Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
artroza kloubů
-
- Starší člen
- Dostal: 12 poděkování
Re: artroza kloubů
zezačátku jsem bral 2 denně-pak mě začly tlačit klouby jak kdyby v nich něco rostlo a omezil jsem to na občasné užívání a dnes to beru jen tak občas nebo při zvýšené námaze
My zatím u tatínka zkoušeli jen colafit a podobné přípravky s chrupavkou a želatinou, ale příliš nepomáhají Od kterého stupně artrozy se chodí na operace? Nevíte někdo prosím?
Upraveno. SDK
Upraveno. SDK
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
To vám to neřekl MuDr. ? Ahoj, Slávek.ternach píše: ... Od kterého stupně artrozy se chodí na operace? ...
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
- Dostal: 4 poděkování
To je v podstatě hlavně na subjektivních pocitech pacienta.
Musí rozhodnout, zda potíže, které má, jsou takové, že se mu vyplatí prodělat operaci se všemi riziky a bolestí při rekonvalescenci.
Musí rozhodnout, zda potíže, které má, jsou takové, že se mu vyplatí prodělat operaci se všemi riziky a bolestí při rekonvalescenci.
-
- Nový člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Indikace k operaci artrozy je III.-IV. stupeň.Záleží na tom, jaký je výsledek rtg vyšetření.
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Jen tak mimochodem, NaCl je svinstvo nejen na klouby, když se konzumuje v množství větším než malém, naproti tomu KCl je v tomto smyslu blahodárná. Takže si lze přisolit "zdravou solí" (90% KCl/10% NaCl) ze SPCN, v nejhorším v lekárnách dostupnou "půlnapůl" solí. Zcela bez sodíku to také jaksi nejde.
Think, vole!
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
V Kauflandu i jinde dostupná sůl MARY - sodná i draselná 60/40%.
Zdravím - poota
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 87 poděkování
Pokud máte někdo zájem o levnou náhradu takových preparátů jako je ArtroStop, Condro Plus a jak se to všechno jmenuje, tak koukněte na tyto odkazy:
http://www.4fitness.cz/vyhodna-baleni-n ... iva-p-108/
a
http://www.4fitness.cz/vyhodna-baleni-n ... fat-p-225/
Nabízejí tady přesně ty látky, které ony preparáty hlavně obsahují: chondroitin a glukosamin, ale za snad desetinovou cenu.
Každé ráno si dám do trochy vody na špičku kávové lžičky glukosaminu a chondroitinu, zamíchám a vypiji.
Před asi dvěmi nebo třemi roky mi byla diagnostikována artróza kolenních kloubů, nafasoval jsem hole a bylo mi řečeno, že o mnoho lepší už to nebude.
Od té doby užívám hlavně glukosamin (chondroitin se mi příčí - vyrábí se že žraločích chrupavek) a bolesti kloubů se zatím úplně ztratily. Pociťoval jsem pouze jakousi slabou ztuhlost kolenních kloubů.
Od té doby, co navíc užívám většinou 2x denně cca 2 kapky MMS aktivovaného nejdříve kyselibou chlorovodíkovou a teď hydrogensíranem sodným, tak se i ona ztuhlost ztratila.
Musím to všechno rychle zaklepat na dřevo. Doufám, že jsem to teď nezakřikl
http://www.4fitness.cz/vyhodna-baleni-n ... iva-p-108/
a
http://www.4fitness.cz/vyhodna-baleni-n ... fat-p-225/
Nabízejí tady přesně ty látky, které ony preparáty hlavně obsahují: chondroitin a glukosamin, ale za snad desetinovou cenu.
Každé ráno si dám do trochy vody na špičku kávové lžičky glukosaminu a chondroitinu, zamíchám a vypiji.
Před asi dvěmi nebo třemi roky mi byla diagnostikována artróza kolenních kloubů, nafasoval jsem hole a bylo mi řečeno, že o mnoho lepší už to nebude.
Od té doby užívám hlavně glukosamin (chondroitin se mi příčí - vyrábí se že žraločích chrupavek) a bolesti kloubů se zatím úplně ztratily. Pociťoval jsem pouze jakousi slabou ztuhlost kolenních kloubů.
Od té doby, co navíc užívám většinou 2x denně cca 2 kapky MMS aktivovaného nejdříve kyselibou chlorovodíkovou a teď hydrogensíranem sodným, tak se i ona ztuhlost ztratila.
Musím to všechno rychle zaklepat na dřevo. Doufám, že jsem to teď nezakřikl
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... a pokud už dle výše uvedených odkazů tam budete něco objednávat, nezapomeňte si do košíku rovnou přihodit i MSM ("síra", neplést si s MMS !!!) ... http://www.4fitness.cz/vyhodna-baleni-n ... 40kc-p-51/ , což je látka vhodná k léčení lecčeho ... nejen rakoviny a přemnožený candidy ... ...xdraho píše:Pokud máte někdo zájem o levnou náhradu takových preparátů atd. ....
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 87 poděkování
Já jako vegetarián jsem si tam koupil ještě L-lysin... a pokud už dle výše uvedených odkazů tam budete něco objednávat, nezapomeňte si do košíku rovnou přihodit
http://www.4fitness.cz/vyhodna-baleni-n ... ine-p-835/
* působí proti oparům
* L-Lysin urychluje hojení
* Lysin slouží k produkci hormonů, protilátek, enzymů
* nedostatek Lysinu vede k chronické únavě
* L-Lysin je nedostatkový pro vegetariány
Prostě, perfektní dodavatel látek, které jinak v různých preparátech kupujeme za těžké peníze!
- stevo69
- Stálý člen
- Dostal: 9 poděkování
Neviem či to tu je ale tu je dobrý recept na očistu klbov:
5 g bobkového listu dáme do vody, necháme variť 5 minút a v termoske ponecháme lúhovať ešte 4-5 hodín.
Nápoj scedíme a po malých dúškoch pijeme počas 12 hodín. Nepiť naraz!
Procedúru opakovať počas 3 dní a potom až o týždeň. Odporúča sa robiť ju raz za štvť-polroka. Neskôr stačí raz ročne.
5 g bobkového listu dáme do vody, necháme variť 5 minút a v termoske ponecháme lúhovať ešte 4-5 hodín.
Nápoj scedíme a po malých dúškoch pijeme počas 12 hodín. Nepiť naraz!
Procedúru opakovať počas 3 dní a potom až o týždeň. Odporúča sa robiť ju raz za štvť-polroka. Neskôr stačí raz ročne.
- Nemo
- Starší člen
- Dal: 64 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Zdravím přátelé,
již 13 let mám doma bioptronovou lampu a perfektně funguje na zánětlivé procesy i kloubů do hloubky cca 2,5 cm. To by mě i docela zajímalo, jak domácky tuto věcičku s polarizovaným světlem vyrobit. To by mnoha lidem pomohlo.
Můj otec na artrózu III. stupně zkoušel ty speciální injekce z vlastní krve. Stálo ho to 60 tisíc a úleva cca půl roku. Nakonec šel na operaci, nyní ho noha nebolí, ale protézu nikdy neohne víc, jak na 90 stupňů.
Já zatím nemám potřebu bojovat s artrózou, ale napadlo mne, co tak si udělat želatinový zábal. U kolene skrz tu trochu kůže to musí projít, a přitom člověk nestloustne.
Moje známá měla v dětství rozsáhlé revma a zbavila se ho prý až ji léčitelé uzdravili ledviny.
No a prevence asi je jasná, žádná nadváha s přejídání, a nenechat kyselinu močovou, aby se usazovala v našich svalech a kloubech. No jo, ale to je planá teorie, v životě se k tomu dokopat je daleko složitější.
Zdraví Nemo
již 13 let mám doma bioptronovou lampu a perfektně funguje na zánětlivé procesy i kloubů do hloubky cca 2,5 cm. To by mě i docela zajímalo, jak domácky tuto věcičku s polarizovaným světlem vyrobit. To by mnoha lidem pomohlo.
Můj otec na artrózu III. stupně zkoušel ty speciální injekce z vlastní krve. Stálo ho to 60 tisíc a úleva cca půl roku. Nakonec šel na operaci, nyní ho noha nebolí, ale protézu nikdy neohne víc, jak na 90 stupňů.
Já zatím nemám potřebu bojovat s artrózou, ale napadlo mne, co tak si udělat želatinový zábal. U kolene skrz tu trochu kůže to musí projít, a přitom člověk nestloustne.
Moje známá měla v dětství rozsáhlé revma a zbavila se ho prý až ji léčitelé uzdravili ledviny.
No a prevence asi je jasná, žádná nadváha s přejídání, a nenechat kyselinu močovou, aby se usazovala v našich svalech a kloubech. No jo, ale to je planá teorie, v životě se k tomu dokopat je daleko složitější.
Zdraví Nemo
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
Jsi si tím KCL úplně jistý? ,,Dále se využívá jako poslední látka zastavující srdce při popravách smrtící injekcí "pje píše:Jen tak mimochodem, NaCl je svinstvo nejen na klouby, když se konzumuje v množství větším než malém, naproti tomu KCl je v tomto smyslu blahodárná. Takže si lze přisolit "zdravou solí" (90% KCl/10% NaCl) ze SPCN, v nejhorším v lekárnách dostupnou "půlnapůl" solí. Zcela bez sodíku to také jaksi nejde.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Chlorid_draseln%C3%BD
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
A on Ti tu někdo doporučil si KCl nacpat do žíly ve smrtící dávce? Pokud si do žíly píchneš pár kubíků vzduchu, skolí Tě to taky a ještě rychleji. Přestaneš snad kvůli tomu dýchat?Kov píše: "... látka zastavující srdce při popravách" ...
Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
- Dal: 38 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Asi před rokem a půl jsem brala přípravek na klouby pro koně, množství přepočtené přibližně podle váhy. Bolesti zmizely, od té doby se nevrátily.
http://www.topchovatel.cz/p/Alavis-Trip ... -kone-700g
http://www.topchovatel.cz/p/Alavis-Trip ... -kone-700g