Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: CDS - skúsenosti
To jardax:
prskáš tu sice hezky a možná že i oprávněně - jenom mi uniká, jaký to má význam ve spojitosti s CDS.
Pro nás jsou důležité informace o přípravě, surovinách, účincích a zkušenostech - informace o tom, jestli na tom někdo nekřesťansky vydělává, nejsou pro vlastní používání CDS vůbec relevantní a pouze zavádějí diskuzi mimo téma.
Zdravím - poota
prskáš tu sice hezky a možná že i oprávněně - jenom mi uniká, jaký to má význam ve spojitosti s CDS.
Pro nás jsou důležité informace o přípravě, surovinách, účincích a zkušenostech - informace o tom, jestli na tom někdo nekřesťansky vydělává, nejsou pro vlastní používání CDS vůbec relevantní a pouze zavádějí diskuzi mimo téma.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Však už jsem to taky přehodil sem, do MMS = všebecná diskuze.poota píše:To jardax: prskáš tu sice hezky ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
protože jim tam v tom není legálně bráněno a protože je plná naprostých zoufalců, kteří nejsou zdebilizováni vzděláním. To je dost jednoduchá matika.jardax píše: ... Proč "testují v africe?
On ho tam sem tam někdo znát bude, ale nebude jich moc a hlavně to nebudou Ti, kteří by se o tom měli šanci moc zmiňovat.jardax píše: ... pana Humbela tam nikdo nezná!!!
To je fajn. Oznamuj si co chceš, to je Tvé právo a nemám s tím problém, pokud to můžeš doložit. Problém je v tom, že to doložit nemůžeš, protože nemáš šanci vyzpovídat kdekoho v kterékoliv ze jmenovaných zemí. Máš nepodložený názor a vrtíš se na něm jak čamrda a tlačíš ho jako pravdu. Já jsem si zase dost ověřil, na rozdíl od Tebe i po emilech s lidmi kteří s nima spolupracují a jezdí a činí a nemám důvod si myslet, že by lhali.jardax píše: Laskavě ti oznamuji Slávku, že pan Humble a pan Kalcker ti lže, pokud tvrdí, že léčí Afriku...
A kolik jako máš pocit, že toho ta parta může asi tak zvládnout? Zatím to bylo povětšinou založeno na dobrovolnících, kteří se neživí okrádáním druhých, ale kteří se věnují skutečné dobročinnosti s tím, že i to něco stojí a není to málo. Pokud by se nevrhli na komercializování, neměli by šanci udělat víc. To je dost jednoduchá matika taky.jardax píše: Věřím tomu, že částečně přeléčili třeba Maroko... Ale fakt jen kousek.
Mám pocit, že se i v tomhle velice mýlíš. Lidí, kteří dají přednost své lenosti a jakési záruce spolehlivoti a maj na to je po světě habaděj, jen se jim dostat pod kůži. Dokonce je i spousta takových blbů, kteří se nachaj okrádat pod sliby velikých přínosů kdejakým vychcánkem, které se nikdy nerealizují. Kdyby toho nebylo, nebylo by stokmarketu, brokerů, loterií, podvodníků a podobně. Ti všiváci, kteří se na tomhle živí, by se nikdy neuživili. Není mi jasné, proč si myslíš, že by tenhle systém měl pracovat jen v Česku, když pracuje všude a do česka byl pouze dovezen v nedávné době v té nejhorší a vyspělé formě. Funguje všude, kde se to vyplatí a kde jsou chamtivci, kteří maj rádi vysoké finanční zisky za neadekvátní snahu a činnost, stejně jako všude, kde jsou lenivci a snobi.jardax píše: ... tak věřím tomu, že uspějí pouze v České republice! ...
Ahoj, Slávek.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 87 poděkování
Re: MMS - Všeobecná diskuze
A s tím se máme jako smířit? Máme se smířit se stavem, kdy si pro prosazení něčeho, o čem si myslíme, že je to dobré, budeme zakládat církve a v nich se prohlašovat za biskupy?Mám pocit, že se i v tomhle velice mýlíš. Lidí, kteří dají přednost své lenosti a jakési záruce spolehlivoti a maj na to je po světě habaděj, jen se jim dostat pod kůži. Dokonce je i spousta takových blbů, kteří se nachaj okrádat pod sliby velikých přínosů kdejakým vychcánkem, které se nikdy nerealizují.
Proboha, Slávku, v jakém světě to žiješ a s čím jsi se stihl už smířit!
Už u vás kupuješ mléko slazené potají aspartamentem?
http://www.zvedavec.org/komentare/2013/ ... rtamem.htm
Doufám, že pro to lobby najdeš také nějakou pěknou omluvu.
Pokud si sami zakážeme o těch lumpárnách mluvit, pokud se s tím vždy nějak smíříme a dokonce se budeme pokoušet je omlouvat, tak se nikdy nic nezmění!
Divím se, že zrovna ty, který se tak rád rýpáš i v jakémsi "duchovnu", jsi se s tím tak snadno smířil a dokonce jim děláš advokáta.
- poota
- Zasloužilý člen
Vůbec nemám pocit, že by se jich Slávek nějak zastával a nebo že by bránil nějakou loby.
Jenom se na realitu dívá střízlivýma očima a Tvoje fanatické horlení mu stejně jako třeba mně připadá značně "přešvihnuté" a navíc Tvými demagogickými formulacemi bohužel také ztrácející na přesvědčivosti.
Kdybych tu měl najít nějaké vlákno, které by k Tvému horlení "pasovalo", tak by to byla nejspíš "Othonova kázání". Nechci se Tě nijak dotknout, ale bylo by dobré, kdyby ses nad tím zamyslel a soustředil se přitom hlavně na přiměřenost své rétoriky
Zdravím - poota
P.S. V Tvém odkazu je i zajímavý dodatek:
"Poznámka editora
Uvažoval jsem, zda článek zařadit, nelíbí se mi poněkud fanatický tón kovaného aktivisty. Nakonec článek uveřejňuji, berte to spíše jako varování."
Jenom se na realitu dívá střízlivýma očima a Tvoje fanatické horlení mu stejně jako třeba mně připadá značně "přešvihnuté" a navíc Tvými demagogickými formulacemi bohužel také ztrácející na přesvědčivosti.
Kdybych tu měl najít nějaké vlákno, které by k Tvému horlení "pasovalo", tak by to byla nejspíš "Othonova kázání". Nechci se Tě nijak dotknout, ale bylo by dobré, kdyby ses nad tím zamyslel a soustředil se přitom hlavně na přiměřenost své rétoriky
Zdravím - poota
P.S. V Tvém odkazu je i zajímavý dodatek:
"Poznámka editora
Uvažoval jsem, zda článek zařadit, nelíbí se mi poněkud fanatický tón kovaného aktivisty. Nakonec článek uveřejňuji, berte to spíše jako varování."
-
- Zasloužilý člen
Pokud ti stávající stav vyhovuje, je to jen tvůj problém.
Mně nevyhovuje. A myslím si, že nejsem naštěstí sám.
Mně nevyhovuje. A myslím si, že nejsem naštěstí sám.
To nemyslíš vážně, že? Kdo bude posuzovat čí rétorika je ještě přiměřená a čí už ne?....soustředil se přitom hlavně na přiměřenost své rétoriky
- poota
- Zasloužilý člen
Nenapsal jsem nikde, že mi vyhovuje.
Ale bez ohledu na můj názor je takový, jaký je.
Kdybych měl možnost ho změnit k lepšímu, tak bych to udělal. Ale protože tu možnost nemám, a dokonce mě ani žádná humánní nenapadá, tak tento stav beru jako daný a snažím se v něm podle svých možností nějak přežít.
A mám takový dojem, že právě to Ti nějak vadí, i když stále ještě nechápu - proč?
Zdravím - poota
Ale bez ohledu na můj názor je takový, jaký je.
Kdybych měl možnost ho změnit k lepšímu, tak bych to udělal. Ale protože tu možnost nemám, a dokonce mě ani žádná humánní nenapadá, tak tento stav beru jako daný a snažím se v něm podle svých možností nějak přežít.
A mám takový dojem, že právě to Ti nějak vadí, i když stále ještě nechápu - proč?
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
Stavající stav je možné změnit!
Ale k tomu se musíme navzájem informovat o tom současném stavu.
Ne se okřikovat a poučovat jiné, že se mají smířit s tím, jak to je.
Teprve když bude většina v obraze o cenách nabídek a cenách dosažitelných surovin, tak můžeme dosáhnout toho, že se cena ustálí na rozumné hladině a fůra vykuků odtáhne s nepořízenou.
A musíme si také navzájem pomáhat.
Obzvláště těm, kteří v dané oblasti teprve začínají. Jestliže jim místo rady nabídneme poučování, tak se tato věc nikdy nerozšíří. Dosáhneme akorát toho, že se stáhnou do soukromí a se spuštěnými rameny pokorně odejdou.
Neříkám, že je MMS a jeho odvozeniny všemocné, ale každopádně může mnoha lidem pomoci a vymaní je z často otrocké závislosti na lékařském a medicínském lobby.
Bohužel jsme dospěli do stádia, kdy Hyppokratova přísaha je většinou lékařů a výrobců léčiv chápana jako přítěž, která je pouze omezuje v "rozletu".
A jen malá poznámečka k tomu článku. Doufám, že sis všiml, že editor nepopírá fakta v článku uvedená, ale nelíbí se mu " poněkud fanatický tón kovaného aktivisty". Každý jsme prostě jiný. Někdo je klidnější a ochotnější se smířit se stavem věcí, někoho to vyloženě vytáčí. Ty možná patříš k těm "klidnějším", já zase k těm "temperamentnějším"
Ale k tomu se musíme navzájem informovat o tom současném stavu.
Ne se okřikovat a poučovat jiné, že se mají smířit s tím, jak to je.
Teprve když bude většina v obraze o cenách nabídek a cenách dosažitelných surovin, tak můžeme dosáhnout toho, že se cena ustálí na rozumné hladině a fůra vykuků odtáhne s nepořízenou.
A musíme si také navzájem pomáhat.
Obzvláště těm, kteří v dané oblasti teprve začínají. Jestliže jim místo rady nabídneme poučování, tak se tato věc nikdy nerozšíří. Dosáhneme akorát toho, že se stáhnou do soukromí a se spuštěnými rameny pokorně odejdou.
Neříkám, že je MMS a jeho odvozeniny všemocné, ale každopádně může mnoha lidem pomoci a vymaní je z často otrocké závislosti na lékařském a medicínském lobby.
Bohužel jsme dospěli do stádia, kdy Hyppokratova přísaha je většinou lékařů a výrobců léčiv chápana jako přítěž, která je pouze omezuje v "rozletu".
A jen malá poznámečka k tomu článku. Doufám, že sis všiml, že editor nepopírá fakta v článku uvedená, ale nelíbí se mu " poněkud fanatický tón kovaného aktivisty". Každý jsme prostě jiný. Někdo je klidnější a ochotnější se smířit se stavem věcí, někoho to vyloženě vytáčí. Ty možná patříš k těm "klidnějším", já zase k těm "temperamentnějším"
- poota
- Zasloužilý člen
Mimo téma (offtopic)
Přes dvacet let jsem se věnoval šermu a tam platí, že neprohrává ten "horší", ale ten, kdo se nechá vytočit!xdraho píše: Ty možná patříš k těm "klidnějším", já zase k těm "temperamentnějším"
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
Ale já nikde netvrdím, že to mé chování a má povaha jsou ideální! Ale kdybychom byli všichni stejní, tak by to byla hrozná nuda
Sebe bych charakterizoval jako impulzivního idealistu. Idealistu, který si tu budoucnost lidstva představoval "poněkud" jinak a je stávajícím stavem nejen u nás, ale v celém světě hoooodně zklamán a naštván. A bojí se o budoucnost dětí nejen svých.
Sebe bych charakterizoval jako impulzivního idealistu. Idealistu, který si tu budoucnost lidstva představoval "poněkud" jinak a je stávajícím stavem nejen u nás, ale v celém světě hoooodně zklamán a naštván. A bojí se o budoucnost dětí nejen svých.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: 8000SAC
... a proč vlastně chceš mluvit s Karbanem (alias ťuťu / Hatlík) ??? ... ... o motůrku s diodou ?? ... ...nevíte někdo, jak se spojit člověkem vystupujícím pod nickem 8000SAC
... zajeď si za tím blbem do Nýřan ... ...
------------------------------------
PeS: ... dej si vyhledat keywordy "8000SAC" a "pubert" (poznáváš ten styl ??) ... bude Ti to hned jasný ... ... viz např. zde ...
... "Právě různí naivní puberti věří všelijakým nesmyslům, hoaxů, fakeblábolům a podobným volovinám.
V pořadu je jako zdroj dokumentů předkládán WM magazín, což je plátek, který nemůže trochu technicky znalý člověk brát vážně." ...
... mmch, GeWo mu v žaludku leží už pěkně dlouho ... viz např. zde http://www.vcely.or.cz/konference.pl?th ... tus+noform ... ... popř. tady http://hawelson.blog.cz/0611/nabijecka- ... 8#99878453 (komentář č. 716 - nenikola) ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Jenže tam se nedostaneme tím, že budeme kadit na hlavu těm, kteří k té změně přispívají a to velice významně svým vlastním způsobem. S biskupama církví jsem to vylíčil naprosto realisticky a snad není tak těžké si uvědomit jaká je realita a že ke změnám nejsnáze dochází v rámci danné reality.xdraho píše: ... Idealistu, který si tu budoucnost lidstva představoval "poněkud" jinak a je stávajícím stavem nejen u nás, ale v celém světě hoooodně zklamán a naštván. A bojí se o budoucnost dětí nejen svých.
Ahoj, Slávek.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
To, co tady povídáš, je naprostý nesmysl. Vytvořil jsi si ho ve své hlavince a nemá nic společného s tím, co jsem napsal já. proč do té diskuze pleteš nějaké mlíko s aspartamem. Proč do toho taky nezamotáš odstartování lunárního modulu z měsíce? Diskuze je o MMS a Genesis. Fantazíruješ.xdraho píše: ... Proboha, Slávku, v jakém světě to žiješ a s čím jsi se stihl už smířit!
Už u vás kupuješ mléko slazené potají aspartamentem? ....
Co se týče mého smiřování se s něčím, je to taky trochu jinak. Ano, smiřuji se s s tím, že některé reality jsou jaké jsou, ale nesmiřuji se s tím, že takové jsou. Pokud chci dosáhnout nějaké změny, kterou považuji za změnu k lepšímu, určitě toho nedocílím tím, že budu na někoho štěkat, nebo se s ním rvát, hlavně pak ne tehdy, poud jsem v příšerné menšině a už vůbec ne tím, že si svou ignorantskou fantasmagorií udělám nepravdivou představu, proč někdo (Genesis) dělá to co dělá a začnu na něj dštít oheň a síru, zatím co jejich cíl je naprosto totožný s mým, akorát že metoda je jiná a podstatně realističtější. Cesta k pozitivní změně nevede cestou násilí. Jedinným možným způsobem, jak něčeho docílit je se zorientovat ve stávající situaci, vykoumat, kde jsou její slabiiny a pak využít těchto slabin a udělat cokoliv jsme schopni pro to, aby došlo ke změnám k lepšímu.
Z Tvého postoje je velice očividné, že se neorientuješ ani v tom, co je. S tím je dost těžká argumentace. Máš před očima muletu a odmítáš se na ni vykašlat, smazat ji a vidět za ni. S rozvášněným býkem se těžko argumentuje jinak než měčem a to není nic, čeho bych se chtěl zůčastnit kromě toho, abych ho nechal bezuzdně brát na rohy kolemjdoucí, kteří se o pozitivní změny ve společnosti zasluhují daleko víc než ten rozběsněný býk.
Pokud bys totiž byl schopen se na celou záležitost kolem Genesis podívat střízlivě a v klidu, snad by sis dal šanci se poučit. Takhle mluvíš z cesty.
Ahoj, Slávek.
-
- Zasloužilý člen
Pro Slávka - Naprosto zbytečná diskuze hluchého se slepým. Tady styčný bod prostě nenalezneme. Končím.
- poota
- Zasloužilý člen
To xdraho:
se Slávkem jsem zkoušel již vícekrát diskutovat a musím prohlásit, že se mi s ním diskutovalo docela příjemně a konstruktivně zároveň. Ovšem pravdou je, že jsem se s ním nepokoušel komunikovat Tvým způsobem
Zdravím - poota
se Slávkem jsem zkoušel již vícekrát diskutovat a musím prohlásit, že se mi s ním diskutovalo docela příjemně a konstruktivně zároveň. Ovšem pravdou je, že jsem se s ním nepokoušel komunikovat Tvým způsobem
Zdravím - poota