloužilý člen
- Dal: 56 poděkování
- Dostal: 104 poděkování
No já nic proti děcka, vařil jsem jakokoloid z nejlepčí vody a když najednou byla nouze, nepohrdul jsem vodou z kohoutku. Výsledek tentýž!!! Funguje to z ultra pure water stejne tak i z kohotkovej....
Ve spešl návodech, které zde najdete, jde spíše o reprodukovatelnost výsledků... nikoliv o skutečný výsledek. Skutečný výsledek dosáhnete i s použitím kohoutkové vody, jen ta čísla budou jinak - výsledek stejný!
Jde o to, jestli budu hloupou tupou ovcí... jestli chci, budu!
Ve spešl návodech, které zde najdete, jde spíše o reprodukovatelnost výsledků... nikoliv o skutečný výsledek. Skutečný výsledek dosáhnete i s použitím kohoutkové vody, jen ta čísla budou jinak - výsledek stejný!
-
- Nový člen
mr.jardaxjardax píše:Skutečný výsledek dosáhnete i s použitím kohoutkové vody, jen ta čísla budou jinak - výsledek stejný!
ked to robis s tej vody s kohotku pouzivas to na hnojenie umelých kvetin
a co rastu?
mam pocit, ze toto je forum o KS a nie o vyrobe bojových chemických zbrani
P.S.
posli mi prosim vzorku toho produktu co vyrobis s tej vody s kohotku
dam to u nas v labaku na rozbor
adresa:
Deratizacná Divizia pre boj s mimozemskymi skodcami
- poota
- Zasloužilý člen
"Funguje" to sice stejně, ale výsledek se podstatně liší!jardax píše:Funguje to z ultra pure water stejne tak i z kohotkovej....
Ale o tom jsme se bavili již v počátcích tohoto vlákna.
Zdravím - poota
- jardax
- Zasloužilý člen
- Dal: 56 poděkování
- Dostal: 104 poděkování
mrs strieborko - no nevím, jestli ty vaříš jakokoloid na zalejvání kytek, proč ne, proti gustu....
Osobně ho spíš piju, nebo si ho píchnu pod kůži a tou jehlou klidně i z té kohoutkové.
Jestli máš firmu na likvidaci mimozemských hlodavců a na pěstování květin, tak tvé zkušenosti v oboru produkce koloidního stříbra jsou jistě vesmírné...
Poota - psal jsem v nouzi, nenabádám nikoho vařit jinak, než je zde doporučeno. Na akutní zánět dásní mi to ale fakt z té kohoutkové zabírá stejně jako z upw.
Osobně ho spíš piju, nebo si ho píchnu pod kůži a tou jehlou klidně i z té kohoutkové.
Jestli máš firmu na likvidaci mimozemských hlodavců a na pěstování květin, tak tvé zkušenosti v oboru produkce koloidního stříbra jsou jistě vesmírné...
Poota - psal jsem v nouzi, nenabádám nikoho vařit jinak, než je zde doporučeno. Na akutní zánět dásní mi to ale fakt z té kohoutkové zabírá stejně jako z upw.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu, tupá ovce se nezajímá proč.jardax píše:No já nic proti děcka, vařil jsem jakokoloid z nejlepčí vody a když najednou byla nouze, nepohrdul jsem vodou z kohoutku. Výsledek tentýž!!! Funguje to z ultra pure water stejne tak i z kohotkovej....
Ale někoho jiného to možná zajímá. Nejde o to, že by koloidní stříbro vyrobené z kohoutkové vody, nefungovalo. Když se dodrží proudová hustota, funguje. Problém je jinde. Stříbrné ionty se ochotně navazují na všechno, co ve vodě najdou. Tím vzniká řada jedovatých stříbrných solí. Takže, pokud se chceš postupně otravovat, klidně používej kohoutí vodu pro výrobu KS. Na zánět dásní to fungovat bude.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron