Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Magnetické Motory
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
viz patenty
udělen patent na měření magnetického pole = simulátory
a v jiném jsou materiály NEPROPOUŠTĚJÍCÍ magnetické pole
a v jiném jsou materiály NEPROPOUŠTĚJÍCÍ magnetické pole
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
stínění magnetického pole
Nepopírám,že vtip je ve "stínícím plíšku ", ale žádné odkazy nám
moc nepomůžou - nemáme ho!
moc nepomůžou - nemáme ho!
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: stínění magnetického pole
zde od stránku zpět ... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 0590#10590 ...Sláva píše:Nepopírám,že vtip je ve "stínícím plíšku ", ale žádné odkazy nám moc nepomůžou - nemáme ho!
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
Magnetic Engines
Na něco jsem narazil, ale je to angl. Je tam i video, roztáčejí to starterem z auta. http://www.cycclone.com
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
stavitelé
napište se sem kdo staví, co staví, zda už má něco hotového, funčního i nefunkčního, z čeho vychází, jaké provedl v návrhu úpravy
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
praktická realizace ...
Souhlas-
toto forum se nějak zvrhlo na surfování a odkazy ... a praxe nikde!
(bohužel včetně mne ... sypu si popel na hlavu ...)
toto forum se nějak zvrhlo na surfování a odkazy ... a praxe nikde!
(bohužel včetně mne ... sypu si popel na hlavu ...)
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
V track, výpočet rychlosti
Gratuluji lelekovi k úspěchu s V-trackem! V těhle věcech mají i zdánlivě malé úspěchy velkou váhu...
Musím se přiznat, že i u mě by mohl v brzké době nastat jistý úspěch, konkrétně s autogenním magnetickým motorem.. Pojem "autogenní" si vyložte jako "samočinný", nikoliv jako motor ke svařování autogenem. Zatím neprozradím víc, spíš bych na vás měl takový rébus.
Čistě hypoteticky řekněme, že schéma motoru v úplně prvním příspěvku tohoto tématu, by fungoval. A teď ta otázka..: Jakým způsobem byste vypočítali otáčky motoru? Musí to jít nějak velice snadno, ale zaboha na to nemůžu přijít. Otáčky by šly změřit. Ale jak je vypočítat?
Jinak pro ty z vás, kteří si budou myslet, že řešim takové věci zbytečně brzo,..: Neřešim je zbytečně brzo.
Musím se přiznat, že i u mě by mohl v brzké době nastat jistý úspěch, konkrétně s autogenním magnetickým motorem.. Pojem "autogenní" si vyložte jako "samočinný", nikoliv jako motor ke svařování autogenem. Zatím neprozradím víc, spíš bych na vás měl takový rébus.
Čistě hypoteticky řekněme, že schéma motoru v úplně prvním příspěvku tohoto tématu, by fungoval. A teď ta otázka..: Jakým způsobem byste vypočítali otáčky motoru? Musí to jít nějak velice snadno, ale zaboha na to nemůžu přijít. Otáčky by šly změřit. Ale jak je vypočítat?
Jinak pro ty z vás, kteří si budou myslet, že řešim takové věci zbytečně brzo,..: Neřešim je zbytečně brzo.
Křečkomotor
Uvažoval jsem o tom že bych magnety připevnil na křeččí kolotoč (musim se stavit ve zverexu a nějaký koupit). Jak říkal Kozina:
'Him sa hukáže'
lelek
'Him sa hukáže'
lelek
RE: V-track
Rychle to vzdáváš , kdyby to bylo tak snadné, že si vezmeš magnety, pár minut kutáš a máš stroj strojů, tak už ho máme od starověku (a rozhodně to není tak, jak se píše na některých webech zoufalců, že PM už dávno někdo postavil, ale vlády to všechno tají a dotyční vynálezci jsou buď v uranových dolech, sedí někde s kazajkou nebo na nich rostou kytky )lelek píše:...ale stále ve mě hlodá pochybnost že fyzikář měl tnkrát pravdu a 'perpetumobile' je blamáž
koukej koumat koumes
Beru Tě za slovo, schválně kdo vyrobí lepší křečkomotor.
nebo si můžeš dál browzdat a trousit moudra a já budu klidně lelkovat
lelek
nebo si můžeš dál browzdat a trousit moudra a já budu klidně lelkovat
lelek
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: V-circle
Tak ho přivaž na provázek, geniálně jednoduché.Lelek píše:ještě mě napadá že problém mohl být i v tom že magnet vychýlila z dráhy odstředivá síla
lelek
K