Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Různé druhy očisty
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 849 poděkování
- Dostal: 211 poděkování
Re: Různé druhy očisty
Snad se k tomu odhodlám až se trochu zvetím.Ne všichni se na Zajíčkových stránkách cítili po očistě dobře,některým se nepovedla.Zajíček to vysvětluje buď nedodržením pokynů nebo stressem,který vlastně vše stáhne.Já reaguji hodně stresově ,třeba by to hořčík přemohl a vše uvolnil.
Taky si myslím,že by mohli být ve hře parazité.Předloni jsem si dal jednu kůru podle Bláhové všech 4 antihelmintik a cítila jsem se po ní velmi dobře,vloni jsem dala jen Ivermectin A Hertrazan a cítila jsem se po ní mizerně.
Co si všechno zkoušel na detox?Myslím,že to bude zajímat i ostatní.M.
Taky si myslím,že by mohli být ve hře parazité.Předloni jsem si dal jednu kůru podle Bláhové všech 4 antihelmintik a cítila jsem se po ní velmi dobře,vloni jsem dala jen Ivermectin A Hertrazan a cítila jsem se po ní mizerně.
Co si všechno zkoušel na detox?Myslím,že to bude zajímat i ostatní.M.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Ahoj, před lety jsem dělal očisty podle Partykové s plnou spokojeností. Játra jsou tam ala Zajíček v bleděmodrém. Je to starý jogínský způsob, ověřený tisíciletími :
Poslední roky jsem "neměl čas" ale letošní jaro to chci zase absolvovat.
nebo kratší verze:
-přibližně uprostřed.Poslední roky jsem "neměl čas" ale letošní jaro to chci zase absolvovat.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 849 poděkování
- Dostal: 211 poděkování
Oh Mildo,Partyková vypadá fakt dobře,ale těch klystýrů...5 týdnů (no hlavně ten první týden denně).Bláhová mně jednou napsala "zdraví se musí vydřít",asi má pravdu .
Před několika léty jsem byla 3x na hydrokolonterapii a necítila jsem se dobře po ní,dlouho jsem pak měla dráždivý tračník,tak jsem si řekla,že to už nemusím.
Zkoušela jsem šanku,nepovedla se mi,asi stres,nevím,sifon se neotevřel a všechna sůl ve mně zůstala,taky docela cloumák než se to srovnalo,proto jsem teď už docela opatrná při mých "schopnostech".Nevěřím si a to je asi hlavní problém.
Ještě jsem objevila:
http://www.brana-zdravi.cz/news/kameny- ... -zlucniku/
http://www.prirodnivyziva.cz/
Díky.M.
Před několika léty jsem byla 3x na hydrokolonterapii a necítila jsem se dobře po ní,dlouho jsem pak měla dráždivý tračník,tak jsem si řekla,že to už nemusím.
Zkoušela jsem šanku,nepovedla se mi,asi stres,nevím,sifon se neotevřel a všechna sůl ve mně zůstala,taky docela cloumák než se to srovnalo,proto jsem teď už docela opatrná při mých "schopnostech".Nevěřím si a to je asi hlavní problém.
Ještě jsem objevila:
http://www.brana-zdravi.cz/news/kameny- ... -zlucniku/
http://www.prirodnivyziva.cz/
Díky.M.
- abul
- Zasloužilý člen
- Dal: 106 poděkování
- Dostal: 197 poděkování
S těmi očistami se to podel mého názoru má tak, že by k nim měl každý přistupovat podle toho, v jakém stavu je jeho tělo. Jinými slovy, pokud má někdo oslabená střeva a zanesená játra, není dobré tam "fláknout" šanku a jaterku hned po sobě a očekávat přitom, že budu na druhý den v pohodě. Vycházím z vlastní zkušenosti, kdy jsem před několika lety začínal s delšími půsty. Při prvním sedmidenním jsem myslel, že umřu. Několikrát mi bylo na omdlení a kdyby zafoukal větřík, odense mně to. Tak jsem byl slabej Zkrátka jsem nedbal rad zkušenějších, že se má začínat zvolna a hned tam napálil sedmičku - však něco vydržím, ne? Během roku jsem potom pokračoval pravidelnými jedno a třídenními půsty. Ty byli v pohodě, cítil jsem, že jsou tak akorát. A napřesrok při čtrtnáctidenním půstu už jsem necítil žádnou nevolnost. Všechno probíhalo v pohodě i návratovka se obešla bez komplikací. Tím chci jen demonstrovat to, že všechno to čištění, je pro tělo stresem, nehledě na to, že mu ve výsledku pomáháme. Psychika v tom samozřejmě taky hraje svou ne zrovna nepodstatnou roli. Myslím, že pokud chci zkusit určitou očistu, třeba tu jaterku - a ona mi nedělá dobře - je dobré na to netlačit a zkusit to odjinud, třeba něčím šetrnějším a pro mně vhodnějším. Jak jste psali výše, těch metod je dostatečné množstí na to, aby bylo z čeho vybírat. Po čase pak třeba půjde jaterka už bez problémů, protože jiným způsobem jsme si uvolnili cesty k jejímu snadnému provedení nebo odstranili bloky. Něco jiného je to samozřejmě v případě, že jde o život. Tam ale podel mého názoru psychika přebírá daleko důležitější roli a dokáže eliminovat i negativní projevy drastických metod.
Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Neznám lepší a účinnější očistu jater než podle J.Zajíčka.Je navíc velice jednoduchá, ale přesné dodržení pokynů zvyšuje podstatně účinnost.Například nahřátí jater je zásadní,čím více se nahřejí, tím více se roztáhnou žlučovody a vyjdou i kameny, které bez pořádného nahřatí někde uvíznou.Já nahřívám játra ještě před samotným pitím oleje+grepu a při aplikaci přikládám láhve s teplou vodou až na hranici snesitelnosti /cca 65C/.Pro řešení zdravotních problémů se mi jeví tato očista jako zásadní krok.Díky Jardo.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
-
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
Re: Urinoterapie
Ahoj. Na ultrazvuku mi nasli v jatrech 3,5 cm velke hyperechogenni lozisko a dalsi 6 mm. Ve zprave je napsano ze jde nejspis o hemangiony. By me zajimalo, ktery hnusny parazit se tam schoval. ) Chci se zeptat jestli s tim balvanem muzu udelat ocistu jater podle Zajicka, nebo jestli spis pomuze urina? Prosim o Vase nazory a moc diky. S
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
V játrech, žlučovodech a žlučníku se většinou zdržují rosolovité kusy žluči, které na ultrazvuku nejsou vidět. Teprve když dostatečně ztvrdnou, tak se od nich ultrazvuk odráží a potom jsou vidět, či spíše "slyšet". Přestože jsou tvrdé, tak teplem změknou jako vosk a potom se mohou skrze žlučovody protlačit. Takže očista jater podle Zajíčka je v pořádku, ale chce to nepodcenit nebo neodfláknout to nahřívání pravého podžebří.smajlicekk píše:Ahoj. Na ultrazvuku mi nasli v jatrech 3,5 cm velke hyperechogenni lozisko a dalsi 6 mm. Ve zprave je napsano ze jde nejspis o hemangiony. By me zajimalo, ktery hnusny parazit se tam schoval. ) Chci se zeptat jestli s tim balvanem muzu udelat ocistu jater podle Zajicka, nebo jestli spis pomuze urina? Prosim o Vase nazory a moc diky. S
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Ale bacha na to! Mohl by to být "tvrdý" šutrák, a to by byl docela průser. Proto se doporučuje, abys při jaterní očistě měl nablízku někoho střízlivého, kdo by tě mohl odvézt na pohotovost na injekci!smajlicekk píše:Ahoj. Na ultrazvuku mi nasli v jatrech 3,5 cm velke hyperechogenni lozisko a dalsi 6 mm. Ve zprave je napsano ze jde nejspis o hemangiony. By me zajimalo, ktery hnusny parazit se tam schoval. ) Chci se zeptat jestli s tim balvanem muzu udelat ocistu jater podle Zajicka, nebo jestli spis pomuze urina? Prosim o Vase nazory a moc diky. S
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
- abul
- Zasloužilý člen
No, já bych byl hodně opatrný. 3,5cm, to už je solidní šutr (pokud to tedy není opravdu hemangiom). Takže jestliže opravdu plánuješ očistu jater, nejdřív je musíš změkčit ostropestřcem mariánským (mletým), odkyseluj se a užívej hořčík ve velkém.smajlicekk píše:Ahoj. Na ultrazvuku mi nasli v jatrech 3,5 cm velke hyperechogenni lozisko a dalsi 6 mm.
-
- Stálý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 88 poděkování
Na ty očisty bych si dal pozor. Je to sice dobrá věc, ale težko řict v jakém jsi stavu ty. Čili, my můžeme mít maximálně nápady, ale rozhodně ne, ti tady radit jak to dostat pryč, když nevíme co to je. Podle těch názvů mudrů, ve kterých i oni sami tápou, by se mělo jednat buď o nezhoubný nádor, nebo vlastně o křečák. Pokud máš někde křečáky, zaměř se na ně komplexně. Obecně jsou vztaženy k nohám kde jsou vidět, ale mohou být úplně všude. Nevím jak se posunuli u Jardy, páč jsem ten server neviděl přez rok, ale je to určitě kvalitní zdroj. Jarda je ale poměrně tvrďák a moc se sám na sobě s tím bádáním nepáře. Některe lidi pak překvapí že nevydrží razantní nárazy, co jim to vyvolá. Máš li přicpané klky, nebo střevní polypy, můžeš skončit opravdu ve špitále. Příčina tvých nálezů může být i jinde, než v játrech.smajlicekk píše:Ahoj. Na ultrazvuku mi nasli v jatrech 3,5 cm velke hyperechogenni lozisko a dalsi 6 mm. Ve zprave je napsano ze jde nejspis o hemangiony. By me zajimalo, ktery hnusny parazit se tam schoval. ) Chci se zeptat jestli s tim balvanem muzu udelat ocistu jater podle Zajicka, nebo jestli spis pomuze urina? Prosim o Vase nazory a moc diky. S
Rozhodně ti neublíží krátká mokrá kaskáda o vodě a čurině, 7 dní střídat obden. Ve dnech jídla, jen ovoce a zeleninka. To prověří tvou vůli, a mírně rozhýbe lymfu. Do kaďoura miniklystýr cca 1dcl, kolikrát denně chces. Na vstřebání pomůže i krátká stojka, hvězdice, nebo židle, záchodová mísa. Ruce, hlavu dolu, zadek nahoru, 20 vteřin vydržet. Horem kolik sneseš, a jak to bude chutnat Pokud chodíš do práce zregulovat horem tak, ať po cestě domů nenavštívíš retych v každé hospodě na rohu. Stoji to dost peněz a nervů Nebo nejsi nucena použít mezitravní pruhy na ulici (mluvíme o čurině a hladovce). Měřit PH při potížích a průjmu. Příště si nech přesně a selsky od mudra vysvětlit, co ti přesně našli.
No, a zdrojů jak dál jsou mraky, což určitě víš.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Jarní detox ... dva pohledy na věc ...
... http://relax.lidovky.cz/jarni-ocista-de ... -zdravi_mc ...
citace: ... Cajthamlová je ale přesvědčena, že hladovka je pro fyzickou očistu těla nevhodná a tělu může ublížit. Zejména je nebezpečná pro diabetiky, pacienty s hypertenzí, depresí či ledvinovými chorobami. "Půst je spojen s duchovnem a psychickým prožitkem, ale při běžném pracovním zatížení dostaneme tělo do šoku," ...
citace: ... Cajthamlová je ale přesvědčena, že hladovka je pro fyzickou očistu těla nevhodná a tělu může ublížit. Zejména je nebezpečná pro diabetiky, pacienty s hypertenzí, depresí či ledvinovými chorobami. "Půst je spojen s duchovnem a psychickým prožitkem, ale při běžném pracovním zatížení dostaneme tělo do šoku," ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- abul
- Zasloužilý člen
Re: Jarní detox ... dva pohledy na věc ...
Svatá pravda, mnozí se mohou dostat do šoku, jakou sílu hladovka má, a že najednou nemusí s každým zakašláním k dochtórovi.A(&F) píše:... dostaneme tělo do šoku ...
-
- Stálý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 88 poděkování
Tak si tak pročítám tady a jinde všecko možný i nemožný, k tomu uzávěrka účetnictví. U toho hlad 2+1+2 (krátká kaskádová hladovka suchá-jídlo-čurina). Včera spáneček 4 hodinky, bohatě stačil, dnes se mi nechce spát vůbec. Kdyby nebyl sníh a ziminka, šel bych si zaběhat, nebo naštípat kubík dříví. Co mě trošku posmutnělo je škundání v pupíku. Že bych nekde potkal ty potfory škrkavý? Loni, když jsem vymítal z jedné správné paní na 70 km daleko, sem to z ní vykosil 15ctkou, předpřípravou kaskáda 1+1 obden hlad, po dobu 30 dní. Pak několik 3denních, pak dvakrát 5denní a 7denní..
Balancoval jsem její stav, vyklopila přez 4 hluboké záchodové mísy plné černého mazutu a dva kýble hlenu. Pak jsme udeřili kladivem na 15denní půst. Bohužel se mi zlomila 14 den ve dvě ráno. Tak ji paraziti sevřeli, že nemohla dýchat. Rychle jme přerušili hladovku a najeli návratovku. Vypadla z ní jedna záchodová mísa (dnes už to vím) škrkavek, sotva se napila pár doušků šťávy z mrkve. Poslal jsem ji s tím co vypadlo k jejímu Veterináři.Veterinář řekl: já nevím co to je, a tak se paní vesele 4 den ráno nacpala zákuskem, 3 kávami, a zbodla smažený sýr s hranolkama. Pak to málem zase neudýchala, jak jí bylo zle. Co já se to do ní mamlátil...tohle nesmíš udělat, nesmíš! Musím tě udržet v akci (udržet imunitu utahovat smyčku stále více) Zbytečně. Celý úsilí se vypařilo vniveč a byli jsme tak blízko k podvázání ničivých sil. Čurinu odmítala. Škoda, pomohla by tu krizi překonat. Zbytek návratovky už se cítila naprosto napytel, bez energie, naštvaná, vysílená, prostě ji paraziti zlomili, za cenu pár desítek chuchvalců jedinců kteří při vyvíjení psychyckého tlaku a týrání zhebli. Ještě den- dva, zlomili bychom všechny.
Ukončil jsem s ní hladovkový proces. Nevydržet hlad je normální, ale takhle praštit imunitu je velmi bláznivé. To je pro mě možná víc vysilující než pro ni. Poslal jsem ji k Bláhové. Má prý všecky parazity co snad lze mít a všude. Celou zoologickou. No nedivím se. Byla v dost žalostném stavu když jsme začali s tréningem. Návratovkou to celý rozhodila, a rozprášené stádo se dalo v jeden šik. Po zásahu dělobuchem do vlasních kasáren (zákusek,káva,sýr,) ve zmatku obsadilo pěkně celý tělo, tentokrát ovšem důkladně. A to je na tom dost rizikové. Málokdo si to uvědomuje. Spíš to všichni podceňují a přehlíží, že dají velkou šanci parazitům se rozlézt.
Vidím že tu byly nějaké nápady na dlouhé hladovky. Dávejte si na to pozor. Největší čurina začne někdy právě návratovkou. Kdo nezvládá vzorově návratovku 3,5,7 dnových půstu kdykoliv, koleduje si v dlouhých půstech o malér. Je to jako vylezt po skále a nedívat se dolů. Nahoře si trošku odpočnete, ale podíváte se dolů, a nejste hrůzou schopni slézt. Pokud tělo podchytí a obklíčí hlavní problémy, a začne je kosit, herxka může dost překvapit, spíše vyděsit. Je třeba vědět co mám v této situaci dělat a nestratit hlavu-nezlomit se. Podělaná návratovka, otvírá cestu do hlavy, do kostí a fakticky bytelnejch bunkrů, všem těmhle potvorám, páč je pěkně naserete a vyděsíte. Což se vám snaží oplatit tak, že děsí vás, jak o život. Nakálí vám do krve jedů, jak pro slona aby jste se psychycky zbortil. Běsní, pak pláčou zkusí všecko.
K návratovce a chutím při hladovění: chutě-že si tělo říká o čokošku, oříšek nebo masíčko, pač ho fakt moc potřebuje, je blud. O čokošku si řekla hladová potvůrka. No, je to hold boj. Od 14denní hladofky vejš už aspoň u mě osobně boj vůle, víry, chytrosti, připravenosti. Ne bolestí.
Díky za úpravu - poo.
Balancoval jsem její stav, vyklopila přez 4 hluboké záchodové mísy plné černého mazutu a dva kýble hlenu. Pak jsme udeřili kladivem na 15denní půst. Bohužel se mi zlomila 14 den ve dvě ráno. Tak ji paraziti sevřeli, že nemohla dýchat. Rychle jme přerušili hladovku a najeli návratovku. Vypadla z ní jedna záchodová mísa (dnes už to vím) škrkavek, sotva se napila pár doušků šťávy z mrkve. Poslal jsem ji s tím co vypadlo k jejímu Veterináři.Veterinář řekl: já nevím co to je, a tak se paní vesele 4 den ráno nacpala zákuskem, 3 kávami, a zbodla smažený sýr s hranolkama. Pak to málem zase neudýchala, jak jí bylo zle. Co já se to do ní mamlátil...tohle nesmíš udělat, nesmíš! Musím tě udržet v akci (udržet imunitu utahovat smyčku stále více) Zbytečně. Celý úsilí se vypařilo vniveč a byli jsme tak blízko k podvázání ničivých sil. Čurinu odmítala. Škoda, pomohla by tu krizi překonat. Zbytek návratovky už se cítila naprosto napytel, bez energie, naštvaná, vysílená, prostě ji paraziti zlomili, za cenu pár desítek chuchvalců jedinců kteří při vyvíjení psychyckého tlaku a týrání zhebli. Ještě den- dva, zlomili bychom všechny.
Ukončil jsem s ní hladovkový proces. Nevydržet hlad je normální, ale takhle praštit imunitu je velmi bláznivé. To je pro mě možná víc vysilující než pro ni. Poslal jsem ji k Bláhové. Má prý všecky parazity co snad lze mít a všude. Celou zoologickou. No nedivím se. Byla v dost žalostném stavu když jsme začali s tréningem. Návratovkou to celý rozhodila, a rozprášené stádo se dalo v jeden šik. Po zásahu dělobuchem do vlasních kasáren (zákusek,káva,sýr,) ve zmatku obsadilo pěkně celý tělo, tentokrát ovšem důkladně. A to je na tom dost rizikové. Málokdo si to uvědomuje. Spíš to všichni podceňují a přehlíží, že dají velkou šanci parazitům se rozlézt.
Vidím že tu byly nějaké nápady na dlouhé hladovky. Dávejte si na to pozor. Největší čurina začne někdy právě návratovkou. Kdo nezvládá vzorově návratovku 3,5,7 dnových půstu kdykoliv, koleduje si v dlouhých půstech o malér. Je to jako vylezt po skále a nedívat se dolů. Nahoře si trošku odpočnete, ale podíváte se dolů, a nejste hrůzou schopni slézt. Pokud tělo podchytí a obklíčí hlavní problémy, a začne je kosit, herxka může dost překvapit, spíše vyděsit. Je třeba vědět co mám v této situaci dělat a nestratit hlavu-nezlomit se. Podělaná návratovka, otvírá cestu do hlavy, do kostí a fakticky bytelnejch bunkrů, všem těmhle potvorám, páč je pěkně naserete a vyděsíte. Což se vám snaží oplatit tak, že děsí vás, jak o život. Nakálí vám do krve jedů, jak pro slona aby jste se psychycky zbortil. Běsní, pak pláčou zkusí všecko.
K návratovce a chutím při hladovění: chutě-že si tělo říká o čokošku, oříšek nebo masíčko, pač ho fakt moc potřebuje, je blud. O čokošku si řekla hladová potvůrka. No, je to hold boj. Od 14denní hladofky vejš už aspoň u mě osobně boj vůle, víry, chytrosti, připravenosti. Ne bolestí.
Díky za úpravu - poo.
Naposledy upravil(a) rambajs dne stř 20 bře 2013 23:59, celkem upraveno 2 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 165 poděkování
- Dostal: 131 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Mám tomu rozumieť tak, že 2 dni pôst bez vody, 1 deň normálna (zdravá) strava, 2 dni pôst s ?rambajs píše:U toho hlad 2-1-2 (krátká kaskáda suchá-jídlo-čurina).
Naposledy upravil(a) libcosenior dne stř 20 bře 2013 9:51, celkem upraveno 1 x.
Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Opravdu se Tě nechci dotknout, ale přimlouval bych se snažně za trochu podrobnější a srozumitelnější výklad - v té zkratkovitosti uniká spousta cenných informací chápavosti průměrného čtenáře (kterým jsem i já), což je pro ně věčná škodarambajs píše:Tak si tak pročítám ...
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe